Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134251 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #160 -: Септември 18, 2009, 11:02:50 am »
   ;D ;D ;D - ако се счита лаптопа с духовното съдържание на екрана и разпечатките на разни карти от зетката, дето си правих една статистика, друго няма  - другото са разни бумаги.

*

nerealna

« Отговор #161 -: Септември 18, 2009, 11:08:35 am »
" с духовно съдържание" - 9ти дом - става, става даже идеално  ;D

*

Skarlet

« Отговор #162 -: Септември 25, 2009, 09:45:45 pm »
КЪДЕ Е КОТЕТО НА КОЛЕГАТА МИ? И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ?

(Въпрос на Сънрайн)

Отново се връщам на този хорар,защото не ми е безразлична съдбата на котето. Тази разлика от 7 градуса сходящ секстил между управителите на 2 дом на колегата /неговите притежания/ и Марс-съуправител на неговите 5 и 6 домове/6 дом,дом на домашните лябимци/ явно не е 7 дни,както сме го мислили / или ни се е искало да бъде така/. Луната е във фиксиран знак и кардинален дом. Фиксираните знаци показват години,месеци,а кардиналните домове-дни,часове. Дано поне до 7 седмици от датата на изчезването на котето, да го намери туй дете / дето съм го заплюла,че ще е дете/. Щото за друго по 5 дом не се сещам,освен ако не е любовницата му /ако не е семеен/. Ако някой има желание,може да хвърли един боб / с картите /,да видим ко става с туй коте.  :)

« Отговор #163 -: Септември 25, 2009, 10:16:33 pm »
Ако някой има желание,може да хвърли един боб / с картите /,да видим ко става с туй коте.  :)

Май няма да се намери писаната :'(

Ако разгледаме хорара така - как свършват нещата за котето - неговият 4-ти дом /от 2-ри/ се управлява от Сатурн, а той е в 8-ят дом на котето т.е. остава си изгубено.
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 10:20:51 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #164 -: Септември 25, 2009, 10:24:12 pm »
И аз теглих една карта от един руски сайт. Зададох въпроса дали някога ще се намери котето. Излезе крата Минал живот. Тълкуването беше, че спомените от миналото са хубаво нещо, но човек трябва да гледа реално на нещата.

:(

Дано поне котето да е добре и да го намерят хора, които ще му се радват и ще се грижат добре за него. :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #165 -: Септември 25, 2009, 10:24:43 pm »
Аурора, искам да те питам "stave" как се превежда от английски (става дума за таро)?
Царица и девятка "stave" най-общо положителни ли са, ако може така да се формулира въпрос по отношение на таро?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #166 -: Септември 25, 2009, 10:42:56 pm »
Ако разгледаме хорара така - как свършват нещата за котето - неговият 4-ти дом /от 2-ри/ се управлява от Сатурн, а той е в 8-ят дом на котето т.е. остава си изгубено.

Ама,що 4 от 2 гледаш? Домашните любимци са по 6 дом. Като се има предвид,че 6 дом / Близнаци /в картата е домът на колегата, 6 от 6,т.е. 11 е домът на котето. Та,като броим 4 дома от 11,се пада като негов 4 дом 2-във Водолей. Там са Юпитер,Нептун и Хирон, и всичките са ретроградни,милите. Оф,не ми харесва това. :'( Но пък на Марс му предстои тригон към Уран след 16 градуса / управител на този 4 дом и диспозитор на планетите във Водолей/.А Марс съуправлява точно този 11 дом/6 дом на колегата и представящо котето/. Аз вярвам,мамка му,че туй коте ще излезе отнякъде рано или късно.Може да е в лош вид,дори болно и изнемощяло,но вервам,че ще излезе. Не може така да умре по улиците. Не е честно.

« Отговор #167 -: Септември 25, 2009, 10:45:26 pm »
Аурора, искам да те питам "stave" как се превежда от английски (става дума за таро)?
Царица и девятка "stave" най-общо положителни ли са, ако може така да се формулира въпрос по отношение на таро?

ето тук съм ти отговорила, да не спамим, а и някой може да ми допълни/поправи мнението  ;)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.80.html

« Отговор #168 -: Септември 25, 2009, 10:47:10 pm »
Ама,що 4 от 2 гледаш?

Ми щото съм се надрусала с Фервекс, че съм взела да се разболявам.  ;D

*

Helo

« Отговор #169 -: Септември 25, 2009, 10:47:40 pm »

Аз вярвам,мамка му,че туй коте ще излезе отнякъде рано или късно.Може да е в лош вид,дори болно и изнемощяло,но вервам,че ще излезе. Не може така да умре по улиците. Не е честно.

Има толкова много котки по улиците. Добре се оправят. Поне така ми се струва. Има хора, които да ги хранят. Пък и нали е сиамска котка? Значи има шанс някой да го хареса и да го вземе.

Скарлет, ти храниш ли уличните котки?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #170 -: Септември 25, 2009, 10:49:13 pm »
Благодаря ти, Аурора. Стана ми интересно покрай различните интерпретации на хорарни въпроси и си направих он-лайн опит с таро.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #171 -: Септември 25, 2009, 10:56:30 pm »
Скарлет, ти храниш ли уличните котки?

Честно казано,около нас няма толкова котки.Поне аз като излизам,не виждам такива.Много рядко,някъде на прозорче на мазе или в далечината мерна някое коте.А и аз имам толкова "котки" в къщи,че нямам време да гоня и да търся уличните.  ;D Но обичам много животните и през целия си живот досега,съм отглеждала само кучета.Но тъгувах за коте и миналата година съпруга ми ми подари Жорко за рождения ден.Е,няма такава друга опашка като неговата. Катериците патки да пасат.А е пак нещо като уличен-от котки отглеждани на двор. Аз мисля,че съм пускала тук негова снимка.Невероятен е. Оф,пак оспамихме темата,Хело.Ще ни бият.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #172 -: Септември 25, 2009, 10:59:25 pm »
Ама,що 4 от 2 гледаш?

Ми щото съм се надрусала с Фервекс, че съм взела да се разболявам.  ;D

Аууу,лекувай се.Бързо да се оправяш.И аз онзи ден щях да мра,ама мъж ми каза,че дзвер кат мен не може така лесно да се затрие.  ;D От едно кьополу и предозиране с чесън.....мани,мани. Отгоре,отдолу....есенен пейзаж.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #173 -: Септември 26, 2009, 02:13:44 am »
Сега виждам, че тук сте писали. И на мен ми се иска силно и много да се намери. Дано. Да мислим в тази посока, може да помогнем. Аз вече съм на салата и ракия, какви са тез чесъни.... ;D Пък утре трябва да ставам рано за работа, какъв път ме чака не е истина и сега пак се разстроих по темата. Като ми остане време ще помисля какво още може да се направи. Аз им казах да разлепят обява, че е изгубено, написахме и са го направили, но го няма миличкото.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #174 -: Септември 26, 2009, 12:16:45 pm »

Ужаст,котето е претърпяло някакъв инцидент (падане от високо или удар) и не е между живите  :'(

*

Skarlet

« Отговор #175 -: Септември 26, 2009, 12:35:08 pm »

Ужаст,котето е претърпяло някакъв инцидент (падане от високо или удар) и не е между живите  :'(

:'(  Сигурен ли си,че е мъртво? Не може ли само да е претърпяло инцидент и да има наранявания? Вярно,че Марс/упр. на котето/ е в падение, ама прави квадрат към Меркурий,а това може да даде нарушение на двигателните му способности,вследствие на удар/да речем/. Не ми се иска да е така.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #176 -: Септември 26, 2009, 01:06:25 pm »
Не съм гледал хорара,но картите говорят за това:

5 Пентакли-нещастие,болка,студ,осакатяване (куцият човек с патерицата)
Кулата-падане от високо,срив,нещастен случай,катастрофа
4 Мечове-освен като покой и липса на движение,застой на едно място,в случая покойникът на картата може да показва и физическа смърт особено след Кулата
Луната-котето е в селенията на незримото,в астрала или изгубено без следи,това е картата на празнотата

« Отговор #177 -: Септември 26, 2009, 06:50:01 pm »
Цитирам си мнението от другата тема във връзка с хорара за изгубеното  коте
Здравей боса съм с хорарите,но все пак ще се пробвам.
Според мен щом ти задаваш въпроса,колегата ти трябва да се търси по 6 дом там намираме знака Близнаци и марс в него.Упр.Меркурий се намира в 4 негов дом (след пренареждането).
Упр.на 6 дом(домашни любимци) на колегата ти е в последните гр.на Скорпион в 7 дом (на запад от дома и на мръсно място- кофи за боклук блата и т.н) е в разходящ тригон с Луната.
Локус фортуна е в трети дом,което ще рече,че котката е близо до дома им.
Квадратурата на упр.на първи дом Меркурий с упр.на 6 (домашните любимци) не  е добър показател,от друга страна Луната съуправител на въпроса ще направи куинсконс с Меркурий,което пак не мисля че е добър показател.
И все пак пожелавам котето да се намери живо и здраво за радост на стопаните му.

И аз не мисля,че ще се намери,въпреки силното ми желание да греша.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #178 -: Септември 26, 2009, 10:10:02 pm »
Да .. ясно. Благодаря ви много. Да го оставим миличкото вече намира. То вероятно е избрало пътя си в тази буря да гони мацка, а какво ли е намерило. Но нали ви казах сякаш, че го видяхме за малко на следващата вечер като го търсихме, но то понеже не ни позна, а собственика тъкмо се беше прибрал и нямаше кой да го извика, не откликна на пис, пис и изчезна сякаш ей тъй изведнъж. Дали след това нещо е станало или сме усетили присъствието му просто, а вече лошото е било станало. Мъчно е много.  :'(

За съжаление това често се случва в живота. Трябва да го приемем. Темата обаче няма да коментирам засега със стопанина, освен ако не ме попита, но той предполагам няма да го направи.

Днес за около три часа път само в едната посока видях над десет трупа на животни!!! Потресена съм. Виждам ги и всеки ден в града, това е ужасно просто.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #179 -: Септември 26, 2009, 10:14:30 pm »
Не съм гледал хорара,но картите говорят за това:

5 Пентакли-нещастие,болка,студ,осакатяване (куцият човек с патерицата)
Кулата-падане от високо,срив,нещастен случай,катастрофа
4 Мечове-освен като покой и липса на движение,застой на едно място,в случая покойникът на картата може да показва и физическа смърт особено след Кулата
Луната-котето е в селенията на незримото,в астрала или изгубено без следи,това е картата на празнотата

Дали от самото начало не е паднало от терасата .. макар, че хората смятат, че е успяло да се промъкне през вратата, когато са отворили за малко в отговор на позвъняване.