Здравей Гост

Въпрос относно тр.на сатурн

• 11 Отговора
  • 2848 Прегледи
*

mamma_mia

Въпрос относно тр.на сатурн
« -: Август 28, 2009, 12:14:42 pm »
Здравейте,
в картата на мой роднина,забелязвам,че тр.сатурн(сега е на 22 гр.) ще активира голям стелиум от планети.Като се започне от плутон(от 26 гр.),венера,уран(5дом)меркурий,юпитер и слънце(6 дом).
Усещам,че ще донесе някаква промяна за човека,но се чудя като цяло тежък ли ще бъде периода?
Човекът е слънце везни.
Единствено плутона му е в дева,всички останали планети от стелиума са във везни.
Когато сатурн влезе във везни,значи му предстои сатурнова криза,нали?
Той тази година ще навърши 40 год.Мъж е и ми е интересно,доколко трудностите ще го провалят или издигнат.
Запътил се е към задомяване,въпреки ,че цял живот е бил Дон Жуан.ИМа добра кариера в професионално отношение.
Моля да поразсъждаваме 8)

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Въпрос относно тр.на сатурн
« Отговор #1 -: Август 28, 2009, 12:29:22 pm »
Здравейте,
в картата на мой роднина,забелязвам,че тр.сатурн(сега е на 22 гр.) ще активира голям стелиум от планети.Като се започне от плутон(от 26 гр.),венера,уран(5дом)меркурий,юпитер и слънце(6 дом).
Усещам,че ще донесе някаква промяна за човека,но се чудя като цяло тежък ли ще бъде периода?
Човекът е слънце везни.
Единствено плутона му е в дева,всички останали планети от стелиума са във везни.
Той тази година ще навърши 40 год.Мъж е и ми е интересно,доколко трудностите ще го провалят или издигнат.
Запътил се е към задомяване,въпреки ,че цял живот е бил Дон Жуан.ИМа добра кариера в професионално отношение.
Ще е по лесно за тълкуване ако се дадат рожденните дани.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2 -: Август 28, 2009, 02:31:07 pm »
Здравейте,
Човекът е слънце везни.
Ще е по лесно за тълкуване ако се дадат рожденните дани.

С този сатурнов транзит, май ще му се наложи да понамали или направо да спре с "донжуанщината", а и някак ще трябва да затегне коланите откъм всякакви удоволствия. Бая ще се наложи и да поработва. Изобщо предстои му важен житейски период на човека.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Август 28, 2009, 03:26:32 pm »
Благодаря Торони :)
Да, както казах по-горе той е спрял с "хойкането",защото почти от началото на годината е с едно момиче 17 години по-младо от него и иска да се жени :D
А той по начало много работи.
Сега видях,че точка гама му съвпада с ИС,което може би води до промяна в дома или някакъв акцент.
Той направи крупен ремонт,само и само да заживее с въпросната жена.

П.С.Исках да сложа картата,но излиза много малка ???
« Последна редакция: Август 28, 2009, 03:32:50 pm от mamma_mia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Август 30, 2009, 01:47:37 am »
на 40год ,човек се намира в уранова криза ,или кризата на средната възраст.сатурн само опозира собствената си позиция и при някой ,като мен си позволява да врътне някой и друг квадрат ;D,при други прави тригони и секстили.
съвпада на сатурн с планета винати носи трайни промени , при това качествени.но докато сатурн ,позволява връщане ,при уран това е НЕВЪЗМОЖНО!
ВЕНЕРА И УРАН ВЪВ ВЕЗНИ и сатурн съвпад с тях :),бих казала ,че промяна ще има ,и то вероятно няма да се ожени за жената ,за която говориш , би могъл да има ограничения по отношение на работата си , а и е възможно завръщане на стара любов!замесет ли е уран-очаквай неочакваното ,  ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #5 -: Август 30, 2009, 07:46:04 am »
Освен тя да го зареже,друго не ми минава през ума ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Август 30, 2009, 09:08:33 am »
Мама мия, съвпада на тр.Сатурн с натални Уран, Плутон и Юпитер ще е актуален за всички родени през '69 година. Незнам дали непременно трябва да има външна събитийност при положение, че 2 от планетите са поколенчески.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 30, 2009, 10:36:53 am »
Мама мия, съвпада на тр.Сатурн с натални Уран, Плутон и Юпитер ще е актуален за всички родени през '69 година. Незнам дали непременно трябва да има външна събитийност при положение, че 2 от планетите са поколенчески.

за това е важен толкова много този период.транссатурновите планети са точно толкова важни ,колкото и личните.именно те са тези ,които се използват в предсказателната астрология :).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Август 30, 2009, 03:47:06 pm »
Благодаря Уран,
аз си мислех,че като са планети в личната натална карта и то стелиум,значи ще има промени в живота,щом още повече минава сатурн през тях ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Август 30, 2009, 06:30:32 pm »
Благодаря Уран,
аз си мислех,че като са планети в личната натална карта и то стелиум,значи ще има промени в живота,щом още повече минава сатурн през тях ???

:) :) :) и правилно си мислиш!тоя плутон щом е в твойта карта и се намира в някакъв си дом няма като как да не ти се отрази.същото се отнася и за нептун и за уран и за хирон и за всичко ,което е отразено в картата. ;)

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Август 30, 2009, 08:18:25 pm »
Благодаря Уран,

:) :) :) и правилно си мислиш!тоя плутон щом е в твойта карта и се намира в някакъв си дом няма като как да не ти се отрази.същото се отнася и за нептун и за уран и за хирон и за всичко ,което е отразено в картата. ;)
Не,не става въпрос за моята карта ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 30, 2009, 10:02:48 pm »
Благодаря Уран,

знам ,че не става дума за теб!говоря ти дъще ,сещай се снао! :)
Не,не става въпрос за моята карта ;)