Здравей Гост

кралицата-идола на няколко поколения!

• 65 Отговора
  • 13543 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
кралицата-идола на няколко поколения!
« -: Август 30, 2009, 12:54:33 am »
снощи след като дъщеря ми ми разказа за подробностите около пристигането на мадона се позамислих много и реших да пусна тема за нея.
сигурна съм ,че ще се намери някой съфорумник ,който да и посне картата и да поразсъждаваме в/у нея.определено там има какво да се види. ;D
откъде издва славата и защо тази жена е идол на няколко поколения?
кое в хороскопа и дава невероятната сила и магнетизъм?
защо е неотразима?
защо е толкова разточитерна?
въобще защо всичко при нея е по много?! ;D
има ли слаби страни и пороци и какви биха могли да бъдат те? :)
да поговорим в/у картата на една изключителна звезда -приемана и отричана ,но безпорен талант!
« Последна редакция: Август 30, 2009, 12:59:15 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:кралицата-идола на няколко поколения!
« Отговор #2 -: Август 30, 2009, 11:56:08 am »
и още нещо , с много послания!
http://vbox7.com/play:c51d8dd8

хайде намерете и картата :)

*

Helo

« Отговор #3 -: Август 30, 2009, 12:39:52 pm »
Идол!!! Дрън, дрън та пляс!!!  ;D ;D ;D За мен не е никакъв идол.

;)

Ето ви нейната карта:

http://www.drstandley.com/astrologycharts_samplenatal.shtml

http://www.astrotheme.com/portraits/cp596bap67TK.htm

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Август 30, 2009, 01:21:28 pm »
Идол!!! Дрън, дрън та пляс!!!  ;D ;D ;D За мен не е никакъв идол.

;)

Helo,как да не е идол?!Идол и то от СВЕТОВНА величина!Неповторима!!! :P

http://vbox7.com/play:23f85a77

« Отговор #5 -: Август 30, 2009, 01:36:42 pm »
Странно, няма въздух и вода в картата си. Много земя има - затова е неуморна.

Хело, когато тя започна, жените в шоу бизнеса си закопчаваха ризата до гърлото. Ако сега можем да ходим по улицата с панталиони ниска талия - тя е виновна за това  ;) Не, че ходя с такива  ;D Преди нея по кориците на модните списания имаше само манекенки. В средата на 90-те това се преобърна и вече по кориците има филмови звезди и певици не без нейна помощ. Тя е trend-setter.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #6 -: Август 30, 2009, 01:52:11 pm »
Единствен точен аспект секстил Лилит-Хирон.
Фраш планети в дома на магията.
Съвпад Юпитер-възел, секстил Юпитер-слънце - необикновена приспособимост към господстващите течения в областта на изкуството.

Тая работа на магия плюс талант да яхаш вълната мяза.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7 -: Август 30, 2009, 01:53:57 pm »
Странно, няма въздух и вода в картата си. Много земя има - затова е неуморна.
Хело, когато тя започна, жените в шоу бизнеса си закопчаваха ризата до гърлото. Ако сега можем да ходим по улицата с панталиони ниска талия - тя е виновна за това  ;) Не, че ходя с такива  ;D Преди нея по кориците на модните списания имаше само манекенки. В средата на 90-те това се преобърна и вече по кориците има филмови звезди и певици не без нейна помощ. Тя е trend-setter.

Определено това не е " типичната" карта на една звезда
( няма грам вода в картата  ;)
Тя притежава много други качества, с Марс издигнат най-високо
тя е един боец, пионер, налагащ собствена визия ( в Телец )
и стил на поведение, своята различна философия ( 9-дом ) -
тя е новатора...
« Последна редакция: Август 30, 2009, 01:58:49 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #8 -: Август 30, 2009, 01:59:15 pm »
Тая работа на магия плюс талант да яхаш вълната мяза.

Да, така е, но за да яхнеш вълната трябва да я видиш преди другите  ;) и да ти стиска да рискуваш.

« Отговор #9 -: Август 30, 2009, 02:43:10 pm »
Аз виждам една очевадующа разлика - при Мадона Сатурн в 4-ти дом, при теб - съвпад с МС.

За успех на родения трябва да се оценява преди всичко неговата мотивация и воля. Мадона в ранните си интервюта е много често споделя липсата на майка й - починала е от рак, когато тя е била на 5 г. Да не говорим, че са били 7-8 деца /нещо от този сорт/. Тя е била талантлива балерина, но се отказва да учи, потегля към NY и останалото е история.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #10 -: Август 30, 2009, 02:45:35 pm »
Много пъти съм си мислила, че ако видя нейния хороскоп без да знам на кого е, никога не бих казала, че е звезда от такава величина.
Аз лично винаги съм се люшкала в отношението си към нея от "Осанна" до Разпни я", имало е моменти на обожание и искрено възхищение, до презрение...
В този хороскоп с тези планети в 12 дом (ако се абстрахираме от това, че е хороскопът на Мадона) мога да предскажа интерес и свързаност някаква с религията (църква, духовни щения). Бунтарското в тази връзка е подчертано от Уран в 12 дом и квадратурата, която му пуска Марс от 9 дом (религиозни виждания).
Перфекционизмът й - Девата с Асцедента, Меркурия, Луната...
Липсата на майка и/или отношението "Липсва ми любов и никой не ме обича" - Луна квадрат Сатурн.
Липсата на щедрост (вж. и новоизлязлата книга на Кристофър Чиконе, а и изповедите на детегледачките й - че мисли само за пари и че е много стисната) - Венера квадратура с Юпитер, квадратурата с Нептун пък показва някаква липса на идеализъм и безкористност в любовта.
Съвпада Меркурий с Плутон, Сънце и Плутон - безграничното желание за власт (по принцип това са съвпади в хороскопите на велики мафиоти)...
В заключение - в историята на изкуството е имало изключително надарени артисти, които са си отишли от този свят млади, бедни, болни и забравени. Мадона не е от тях в нито едно отношение - тя не е кой знае колко надарена (освен с бизнес нюх), но пък знае много добре как да се пробутва и продава, притежава огромна амбиция и огромна жизненост (Лъва) и когато на 50 години други (звезди или просто обикновени хора) са болни, изтощени, изчерпани и дори умират, тя продължава своето блестящо шествие по света по - усмихната, по - млада и още по креативна от всякога. Дори само за това заслужава да й се свали шапка.
« Последна редакция: Август 30, 2009, 02:50:17 pm от ana125 »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #11 -: Август 30, 2009, 02:54:39 pm »
Прави ми впечатление  господаря на хороскопа  и на МЦ Мерк., който е на трон по знак, но няма особено благоприятни аспекти- 12 ти дом;квадрат с МЦ.. Логично е с тази слава и известност да е добре поставен, а той няма кой знае какви бляскави аспекти.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #12 -: Август 30, 2009, 03:27:51 pm »
Мадона изглежда просто ужасно! Диетата и  сигурно изключва всякакви мазнини, защото ръцете и краката и изглеждат ужано. Ако може да се вярва на този материал, ето какво яде:

http://www.dietite.bg/articles/view/17/526

Е, не се знае колко и какви пластични операции е имала.

Иначе не може да се отрече, че много спортува:

http://novini.tialoto.bg/article.php?id=4337

Във всеки хотел си носи уреди за спорт. Чувала съм, че всяка сутрин бягала по няколко километра - поне в началото на кариерата си.

« Последна редакция: Август 30, 2009, 03:36:05 pm от Helo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Август 30, 2009, 03:57:14 pm »
Oт дотук написаното съм склонна да се съглася с Муунлейди, че картата, разгледана на прима виста, почти с нищо не подсказва, че може да принадлежи на "мега звезда".
Картата на Мадона е разглеждана и друг път, в друг форум, но нищо не пречи да я преразгледаме пак.

Прави впечатление силният акцент върху източната хемисфера в хороскопа, докато в западната се намират само Марс и Сатурн и тези две планети не са никак за подценяване, т.к. затварят веригата.
Марс се намира най-високо в картата, в квадрат с Уран и тригон с Луната, което я зарежда с невероятно много енергия, прави я неуморна, дава голяма издръжливост на физическо натоварване. Марс в земен знак често има афинитет към фитнес упражненията, бодибилдинга, т.е. да гради мускулатура. Факт е, че независимо от възрастта си тази жена успява да поддържа тялото си в много добра форма чрез цял комплекс от тренировки и специални упражнения, доста натоварващи.

Кръстът на хороскопа е в мутабелни знаци, като АС и МС се намират в знаци, управлявани от Меркурий. За силно влияние върху публиката, масите говори съвпадът на Меркурий с Луната (упр. на 11 дом), разположен на Асцендента. Можем да добавим тук и Плутон (упр. на 3 дом), изгряващ откъм 12 дом. Луната е в съвпад с Меркурий и Плутон, макар и вече разходящ, пренася енергията им към Марс (тригон) и Сатурн (квадрат), които, както вече казах, затварят планетната верига. Много амбициозна, упорита личност, готова да се труди неуморно за постигане на поставените цели, много пробивна.

Венера в 11 дом в квадрат с Нептун (упр. на 7 дом) в трети, в съчетание със Слънце в 12 дом, загатват за връзката й със сценичното изкуство, телевизията (има участие в два или три филма, доколкото си спомням). Но по мое лично мнение като филмова актриса е бездарна.
Истината е, че Мадона е започвала кариерата си не като певица и актриса, а като танцьорка. Впоследствие решава да се пробва с пеене. В голяма степен за сценичния й успех допринася разкрепостеното й поведение, както се знае, Мадона не се е свенила публично да демонстрира голотата си. Екстравагантното й сценично облекло също е влязло в историята на шоу бизнеса... предполагам, че всички си спомняте за конусовидния й сутиен, който пожъна зашеметяващ успех сред публиката.  ;D

Независимо, че през последните години Мадона демонстрира афинитет към езотериката и, по-специално, към изучаване на Кабала, тя винаги ще си остане "материално момиче" с материални цели. Духовността в картата й е много слабо застъпена и според мен интересът й към езотериката е позьорство за пред медиите или най-много да е един от начините да бъде задоволена присъщата й любознателност. В картата й преобладават елементите огън и земя, т.е. прагма, съчетана с много физическа енергия. Водата и въздухът са слабо застъпени. Марс, стоящ най-високо в картата, в съчетание със Сатурн в ъглов дом и земен знак на Асцендента, говорят за това, че основната й програма се реализира в материалната, а не духовна сфера, целта е постигане на признание и материален успех чрез въздействие върху колективното съзнание, манипулиране на масите и публиката. Неслучайно Мадона е обявена за поп идол на цяло едно поколение и като такава завинаги ще остане в историята.

« Последна редакция: Август 30, 2009, 04:02:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Август 30, 2009, 04:01:31 pm »
от снимките дето е пуснала Хело - мииииииии тя мяза на смъртник тая Мадона бе  :-X  да не говорим, че има толкова изпъкнали вени по ръцете си - мечта за наркомана и вампира  ;D ;D ;D  видях и диетата - скоро нема може да мърда ако продължава да яде така - ще се пресели на оня свят  :-[  освен това и няма нищо женско у нея - направо си е грозна...

никога не съм я харесвала - няма бог знае колко талант у нея, а само търговски нюх... не зная - много ми е смотана...

*

Helo

« Отговор #15 -: Август 30, 2009, 04:14:03 pm »

никога не съм я харесвала - няма бог знае колко талант у нея, а само търговски нюх... не зная - много ми е смотана...

И аз така мисля. Иначе има няколко хубави песни.

« Отговор #16 -: Август 30, 2009, 04:50:12 pm »
Това, което се забелязва в продукциянта на Мадона е, че в последните години търси съвместни изяви с други изпълнители. Преди не даваше никой да се възползва от славата й. АКо сте забелязали черните изпълните излизат на тумби в клиповете си. Там винаги е било важно кой кого протежира/продуцира, кои попадат в кликата ти.
Не се страхува да работи с неизвестни режисьори в клиповете й.

Вероятно провали и Гай Ричи като режисьор, защото постоянно се месеше в работата му. За десет години да направи два филма - единия с нейно участие и пълен провал, си е постижение при положение, че звездата му тепърва изгряваше. Тя явно консумира всичко около себе си и като не остане нищо си заминива.

« Отговор #17 -: Август 30, 2009, 04:54:35 pm »
Интересно то къде идва интереса й към младите мъже?  ;)

*

Helo

« Отговор #18 -: Август 30, 2009, 04:55:58 pm »

Вероятно провали и Гай Ричи като режисьор, защото постоянно се месеше в работата му. За десет години да направи два филма - единия с нейно участие и пълен провал, си е постижение при положение, че звездата му тепърва изгряваше. Тя явно консумира всичко около себе си и като не остане нищо си заминива.

Казват, че той я бил напуснал, защото тя не му обръщала внимание, не отделяла много време на семейството си, а той искал истинско семейство.

*

Helo

« Отговор #19 -: Август 30, 2009, 05:00:34 pm »
На младини Мадона е била омъжена първо за Шон Пен. Според документалния филм, който гледах, той я е биел.

Сега намерих това интервю. Вижте какво интересно нещо и е казал бившия й мъж и колко е прост:

Шон Пен се е подиграл с бившата си съпруга, попзвездата Мадона, когато двамата са се засекли на парти след церемонията по връчването на наградите "Оскар", пише в. "Сън".

При срещата им певицата е поздравила 48-годишния Пен, който спечели престижното отличие за най-добър актьор за изпълнението си във филма "Милк". Мадона е била придружавана от 22-годишния бразилски модел Хесус Лус. Това е първата им съвместна поява на публично място.

Според очевидци Шон Пен е благодарил на бившата съпруга, след което я е попитал "Още едно дете ли имаш?", посочвайки Хесус. Мадона е била забелязана с младия си приятел и на парти преди "Оскар"-ите.

http://www.slava.bg/news/10615.html