Здравей Гост

Сандали и красив мъж :)

• 3 Отговора
  • 2108 Прегледи
Сандали и красив мъж :)
« -: Септември 01, 2009, 02:41:12 pm »
Сънувах, че съм вкъщи в нашият коридор и ми подаряват нови сандали и да ги пробвам и изведнъж около мен застават брат ми и на брат ми един приятел Величко/ а колко е  красив  :-[ / и двамата се протягат да ми помогнат да закопчая сандала. И Величко пръв докопва връзчицата и ми я закопчава и в тоя момент усетих страшен прилив на чувства, че той ме харесва. И толкова нежно ми закопча сандала и сандалите ми пасваха идеално. И брат ми каза "не аз ще я закопчая" да ама Величко ми закопча сандалчето все пак както казах и после ме събудиха и така и не узнах края. И от сутринта се разхождам с един сладки чувства в сърцето си. Изобщо незнам какво означава.  ::)

*

Uran

• 6041
Re:Сандали и красив мъж :)
« Отговор #1 -: Септември 01, 2009, 03:18:42 pm »
Сънувах, че съм вкъщи в нашият коридор и ми подаряват нови сандали и да ги пробвам и изведнъж около мен застават брат ми и на брат ми един приятел Величко/ а колко е  красив  :-[ / и двамата се протягат да ми помогнат да закопчая сандала. И Величко пръв докопва връзчицата и ми я закопчава и в тоя момент усетих страшен прилив на чувства, че той ме харесва. И толкова нежно ми закопча сандала и сандалите ми пасваха идеално. И брат ми каза "не аз ще я закопчая" да ама Величко ми закопча сандалчето все пак както казах и после ме събудиха и така и не узнах края. И от сутринта се разхождам с един сладки чувства в сърцето си. Изобщо незнам какво означава.  ::)
Ах, не знаете?!! ;) ;)
Маалко Пепеляшкина история. Не съм сигурна, че този сън предсказва нещо, по-скоро отразява вашите блянове в сърдечната сфера. :) :) :)

« Отговор #2 -: Септември 01, 2009, 03:43:46 pm »
 :-[ трябва да спра май мисленето за ново гадже  :-[

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Септември 01, 2009, 09:31:04 pm »
Чувала съм, че когато жена пробва или си купува нови обувки, значи и предстои да си намери спътник в живота. Ако се види с една обувка - раздяла или овдовяване.