Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134471 Прегледи
*

Feia

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #280 -: Декември 30, 2010, 12:55:22 pm »
Ами може и да е изпаднало и на мен ми прави впечатление тая Луничка как тъкмо се е настанила в Скорпион.

Ха, Луната е в Скорпион. Тъкмо снощи ми се прииска да възобновя темата за серийните убийци и се зачудих дали Луната не е в Скорпион и се оказва, че наситина тъкмо отива там.

« Отговор #281 -: Декември 30, 2010, 04:49:11 pm »
Ами може и да е изпаднало и на мен ми прави впечатление тая Луничка как тъкмо се е настанила в Скорпион.

Ха, Луната е в Скорпион. Тъкмо снощи ми се прииска да възобновя темата за серийните убийци и се зачудих дали Луната не е в Скорпион и се оказва, че наситина тъкмо отива там.

И аз мислех за същото. Гледах CSI. ;D Сори за спама.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #282 -: Януари 25, 2011, 05:11:10 pm »
Размразителят още не съм го намерила.

----------------------------------------

Преди малко разбрах, че е изчезнала майката на колегата ми.
Тя е възрастна и има проблеми, в смисъл нещо от рода на деменция-казват роднините.
Тази сутрин жената, която я наглежда и се грижи да си взема лекарствата, не я намерила в къщата.

Затова зададох въпрос: "Къде е майката на колегата ми? Ще се намери ли?".
Ако имате желание, включете се. Да помогнем с каквото можем.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #283 -: Януари 25, 2011, 05:32:31 pm »
Много жалко за жената. Остава да решим в кой дом да търсим майката - в 4-ти или в десети от 6-ти (колегата ти).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #284 -: Януари 25, 2011, 05:46:33 pm »
Стелла, аз избрах за себе си по 4-ти от 6-ти, защото така добре ми се връзва, освен всичко друго. Иначе, ако друг вариант ви е по-удачен, няма значение, важното е да извлечем някакво инфо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #285 -: Януари 25, 2011, 05:57:47 pm »
Стелла, аз избрах за себе си по 4-ти от 6-ти, защото така добре ми се връзва, освен всичко друго. Иначе, ако друг вариант ви е по-удачен, няма значение, важното е да извлечем някакво инфо.

Гледам картата...нека разсъждаваме върху този вариант, а после ще разгледаме и алтернативния.
ЛФ се пада в 4-ти дом, което е добре. Майката, в този случай се управлява от Юпитер, който е в нейния 4-ти дом. Юпитер е в много начален градус и има само сходящи аспекти, което е доста странно, а луната е направила опозиция с него, хм.
Ох, дано е добре жената и дано ЛФ да значи, че ще се намери жива и здрава. Тя има ли друга къща? тази жена сигурно е загубила ориентация и се е изгубила. баба ми така веднъж вдигнала кръвно и не знаела на коя улица се намира....мен са ме питали възрастни жени коя е улицата, на която се намират и се оказва, че живеят съвсем наблизо, но не могат да се приберат.

Пак ще се върна към казуса, че сега съм на работа и ме смущават, а той си иска сериозна концентрация.
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 06:02:06 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #286 -: Януари 25, 2011, 06:03:19 pm »
Аз така като я гледам сякаш е около дома някъде, но не съм убедена още в изводите си.

Пак ще се върна към казуса, че сега съм на работа и ме смущават, а той си иска сериозна концентрация.

Да, така е. Благодаря ти.

Притеснителното е кога е излязла, тъй като температурите са доста ниски...За друга къща незнам, тя живее извън Варна, в региона е, а колегата е в града.  

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Януари 25, 2011, 06:28:46 pm »
Моля,помогнете!
Изгубила съм си някъде златната обица,паднала е и не съм разбрала.
Къде е обицата ми и ще я намеря ли?

Провери в спалнята (Слънце в 8-ми дом)- под шаршафи, дюшеци, възглавници, под леглото, около леглото, между матраците...на доста скришно място е.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #288 -: Януари 25, 2011, 07:11:01 pm »
"Къде е майката на колегата ми? Ще се намери ли?".

И аз бих гледала 4-ти от 6-ти. Луната е близо до куспидата на 7-ми дом и затова си мисля, че жената просто е отишла на гости на някой и няма нещо притеснително. Юпитер като сигнификатор на жената е в нулев градус и няма сходящ аспект с Луната и Меркурий, който представя колегата.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #289 -: Януари 26, 2011, 12:27:51 am »
И аз гледам 4 от 6.И там е Плутон.
Венера/У6/ на майката е в неин 12 и 8 от картата/в заточение по дом/-да не е в болница.
Луната ще направи тригон с Нептун/У4/ на майката-надявам се края да е добър все пак

*

sunrain

• 6710
« Отговор #290 -: Януари 26, 2011, 01:10:56 am »
Засега няма новини, не са я открили, а се стъмни. :lol:

Сега ми направи впечатление, че ако я разгледам майката като 10 от 6, никак не изглежда добър изхода и моментното положение. Нейн управител -Меркурий е в осми дом, също отговаря за 12-ти, а Сатурн като У8, е в четвърти. Луната излиза от квадрат с Меркурий. А той в Козирог сякаш ще вземе да пасне като сигнификатор. Също така идва от квадрат със Сатурн. Не е благоприятно.   
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 01:56:11 am от sunrain »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #291 -: Януари 26, 2011, 03:06:17 am »
Има ли инфо за жената Съни? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #292 -: Януари 28, 2011, 03:36:53 pm »
Същият ден към вечерта /още не е удобно да питам за точно време/ са я открили на 500 метра от дома, но починала, вероятно от измръзване.

*

Марая

• 28287
« Отговор #293 -: Февруари 05, 2011, 10:54:05 pm »
Ще намери ли брат ми парите , които загуби преди един час?
16:48
София

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #294 -: Февруари 05, 2011, 11:28:00 pm »
София

У3ти брат и и У4 /парите му/ Венера не са в аспект и Луната също не ги аспектира. Парите му са в негов 3ти дом в СТрелец - вероятно са навън, на път....едва ли в колата, но може да провери и там. Това, че е в СТрелец е знак, че са далече от него. :(

Нещо друго е интересно в този хорар - Венера апликира негов производен У7ми - Юпитер и може някой да ги намери  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #295 -: Февруари 05, 2011, 11:31:45 pm »
София

У3ти брат и и У4 /парите му/ Венера не са в аспект и Луната също не ги аспектира. Парите му са в негов 3ти дом в СТрелец - вероятно са навън, на път....едва ли в колата, но може да провери и там. Това, че е в СТрелец е знак, че са далече от него. :(

Нещо друго е интересно в този хорар - Венера апликира негов производен У7ми - Юпитер и може някой да ги намери  :blink:

Възможно ли е племенника ми да ги е намерил и да ги е взел? :rolleyes:

Благодаря Аурора.... :wub: :wub:

« Отговор #296 -: Февруари 05, 2011, 11:54:58 pm »

Венера е в Стрелец и е в 3ти - има отношение към младите хора. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #297 -: Февруари 06, 2011, 12:03:38 am »

Венера е в Стрелец и е в 3ти - има отношение към младите хора. :rolleyes:

Много ме съмнявааа.... :rolleyes: :-[ , а и брат ми се съмнява.... :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #298 -: Февруари 06, 2011, 12:10:20 am »
Същият ден към вечерта /още не е удобно да питам за точно време/ са я открили на 500 метра от дома, но починала, вероятно от измръзване.

Лелее, Съни, ако знаеш как се изплаших като видях Юпитер (управител на майката) в нейния 4-ти дом - домът на края. Даже първо го бях написала точно така - "Юпитер в дома на края" - всеки да си го тълкува сам, но после го изтрих. Имам някакъв страх да си помисля най-лошото....Моите съболезнования на близките на жената.

« Отговор #299 -: Февруари 06, 2011, 02:02:45 am »
Моля,помогнете!
Изгубила съм си някъде златната обица,паднала е и не съм разбрала.
Къде е обицата ми и ще я намеря ли?

Провери в спалнята (Слънце в 8-ми дом)- под шаршафи, дюшеци, възглавници, под леглото, около леглото, между матраците...на доста скришно място е.

Благодаря,Стела!
Намери се още същия ден,под възглавницата ми беше.

Сънрейн,много съжелявам за майката на колегата ти!  :'(