Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51709 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:нова планета!
« Отговор #120 -: Септември 01, 2009, 11:09:11 pm »
Браво Марая,
днес ми беше много весело в нета,заради темата ти :-*
Радвам се,че всички се позабавлявахме(на гърба на Хуя естествено :P)
Радвам се,че всички използваха чувството си за хумор :)
Нека не задълбаваме къде в картите ни попада Хуя,важното е да ни дава сили ,дълголетие,младост ,красота и опъната кожа ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А пък ако в натала не върши работа,ще се обърнем към транзитния....няма начин ;D

транзитен,прогресивен дирекционен , важно е да го има! в общи линий аз я приемам като весела планета! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #121 -: Септември 01, 2009, 11:11:12 pm »

Между другото отдавна искам да те попитам, как мислиш да привлечеш мъж до себе си като постоянно твърдиш, че не искаш да имаш деца? Не, че мъжете бързат да стават татковци, но повечето от тях се надяват да имат свое поколение.

Последният, когото харесах беше като теб - Водолей на 41 години и не само, че нямаше деца, но и нямаше никакво намерение да има. Той по принцип си е странен.

За всеки влак си има пътници.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #122 -: Септември 01, 2009, 11:15:17 pm »
Първо раждане-съвпад тр.Луна с тр.Хуя и нат,Плутон,секстил с нат.Луна и Венера.
Второ раждане-Тр.Хирон съвпад нат.Хуя,тр,Хуя съвпад с нат.Уран,опозиция нат.Хирон
Брак-тр.Хуя съвпад нат.Плутон,секстил Венера и Луна,опозиция СЛВ
В картата на мъжа ми не откривам никакви аспекти на тр.Хуя в по-важните дати от живота му

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Септември 01, 2009, 11:20:01 pm »
В картата на мъжа ми не откривам никакви аспекти на тр.Хуя в по-важните дати от живота му

и добре,че не го е транзитирала ,че едва ли щеше да е татко в лапите на някой батко ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Септември 01, 2009, 11:20:38 pm »
Тая Хуя да не влияе повече на жените?

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Септември 01, 2009, 11:24:09 pm »
И при моето забременяване Хуя е била в съвпад с Уран/Плутон в Дева. Съвпадът с Плутон е разходящ, а с Уран точен. Уран ми управлява Луната.

При съвпад с МЦ - повишение в службата.

*

Helo

« Отговор #126 -: Септември 01, 2009, 11:29:25 pm »
Този Хуя се оказа голям забременител!!! Доказан факт!!!  ;D ;D ;D
Открихме една от особеностите на тази планета!
 ;D

Аз дали мога да смятам, че ми се е разминало за цял живот, след като не съм забременяла при съвпада му с Плутон?  ;) Просто си се чудя.

*

Nebesna

« Отговор #127 -: Септември 01, 2009, 11:30:05 pm »
Вижте какво пишат хората за опозиция на Хуя с друго (малко известно) небесно тяло, която щяла да трае до 2011г.

http://serennu.com/blog/2008/06/asbous-opposes-huya/

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Септември 01, 2009, 11:30:50 pm »
а и желание трябва.

А, това понякога може и да се пропусне. За бебе ти трябва само един Хуя, пък дали имаш желание да имаш деца, това понякога няма значение, защото стават и случайни работи. Макар, че нищо не става случайно.  ;D

Дъщеря ти не е ли още много малка за бебе?

ами,ами и пу...ка трябва за бебе ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #129 -: Септември 01, 2009, 11:38:35 pm »
Цитат
Този Хуя се оказа голям забременител!!! Доказан факт!!!  Ухилен Ухилен Ухилен
Открихме една от особеностите на тази планета!  Ухилен
Майтапа настрана,но съвпада на Хуята с Плутона ми е продължил няколко години и освен двете раждания имам и аборти.Явно си действа по предназначение пича ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #130 -: Септември 01, 2009, 11:39:43 pm »
Амиииии, дъщеря ми не е малка за бебе. Тя е на 21 години, а аз на тази възраст я родих нея.

Според този руски сайт - Гуя е богинята на влагата и вероятно на апокалиптичния потоп.

http://zamok.druzya.org/index.php?s=8e9d7aae169c977894a880026054fd91&showtopic=3063&pid=62735&st=0&#entry62735

*

Mia21

• 2502
« Отговор #131 -: Септември 01, 2009, 11:39:48 pm »
При мен след два градуса ще ми направи точен съвпад със СЛВ и ще ми опозиционира Юпитера в 11ти,ако ми се случи нещо по-интересно ще ви кажа. ;) ;D
Преди това трябва да ми е бил в съвпад с Уран,ама не съм го изследвала още...

« Последна редакция: Септември 01, 2009, 11:53:45 pm от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #132 -: Септември 01, 2009, 11:50:32 pm »
Според този руски сайт - Гуя е богинята на влагата и вероятно на апокалиптичния потоп.

И като заговорихме за потопи,през съдбоносната дата през 2012 Хуя ще е в съвпад със СЛВ и Меркурий в Скорпион  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #133 -: Септември 01, 2009, 11:54:59 pm »
Сега видях,че около 20 ноември ще направи точен съвпад със СЛВ заедно с транзитна Венера.Да видим дали ще даде събитие.Единственото нещо,което ме притеснява в случая е,че можем да го препишем на Венерата.Дали ще можем да ги разграничим,за да стане ясно?

*

Helo

« Отговор #134 -: Септември 01, 2009, 11:55:56 pm »
Амиииии, дъщеря ми не е малка за бебе. Тя е на 21 години, а аз на тази възраст я родих нея.

http://zamok.druzya.org/index.php?s=8e9d7aae169c977894a880026054fd91&showtopic=3063&pid=62735&st=0&#entry62735

Гуя (Huya № 38628: 250.2 л. сверхдальний!) --- богиня влаги (hoo Yah) и вероятно, апокалиптического потопа, индейцев с островов между Колумбией и Венесуэлой

Абе hoo Yah - това е като Yahoo!!!  ???  ;D ;D ;D

Сега видях,че около 20 ноември ще направи точен съвпад със СЛВ заедно с транзитна Венера.Да видим дали ще даде събитие.Единственото нещо,което ме притеснява в случая е,че можем да го препишем на Венерата.Дали ще можем да ги разграничим,за да стане ясно?

Може заедно от Небето да осеменяват на Земята.

*

Helo

« Отговор #135 -: Септември 01, 2009, 11:57:16 pm »

И като заговорихме за потопи,през съдбоносната дата през 2012 Хуя ще е в съвпад със СЛВ и Меркурий в Скорпион  :-\

Аха, значи планетата на потопите на 2012 ще предизвика потоп на Земята и за втори или просто пореден път, част от населението на планетата ще загине от потоп. Ами, правете като Ной.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #136 -: Септември 02, 2009, 12:02:52 am »

Може заедно от Небето да осеменяват на Земята.

Осеменяването е при съвпад с Плутон.Такива са ни фактите досега.За съвпад със СЛВ още нямаме доказателства как действа... ;D

*

Helo

« Отговор #137 -: Септември 02, 2009, 12:14:05 am »

аз гледах, гледах в астро.ком и не можах да разбера как да я извадя, повече щях да се учудя ако я бях извадила 38628, но поне си направих няколко композита, да се науча как става това и видях това, което си и знаех, че не трябва да изпускам питомното, за да гоня дивото  :D ако съдя по вашите описания, Хоя трябва да ми е била в съвпад с Плутон, когато съм била на 17 год., и сега да я чакам след 256 години май, което е добре, спокойно ми стана някак.. 8)

Защо и ти ли не искаш да имаш деца?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #138 -: Септември 02, 2009, 12:16:38 am »
Vision,чеки сега,ще видим!
Може при всеки съвпад с планета или при навлизане в друг знак да е забременител...Освен това транзитните планети нали я аспектират!Споко-нема се косиш!Сега я разнищваме... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Септември 02, 2009, 12:18:43 am »
майтапа настрана , дайте да провериме как действа и какво носи? мисля,че имаме достатъчно материал
аз при тея 5 раждания ще я изследвам утре и ще докладвам :)