Искам да знам имам ли талант, за изкуство става въпрос. Голяма дилема ми е. Има ли смисъл да упорствам или е по-добре да насоча енергията си към нещо друго.
Добре дошъл.
Пълна и детайлна интерпретация няма как да ти се изготви тук, но отговор на някои твои въпроси може и да получиш.
Интересува те призванието ти, доколкото разбирам. От една страна мислиш, че имаш талант, от друга страна те обземат съмнения дали талантът е достатъчен и дали ще получи признание.
Признание... точно така, това е вълшебната думичка, по която ще познаем един изгряващ Лъв!

В картата ти елементът огън е най-силно застъпен, а Марс е най-силно поставената планета в хороскопа. Енергия през целия си живот ще имаш предостатъчно, стига да не я разпиляваш в позьорство и показност. Голям плюс за теб ще е, ако се научиш на повече концентрация.
Творческа личност си, голям ентусиаст - това не може да се отрече. Понякога ентусиазмът и вроденият талант да драматизираш ти идват в повече, както и на околните.

Дали ще се занимаваш с изкуство професионално и дали намериш признание там... Хм, трудно ми е да кажа на прима виста. Но да владееш и използваш творчески силата на словото също е вид изкуство, пробвай и ще видиш. Много креативна личност си, стига да не се водиш от импулсите си. Магнетичен, със силно въздействие върху околните, зареден със сила за живот и оптимизъм.
Ако наистина мислиш, че имаш талант в приложните изкуства, нищо не пречи да пробваш... Това е един от начините да използваш енергията и ентусиазма си за нещо креативно.
Друга възможна алтернатива според мен е да се реализираш в сферата на пъблик рилейшънс, журналистиката, словото, медиите, рекламата, маркетинга.