в някой джоб на дреха, например
Браво Синухе Сега очаквай бомбастична сметка за телефон, щото да си говориш в друго измерение не е шега работа. И май Вещичщка те е издокарала, мисля , че ти си я набрал.
Виж само колко точно показва.
Намерих го Ама че съм глухар,звука бил от противоположната посока-в северозападната част на стаята,до прозорец близо, в сакото ми в горният джоб(с което бях вчера и на което преди това бях проверил само долните джобове),на високо, а сакото ми е в Сатурнов цвят -много тъмно индигово синьо Цитат на: abroad в Септември 13, 2009, 02:06:41 pmв някой джоб на дреха, напримерТова ме накара да видя пак сакото Мерси на всички за насоките,абе за голям смях станах май-карай веселба да е и края да е хубав!
Скарлет, сигурно си искала да напишеш Mia21.
моля ви помогнете ми и на мен няма ми запалката - "зипо" е подарък ми е от сина ми. беше ми я донесъл от Лондон - метална сребриста с черна релефна пластмаса по тялото и капачето, бензинова е... до последно си седеше на ниската холна масичка - от няколко месеца си седи там. не я вадя от вкъщи навън... от няколко дни не я виждам обърнах всичко наопаки, но я няма... къде ми е запалката - 15:31 часа 13.09.2009 Варна
Абе хора, вие майтап ли си правите с мен. Изобщо нямам никакво участие в този хорар.