Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134372 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #240 -: Октомври 06, 2009, 12:15:37 pm »
    Скарлет, беше казала да пусна карта, в астрото ли трябва да се построи натал плюс транзити ли ?

« Отговор #241 -: Октомври 06, 2009, 10:24:06 pm »
Не мога да намеря хорара на Марая за маратонките. Разбрах,че си е купила нови. Честито със здраве да си ги скъсаш, Марая!
Обаче се сещам, че там беше оказано, че няма да ги намери скоро. Спомням си за някакъв срок 2 седмици. Не знам дали минаха?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #242 -: Октомври 07, 2009, 12:41:22 am »

До края на годината, синът ми ще види ли баща си? Място - Хасково, час 13.03
    Не знам успях ли да формулирам въпроса си, ако е отговора е положителен - значи господинът е жив, нали така...

Не можем да правим такива асоциации.

Четох в една книга следния пример за неправилна/правилна асоциация и много често си го припомням. Ще се опитам да перифразирам.

Неправилно твърдение:
1. Петър има брада
2. Мъжете имат брада
3. Следователно Петър е мъж

Правилно:
1. Мъжете имат брада
2. Петър е мъж
3. Следователно Петър има брада

В първия случай Петър може и да е козел.

Нали разбираш какво искам да ти кажа? ...На мен ми беше много трудно отначало да свикна да правя правилни асоциации, но с повече тренировка се свиква.

Все пак ще погледна картата.

*

Nebesna

« Отговор #243 -: Октомври 07, 2009, 12:49:37 am »
Утре на трезва глава ще помисля, че май програмата ми ме подвежда с часовото време.
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 01:19:24 am от Небесна »

« Отговор #244 -: Октомври 07, 2009, 08:37:06 am »

Не можем да правим такива асоциации.

Четох в една книга следния пример за неправилна/правилна асоциация и много често си го припомням. Ще се опитам да перифразирам.

Неправилно твърдение:
1. Петър има брада
2. Мъжете имат брада
3. Следователно Петър е мъж

Правилно:
1. Мъжете имат брада
2. Петър е мъж
3. Следователно Петър има брада

В първия случай Петър може и да е козел.

Нали разбираш какво искам да ти кажа? ...На мен ми беше много трудно отначало да свикна да правя правилни асоциации, но с повече тренировка се свиква.

Все пак ще погледна картата.
[/quote]

:) - Разбрах Небесна, май се изтъпаних - сори...Беше глупаво от моя страна.... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #245 -: Октомври 09, 2009, 01:22:34 pm »
 >:( >:( >:( ,изгубила съм пръстен! бясна съм! бяло злато с рубини и брилянти... >:( :'(.
последно помня ,че го оставих в гардероба си....тцц ,тцц,тцц...
моля за помощ , ще го намеря ли и къде да го търся? :(
14:13мин. софия 9.10.2009г.
не мога да качвам карти , ако може да го направи някой от вас.
и както винаги сърдечно и искренно ви благодаря и  :-*.
да ви красив и успешен деня....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #246 -: Октомври 09, 2009, 02:22:10 pm »
Би трябвало да се намери до 2 часа или дена.

Юпитер е на К2-веща е скъпа,той и сигнификатора Уран са във 2 дом и са ретро-трябва да се върне.
Търси я в кутия ако имаш такава за ценности,сейф (2 дом),както и около компютър (Водолей) или вода  (риби).
Тук става малко сложно- Водолей указва високо място,а Риби най-ниското.Посока запад и север +северозапад.
Виж си банята,да не е в някое чекмедже или кутия там,защото Уран е в Риби,Луната е в 6 дом и това дали не значи,че си я загубила по време на подреждане,чистене или лична хигиена (къпане) ?

Не ми харесва опозицията Уран-Венера по 2/8 дом + Луна в 6 дом,може и да е кражба от домашна помощничка ако има такава или такава непреднамерено да я изместила някъде (уран).

Картите показват ,че ще се намери,ако не и от някой мъж или просто както показва последната карта-някой ще ти го даде :

« Отговор #247 -: Октомври 09, 2009, 02:38:10 pm »
Ето я картата:

И според мен ще го намериш след 3 часа или три дни.
Виж дали не е върху гардероба или около него.Сигнификаторът на изгубената вещ- Слънцето, прави само положителни аспекти с Юпитер и Луната .

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Октомври 10, 2009, 03:00:51 am »
много ви благодаря! :-* :-* :-* намери се в гадеоба пръстена :-* :-* , и то точно след около 2 часа ,след като зададох въпроса!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Декември 01, 2010, 06:11:15 pm »
Живи ли са моряците? Къде са, в какво състояние?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=629027

Картата ме озадачи. :unsure: Който има желание да сподели какво вижда в нея.  

П.П. Въпросът е зададен от мен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #250 -: Декември 01, 2010, 06:23:21 pm »
Съни , мисля , че има живи.... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #251 -: Декември 01, 2010, 06:28:36 pm »
Картата наистина е странна. С този Нептун в съвпад с Хирон в 1 дом незнам доколко правилно може да се тълкува.
Ако сигнификаторът на моряците е Венера- Да живи са.
Тази Луна в 8 дом в квадратура с Плутон диспозитор на Венера доста обърква нещата, но последните и аспекти са съвпад с Венера и секстил с Плутон.
По хорара трябва да са живи.Дано!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #252 -: Декември 01, 2010, 06:36:02 pm »
Нали.  :-\ Виждате го...изумително. Разходящият аспект между Слънце и Луна е особено силен, положителен е. Дано ги открият навреме в такъв случай.

Прикачила съм карти по двете домови системи - Плацидус и Кох, кой как му е удобно.  

Иначе моряците ги гледам по 7 дом.

Уран, в 1 дом е Нептун, в рецепция с Уран, аз се абстрахирам от това, че гледам септенера, но питам за морски инцидент, може би това е обяснението за присъствието им там.
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 06:42:11 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Декември 01, 2010, 06:38:00 pm »
Нали.  :-\ Виждате го...изумително. Разходящия аспект между Слънце и Луна е особено силен, положителен е. Дано ги открият навреме в такъв случай.

Прикачила съм карти по двете домови системи - Плацидус и Кох, кой как му е удобно.   

И по двете карти според мен има живи... :blink:
Дано!

*

Uran

• 6041
« Отговор #254 -: Декември 01, 2010, 06:42:21 pm »
И по 7 и по 9 дом отговорът е ДА.
Нептун има само + аспекти. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #255 -: Декември 01, 2010, 09:52:45 pm »
Не знам какво да очакваме - минали са повече от 50 часа....... :-X Мисля също, че не случайно е пълен 11 дом - дом на организации, но и на групите. А доколкото чух търсят 5 моряка. Меркурий е сменил вече знака си и върви към съвпад с Плутон. Меркурий управлява 4 дом - дом на края и 8 дом. Вероятно ще отрият нечие тяло на младо момче до около 4 дни. Луната - косигнификатор на въпроса е в 8 дом и е в съвпад със Сатурн. Дано поне открият още някой жив...но всичките, се съмнявам.  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #256 -: Декември 01, 2010, 10:11:35 pm »
Не знам какво да очакваме - минали са повече от 50 часа....... :-X Мисля също, че не случайно е пълен 11 дом - дом на организации, но и на групите. А доколкото чух търсят 5 моряка. Меркурий е сменил вече знака си и върви към съвпад с Плутон. Меркурий управлява 4 дом - дом на края и 8 дом. Вероятно ще отрият нечие тяло на младо момче до около 4 дни. Луната - косигнификатор на въпроса е в 8 дом и е в съвпад със Сатурн. Дано поне открият още някой жив...но всичките, се съмнявам.  :'(
Скарлет, именно. Затова изглежда странен хорарът.
Възможно ли е само Луна в 8 дом да показва изхода?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #257 -: Декември 01, 2010, 10:34:06 pm »

Възможно ли е само Луна в 8 дом да показва изхода?

Ми, не. Изходът от всеки въпрос и края на нещата показва 4 дом - планетата управител и неговите аспекти. В случая е Меркурий, който освен 4, управлява и 8 - дом на смъртта, където е и Луната. На Меркурий му предстои съвпад с Плутон, а Сатурн в 8 дом е диспозитор на Мерка в Козирог, с който ще съвпадне Луната. Затова мисля, че кой намерили, намерили жив до тук. Дано съм лош пророк.  :-X :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #258 -: Декември 01, 2010, 10:40:06 pm »
Мисля , че ще се намерят още двама ..... :blink:

« Отговор #259 -: Декември 02, 2010, 02:47:17 am »
Аз по този хорар не виждам много надежда  :'( Ако моряците са по 7ми, то Слънцето е в техен производен 4ти и Луната вече се е разминала с положителния развой на нещата.  :( Дано не съм права и за Никулден да имаме отново чудо, както преди няколко години с нашия моряк.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.