Здравей Гост

МОДЕЛИРАНЕТО НА СЪДБАТА - възможно ли е...

• 38 Отговора
  • 7985 Прегледи
*

veshti4ka

Re:МОДЕЛИРАНЕТО НА СЪДБАТА - възможно ли е...
« Отговор #20 -: Септември 03, 2009, 09:43:54 pm »
Един, за да познае Божественото, трябва да открадне, ограби и предаде, да се разплати за това с душевна пустота и поклонение на материалното, след това да боледува и умира, и подсъзнателно да чувства, че нещастията при децата му са свързани с него. В края на краищата този човек ще намери любовта. Друг, спазвайки заповедите, ще сдържи желанията си и агресията си, по-бързо ще премине по пътя на страданията и ще увеличи чувството на любов. До любовта ще стигнат всички, само че по различни пътища и чрез различни проблеми. Главното е това чувство да не се сраства с човешкото щастие, да не се отъждествява с него.

Тайната на здравето и щастието всъщност е много проста. Вие давате порция любов и енергия, и приблизително толкова здраве, пари и други форми на щастие получавате. Ако сте дали енергия пет пъти повече, отколкото пари и благополучие сте получили, ще имате стабилно здраве и щастие и неочакваният приток на пари и благополучие няма да ви убие. Ако пък сте получили или искате да получите няколко пъти повече, отколкото енергия сте отдали, вие сте болен човек. Вече не вие ще притежавате това богатство, а то ще притежава вас.

това, което е описано се случва в доста дълга поредица от прераждания, а не в един живот - написано е така все едно се случва в един живот, а това не е правилно!!!

и другото което е - защо любовта да не се сраства с човешкото щастие?!?!?!  щастието и любовта са равнозначни - говоря от гледна точка на Всеопрощаващата Истинска и Божествена Любов! ако успееш да я достигнеш на Земята - то ти си истински щастлив - да обичаш Слънцето, птиците, тревата, вятъра, морето, хората с онази ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ - ТОВА Е ЩАСТИЕТО - ДА ТИ ИЗВИРА ОТВЪТРЕ И ДА СТРУИ ПРЕЗ ПОРИТЕ ТИ! кое от това не се препокрива с прочетеното ще ти оставя на теб да прецениш!  СПОРЕД ТЕБ КОЕ Е ЩАСТИЕТО И КАКВО Е ЛЮБОВТА? защо не напишеш собствената си теория, а отговаряш с цитати?

всичко което пиша е плод на личният ми поглед и личното ми разбиране на нещата. говоря с цитати много рядко, защото предпочитам собственото си мнение пред логиката на някой друг.

нямам желание да чета Лазарев, поне не и в тази част от живота си! аз живея и съществувам в личният си ПЪТ и своята си ИСТИНА. ако трябва да се сблъскам с книгите на Лазарев, то Вселената ще ми предложи този шанс - в това можеш да бъдеш сигурен. синхронноста и резонанса на Вселената са велико откритие и просто нещата се случват - СТИГА ДА ПОВЯРВАШ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО  ;)

*

тъжен

« Отговор #21 -: Септември 03, 2009, 10:24:54 pm »
Цитат
защо не напишеш собствената си теория, а отговаряш с цитати?

Не отговарям с цитати-споделям с вас нещо което съм прочел и ми е допаднало.И ако не одобрявате автора и неговата теория-трия го веднага :-\

А колкото до-
Цитат
Всеопрощаващата Истинска и Божествена Любов! ако успееш да я достигнеш на Земята - то ти си истински щастлив
Това е смисъла и целта на всеки един от нас тук на земята.Ако я бяхма постигнали-Божествената любов ,нямаше да има нужда да се прераждаме отново. :(

*

veshti4ka

« Отговор #22 -: Септември 03, 2009, 10:27:17 pm »
Христо, бе никой не те кара да го триеш - просто искам да си споделиш собственото мнение. нали уж водим диалог бре  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #23 -: Септември 03, 2009, 10:40:06 pm »
Цитат
защо не напишеш собствената си теория, а отговаряш с цитати?

Не отговарям с цитати-споделям с вас нещо което съм прочел и ми е допаднало.И ако не одобрявате автора и неговата теория-трия го веднага :-\

Що ще го триеш, бе?  ;D   Кво ти пука какво мислят другите, като ти мислиш така! Кой ти е казал, че другите не грешат, а ти? Много лесно се предаде. С теб не може май да се води спор. Така не е много интересно.  ;D

Шегичка!

Е, почти!  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #24 -: Септември 03, 2009, 10:42:59 pm »
да бееееееееееее, много бързо са предава и не е интересно да кръстосваш шпаги на полето на диалога с такъв противник  ;D ;D ;D  и хич не се шегувам аз  :P

*

тъжен

« Отговор #25 -: Септември 03, 2009, 10:47:23 pm »
Христо, бе никой не те кара да го триеш - просто искам да си споделиш собственото мнение. нали уж водим диалог бре  ;D ;D ;D

Бе къв диалог-днес така си наострена ,че се чудя дали пак не съм настъпал котето някъде по темите :-[.
Ми нали споделих мнение,че ако я постигнем ГОЛЯМАТА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ сигурен съм че сме завършили цикъла си на прераждане във физическо тяло.Пък тези които са я постигнали вече-идват на земята като духовни учители или с някаква мисия за доброто на всички :-[БОЖКЕЕ да мине тва пълнолуние ,че да станем по-кротки :)

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Септември 03, 2009, 10:52:57 pm »
бря, днес пълнолудие ли е  :o  аз затуй вампирясах я  ;D ;D ;D

не бе човек споко - щом ще се води диалог и то на такива теми, в които има яко мърдане на мозъчни клетки - аз съм винаги ЗА! а ако чакаш да стана кротка .... мииииииии на 35 още не съм се кротнала - та оттук нататък не виждам мегдан да стане  :P

*

Helo

« Отговор #27 -: Септември 03, 2009, 10:53:46 pm »

БОЖКЕЕ да мине тва пълнолуние ,че да станем по-кротки :)

;D Ние сега сме си кротки, но сме диви по природа.  ;D ;D И обичаме да си чешем езиците, да има диалог, а и виртуален спор не отказваме.  ;D ;D ;D

*

тъжен

« Отговор #28 -: Септември 03, 2009, 10:56:56 pm »
бря, днес пълнолудие ли е  :o  аз затуй вампирясах я  ;D ;D ;D

не бе човек споко - щом ще се води диалог и то на такива теми, в които има яко мърдане на мозъчни клетки - аз съм винаги ЗА! а ако чакаш да стана кротка .... мииииииии на 35 още не съм се кротнала - та оттук нататък не виждам мегдан да стане  :P

И как да се води диалог с такива буйни АМАЗОНКИ. :)Диалога го превръщате в спор :-[

*

Helo

« Отговор #29 -: Септември 03, 2009, 11:00:03 pm »
бря, днес пълнолудие ли е  :o  аз затуй вампирясах я  ;D ;D ;D

не бе човек споко - щом ще се води диалог и то на такива теми, в които има яко мърдане на мозъчни клетки - аз съм винаги ЗА! а ако чакаш да стана кротка .... мииииииии на 35 още не съм се кротнала - та оттук нататък не виждам мегдан да стане  :P

И как да се води диалог с такива буйни АМАЗОНКИ. :)Диалога го превръщате в спор :-[

Просто споделяме различни гледни точки.  :) И не ни е страх да го направим, само защото някой щял да си помисли нещо.

То спорът е диалог. Ние не таим лоши чувства, ако някой не е съгласен с нас.

*

тъжен

« Отговор #30 -: Септември 03, 2009, 11:11:46 pm »
Ша зема да си сменя ника пак-ша са кръстя Христина ;D,че то тука във форума що е мъжко е под ножа или само трябва да чете темите или да се отписва и да бяга по други форуми.И ме питате после що съм бил тъжен а не весел :'(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #31 -: Септември 04, 2009, 12:00:04 am »
Ша зема да си сменя ника пак-ша са кръстя Христина ;D,че то тука във форума що е мъжко е под ножа или само трябва да чете темите или да се отписва и да бяга по други форуми.И ме питате после що съм бил тъжен а не весел :'(

Хайде моля ти се !  >:( Я се стегни малко и изреви като Лъв  :( :-\ Направо на Хрисима са прекръсти-най-добре !  ;D

Сърбят ме кунките да напиша и нещо друго,ма  шИ съ сдържа ха ха ха

Виж ся,Христо-за някои спора е забавление и за това ставаме още по-забавни и весели,а ти точно обратно-тъжен? Кажи сега защо става така-нещо май много социални рамки са ти качени на прозорчето  ::)

Следвай своето вдъхновение. Има се предвид, че човек трябва цял живот да прави това, което вътрешно го влече, а не да се върти в кръга от обществени норми и да следва определени правила, защото "Така е редно". н

Хело за какво си хаби мастилото,а ?  :)

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Септември 04, 2009, 07:57:24 am »

Хело за какво си хаби мастилото,а ?  :)

за моргитееееееее  

« Отговор #33 -: Септември 04, 2009, 07:31:44 pm »
    :) Чела съм книги на Лазарев в нета, Диагностика на кармата, както и други от други писатели, в които е застъпена темата на Вещичка и това, което Синухе обяснява. Съгласна съм с всички, навсякъде има истина. Въпроса е кое точно кореспондира с нашето търсене към момента. Много преди да се появят тези книги си правих опити със силата на мисълта, детешки работи, но понякога се случваха...Преди време, майка ми когато още беше жива ме упрекна, че аз съм си предизвикала нещата, които ми се случиха в този живот...Бях го предрекла някак си и тя не беше го забравила. След раждането на сина си, останах с доста килограми отгоре, но се програмирах на чисто физическо ниво...Програмата на действие беше 10 години. Просто си зададох координатите един вид казах на физическото тяло, че му имам пълно доверие и си го ставих на мира да живее, без да му се бъркам във биологичните му процеси...Бях тръгнала да извисявам и душата си и да я лекувам, но не знам какво ме върна назад и сега се чувствам зациклила. Може би понеже Нептун дълго време седи на СЛВ,МС и Луна и се чувствам загубена, заблудена. Вярвам, че съдбата може да бъде моделирана, но не от всеки, това е за посветените...Стъпките, които е описала Вещичка, за да се премине през тях - са необходими няколко живота, само тези които имат отворено съзнание към неосъзнатото - само те може би ще го постигнат.

*

veshti4ka

« Отговор #34 -: Септември 04, 2009, 07:42:09 pm »
Дейзи, тези стъпки, които съм описала съм ги преминала лично и то за 1 година. това не е опит за хвалба, а обяснение и насърчение, че ако искаш - можеш да постигнеш всичко!

има обаче нещо друго. ето лично ти как си кодираш самичка съзнанието "Може би понеже Нептун дълго време седи на СЛВ,МС и Луна и се чувствам загубена, заблудена." - това са твоите думи! Нептун е много висша планета и ти си решаваш, коя от неговите енергии да използваш и като как да се възползваш от него. след като се е пльоснал на Луната ти и СЛВ и МС - по-хубаво от това здраве му кажи. че това е прекрасен момент в който съзнанието ти е отворено към Божествената /Нептунова/ Любов и емоциите ти ще реагират прекрасно на това, което пък освен всичко останало ще рефлектира по ПЪТЯ ти в този живот!!! Нептун е илюзия само за неосъзнатия индивид, ако искаш просветление - сега му е момента. помисли върху това  ;)

« Отговор #35 -: Септември 04, 2009, 07:56:27 pm »
   Права си Вещичке, живея в някакво очакване, да получа това просветление, но то не идва, чувстам се изморена от много неща. От самото начало те разбирам много добре, което ми направи впечатление, погледнах картите ни и моят СЛВ е в съвпад с твоя АСЦ, а твоя ЮЛВ е в съвпад с моя АСЦ. Нищо от това, което си писала не го приемам за хвалба или несериозно. Напълно те разбирам. При мен процеса е по-бавен, защото има конфликт между его и дух...И заради този конфликт ми се губи пътя на живота ми, казвам живот, за да не сложа съдбата в тази рамка. Не искам да предопределям съдбата си. Правила съм го няколко пъти...Не, ме разбирайте погрешно, ако сметнем че съдбата е изминаването на пътя от точка А до точка В, в малките отсечки между тези две главни точки, пътя съм си го предопределяла...Казвам така, не защото съм го избрала съвсем съзнателно, а защото далеч преди това, аз съм си го представила, а впоследствие по някакъв незнаен начин, то ми се е стоварило и съм си го изживяла...Така че в този живот някои уроци съм си ги получила по засилена програма на обучение  :).

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Септември 04, 2009, 08:15:22 pm »
за да получиш просветлението към което се стремиш, трябва да го пожелаеш от сърце и душа - то трябва да ти дойде отвътре.  но истината е, че трябва да отстраниш егото си. предложих на моя приятелка да направи следното: когато умът започне да пречи на съзнанието и, мислено да го затваря в тъмна кутия - един вид като наказание за непослушанието му  ;D оттогава насам тя започна да постига много голям напредък. та, предлагам ти така да правиш с егото си и оставяш духа си на свобода да твори. мисля, че ще имаш ефект по този начин  ;)

« Отговор #37 -: Септември 05, 2009, 11:04:16 am »
 :) Благодаря за съвета! Ще се опитам, макар че знам че не е лесно, да разграничиш его от съзнание и дух. Да творя не знам какво, но това което съм разбрала за себе си, че хората ме търсят защото ги хармонизирам по някакъв начин, успокояват се в мое присъствие. Но понякога губя собствената си хармония.

*

veshti4ka

« Отговор #38 -: Септември 05, 2009, 11:10:14 am »
ами под твориш имам в предвид просто да живееш - и това е творчество  ;)  да хармонизираш живота си в едно със Вселената  ;D ;D ;D

пък за трудното - ми трудно си е... моето его си изгни и то в тъмницата, но докато не се научи да влиза в пътя, съм го пратила да хваща пътя  ;D ;D ;D