15.19 в Скорпион. По-скоро се очаква то да ме чукне, че се върти около Асц.
Мани го Хуя.
И аз искам като онова хамстерче, да си глътна опашката барабар с ретроградна Венера и да се кротна.
Цитат на: Марая в Ноември 15, 2010, 11:09:47 pmХич не го махам , вече нищо не махам...., работа по СЛВ , само лапам... Голям лапни, голяма дума не махай.
Хич не го махам , вече нищо не махам...., работа по СЛВ , само лапам...
така и не го научих как се изявява-сега ми е точно между натални Венера/Плутон..т.е. Венера/Хуя/Плутон с каква скорост се движи това нещо (току виж го заобичаm повече от Марс)
Бавно и тъжно....В темата сме се произнесли за различните му проявления....
Цитат на: Мia21 в Септември 01, 2009, 12:12:25 pmЦитат на: mamma_mia в Септември 01, 2009, 12:04:40 pmНе мога да намеря къде е тоя хуй в мойта карта и се ядосах.Моля за хелп,къде в астро кома се намира А ,намерих вашия хуй,но има и друг (9488) HuiaКой сега да гледаме? Който ти върши по-добра работа! Ще взема да потърся друг...може да има и трети
Цитат на: mamma_mia в Септември 01, 2009, 12:04:40 pmНе мога да намеря къде е тоя хуй в мойта карта и се ядосах.Моля за хелп,къде в астро кома се намира А ,намерих вашия хуй,но има и друг (9488) HuiaКой сега да гледаме? Който ти върши по-добра работа!
Не мога да намеря къде е тоя хуй в мойта карта и се ядосах.Моля за хелп,къде в астро кома се намира А ,намерих вашия хуй,но има и друг (9488) HuiaКой сега да гледаме?
26.52 в Дева.
Важно е и кои домове управлява, както си му е реда, виж там в кои области се уреждаш така добре. :rolf:
Мисля, че тоя в Двва е реалния, първоначално се зачудих как толкоз бързо е стигнал до Скорпа.