Здравей Гост

ВАМПИРИТЕ

• 57 Отговора
  • 14500 Прегледи
*

Helo

Re:ВАМПИРИТЕ
« Отговор #20 -: Септември 02, 2009, 08:16:12 pm »

Права си Aurora. :(Дано не се случва на никой да преживее такъв ад :'(Знам го от горчив личен опит.

А дали би имал желание да разкажеш как точно си се чувствал по времето на действието на магията? Дай малко подроности.

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Септември 02, 2009, 08:23:58 pm »
мойта тъпа вече бивша свекърва три пъти ми е правила магия за смърт  :-X  първият път /идея си нямам какво беше направила/, но за 3 дни успя да се вкисне 5л прясно мляко купувано в различни дни и в момента, в който вкарам кутията с мляко в къщи и млякото се вкисваше. през цялото време усещах огромна тежест в сърцето - все едно нещо го притиска до пръсване, задъхвах се и се чувствах ужасно. и нали съм шматка се усетих на третия ден. обадих се по телефона на мой познат, който е много силен в тази материя и той ми обясни какво да направя за да се отърва. направих го, но имаше остатъчен ефект. на следващият ден като си лягах да спя, забила муцуна във възглавницата усетих нещо като силна енергия /като лъч/, която ме прободе през гърба - точно на задната страна на сърдечната чакра. след това всичко негативно се изнесе барабар с този лъч. явно някой отгоре ме закриля  :-[  следващите два пъти с елементарно съсредоточване я изчиствах - просто визуализирах как напуска тялото ми - свързвах се с майката Земя и я молех да я изтегли от мен. а онова зверище идваше в къщи да ме пита как съм - свинята долна за 15 години брак един път не ме е питала, а сега се накъсва  ;D ;D ;D ;D ;D  и не се усети вече, че не може да ми направи нищо - ебати тъпото парче  ;D ;D ;D

а и с последните защити с петте елемента, които направих - дори и в къщи не стъпва вече  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #22 -: Септември 02, 2009, 08:29:40 pm »
мойта тъпа вече бивша свекърва три пъти ми е правила магия за смърт  :-X

Ти веднъж беше сложила във форума снимка само на очите на свекърва си, за да онагледиш нещо във връзка със зодиите и външността. Щом видях очите й си помислих, че това е зла жена. Даже си мислех да го напиша и да ти кажа, че не бих се учудила да ти е правила някакви магии, ама ти не спомена нищо лошо за нея и си мислих, да не обидя жената без право и не го написах. Но е факт, че точно това си помислих щом видях очите й. И все още си го мисля. Наистина изглежда като зла жена, която се занимава с черни магии.

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Септември 02, 2009, 08:37:13 pm »

Ти веднъж беше сложила във форума снимка само на очите на свекърва си, за да онагледиш нещо във връзка със зодиите и външността. Щом видях очите й си помислих, че това е зла жена. Даже си мислех да го напиша и да ти кажа, че не бих се учудила да ти е правила някакви магии, ама ти не спомена нищо лошо за нея и си мислих, да не обидя жената без право и не го написах. Но е факт, че точно това си помислих щом видях очите й. И все още си го мисля. Наистина изглежда като зла жена, която се занимава с черни магии.

Хело, няма смисъл от каквото и да било оплакване според мен - аз успях да се оправя с дзверо, тъй че проблема е решен  ;D  има много такива лоши хора по света, по скоро ги съжалявам отколкото да ги товаря със собственото си негодувание ...  :P

« Отговор #24 -: Септември 02, 2009, 08:39:24 pm »

Хело, няма смисъл от каквото и да било оплакване според мен - аз успях да се оправя с дзверо, тъй че проблема е решен  ;D  има много такива лоши хора по света, по скоро ги съжалявам отколкото да ги товаря със собственото си негодувание ...  :P
Чудя се на такива хора тебе и да те мрази ок ама не се ли сеща че внуците и без маика ще останат.И ако успее примерно да те умори кво следва ще и се ррешат проблемите ли на твоята свекърва или ще стане по щастлива ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

veshti4ka

« Отговор #25 -: Септември 02, 2009, 08:49:28 pm »
proserpine, има хора които не мислят за последствията - просто решават, че искат даден човек да го няма и туй то. наистина са достойни за съжаление...  това е като принципа на Сталин - има човек - има проблем, няма човек - няма проблем, а не им минава през ума, че проблемите са само в собствените им глави и хората не са им виновни... огледалният принцип е много валиден за тях...

*

Helo

« Отговор #26 -: Септември 02, 2009, 08:53:19 pm »
Преди няколко месеца съобщиха в работата ми, че едно дете - момиче, което учи там умряло. Колежките ми разказаха, че умряла от рак на нещо на крака. Те познавали майката и си приказвали преди с нея и разказаха, че майката имала колежка в работата си, с която се скарали. На колежката детето й умряло от такова нещо. Като се скарали, колежката изрекла проклятие, на детето на другата да се случи това, което се случило на нейното дете. На следващата сутрин момичето казало, че не се чувства добре. Скоро имала рак, май на костта на крака и известно време куцало. Накрая умряло. Казват, че било умно и красиво дете.

« Отговор #27 -: Септември 02, 2009, 10:18:10 pm »
proserpine, има хора които не мислят за последствията - просто решават, че искат даден човек да го няма и туй то. наистина са достойни за съжаление...  това е като принципа на Сталин - има човек - има проблем, няма човек - няма проблем, а не им минава през ума, че проблемите са само в собствените им глави и хората не са им виновни... огледалният принцип е много валиден за тях...
Аз премахвам проблемите като изолирам хората,които ги създават.Да не са около мене пък дали ще живеят или не ми е все едно....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Септември 03, 2009, 08:53:50 am »
Хело, това никак не е смешно и съм сигурна, че действа.  :'( А пък, ако го направи "професионалист" нарочения си отива направо в гроба.

Хело, даже си мисля, че е по-добре да изтриеш горния си пост за въпросното отмъщение...Незнаеш какви хора влизат тук /освен регистрираните/ и как могат да използват пуснатата от теб информация.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Септември 03, 2009, 08:56:58 am »
Аз премахвам проблемите като изолирам хората,които ги създават.Да не са около мене пък дали ще живеят или не ми е все едно....

виж сега, ако вземем за изходна позиция психологията на човешкият индивид и поразсъждаваме малко, то неминуемо /поне аз/ стигам до определен извод: значи... замислям се и определям какво точно ме дразни в дадена личност. после поглеждам вътре в себе си дали има нещо у мен, което е скрито и затова да се дразня - например някакъв вид завист или пък нещо друго. когато определя вида дразнител и ако дразнителя не е свързан с вътрешното ми аз, то просто го игнорирам даденият човек - в смисъл вече не му обръщам внимание, защото не съм длъжна цялата вселенска простотия да рефлектира върху мен и аз да я поемам  ::)  ако пък е нещо свързано с вътрешното ми аз - просто започвам да водя вътрешен диалог със себе си, докато не се изясня напълно и накрая просто си решавам даденият вътрешен проблем у себе си и нещата се приключват...

има и още нещо - вторият вариант важи до една определена степен. когато даден индивид достигне определена степен на просветление - той би трябвало да е наясно със себе си вече и няма как дадено чувство да предизвиква дразнене у него - по-точно дразненето не е свързано със самият теб. сега ще ти го обясня малко по ясно: значи по-високата степен на просветление е задължително спътствана от по-висока вибрация на личната енергия, което автоматично те води до по-високо стъпало в енергетиката на Цялото. доказано е, че по-висока вибрация може да прониква в по-ниска вибрация, но по-ниска вибрация е невъзможно да проникне в по-висока вибрация!  затова и след определен момент вече духовният човек става недостижим за елементарните низши маневри на някой който иска да ти направи магия и други простотии  ;) но това също така и доказва, че за да се откопчиш от даден дразнител само ти можеш да направиш нещо по-въпроса, а дразнителят е безсилен  8)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Септември 03, 2009, 09:00:46 am »
Вещичка, направо нямам думи за нещата, които ти са се случвали...и се чудя на какво се дължи тази злоба, майката на съпруга ти, боже,боже.
Аз по майките съм съдила и за хората, с които си имам работа и самата връзка. Като бях по-малка се сблъсках с една такава странна жена, майка на мой приятел и от тогава си имам едно наум.
След това обаче не мога да се оплача по отношение на майките, дано да нямам такива проблеми и занапред.  

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Септември 03, 2009, 09:10:34 am »
Вещичка, направо нямам думи за нещата, които ти са се случвали...и се чудя на какво се дължи тази злоба, майката на съпруга ти, боже,боже.
Аз по майките съм съдила и за хората, с които си имам работа и самата връзка. Като бях по-малка се сблъсках с една такава странна жена, майка на мой приятел и от тогава си имам едно наум.
След това обаче не мога да се оплача по отношение на майките, дано да нямам такива проблеми и занапред.  

sunrain, не бъди толкова черногледа  ;D  каквото е трябвало да стане - то е станало! как иначе щях да се науча да се оправям с такива долни твари  ;)  ВСЯКА ПРИЧИНА СИ ИМА СЛЕДСТВИЕ И ВСЯКО СЛЕДСТВИЕ СИ ИМА ПРИЧИНА - един от Херметичните закони  8) 

един от познатите ми дори ме молеше да ми направи някаква магична защита срещу нея, но аз отказах категорично - просто не желая да ставам дори и косвен причинител на нещо свързано с нея, защото неминуемо една такава защита е като бумеранг за правещия нещо нередно.  всеки човек на тази планета си носи последствията за действията си.  е аз съм избрала каква да бъда и съм щастлива от този факт - да му мисли тя, че не ми се мисли като как ще си плаща прегрешенията...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Септември 03, 2009, 09:16:16 am »
Така е, има си .. права си за всичко.
И все пак за какво са ти такива умения да се справяш с подобни създания, честно казано аз такъв опит незнам какво да го правя и нямам тази потребност?
Предпочитам да не се сблъсквам с такива личност, защо ми е да знам как да се защитавам, като въобще не желая да ги срещам? 

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Септември 03, 2009, 09:22:38 am »
И все пак за какво са ти такива умения да се справяш с подобни създания, честно казано аз такъв опит незнам какво да го правя и нямам тази потребност?
Предпочитам да не се сблъсквам с такива личност, защо ми е да знам как да се защитавам, като въобще не желая да ги срещам? 

ами не зная, но за всичко си има причина на този свят  :P  пък аз обичам знанията - колкото повече, толкова повече  ;D  съвпад на Меркурий с Юпитер на асцедента - и после ела ми кажи, че астрологията не работи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

и аз не ща да срещам такива създания, нооооооо уви... но пък доколкото знам да се научиш да се оправяш с енергиите и с петте елемента си е висш пилотаж в езотериката и май аджна йога се занимаваше с това  ???  не, че си имам хабер от йогите де  ;D  на мен ми идва отвътре да правя това или онова, явно Висшият ми аз се грижи за знанията ми  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #34 -: Септември 03, 2009, 09:23:52 am »
[/qu

виж сега, ако вземем за изходна позиция психологията на човешкият индивид и поразсъждаваме малко, то неминуемо /поне аз/ стигам до определен извод: значи... замислям се и определям какво точно ме дразни в дадена личност. после поглеждам вътре в себе си дали има нещо у мен, което е скрито и затова да се дразня - например някакъв вид завист или пък нещо друго. когато определя вида дразнител и ако дразнителя не е свързан с вътрешното ми аз, то просто го игнорирам даденият човек - в смисъл вече не му обръщам внимание, защото не съм длъжна цялата вселенска простотия да рефлектира върху мен и аз да я поемам  ::)  ако пък е нещо свързано с вътрешното ми аз - просто започвам да водя вътрешен диалог със себе си, докато не се изясня напълно и накрая просто си решавам даденият вътрешен проблем у себе си и нещата се приключват...

има и още нещо - вторият вариант важи до една определена степен. когато даден индивид достигне определена степен на просветление - той би трябвало да е наясно със себе си вече и няма как дадено чувство да предизвиква дразнене у него - по-точно дразненето не е свързано със самият теб. сега ще ти го обясня малко по ясно: значи по-високата степен на просветление е задължително спътствана от по-висока вибрация на личната енергия, което автоматично те води до по-високо стъпало в енергетиката на Цялото. доказано е, че по-висока вибрация може да прониква в по-ниска вибрация, но по-ниска вибрация е невъзможно да проникне в по-висока вибрация!  затова и след определен момент вече духовният човек става недостижим за елементарните низши маневри на някой който иска да ти направи магия и други простотии  ;) но това също така и доказва, че за да се откопчиш от даден дразнител само ти можеш да направиш нещо по-въпроса, а дразнителят е безсилен  8)
С казаното до тук съм напълно съгласна .
А относно магиите посто не обръщам внимание на такива неща....
Но и аз съм намираа в дома ми кви ли не глупости с които се правят магии ама знам че ако се впрегна тогава става лошо.....който има време да се занимвава с простотии ...
И съм убедена че хората ,които правт такива неща един ден тва се обръща срещу тях ...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #35 -: Септември 03, 2009, 09:26:56 am »

ами не зная, но за всичко си има причина на този свят  :P  пък аз обичам знанията - колкото повече, толкова повече  ;D  съвпад на Меркурий с Юпитер на асцедента - и после ела ми кажи, че астрологията не работи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

и аз не ща да срещам такива създания, нооооооо уви... но пък доколкото знам да се научиш да се оправяш с енергиите и с петте елемента си е висш пилотаж в езотериката и май аджна йога се занимаваше с това  ???  не, че си имам хабер от йогите де  ;D  на мен ми идва отвътре да правя това или онова, явно Висшият ми аз се грижи за знанията ми  ;D ;D ;D ;D ;D
Ми щом си любопитна и с йога пробвай да се занимаваш интересно е и полезно....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Септември 03, 2009, 09:32:44 am »

явно в минали животи съм я пробвала  ;D  щото сега не ми е интересна йогата... каквото трябва да го знам - така или иначе го научавам по един или друг начин  ;D ;D ;D   

синхронността на Вселената е велика работа - дадено знание идва при мен точно когато ми трябва и коя съм аз да се съмнявам в това  ;)

« Отговор #37 -: Септември 03, 2009, 09:49:26 am »

явно в минали животи съм я пробвала  ;D  щото сега не ми е интересна йогата... каквото трябва да го знам - така или иначе го научавам по един или друг начин  ;D ;D ;D   

синхронността на Вселената е велика работа - дадено знание идва при мен точно когато ми трябва и коя съм аз да се съмнявам в това  ;)
Аз правя елементарни и много полезни упражнения от йога .Прекъсвала съм за някви периоди от време ,за което съжалявам..
Просто е полезно изисква малко време и място и никаква особена подготовка..
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Септември 03, 2009, 10:02:02 am »
Йогата е чудесен релакс. Аз за съжаление не правя упражненията редовно, но се запалих покрай една приятелка, която е инструктор в Америка. Когато тя се върна бяхме на плаж и в края на деня предложи да ни покаже кратък курс ... там край морето, на въздух, страшна работа. Направо след края на тренировката сякаш се събудих от дълбок сън, отпочинала, с много енергия и усмихната.  :) Има просто изумително влияние върху тялото и душата.   

« Отговор #39 -: Септември 03, 2009, 10:49:02 am »
Йогата е чудесен релакс. Аз за съжаление не правя упражненията редовно, но се запалих покрай една приятелка, която е инструктор в Америка. Когато тя се върна бяхме на плаж и в края на деня предложи да ни покаже кратък курс ... там край морето, на въздух, страшна работа. Направо след края на тренировката сякаш се събудих от дълбок сън, отпочинала, с много енергия и усмихната.  :) Има просто изумително влияние върху тялото и душата.   
Да уникално е наистина.Дълго време съм спортувала активно сега врремето постоянно ме притиска и Йогата е единственото ефективно средство минимум време максимум ефект.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв