Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51553 Прегледи
*

Skarlet

Re:нова планета!
« Отговор #100 -: Септември 01, 2009, 10:12:16 pm »
Аз се чудя кви са тия 4 страници за тоз Хуя,пък то какво било.Я кажете как да видя къде и моя,че не ми се четат толкова стр.  ;D ;D :P

« Отговор #101 -: Септември 01, 2009, 10:13:18 pm »
Много се извинявам, ама къде е линка, за да намеря къде ми е *уя?  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Септември 01, 2009, 10:14:01 pm »
Под номер 38628  в астрокома. 

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Септември 01, 2009, 10:17:48 pm »
Хм,сигурно съм била много мързелива в предишния си живот-всичко ми е най-отгоре,пак в 10 дом, в Лъв.  :( А къде да прочетем за значението му?

*

Skarlet

« Отговор #104 -: Септември 01, 2009, 10:23:42 pm »
представяте ли си прогноза в ежедневник?

"...Близнаците ще се озоват в равнобедрен триъгълник, ще трябва да избират между два уя в уравнение с три неизвестни; Стрелците днес може да ги сполети летящ уй от пето измерение, така че да не се отплесват, за да не ги мине изотзад; Рибите да не прекаляват с медитацията, за да не се изстрелят директно на планетата *уя без никакъв шанс за връщане на Земята".  ;D

Ша умрааааа! Направо рИва от смях.  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #105 -: Септември 01, 2009, 10:26:44 pm »
На мен ми е в първи на 5 градуса от АС-то  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Септември 01, 2009, 10:32:33 pm »
Няма да намериш информация за значението. Пробвах, изписвайки названието на латиница и ми излязоха такива простотии из нашите сайтове, та чак ми се догади. Това е най-безобидното http://svejo.net/comment/show/16317

*

Skarlet

« Отговор #107 -: Септември 01, 2009, 10:33:32 pm »
Сега видях и транзитите-Венера е кацнала на Хуя ми в Лъв. Нищо не ми се случи кой знае какво,освен че днес беше първия учебен ден на най-малкия от семейство Хуя в моя дом.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #108 -: Септември 01, 2009, 10:35:12 pm »
Цитат
Ша умрааааа! Направо рИва от смях.
Бреееейййййй,а Небесна не беше съгласна с моето определение за Х.. в 4 дом ;)Ми то толкоз сплотено не сме се видиотявали от смях от как съм в този форум ::)А като прибавя и великите прозрения на колегите от съседния,дето Марая беше дала линк...малиииииии,голем кикот,големо цвилене ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #109 -: Септември 01, 2009, 10:37:22 pm »
Няма да намериш информация за значението. Пробвах, изписвайки названието на латиница и ми излязоха такива простотии из нашите сайтове, та чак ми се догади. Това е най-безобидното http://svejo.net/comment/show/16317

Най-добрият начин е анализ на стари събития и транзити.  ::)

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Септември 01, 2009, 10:41:12 pm »
Бреееейййййй,а Небесна не беше съгласна с моето определение за Х.. в 4 дом ;)

Аз съобщавам факти, проследявайки транзитите, а ти само предполагаш.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Септември 01, 2009, 10:41:25 pm »
ЕТО ВИ ОЩЕ СМЯХ:

Защо размера има значение или как Хуя не можа да стане планета

През март 2000 г. Венецуелски астрономи откриха десетата планета в Слънчевата система. Временното и име й бе 2000 ЕВ173. По стар обичай за кръщаване на планети тя трябваше да бъде кръстена на митичен бог както МерКУРий (крилатият пратеник на боговете, според митологията в Древен Рим) и УрАНУС (в старогръцката митология - най-древното върховно божество, олицетворение на небето).

Избраното име е Хуя- в чест на венецуелски бог на дъжда.

В началото на 2006 година International Astronomical Union (IAU) въведе ново определение за понятието "планета" и според новите правила Плутон се класифицира, като "планета-джудже" и следователно Слънчевата система се състои от осем планети. Това автоматично изключи и Хуя от листата на планетите и я включи към планетите джуджета.

С диаметър 750 км. Хуя си е цело хуище, ама размера не е достатъчно голям, за да бъде планета.

Добро побългаряване на името на планета-джудже е Янко.

Очаква се в близко бъдеще НАСА да изпрати екип от астронавти да изследва Хуя. Американец ще бъде първия човек стъпил здраво на Хуя. Целта на мисията е да се изследва хуевото притегляне и вероятните извънхуеви обекти като спътници, както и хуяните- вероятния живот на планетата. Интересно е ако се окаже че има два спътника, какво име ще получат.

Руснаците за да не изостанат от космическата надпревара подготвят бившия си президент Путин да кацне на Хуя. "На хуя нам без хуя , когда с хуями до хуя !" - коментират от Москва.

Астролози подготвят хороскопи с влиянието на Хуя върху бъдещето на хората. Заглавия като "Тази седмица за девите ще мине под знака на Хуя" и "Феминистките не могат да избегнат въздействието на Хуя върху съдбата" са често срещани.

*

missKapriz

« Отговор #112 -: Септември 01, 2009, 10:42:15 pm »
Аз си проверих транзитния Х..в деня на раждането на децата ми и в деня на подписване на брака ми-имам мн точни съвпади и на трите дати.Ще е интересно всеки да сподели транзитите си

*

Skarlet

« Отговор #113 -: Септември 01, 2009, 10:46:13 pm »
Небесна,това е много готино,чела съм го. Току що проверих за датата на първото ми забременяване- Хуя е в точен съвпад с нат. ми Плутон. Утре ще продължа с изследванията.Лека ви нощ!  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 10:52:52 pm от Скарлет »

*

Helo

« Отговор #114 -: Септември 01, 2009, 10:51:04 pm »
Аз си проверих транзитния Х..в деня на раждането на децата ми и в деня на подписване на брака ми-имам мн точни съвпади и на трите дати.Ще е интересно всеки да сподели транзитите си

По принцип не забелязвам кой знае какво влияние на транзитите на Хуя в хороскопа ми. Но, когато ми е бил в съвпад с асцендента и с Плутон не се чувствах добре. Просто това ми беше период, в който не се чувствах добре.

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Септември 01, 2009, 10:52:30 pm »
Небесна,това е много готино,чела съм го. Току що проверих за датата на първото ми зебременяване- Хуя е в точен съвпад с нат. ми Плутон. Утре ще продължа с изследванията.Лека ви нощ!  ;D ;D ;D

Въх! Не думай! Току-що гледах, че Хуя е в точен съвпад с Плутон, който е на трон в Скорпион, в 5-ти дом в картата на дъщеря ми и ще стои там доста време. Е, няма накъде, ще се стягаме за бебче!

*

Helo

« Отговор #116 -: Септември 01, 2009, 10:55:26 pm »
Небесна,това е много готино,чела съм го. Току що проверих за датата на първото ми зебременяване- Хуя е в точен съвпад с нат. ми Плутон. Утре ще продължа с изследванията.Лека ви нощ!  ;D ;D ;D

Въх! Не думай! Току-що гледах, че Хуя е в точен съвпад с Плутон, който е на трон в Скорпион, в 5-ти дом в картата на дъщеря ми и ще стои там доста време. Е, няма накъде, ще се стягаме за бебче!

Когато Хуя ми е била в съвпад с Плутон съм била на около 21 години, а не съм забременяла, Слава Богу!!!

Всъщност, това е първата платена, с която Хуя ми е съвпадала досега.
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 11:02:35 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #117 -: Септември 01, 2009, 11:02:25 pm »

Когато Хуя ми е била в съвпад с Плутон съм била на около 21 години, а не съм забременяла, Слава Богу!!!

Хело, за да стане това чудо на чудесата трябват поне двама, а и желание трябва.

Между другото отдавна искам да те попитам, как мислиш да привлечеш мъж до себе си като постоянно твърдиш, че не искаш да имаш деца? Не, че мъжете бързат да стават татковци, но повечето от тях се надяват да имат свое поколение.

*

Helo

« Отговор #118 -: Септември 01, 2009, 11:05:42 pm »
а и желание трябва.

А, това понякога може и да се пропусне. За бебе ти трябва само един Хуя, пък дали имаш желание да имаш деца, това понякога няма значение, защото стават и случайни работи. Макар, че нищо не става случайно.  ;D

Дъщеря ти не е ли още много малка за бебе?

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Септември 01, 2009, 11:06:42 pm »
а и желание трябва.

А, това понякога може и да се пропусне. За бебе ти трябва само един Хуя, пък дали имаш желание да имаш деца, това понякога няма значение, защото стават и случайни работи. Макар, че нищо не става случайно.  ;D

Ти не ми разбра въпроса. Но както и да е.