Здравей Гост

кралицата-идола на няколко поколения!

• 65 Отговора
  • 13497 Прегледи
*

Helo

Re:кралицата-идола на няколко поколения!
« Отговор #40 -: Август 30, 2009, 11:39:04 pm »
Може часът на раждане да е сбъркан. Може и тя самата да е получила от родителите си грешен час на раждане! Представете си тези планети от 12-ти дом в 1-ви.  ;D

Не й знам биографията, но толкова амбициозни хора, които стават известни, особено пък в шоубизнеса, обикновено са имали трудно детство, съчетано с естествена предразположеност да се занимават с това, с което се занимават и проявена по някакъв начин още в детството. Трудностите в детството им дават решимост да успеят. Колкото повече трудности, толкова повече безскрупулност и решимост да успеят.

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Август 30, 2009, 11:44:38 pm »
Може часът на раждане да е сбъркан. Може и тя самата да е получила от родителите си грешен час на раждане! Представете си тези планети от 12-ти дом в 1-ви.  ;D

Не й знам биографията, но толкова амбициозни хора, които стават известни, особено пък в шоубизнеса, обикновено са имали трудно детство, съчетано с естествена предразположеност да се занимават с това, с което се занимават и проявена по някакъв начин още в детството. Трудностите в детството им дават решимост да успеят. Колкото повече трудности, толкова повече безскрупулност и решимост да успеят.

Доколкото видях,има Сатурн в 4 дом.Стрелец е на куспидата на 4 и Юпитер във 2 прави квадрат с Венера.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Август 30, 2009, 11:45:24 pm »
И още!
Едва ли е избрала да се роди с такъв хороскоп. Просто реализира потенцияла си.

имала е избор! с този 12-ти дом е имала избор!разбираш ли!?но тя е избрала другия път писах ти ,да не се повтарям ,че ми писва от тафтология! или си пътя или си валяка-това е!потенциала може да бъде изразяван по много начини!избора на потенциала е твой!това казвам и го повтарям!да имала е избор и е избрала това!

Спокойно, де не изпадай в истерия. Не можеш да ми наложиш мнението си, казвайки "това е"! Темата за избора е неизчерпаема и сме я разисквали много пъти. Не забравяй, че 12 -ти дом се свързва с нашите ВЪТРЕШНИ ТАЙНИ ВРАГОВЕ И СЪС ЗАТОЧЕНИЯТА.

Какъвто и да е нейният избор тази квадратура на Марс с Уран дава травми и инциденти. И ако човек, не знае кога да се спре, заточението вместо доброволно, може да стане принудително. Имала е вече няколко травми.

;D ;D ;D,чак пък в истериййй ;D ;D ;D,това си е мое мнение!и аз си го заявявам най-открито!а това ,че ти не го приемаш си е твой проблем!не говорехме ,обаче за травмите , аза духовноста! ;) квадратурата на марс и уран може да се свързва с инциденти ,но не и на психическо ниво -? :P
може да бъде и на психическо 9-ти/12-ти избора на друга и далечна религия,която няма нищо общо с нейната! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Август 30, 2009, 11:51:14 pm »
Малеее,ми Марса й управлява 8 дом,а Урана-6.  :o

*

Skarlet

« Отговор #44 -: Август 30, 2009, 11:59:04 pm »
Мдааа,и Марса е в заточение в Телец,в квадрат с Уран и Слънцето.Пък то е в съвпад с Плутон /упр. на 3 дом/ и Меркурий,който се свързва с транспорт. Но мисля,че Марс в 9 дом по-скоро би дало ПТП в чужда държава. Как мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Август 31, 2009, 12:03:01 am »
Мдааа,и Марса е в заточение в Телец,в квадрат с Уран и Слънцето.Пък то е в съвпад с Плутон /упр. на 3 дом/ и Меркурий,който се свързва с транспорт. Но мисля,че Марс в 9 дом по-скоро би дало ПТП в чужда държава. Как мислите?

;D ;D ;D,малеее!не е истина!а каква ще бъде марката автоНОбил с която ще стане инцидента?! :o :P :P/ШЕГИЧКА/.
според мен ще бъде самолетна катастрофа ,ако някога се случи.но аз мисля ,че с това слънце в 12-ти ще надживее много хора! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Август 31, 2009, 12:09:09 am »
Изобщо не е изключено да е самолетна.Марс в 9 дом се свързва и със самолети.Но понеже Меркурий е на асцендента,ми хрумна първо за пътна.Пък и Плутон е в Дева с диспозитор Меркурий. Нямам намерение да споря. Вече съм го казвала много пъти-харчим си енергията за убави неща.  :P  :P  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Август 31, 2009, 12:13:24 am »
Абе,не знам къв избор има човек с натоварен 12 дом,който е и дом на ограниченията.Ама нейсе. Нема ся бъркам,да не ме опаткате мен.  :P

:P ей ся те опатках ;D ;D ;D.
12-ти дом е мястото КЪДЕТО ОСВОБОЖДАВАМЕ КАРМАТА! то е единственото място в което имаме избор!освободили кармата минаваме към асц-първи дом!отново е въпрос на избор :)!

*

Skarlet

« Отговор #48 -: Август 31, 2009, 12:13:49 am »
Сега се сетих нещо от картата на Даяна.Тя имаше съвпад на Уран,Марс и Плутон,пък не загина със самолет. Да не забравяме,че Мадона е с асц.Дева и Мерка е в съвпад с Плутон-упр. на 3 дом- автомобилите.

*

Skarlet

« Отговор #49 -: Август 31, 2009, 12:16:25 am »
Абе,не знам къв избор има човек с натоварен 12 дом,който е и дом на ограниченията.Ама нейсе. Нема ся бъркам,да не ме опаткате мен.  :P

12-ти дом е мястото КЪДЕТО ОСВОБОЖДАВАМЕ КАРМАТА! то е единственото място в което имаме избор!освободили кармата минаваме към асц-първи дом!отново е въпрос на избор :)!

Не мож ма опатка,щото нямаш патка.  ;D Я си отвори букварчето и прочети пак за 12 дом. Това е дом на ограниченията.Затова и затворите са по 12 дом,щот хората там ги ограничават и затварят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Август 31, 2009, 12:22:30 am »
Aбе някой беше казал, че и Уран в 12 дом е "заточеник", а защо тогава се счита за един от показателите за афинитет към астрологията? Риторичен въпрос.  :)

Момичета, провокирахте ме и реших да й видя картата по ведическа система.
След като се отчете прецесията, атмакарака е Слънцето, не Сатурн, което по се връзва със светската й личност. Слънцето иска да блести, търси аплодисменти и признание в света. Планетата аматякарака, т.е. на второ място след атмакарака, е Раху, а той се свързва с натрапчиви материални желания, със стремежа към светски изяви. Съчетанието Слънце/Раху обяснява неистовата й жажда за светски успехи, медийна слава, блясък и признание, перфектно описва поетия от нея път що се отнася до светската й личност. За да докоснем вътрешния й свят, който познават малцина избрани, следва да се разгледа картата Навамша, т.е. девети хармоник.

В Навамша не виждам показатели за афинитет към духовната сфера. При по-детайлен анализ сигурно ще се намерят, но - отново повтарям - акцентът е друг!
При час на раждане +/- 8 минути Лагна в Д9 попада в Лъв, също като в Раши.
Има ретрограден Сатурн в 7 дом, което само по себе си е трудно положение за брака и партньорството; влиянието на Сатурн в Навамша е много силно - намира се в 7 дом, където е най-силната му позиция, и в собствен знак при това. Дава силен стремеж към власт, което действа деструктивно върху партньорските й връзки.
Слънце както в 12 дом в Раши, така и в 8 дом в Навамша също не е леко положение. Венера в Навамша е в знака си на падение, но неблагоприятната й позиция се анулира, тъй като се намира в един знак с Луната (в Дева). И двете се намират във втори дом, което може да е показател за добри гласови данни, най-малкото да е "soft spoken".
Юпитер е в позиция варготама в Навамша, т.е. попада в същия знак като в Раши (приема се за специално достойнство). Заедно с Марс и Раху се намира в знака Везни, в 3 дом. Трети дом се свързва с кама, т.е. желанията, и позицията на Марс/Юпитер/Раху тук дава силна мотивация за светски успехи, за задоволяване на желанията, а също дарява родената със сила и физическа енергия, непресъхващ ентусиазъм. Освен това Марс и Юпитер са бенефици (раджа йогакарака) за нейната лагна. Трети дом се свързва и със сценичното изкуство.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #51 -: Август 31, 2009, 12:26:38 am »
Ти,остави другото,ами и Уран е в заточение в Лъв. А твойте индийски букварчета нещо казват ли за евентуална катастрофа,Лили? Че и за това се притеснихме.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Август 31, 2009, 12:28:38 am »
Не съм гледала за прогностика, в темата нали коментираме личността Мадона, а не какво ще й се случи.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #53 -: Август 31, 2009, 12:32:17 am »
Абе,то и аз не съм гледала прогностично,но Марая спомена за квадратурата на Марс и Уран и аз се повърнах да я погледна и ми се наби в очите. Пък дано мойте старчески астигматични очички да не са видяли добре.  ;D Айде да нанкаме. Сладки сънища!  :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Август 31, 2009, 12:37:08 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1845.60.html- тук има нещо много ценно за 132-ти дом!заслужава си да му се обърне подобаващо внимание!

ха-ха да се чете 12-ти не 132 ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Август 31, 2009, 12:42:31 am »
Абе,то и аз не съм гледала прогностично,но Марая спомена за квадратурата на Марс и Уран и аз се повърнах да я погледна и ми се наби в очите. Пък дано мойте старчески астигматични очички да не са видяли добре.  ;D Айде да нанкаме. Сладки сънища!  :-*

;D ;D ;D аз не съм по детайлите!http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3607.40.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Август 31, 2009, 12:51:21 am »
Абе,не знам къв избор има човек с натоварен 12 дом,който е и дом на ограниченията.Ама нейсе. Нема ся бъркам,да не ме опаткате мен.  :P

Не мож ма опатка,щото нямаш патка.  ;D Я си отвори букварчето и прочети пак за 12 дом. Това е дом на ограниченията.Затова и затворите са по 12 дом,щот хората там ги ограничават и затварят.

отворих си букварчето /ама според мен това е една от малкото науки с МНОГО букварИ, та може да сме учили от различни/, я го попрегледай това линкче-няма да ти е излишно!все си мисля ,че тук не спориме , а споделяме знания и опит , опит да тълкуваме дори! астрологията според мен еволюира ,като всичко останало и ако съчетаеме мъдростта на древните и новите тенденций ,ще и помогнем да бъде наука ,а и не само .тя също се развива и това е факт.дали ни харесва или не е без значение.астрологията е мисъл интелект,философия.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1845.60.html

П.П. нищо лично скарлет ,просто ми харесват обективното отношение ,както и различния подход! :) ;)

*

Skarlet

« Отговор #57 -: Август 31, 2009, 08:28:43 am »
Разбира се,че не е само едно букварчето,Марайке!  ;D И естествено,че няма нищо лично нито в моите изказвания,нито в твоите.Аз се шегувах. Но това е моето виждане и не е задължително да е и твое. Да е жива и здрава жената,аз я харесвам. И темата,на която си пуснала линка,също е много добра. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Август 31, 2009, 02:37:20 pm »
Намерих прословутата й снимка  :)

А тук има цяла галерия с нейни снимки:
http://www.eforu.com/gallery/madonna/gallery1.html

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #59 -: Август 31, 2009, 02:48:58 pm »
Намерих прословутата й снимка  :)

Имаш предвид с конусовидния сутиен ли? Ето още такива: