Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134551 Прегледи
*

Nebesna

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #80 -: Септември 13, 2009, 02:07:48 pm »
Такааа! Я да видим сега цветовете. Сигнификаторът на изгубената вещ - Сатурн се свързва с черния цвят, Девата-също. Сатурн е в съвпад със Слънцето - нещо оранжево, златисто с черни петна или нюанси....бронз. Имаш ли някакви такива вещи, да поровиш около тях? Златно с черно.

*

Skarlet

« Отговор #81 -: Септември 13, 2009, 02:11:36 pm »
Ти може да си го търсиш там,където е паднал,но мисля че е преместен. Ти нямаше ли сестра?Сатурн управлява 2 и 3 дом и в 9-някъде на високо трябва да е качен-на рафт,етажерка,библиотека.Имаш ли някъде икона в къщи?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #82 -: Септември 13, 2009, 02:12:34 pm »
Намерих го  :-[ Ама че съм глухар,звука бил от противоположната посока-в северозападната част на стаята,до прозорец близо, в сакото ми в горният джоб(с което бях вчера и на което преди това бях проверил само долните джобове),на високо, а сакото ми е в Сатурнов цвят -много тъмно индигово синьо  ;D

в някой джоб на дреха, например

Това ме накара да видя пак сакото  :) :-[

Мерси на всички за насоките,абе за голям смях станах май-карай веселба да е и края да е хубав!  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #83 -: Септември 13, 2009, 02:14:21 pm »
А да ти е честит сега! ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #84 -: Септември 13, 2009, 02:15:24 pm »
Браво Синухе :)
Сега очаквай бомбастична сметка за телефон, щото да си говориш  в друго измерение не е шега работа. И май Вещичщка  те е издокарала, мисля , че ти си я набрал. ;D

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Септември 13, 2009, 02:17:35 pm »
Значи ЛФ в съвпад със Сатурн в 9-ти дом показва точно северозапад и на високо в горния джоб. Аз се увлякох по Мерка в съвпад с МЦ - посока юг. А Дева показва дреха. Ха-ха-ха! Виж само колко точно показва.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #86 -: Септември 13, 2009, 02:19:59 pm »
Браво Синухе :)
Сега очаквай бомбастична сметка за телефон, щото да си говориш  в друго измерение не е шега работа. И май Вещичщка  те е издокарала, мисля , че ти си я набрал. ;D

Ха ха позна-аз я набрах за да и се изфукам къде съм  :P

Виж само колко точно показва.

Да,определено,че чак и цвета на дрехата и типа и-сако (Дева/Сатурн)  :o ::)

*

Skarlet

« Отговор #87 -: Септември 13, 2009, 02:27:44 pm »
Намерих го  :-[ Ама че съм глухар,звука бил от противоположната посока-в северозападната част на стаята,до прозорец близо, в сакото ми в горният джоб(с което бях вчера и на което преди това бях проверил само долните джобове),на високо, а сакото ми е в Сатурнов цвят -много тъмно индигово синьо  ;D

в някой джоб на дреха, например

Това ме накара да видя пак сакото  :) :-[

Мерси на всички за насоките,абе за голям смях станах май-карай веселба да е и края да е хубав!  :P

Хайде,честито! Явно, както казва Небесна, Сатурн най-точно си е показвал и мястото-дреха,и посоката-северозапад.Благодаря за хорара.Така се учи,с практикуване.  ;D Браво на Мари и abroad!  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #88 -: Септември 13, 2009, 02:34:45 pm »
Скарлет, сигурно си искала да напишеш Mia21.

« Отговор #89 -: Септември 13, 2009, 02:34:58 pm »
Он'я ден, като дирихме фактурата, заради Девата излезе, че е на ниско. Сега пак е в Дева, но заради 9-ти дом - на високо   ???

Енде гут, алес гут - както си казва на китайски  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #90 -: Септември 13, 2009, 02:39:13 pm »
моля ви помогнете ми и на мен  :'( :'( :'(

няма ми запалката - "зипо" е подарък ми е от сина ми. беше ми я донесъл от Лондон - метална сребриста с черна релефна пластмаса по тялото и капачето, бензинова е...   до последно си седеше на ниската холна масичка - от няколко месеца си седи там. не я вадя от вкъщи навън... от няколко дни не я виждам  :'(  обърнах всичко наопаки, но я няма...  :(

къде ми е запалката - 15:31 часа 13.09.2009 Варна

*

Skarlet

« Отговор #91 -: Септември 13, 2009, 02:39:45 pm »

Не,няма грешка. Но съм пропуснала Мия,за което се извинявам.Сега видях,че и тя е споменала за джоб. Така че,браво и на Мия!  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #92 -: Септември 13, 2009, 02:40:58 pm »

Е как,Мари?!Точно ти позна и аз в началото писах за джоб,ама повече клонях към книгите...

« Отговор #93 -: Септември 13, 2009, 02:43:04 pm »
Вещичке, почвай и ти да търсиш по джобовете на дрехите.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #94 -: Септември 13, 2009, 02:43:20 pm »

няма ми запалката - "зипо" е подарък ми е от сина ми. беше ми я донесъл от Лондон - метална сребриста с черна релефна пластмаса по тялото и капачето, бензинова е...   до последно си седеше на ниската холна масичка - от няколко месеца си седи там. не я вадя от вкъщи навън... от няколко дни не я виждам  :'(  обърнах всичко наопаки, но я няма...  :(

Карай бе,ти за една запалка ли си?! ;D
Чеки сега ще видим... ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #95 -: Септември 13, 2009, 02:48:06 pm »

Доколкото си спомням,май само твоята стая е по-насевер. В тази карта Уран управлява 2 дом и е в 3-ти-виж до телевизор,компютър,навън пред врата на стълбището.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #96 -: Септември 13, 2009, 02:48:45 pm »
Абе хора, вие майтап ли си правите с мен. Изобщо нямам никакво участие в този хорар.

*

veshti4ka

« Отговор #97 -: Септември 13, 2009, 02:51:25 pm »
Аурора не съм я оставяла по джобове - беше си в панера с дистанционните. тази запалка не е излизала от вкъщи с месеци...

Мия, никога не съм била за една запалка, но точно ТАЗИ запалка ми е спомен от сина ми - като се прибираше от Англия с последните си пари е купил тази запалка и е дал 30 паунда за нея /а това че му се карах по този въпрос е отделна тема/... просто ми е скъп спомен...  :(

*

Skarlet

« Отговор #98 -: Септември 13, 2009, 02:53:20 pm »
Абе хора, вие майтап ли си правите с мен. Изобщо нямам никакво участие в този хорар.

Не се пени толкоз,де!  ;D Ретро Мерка се гъбарка.Така ми се е видяло.Толкова ли е важно? Чеки,че Вещичка има нужда от помощ.
 Вещичке,виж мило в/около аквариума-Уран е в Риби. А там ти беше и телевидението,нали? Търси там.

« Отговор #99 -: Септември 13, 2009, 02:53:34 pm »
Вземи си метличката и с нея провери дали не е под диван, канапе. МОже и да е под килим. Ако не си я забелязала, а е била на земята, може да се е изтъркулила някъде там.