Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51686 Прегледи
*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Re:нова планета!
« Отговор #160 -: Септември 02, 2009, 09:36:55 am »
Ей, тя ви каза, че не задължава никого с мнението си, а вие сега ще я изядете... :D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #161 -: Септември 02, 2009, 09:43:28 am »
Ей, тя ви каза, че не задължава никого с мнението си, а вие сега ще я изядете... :D

Не,няма такова нещо!Просто ме накара да се замисля и ще е много жалко ако има доста хора,които разсъждават така... :-[

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #162 -: Септември 02, 2009, 09:45:09 am »
Може и да е жалко, аз обаче я подкрепям.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #163 -: Септември 02, 2009, 09:47:28 am »
Разбира се, жената си е преценила, че не иска на тази възраст да става майка. Няма нужда сега да скачате.

Смятам, че така е трябвало да стане и пътят е бил такъв.
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 05:31:35 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #164 -: Септември 02, 2009, 09:49:13 am »

Подкрепяш я,защото си на 25 в момента.Когато станеш на 35 или 40 пак ще си говорим.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #165 -: Септември 02, 2009, 09:53:52 am »

Подкрепяш я,защото си на 25 в момента.Когато станеш на 35 или 40 пак ще си говорим.

Имаш право, времето променя всички ни. И все пак не мога да погледна в бъдещето, за това казвам нещата, така както ги чувствам в момента.
Мир да има.  :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Skarlet

« Отговор #166 -: Септември 02, 2009, 10:06:05 am »

Колеги, най-сетне издирих къде ми е уя в картата.  ;D
0*42 Дева, близо до МС, в съвпад със Селена, между другото...
Ето вече знам къде ми е призванието.  :)
Ама е ретрограден, това какво ли значи?

Ами,трябва да го отработваш предполагам на вътрешно ниво.  ;D Все по-навътре.  ;D

*

Helo

« Отговор #167 -: Септември 02, 2009, 10:12:37 am »
такаааааааааа ей ся проверих...
при първо забременяване - транзитна Венера съвпад с натална Хуя в лъв
при второ забременяване - транзитна Хуя съвпад с натален Плутон във везни
при сключването на брака ми - транзитен Хирон съвпад с натална Хуя и тригон към транзитна Веста, която е съвпад с натален СЛВ

интересно значи - размножава и като деца и като семейства  ;D ;D ;D ;D ;D
майката му е умножението  :P

Мисля, че можем да направим втори извод или почти - транзитен Хирон в съвпад с наталната Хуя дава брак.

Но как действа Хирон? Нали това е лечителят! Какво общо има Хирон с брака? Е, то и действието на този астероид не е напълно изучено.

Ето какво прочетох за Хрион:

Так же как Кайрос, бог счастливого мгновения, Хирон приносит удачу. Когда Хирон (не важно, натальный или транзитный) образует одновременно не менее трех аспектов (соединение, трин, квинконс, параллель или контрпараллель) с Венерой, Юпитером и Нептуном, наступает наичудеснейшее время для исполнения желаний и для поиска своей второй половинки.
Вышеупомянутые аспекты Хирона также важны в синастрии (карте совместимости) — они указывают, вступят ли люди в брак и должны ли они быть вместе.

http://www.sunhome.ru/magic/13048

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #168 -: Септември 02, 2009, 11:07:57 am »
така , вчера обещах и ето какво виждам.
1-во раждане  тр.хуя в съвпад с плутон и уран -тригон марс
2-ро раждане  тр.хуя тригон венера
3-то раждане  тр.хуя тригон СЛВ
4-то раждане  тр.хуя точна опозиция к5 и упр. на 5-ти
5-то раждане  тр.хуя точна опозиция к5 и упр. на 5-ти

при последния брак тр.хуя е в точен съвпад с марс в 5-ти дом :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #169 -: Септември 02, 2009, 12:23:41 pm »
Но как действа Хирон? Нали това е лечителят! Какво общо има Хирон с брака?

Порови се в темите за Хирон или се снабди с повече информация.За аспектите на Пепеляшка не си ли чувала?  ;D И не само те, показват че Хирон е много важен в синастрии и връзки.Защото както може да бъде мост между земното и висшото съзнание,така може и да е мост свързващ две души!

Е всички ме утрепахте с тоя Хуя .Не разбирам защо още му викате тая Хуя след като е бог на дъжда,все едно да викаме тая Сатурн... или само защото е планета и автоматично в женски род?!  ??? Дайте да не обиждаме Хуя,че накрая голям ще ви го ...  ;D

И какво -всички се осеменили и раждали покрай Хуя-особено като се свърже с Плутон.Плутон е също така предаване на гени,така че няма нищо случайно.Интересно,интересно... :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #170 -: Септември 02, 2009, 12:51:50 pm »
И моят Хуя е ретрограден  ;D, ще имаме да довършваме и учим нещо по аналогиите му, което сме започнали в предишна инкарнация  ;). Наталния ми е на 2 градуса от К 8, откъм 7-ми дом, в тригон с Хирон и Венера.
Транзитния Хуя приближава МС и да ви кажа много интересни неща ми се случиха. Миналата седница ме наака едно птиче и то съвсем реално, точно по главата. Така ме наака, че почти си мих главата в работно време. Той дъжда можело да бъде и от други работи  ;D. Аз, по стар народен обичай, много се зарадвах и разказах на всички за това астрологично съвпадение. Но това съвсем не е всичко-вчера ме преместиха в друга стая в работата, нещо за което отдавна мечтая, а днес купона продължава.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Инти

• 2068
« Отговор #171 -: Септември 02, 2009, 02:30:02 pm »
Мия, нещо погрешно си ме разбрала,не съм твърдяла, че една майка на тридесет и няколко е стара, нищо подобно .

Казвам само, че не ме притеснява факта , че мога да бъда майка и след 30 и след 40, стига да се чувствам готова за това и да го желаем и двамата, нямам намерение да се вписвам в някакви обществени рамки за това кога е най-добре една жена да роди дете, само да имам нова роля в живота си или за да се чувствам по-пълноценна с това, че съм дала живот на една душа.

Темата е комплексна, и засяга много фактори, но аз лично смятам, че ако няма опасност за живота, всяка жена може да бъде майка и на 35 и на 40, стига да прецени че е подготвена за това, а не просто да се следват някакви наложени концепции от масата хора.

Интересно, Вещичка е отбелязала транзитните аспекти на "Хуя" при зачеване на децата си, а не при раждането им.   :-\

Вещичке , ще те помоля да отчетеш аспектите при раждането им, за да ги съпоставим отново с тези на Марая, че май само вие и Скарлет сте майки от форума.

Скарлет, ти няма ли да допренесеш за статистиката :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #172 -: Септември 02, 2009, 02:42:27 pm »
Аз родих и двете си деца след 30-на възраст.Това между другото ме "лиши" от стрии. ;D
Така...при първото ми раждане тр.Huya е била на 1 гр от ИЦ -везни, като е отминала съвпада с натален Юпитер ( в натал  Huya е в лъв на 1 гр. отК2).
При второто раждане е тр.Huya-  в 4 дом опозе на Сатурн.
Не виждам при себеси някаква релация между въпросното небесно тяло и възпроизвеждането. ;D ;D

« Отговор #173 -: Септември 02, 2009, 03:03:57 pm »
мили дами,ковнете една червена точка, да не загубим детската аудитория, как сте го подхванали *уя, ша му вземете страха и ще забави движението има да си чакате да ви кацни тук и там...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #174 -: Септември 02, 2009, 03:46:32 pm »

Кво значи стара? Минала си фертилна възраст ли? Това не означава стара, я! Ние сме млади по дух!

не съм я минала чак, сега станах на 38, но не бих причинила на деца да имат възрастна майка, всяко нещо с времето си..аз имам млада и красива майка и дори някои от гаджетата ми са си падали по нея, така е редно, да се гордеят децата с майките си, а не да се срамуват като ги питат това баба им ли е, това си е мое мнение, не задължавам никого с него :)

Инти...,нямах предвид твоето мнение,а това по-горе. ;) :)
Причините,поради които една жена може да роди по-късно,могат да бъдат от най-различно естество и това мнение,по този начин представено ми се видя доста крайно.

*

veshti4ka

« Отговор #175 -: Септември 02, 2009, 03:55:38 pm »
такаааааааааа ей ся проверих...
при първо забременяване - транзитна Венера съвпад с натална Хуя в лъв
при второ забременяване - транзитна Хуя съвпад с натален Плутон във везни
при сключването на брака ми - транзитен Хирон съвпад с натална Хуя и тригон към транзитна Веста, която е съвпад с натален СЛВ

Инти, ми щото свързахме хайванчето със зачеването та затова се порових за аспектите при зачеването - не знам кога точно са заченати - просто предполагам, но явно Хуя си показва  ;D

при първо раждане - транзитна ретро Хуя в квадрат с натална Луна
при второ раждане - транзитна Хуя съвпад с транзитен Мерк /малииииииии то затова диването се роди с 15 дена по-рано  ;D ;D ;D / съвпад с натален Плутон - съвпада е факт и при зачеването, поради бавността на планетата  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #176 -: Септември 02, 2009, 04:22:17 pm »
При раждането на моето детете тр.сатурн е бил в съвпад с нат хуя.
А тр хуя в 4 дом ???

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #177 -: Септември 02, 2009, 04:54:33 pm »
И двете ми деца са родени при тригон на транзитна Хуя към Луна в 5-ти дом, с орбиса по-малко от 0,5 дъгова минута. Те са с малка разлика (1 година и половина). Ето че и при мен транзитите й са сввързани с раждане  ;D
При забременяванията тригоните са с по-голяма орбиса-2-3 минути. При мен явно транзитите по-скоро отразяват раждането  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #178 -: Септември 02, 2009, 09:35:32 pm »
абе така като гледам аспектите на Хуя нямат значение - напрегнати или лабави - все на зачеване и раждане са  ;D ;D ;D 

малиии интересно при мъжете как ли действа  ::)  ади бееееееееее мъжовете от форума - ми че включете се с наблюдения и вие де, кво са срамите  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #179 -: Септември 02, 2009, 09:45:06 pm »
Мъжеее,къде сте бре???Значи нас Хуя ни забременява.Ами вас,като не може да ви осемени,как действа тогава???Я,много ви молим да си погледнете транзитите!::) ;D

Вещичке,ама какво се губим и ние?То Хуя,Хуя...,ама май с друг *уй се получава.Нека си мислим ние,че е планетата. ;) ;D