Малееее хахаахаха ;Значи оказва се,че наталната Хуя ми е в съвпад с АСЦ ! Хаха ние тук се светнахме за Хуя именно,като минава през Скорпион
Цитат на: Uran в Септември 01, 2009, 11:51:51 amKakва и е природата на тази планета, че ми е кацнала точно на К2, а и участва в Т-квадрат с Марса и Слънцето ми? ми да си плащат бе,кво ги мислиш?!
Kakва и е природата на тази планета, че ми е кацнала точно на К2, а и участва в Т-квадрат с Марса и Слънцето ми?
Планетата бая се е натопорчила,щом чак и тук успя да осемени положението
Не мога да намеря къде е тоя хуй в мойта карта и се ядосах.Моля за хелп,къде в астро кома се намира А ,намерих вашия хуй,но има и друг (9488) HuiaКой сега да гледаме?
по скорпионски , поне е твърд , а не е мекичък!
Единият хуй ми се намира в 1ви дом,а другият в 11 Ей ко ша ги праим два???
Цитат на: mamma_mia в Септември 01, 2009, 12:04:40 pmНе мога да намеря къде е тоя хуй в мойта карта и се ядосах.Моля за хелп,къде в астро кома се намира А ,намерих вашия хуй,но има и друг (9488) HuiaКой сега да гледаме? , ако приемем ,че всичко в картата има огледален образ ,може да са сбъркали името..... ;Dт.е с/у хуя може да е пути
, ако приемем ,че всичко в картата има огледален образ ,може да са сбъркали името..... ;Dт.е с/у хуя може да е пути
Ей вече ще ревна от смях
Майтапа на страна,кажете какво означава тоя хуй и какво става като има съвпад с тр планета.Или тр.хуй с нат планета
Абе колеги...Знаете ли с каква скорост се движи?Да не се окаже като Прозерпина, една пълна обиколка на 600 години? Ще имам да го чакам да ми кацне... олеле, чак до следващия живот.
Предлагам да прекръстим темата на "Бисери на сайта - 2" и да я номинраме за Златен фалос, предвид забележителния й принос в развитието на научната астрология.
адаш, тоя номер го намерих по името бре - HUYA в списъка на астрокома видях и другата Хуя дето Мама мия го е намерила, но се изписва различно, ама трети не намерих бе братче сега вече поне знаем отде идва дъжда да го е... кой пикае отгоре а хахахахаааааааааа
Цитат на: Марая в Септември 01, 2009, 12:44:13 pmпредставям си я м/у марс и плутон Не го знам де се върти тоя уй,но ако цикъла му е 256 години ,сигурно орбита отвъд Плутон.Ха та това може да е уя на самия Плутон (248 години),само че си го крие зад него ха хахахааха Цитат на: Lillie в Септември 01, 2009, 12:50:18 pmДа очаквам значи да ми мине през АС (физическото тяло) в най-скоро време... Чакай ти ,чакай! Има да го чакаш още няколко години докато ти изпраска АСЦ !
представям си я м/у марс и плутон
Да очаквам значи да ми мине през АС (физическото тяло) в най-скоро време...
Цитат на: Марая в Септември 01, 2009, 12:48:23 pmТрябват й 256 г., за да обиколи Слънцето. Знаех си аз, че ще трябва да почакам доста...
Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.
Цитат на: Lillie в Септември 01, 2009, 12:56:19 pmЦитат на: Марая в Септември 01, 2009, 12:48:23 pmТрябват й 256 г., за да обиколи Слънцето. Знаех си аз, че ще трябва да почакам доста... НАЛИ СА ДВА ? да видиме другия