Здравей Гост

ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА

• 14 Отговора
  • 2711 Прегледи
ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА
« -: Септември 04, 2009, 03:13:01 pm »
Какво ще кажете за картата:
утре, 05 септеври 2009, Варна, 19:00 че ми се е притеснила режисьорката :))

А пък после ще пиша как е "минала" :))

А за самата пиеса (ако има астро-театрални фенове във Варна):
http://programata.bg/?p=39&l=1&c=3&id=54926

Re:ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА
« Отговор #1 -: Септември 04, 2009, 03:20:13 pm »
ето и картата:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Септември 04, 2009, 03:27:34 pm »
Не трябва ли хорарната карта да се пусне с часа на въпроса ,а не с часа на събитието (елекция) ?

Иначе набързо макар че не виждам ясно тази карта: Луна в сходящ съвпад с упр на АСЦ-начинанието ще се осъществи и определено ще предизвика необикновен интерес или крие много изненади (Уран),ще има доста хора които ще го отразят-упр на 7ми в 7ми-Слънце, само че Сатурн там говори и за сериозна критика  ???

Но нещо не разбрах какъв е конкретният въпрос ? Ще го има ли това,как ще се получи или какво?

« Отговор #3 -: Септември 04, 2009, 03:32:27 pm »
Да, за реакцията, успеха на представлението. Не беше за хорар, а и не е много за елекция, защото вече е избрана датата и часа. По-скоро за карта-прогноз.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4 -: Септември 04, 2009, 03:43:17 pm »
Да, за реакцията, успеха на представлението. Не беше за хорар, а и не е много за елекция, защото вече е избрана датата и часа. По-скоро за карта-прогноз.

Ако има възможност, започнете представлението малко по-късно,
след 19:00 часа, защото 5-дом е интерсептиран в Рак от двете страни.
Венера в Лъв - 6-дом е добре, но не е аспектирана, ще трябва екипа да
положи максимални усилия и да даде всичко от себе си.

При квадрата на Марс/ Меркурий, ако някой си забрави текста -
смело да импровизира  ( Уран в 1-дом )   :)

Гледайте да не " възмутите" по-възрастното поколение или критиците
( опозиция Луна/Сатурн )

Успех на Представлението от мен  ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #5 -: Септември 04, 2009, 03:57:06 pm »
Гранмерси на отговорилите! Ако го почнем в Риби, да кажем с 5-10 мин по-късно (както обикновено става) какво ще се промени?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6 -: Септември 04, 2009, 04:06:26 pm »
Ако го почнем в Риби, да кажем с 5-10 мин по-късно (както обикновено става) какво ще се промени?

с 15 мин по-късно К6-дом влиза в Лъв и 5-дом се " отваря "

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Септември 04, 2009, 04:31:36 pm »
Дори да започнете по-късно пак ще създадете, Ураново/Водолейско впечатление. Асцендентът ще се измести в Риби, но Уран ще остане в 1-ви дом. Май ще предложите нещо ново, донякъде скандализиращо или шокиращо. В 7-ми дом освен Сатурн са и Слънце, Меркурий и (!) Фортуна. Отзивите ще са най-разнообразни според мен. Добре е, че е намесен и Сатурн, понеже конструктивната критика е полезна при всяко начинание, дори е добре дошла. Бих я предпочела пред ласкателството. Покрай Слънце и Фортуна ще получите и "потупване по рамото". Аз например точно сега ви потупвам виртуално за това начинание  ;D.
Възможно е изгряващите Риби да оставят усещане за нещо мистично, не съвсем ясно или тайно (Нептун в 12-ти дом).

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #8 -: Септември 04, 2009, 05:00:51 pm »
има малко мистика в пиесата, по-скоро вълшебен реализъм - оживява една завивка и една кукла манекен :))
А доколко едно нещо е ново - има и малко по-откровенни сцени, които биха могли и да шокират по-възрастните поколения, че и подрастващите :)) Но не е това основната цел :))

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #9 -: Септември 04, 2009, 10:01:33 pm »
Днеска писах един пост тълкуване и точно тогава трябваше бързо да се изстрелям навън,че и затворих модзилата по навик ...
Карай сигурно не е трябвало ,но като гледам Kali е написала половината от нещата,които щях да кажа  :)

Определено ще има шок,оригиналност,изненади.Оообаче 7 дом публика-Слънце -ще има творчески авторитети,които ще ви наблюдават,но Сатурн в 7ми в Дева в опозиция на Луна/Уран в 1 дом-публиката ще приеме много трудно нестандартните елементи,дори може да има и бурни реакции на недоволство или отхвърляне! Дано не стане така разбира се,просто тази опозиция на Сатурн е много негативен фактор за реакция на публиката и май няма да е просто елементарната градивна критика.

Питаш и за успех- упр на МЦ в 12 дом не говори за добър успех(потъване в кошчето),също и планетата в 10 дом Плутон говори за тежка/скандална репутация,с напрегнати аспекти за лош имидж,трудно пласиране в обществото.

Сигнификаторите на изкуството-Венера и Нептун не са в добри домове (6 и 12ти).

Тази карта нещо не показва голям успех и добра приемственост според мен. :(

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Септември 04, 2009, 10:55:22 pm »
Какво ще кажете за картата:
утре, 05 септеври 2009, Варна, 19:00 че ми се е притеснила режисьорката :))

А пък после ще пиша как е "минала" :))

А за самата пиеса (ако има астро-театрални фенове във Варна):
http://programata.bg/?p=39&l=1&c=3&id=54926

Ра Хари, Вие какво общо имате с тази пиеса? Аз съм театрален фен и съм от Варна, но нямам честта да Ви познавам.

« Отговор #11 -: Септември 05, 2009, 12:48:27 pm »
Мерси, Синухе!

« Отговор #12 -: Септември 05, 2009, 12:50:21 pm »

Ра Хари, Вие какво общо имате с тази пиеса? Аз съм театрален фен и съм от Варна, но нямам честта да Ви познавам.

Правя музиката към нея.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #13 -: Септември 05, 2009, 08:45:50 pm »

Правя музиката към нея.

РаХари, може би ще минеш да кажеш как е минало  ::)

« Отговор #14 -: Септември 06, 2009, 05:39:09 pm »
Почна в 19:12. Нормално мина. Може би понеже половината публика бяха наши хора и стояха докрай :))) Имаше тук-там по някоя забравена реплика, 2-3 гафа с осветлението, но тя по принцип е трудна технически.  Благодарим на всички за пожеланията и прогнозите! :))