Здравей Гост

Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?

• 70 Отговора
  • 9773 Прегледи
Re:Астрологична кара
« Отговор #40 -: Септември 01, 2009, 07:41:31 pm »
ХЕЛО и Мис Каприз са готини, Просперин не е!!!  :P
Шъ спа спокойно щото точно твоето мнение толкова много държах да чуя .Инъче хапче трябваше да пия за сън........
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Септември 01, 2009, 07:43:57 pm »
Искам да знам имам ли талант, за изкуство става въпрос. Голяма дилема ми е. Има ли смисъл да упорствам или е по-добре да насоча енергията си към нещо друго.

Добре дошъл.
Пълна и детайлна интерпретация няма как да ти се изготви тук, но отговор на някои твои въпроси може и да получиш.

Интересува те призванието ти, доколкото разбирам. От една страна мислиш, че имаш талант, от друга страна те обземат съмнения дали талантът е достатъчен и дали ще получи признание.
Признание... точно така, това е вълшебната думичка, по която ще познаем един изгряващ Лъв!  :)
В картата ти елементът огън е най-силно застъпен, а Марс е най-силно поставената планета в хороскопа. Енергия през целия си живот ще имаш предостатъчно, стига да не я разпиляваш в позьорство и показност. Голям плюс за теб ще е, ако се научиш на повече концентрация.
Творческа личност си, голям ентусиаст - това не може да се отрече. Понякога ентусиазмът и вроденият талант да драматизираш ти идват в повече, както и на околните.  :)

Дали ще се занимаваш с изкуство професионално и дали намериш признание там... Хм, трудно ми е да кажа на прима виста. Но да владееш и използваш творчески силата на словото също е вид изкуство, пробвай и ще видиш. Много креативна личност си, стига да не се водиш от импулсите си. Магнетичен, със силно въздействие върху околните, зареден със сила за живот и оптимизъм.
Ако наистина мислиш, че имаш талант в приложните изкуства, нищо не пречи да пробваш... Това е един от начините да използваш енергията и ентусиазма си за нещо креативно.
Друга възможна алтернатива според мен е да се реализираш в сферата на пъблик рилейшънс, журналистиката, словото, медиите, рекламата, маркетинга.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #42 -: Септември 01, 2009, 07:47:49 pm »

Много креативна личност си, стига да не се водиш от импулсите си.

Тъкмо щях това да пиша, че може би има склонност да реагира доста импулсивно. Луната му има едни квадратури.

Трябва да се контролира.

Re:Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?
« Отговор #43 -: Септември 01, 2009, 07:48:03 pm »
 Смених заглавието. Наистина не съм искал да обидя никого. Пак повтарям, че не съм принуждавал никого да се захваща! Никога не съм бил авантаджия и ако разбираше повече щеше да го видиш на картата ми! :P

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Септември 01, 2009, 07:48:31 pm »
Цитат
ХЕЛО и Мис Каприз са готини
Недей ма четка,момче,че аз съм начинаеща и не мога много да ти помогна ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #45 -: Септември 01, 2009, 07:49:46 pm »
Цитат
С Венера в Скорпион със сигурност не се стига само до рисуването на голотията.....
Пък и с Марс в Овен виж го ти левента....

Сигурно е страстен любовник, който търси страстни жени.  ;D

Венера в съвпад с Плутон - все важни любови, все променящи го. Може лесно да се влюбва от пръв поглед. Чувствата са дълбоки.

Квардратурата на Плутон с Луната дава дълбоки емоции.

Вероятно като дете си имал известни търкания с майка си.

Радо, как ще коментираш това? Харесваш ли страстни жени? Както и това, че всичките ти любови са били все много важни за теб и са те променили по някакъв начин?

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Септември 01, 2009, 07:52:46 pm »
Юпитер в 11 дом в тригон със Сатурн или имаш влиятелни приятели или получаваш подкрепа от хора уловно казано с власт.
Лъвска Луна в тригон със Сатурн (аз имам такава констелация ;)) и опит мога да кажа, че това дава едно особено достолепие в чувствата и реакциите, които може и да подразнят по непосредствените екземпляри. При теб Луната е на кусписа на 2 дом, което не те прави никак безразличен към материалната страна на нещата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Септември 01, 2009, 07:53:13 pm »

Луната му има едни квадратури.

Трябва да се контролира.

Ти първо пробвай да му озаптиш Марса и Меркурия, Луната не я мисли...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #48 -: Септември 01, 2009, 07:53:54 pm »
 Никога не съм бил авантаджия и ако разбираше повече щеше да го видиш на картата ми! :P

Така е с Марс в Овен и Луна в Лъв - не може да е човек-авантаджия,
широко скроена и творческа личност си, изкуството винаги ще ти липсва,
ако се откажеш от него, затова не бързай да взимаш решение - малко си
припрян
Естествени минерали и амулети

« Отговор #49 -: Септември 01, 2009, 07:55:01 pm »
 Абсолютно съм съгласен HELO.
 Но не и с УРАН за частта с хората с власт.

« Отговор #50 -: Септември 01, 2009, 07:59:20 pm »
 Мога ли да си приложа Картата в CVто? ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Септември 01, 2009, 07:59:25 pm »
До колкото разбирам Вие се интересувате дали може да печелите от изкуство?

*

Helo

« Отговор #52 -: Септември 01, 2009, 08:01:27 pm »

Но не и с УРАН за частта с хората с власт.

Още си малък.  ;D Един ден може да се прояви това. Евентуално де.

Я виж Вежди Рашидов как се урежда от общуването си с политици. Едва ли на 21 години е имал подобни връзки.

« Отговор #53 -: Септември 01, 2009, 08:02:48 pm »
 Не, всъщност не знам?!? В сверата на изкуството искам да спечеля признание(световно по възможност :-[). Ако има и пари няма да е зле. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Септември 01, 2009, 08:05:06 pm »
Мога ли да си приложа Картата в CVто? ;D ;D ;D

Само картата няма да проговори на евентуалния ти работодател, освен ако по някаква случайност не се окаже и той астролог...  :)
Ако ще я прилагаш към сивито, нека върви с дотук написаните коментари. Стига един изгорен Меркурий в Стрелец да се сети, че някои неща се казват избирателно - според там, където им е мястото.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #55 -: Септември 01, 2009, 08:06:18 pm »
Не, всъщност не знам?!? В сверата на изкуството искам да спечеля признание(световно по възможност :-[). Ако има и пари няма да е зле. :)

Това не ме учудва.  ;D :P

Я аз все пак като човек с много земно влияние и както обичам да правя по принцип да те приземя  :P и да те питам, ти какъв резервен вариант за кариера имаш, в случай, че това с изкуството не стане?  ::)

И още един въпрос - само с фотография ли искаш да се занимаваш?

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Септември 01, 2009, 08:06:42 pm »
По принцип този тригон м/у Юпитер и Сатурн дава такава защита, а когато Юпитер е в 11 дом Сатурн в 6 може спокойно да се тълкува именно като подкрепа от влиятелни хора по отношение на работата.
Уран в творчекия 5 дом- изкуството, с което се занимавате трябва да е новаторско или в него да се използват новите технологии.
При вас Уран е близо до кусписа на 6 дом та може и да се отнесе към сферата му - рязка промяна. :) :)

« Отговор #57 -: Септември 01, 2009, 08:09:37 pm »
 Всъщност уча политически науки, а изкуството винаги ми е било хоби още от малък.

*

Helo

« Отговор #58 -: Септември 01, 2009, 08:14:05 pm »
Всъщност уча политически науки, а изкуството винаги ми е било хоби още от малък.

А специалността Политически науки какво практическо приложение би могла да ти даде в живота?

Питам просто от любопитство де.

« Отговор #59 -: Септември 01, 2009, 08:18:11 pm »
 Мога да бъда в преизборен щаб, да се занимавам с предизборен маркетинг и политически маркетинг като цяло, също да бъда част от държавния апарат(ако много се налага  :-X).
Мога да бъда и преводач, дипломат, мога да работя международни организации или корпорации. Мога да бъда и продавач в супермаркет, градинар, барман или жиголо.