Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51696 Прегледи
*

Helo

Re:нова планета!
« Отговор #140 -: Септември 02, 2009, 12:21:15 am »
Между другото, не знам защо, но когато търся картинки с Huya  и hoo Yah ми излизат на пръва страница такива картинки:  ;D

Имаше и едно гола същата, но реших да ви я спестя.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Септември 02, 2009, 12:22:11 am »
За съвпад със СЛВ още нямаме доказателства как действа... ;D

Аз като казах, че ми е в точен съвпад с куспидата на 11-ти дом, съвсем не обърнах внимание, че ЮЛВ ми е тук. Съвпадът на ЮЛВ с Хуя е точен до минутата. Засега нищо съществено не отбелязвам като събития. Освен, че някак си съм се оставила на течението и не съм амбицирана за нови постижения. Обаче съм се посветила на организирането на свободното си време - театри, концерти, културен живот.

*

Nebesna

« Отговор #142 -: Септември 02, 2009, 12:25:04 am »
Vision,чеки сега,ще видим!
Може при всеки съвпад с планета или при навлизане в друг знак да е забременител...Освен това транзитните планети нали я аспектират!Споко-нема се косиш!Сега я разнищваме... ;) ;D

бих я приела като осеменител на идеи, стара съм вече за други неща :)
О, могъщи Хоя, ела и ни забремени с идея как да се справим с програмата ЗЕТ 8 лайт  ;D

Кво значи стара? Минала си фертилна възраст ли? Това не означава стара, я! Ние сме млади по дух!

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Септември 02, 2009, 12:27:11 am »
Тая Хуя, явно се движи много близо до Плутон, и когато направи съвпад - "шат на патката главата"!
Току-вижте сме измислили нов фертилен календар!

*

Helo

« Отговор #144 -: Септември 02, 2009, 12:28:15 am »
Дъждовният бог какво прави? Опложда Земята! Помага за порастването на реколтата, за покълването на семената и нормалният им растеж.

А Плутон какво е? Подземното царство. Недрата на Земята. И когато оплождащата Земята Хуя е в съвпад с недрата на Земята - Плутон, разбрахме какво се получава.

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Септември 02, 2009, 12:30:08 am »

Кво значи стара? Минала си фертилна възраст ли? Това не означава стара, я! Ние сме млади по дух!

не съм я минала чак, сега станах на 38, но не бих причинила на деца да имат възрастна майка, всяко нещо с времето си..аз имам млада и красива майка и дори някои от гаджетата ми са си падали по нея, така е редно, да се гордеят децата с майките си, а не да се срамуват като ги питат това баба им ли е, това си е мое мнение, не задължавам никого с него :)

Да не те чуе Марая!

*

Nebesna

« Отговор #146 -: Септември 02, 2009, 12:31:42 am »
Дъждовният бог какво прави? Опложда Земята! Помага за порастването на реколтата, за покълването на семената и нормалният им растеж.

А Плутон какво е? Подземното царство. Недрата на Земята. И когато оплождащата Земята Хуя е в съвпад с недрата на Земята - Плутон, разбрахме какво се получава.

Плутон управлява утробата и вътрешните полови органи, а тая планета трябва да е смермата.

*

Helo

« Отговор #147 -: Септември 02, 2009, 12:33:46 am »

Плутон управлява утробата и вътрешните полови органи, а тая планета трябва да е смермата.

А вие и се чудите на името!  ;D
 ;)

Мчи правилно име са и дали.

Нали знаете, че няма случайни работи! Без да знаят, тези, които са й дали името на дъждовен, т. е. оплождащ Земята бог, са свързали планетата по правилен начин с действителното и влияние - свързана със забременяването.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #148 -: Септември 02, 2009, 12:34:30 am »
Тая Хуя, явно се движи много близо до Плутон, и когато направи съвпад - "шат на патката главата"!
Току-вижте сме измислили нов фертилен календар!

;D ;D ;D ;D ;D ;D  ;D, ееее не днес се опиках! ;D ;D ;D немам сили ! дано ни е успешен и усмихнат целия септември на всички!
м/у другото днес синухе каза ,че може да е опашката на плутон! ;D ;D ;D ;Dпък аз споделих ,че на плуто му усещам само главата ....я навътре ,я навън ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #149 -: Септември 02, 2009, 12:45:56 am »
Сега, когато изяснихме действието му се сещам, че когато е бил в съвпад с моят Плутон на асценднета страдах от натрапливи мисли и страх от нещо, подобно на действието му. Тогава нямах желание да се занимавам с мъже.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Септември 02, 2009, 12:51:58 am »

не съм я минала чак, сега станах на 38, но не бих причинила на деца да имат възрастна майка, всяко нещо с времето си..аз имам млада и красива майка и дори някои от гаджетата ми са си падали по нея, така е редно, да се гордеят децата с майките си, а не да се срамуват като ги питат това баба им ли е, това си е мое мнение, не задължавам никого с него :)

кво,кво? не мжа а те разбера! я повтори?!стара а! на баба ти кравата е стара да ражда теленца ;D ;D ;D ;D :P
ИМА БАБИЧКИ НА 20 И МОМИЧЕТА НА 60! ТОВА ДА ГО ЗНАЕШ ОТ ЕДНА ЖЕНА НА 43 ;) :) ДУХА МОМЕ ,ДУХА И ИЗЛЪЧВАНЕТО.МЕН МЕ МИСЛЯТ ЗА СЕСТРА НА ДЪЩЕРЯ МИ ,КОЯТО Е РОДЕНА 98Г. АКО ЩЕШ ВЕРВАЙ!
Я ГОРЕ ГЛАВАТА , Я ВИЖ МАДОНА ,ТИНА ТЪРНЪР И ОЩЕ МН.ТАКИВА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Септември 02, 2009, 01:52:00 am »
Сега видях,че около 20 ноември ще направи точен съвпад със СЛВ заедно с транзитна Венера.Да видим дали ще даде събитие.Единственото нещо,което ме притеснява в случая е,че можем да го препишем на Венерата.Дали ще можем да ги разграничим,за да стане ясно?

Може заедно от Небето да осеменяват на Земята.

Осеменяването е при съвпад с Плутон.Такива са ни фактите досега.За съвпад със СЛВ още нямаме доказателства как действа... ;D

как може? поява на кармичен партньор подвластен на хуя ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Септември 02, 2009, 01:55:00 am »
За съвпад със СЛВ още нямаме доказателства как действа... ;D

Аз като казах, че ми е в точен съвпад с куспидата на 11-ти дом, съвсем не обърнах внимание, че ЮЛВ ми е тук. Съвпадът на ЮЛВ с Хуя е точен до минутата. Засега нищо съществено не отбелязвам като събития. Освен, че някак си съм се оставила на течението и не съм амбицирана за нови постижения. Обаче съм се посветила на организирането на свободното си време - театри, концерти, културен живот.

дали няма да срещнеш някой от планетата хуя от миналото си ,по време на театрално представление ;D ;D ;D? излизаш навън ,сблъскваш се на вратата ,усещаш и виждаш проливен дъжд и той.....познат от миналото или непознат но ужасно близък ти поднася чадър! ;D :) :) ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #153 -: Септември 02, 2009, 06:15:33 am »
Then there is Huya (provisional name 2000 EB173, catalogue number 38628, orbital period of 251 years). Huya is a Plutino discovered in 2000 by Venezuelan astronomers. They proposed the name Huya (Juya with a little accent on the 'a') after the rain god of the Wayuu Indians who live on the arid Guajira Peninsula of northern Venezuela and Colombia. Juya was god of rain; a warrior, hunter, seducer and inhabitant of "the place beyond the Sun." The lack of water is the biggest problem on the Guajira Peninsula and the locals hoped that Juya, god of the rains now recognized the world over, would perform the miracle of water.

There is a second mythological Huya, an Egyptian underworld entity. Based on this mythology, some associate Huya with rites, rituals and offerings to the dead, an association I've witnessed personally in client work. "The Egyptians saw Huya as an underworld deity and great care was taken to offer her food and water in the tombs so she would not be forgotten," Philip Sedgwick wrote in the Galactic Times at the time of the naming. According to the "Tour Egypt" web site, Huya, or Yuya, was the steward of Queen Tiyi, the queen mother and wife of Amenhotep III. However, the intentional naming properties all appear to be associated with the Venezuelan version of the myth.

It is interesting that Huya has two entirely different mythologies, a hint that in delineation, she may represent a point in the chart were there are two different expressions, both of which are true.

A planet called Deucalion (provisional name 1999 HU11, catalogue number 53311), who in mythology was the Greeks' version of Noah (the son of Prometheus and the husband of Pyrrha), was discovered in 1999. Basically, this may be where the flood story in the Bible comes from; it's like it was lifted from British TV for American TV, you can barely tell the difference except the characters have weird accents and eat different brands of cereal. Deucalion is a Cubewano with an orbit of 296 years. [The Cubewanos get their name from the first discovery in their class, 1992 QB1 (say it out loud), which for some mysterious reason persists in not having a name. I imagine its provisional designation will stick more or less perpetually.]

Phil Sedgwick proposes that Deucalion relates to "understanding the flow (tides of life), manifestation ability, magical, resourceful, and seeing the talent in everyone." I would say: we call it 'magic', but it's really nature. We call it nature, but it has a 'magical' quality to it. In its more difficult manifestations, he proposes that it's about, "Feeling overwhelmed, not able to tread water (keep up with life), being financially irresponsible, and feeling the burden of humanity." He includes "ceremonies of manifestation, spiritual exercises using images of bounty and harvest, runes, reading bones" -- in other words, divination and seeking warnings and cautions about the future.

*

Skarlet

« Отговор #154 -: Септември 02, 2009, 07:31:25 am »

Да не те чуе Марая!

Защо само Марая? И аз родих последния син на нейната възраст. Стара е на баба й фурката.Това е най-прекрасната възраст.  ::)

*

Инти

• 2068
« Отговор #155 -: Септември 02, 2009, 07:36:48 am »
И аз не съм на мнение, че като си на възраст си стар, лично Марая е толкова младолика и на визия и на дух, а много млади хора са преждевременно състарени.

Относно раждането на дете, това е много специфично за всяка една жена, и семейството като цяло, аз лично няма да хукна просто да ставам майка, само защото след 4 години ще стана на 30 .

Не страдам от синдрома на ранното майчинството, само за да оползотворя това че съм от женски пол,  но всеки има различен аспект към живота и начин на виждане.

*

veshti4ka

« Отговор #156 -: Септември 02, 2009, 08:04:18 am »
такаааааааааа ей ся проверих...
при първо забременяване - транзитна Венера съвпад с натална Хуя в лъв
при второ забременяване - транзитна Хуя съвпад с натален Плутон във везни
при сключването на брака ми - транзитен Хирон съвпад с натална Хуя и тригон към транзитна Веста, която е съвпад с натален СЛВ

интересно значи - размножава и като деца и като семейства  ;D ;D ;D ;D ;D
майката му е умножението  :P

*

mamma_mia

« Отговор #157 -: Септември 02, 2009, 08:19:04 am »
Добро утро. :)
Преглеждах какво сте писали и ми стана много смешно от израза " Натална Хуя"  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Септември 02, 2009, 08:57:06 am »
Под номер 38628  в астрокома. 

Колеги, най-сетне издирих къде ми е уя в картата.  ;D
0*42 Дева, близо до МС, в съвпад със Селена, между другото...
Ето вече знам къде ми е призванието.  :)
Ама е ретрограден, това какво ли значи?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #159 -: Септември 02, 2009, 09:01:56 am »

Относно раждането на дете, това е много специфично за всяка една жена, и семейството като цяло, аз лично няма да хукна просто да ставам майка, само защото след 4 години ще стана на 30 .

Е ти пък цели 4 години до трийсет ... имаш време, ще дойде и желанието и момента и човека, с който би искала да създадеш поколение.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.