Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134277 Прегледи
*

Skarlet

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #40 -: Септември 09, 2009, 04:05:44 pm »
Нека за всеки случай залепи съобщения по входове и дървета на видимо място,че се търси еди какво си коте и т.н. Така има шанс като го намери туй дете,да му го даде.Иначе може и да си го прибере у дома.

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Септември 12, 2009, 11:28:21 am »
Какво става с котето? Има ли нещо ново,че се притеснявам за него и собственика му. И аз имам котарак и не знам как бих го преживяла,ако изчезне някога.  :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Септември 12, 2009, 01:26:14 pm »
Да, много е кофти, но още не са го открили. Почти всяка вечер го търсят ... ще пиша веднага, ако има развитие.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Септември 12, 2009, 01:56:52 pm »
Надявам се да го намерят до вторник,както го видях.Дано не греша. На мен сега пък ми беше настръхнала косата,заради едно изгубено дете-братче на приятелче на най-малкия ми син.И понеже сина ми знае,че има майка вещичка,ми звънна да направя хорар,за да намеря детето.За 45 минути го намериха.Още ми треперят гащите.Детето е на 2 годинки.Ужас! Вдигнаха ми кръвното от притеснение.  :( :(

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Септември 12, 2009, 07:42:32 pm »
 :(Скарлет,разкажи повече .Добре,че всичко е завършило щастливо.Но ако може да качиш картата на хорара...

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Септември 12, 2009, 09:24:55 pm »
:(Скарлет,разкажи повече .Добре,че всичко е завършило щастливо.Но ако може да качиш картата на хорара...

Какво да разкажа? Детето било оставено на баба му,защото майка му била на работа.Родителите са разведени. Оставили незнайно защо входната врата на апартамента отключена.В един момент се сетили да го потърсят,защото нещо им изчезнал от погледа за повече от нормалното време.И бабата изпаднала в паника,защото детето го нямало в къщи.Търсили го из целия апартамент и навън,но го нямало.Тогава моя син се сетил за хорарите ни и ми звънна с молба да го намеря. И аз зададох въпроса:" Къде е братчето на приятеля на сина ми?" Въпросът е сложен,защото търсим шурата на шуранайката.  ;D ;D
Ще оставя на вас да откриете къде го намериха. Важното е,че го намериха с помощта на хорара.  ;D

« Отговор #46 -: Септември 12, 2009, 09:37:13 pm »
Браво, СКарлет!  :)

Ако съм броила правилно детенцето трябва да е представено от Венера в Лъв в 8-ми. Да не се го намерили в гардероб или някаква ниша..или тоалетна  ::)  

Броила съм така - твоят син е по 5-ти дом. Неговия приятел е 11-ти от пети /Водолей/, а неговият брат е 3-ти от Водолей - Телец.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #47 -: Септември 12, 2009, 09:41:22 pm »
Твоя син-5 дом,неговия приятел-3 дом от хорара,неговото братче-5 дом от хорара.Управител на 5 дом -Венера в 8 дом-Лъв-казина,спортни площадки,поляни,на изток от дома си,
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 09:51:49 pm от missKapriz »

*

missKapriz

« Отговор #48 -: Септември 12, 2009, 09:55:13 pm »
Скарлет?? :)Ще кажеш ли къде беше детенце и как достигна до верния отговор.Майка му трябва да те позлати! :PГорката!Не ми се мисли какво и е било :(

*

Skarlet

« Отговор #49 -: Септември 12, 2009, 09:55:42 pm »
Да,детето е представено от Венера в 8 дом- 5 дом е сина ми,3 дом от картата е 11 от 5-приятеля на сина ми и като броим от него 3 дома,5 дом е и домът на братчето на приятеля на сина ми. Луната е без курс,което би могло да покаже,че няма място за притеснение,обаче аз само като си помислих,че това може да е моето дете и вдигнах кръвното. През 3 минути му звънях на сина ми в продължение на 10 минути. И само нареждах кат свекърва.  ;D Още няма да издавам отговора,за да могат и други желаещи да се включат. Аурора,правилно си определила домовете.Помисли още малко и ще се сетиш. Не беше на нито едно от изброените места от двете ви с мис Каприз.

*

Skarlet

« Отговор #50 -: Септември 12, 2009, 09:56:40 pm »
Скарлет?? :)Ще кажеш ли къде беше детенце и как достигна до верния отговор.Майка му трябва да те позлати! :PГорката!Не ми се мисли какво и е било :(

Много си нетърпелива. Да казвам ли къде беше?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Септември 12, 2009, 09:59:02 pm »
Браво,Скарлет!Ти си невероятна!Представям си това семейство,в какъв ужас е изпаднало,а ти си успяла да помогнеш.Нямам думи...Поздравления!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #52 -: Септември 12, 2009, 10:01:53 pm »
Скарлет,да не би да е било в съседите??? :)

*

missKapriz

« Отговор #53 -: Септември 12, 2009, 10:03:01 pm »
Ако може малък жокер

*

Skarlet

« Отговор #54 -: Септември 12, 2009, 10:03:16 pm »
Не съм го направила заради нечия благодарност. Просто реагирах първично,като майка. Никой даже не ми се обади след това.Само сина ми с кефеше. А децата бяха изпаднали в екстаз. Сигурна съм,че си спечелихме последователи в тяхно лице.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #55 -: Септември 12, 2009, 10:04:20 pm »
Ако може малък жокер

Аз пуснах жокер,като казах,че 5 дом представя детето/освен сина ми/. Търси управителя.

« Отговор #56 -: Септември 12, 2009, 10:04:55 pm »

Много си нетърпелива. Да казвам ли къде беше?

Да, казвай, че ей ся ще кажеш, че си лягаш  ;D

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Септември 12, 2009, 10:07:40 pm »
Управител Венера в Лъв,съуправител Слънце в Дева-да не е било в аптека или болница?

*

Skarlet

« Отговор #58 -: Септември 12, 2009, 10:14:26 pm »
Да, казвай, че ей ся ще кажеш, че си лягаш  ;D

Колко сте сладки!  ;D Като едно семейство сме.Вече и навиците си знаем.Вярно е,че ми се спи,а и на мен ми трябват минимум 8 часа сън,за да съм читава.
Та,след като установихме,че братчето е представено от 5 дом и Венера,аз започнах да броя от 5 дом и установих,че 8 дом /където е сигнификатора му/ е 4 от 5. Това ми показа,че детето е около дома. Венера в Лъв дава указание,че може да е в двора на дома/ако има такъв/ или в градинка в съседство.Знакът Лъв се свързва и с храсти,дървета ,топли места и т.н.А 4 дом,освен всичките му значения в хорара,се свързва и с градина в двора. Казах на сина ми да търсят в съседство двор,градина,около храсти и дървета.Оказа се,че е бил точно там- между храстите на двор зад блока.Гушнал си и домашното коте-сиамче и си играел с него. А уж бяха обиколили навсякъде.  ;D

« Отговор #59 -: Септември 12, 2009, 10:21:17 pm »
Еййй, аз се чудех с какво да свържа Лъва  :-[ Не се тих воъбще за дървета и храсти...Бравос!
Започвам да си мисля, че знакът е приоритетен пред дома.