Колкото и да твърдиш, че си духовна по природа
интересно

аз пък не знам да съм твърдяла такова нещо

знам, че имам няколко зрънца знание по определени въпроси и се опитвам да споделям своите знания с вас, но такова твърдение определено не съм правила...
странно

... защо изопачавате моите думи и си ги перифразирате както ви скимне, а не се опитвате да ги разберете... вие не разбрахте ли, че за мен езотериката е забавление и някакъв вид призвание, но преди всичко забавление... да твърдяла съм, че чета много такава литература, просто защото друга литература не ми е интересна. и определено като прочета нещо интересно бързам да го споделя с вас... от друга страна ми е адски забавно да изпробвам прочетените неща

живота е забавление, защо трябва да гледам на него от грозната страна, след като не искам да го правя

наричайте го както си искате - сугестия, автосугестия, психоза и дрън дрън, но ще ви кажа едно - който ме познава знае, че по твърдоглаво магаре от мен не познава и досега не е пръкнал човек на тоя свят дето да успее да ми внуши каквото и да било, освен ако аз не реша, че въпросния човек може да го направи

айде със здраве, че ми се пие кафе