Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134456 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #340 -: Февруари 09, 2011, 12:58:28 am »
Чудих се къде може да е, ако не съвсем близо до дома, а то направо си у дома било. Работи си, отлично си работи сигнификатор на куспида – Сатурн на К4, колебанията ми са излишни, за пореден път се убеждавам. Може да е символично погледнато в съседство от теб, но все пак в дома. От 3-ти към 4-ти. В допълнение и рецепция на Венера и Сатурн. А и още нещо ми прави впечатление – вече мога смело да си експериментирам с любимците по 5-ти дом, както по-логично ми е да бъде, тъй като и тук това е показателно. У5 -  Марс във Водолей/мъжко в съвпад, макар, че разпадащ се с теб-Слънцето, а е диспозиран от Сатурн, дребните животинки по 6-ти дом. Марс има връзка и с Луната като неин управител.

Чудесно упражнение, благодарим, определено имам нужда от такива за търсене, че ми куцат доста.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #341 -: Февруари 09, 2011, 01:04:58 am »
Чудих се къде може да е, ако не съвсем близо до дома, а то направо си у дома било. Работи си, отлично си работи сигнификатор на куспида – Сатурн на К4, колебанията ми са излишни, за пореден път се убеждавам. Може да е символично погледнато в съседство от теб, но все пак в дома. От 3-ти към 4-ти.

Да, в този хорар "закачката" е, че не съм успяла да намеря котето, а само е дошло. Затова идва от 3ти към 4ти дом (ретрограден сигнификатор). Било е в съседната стая - докато съм тършувала в едната, седяло е в другата. Жалко, че не успях да намеря тайника, макар че преобърнах и дрешника наопаки, обикновено там се скатават.

Пуснах го специално за упражнение, макар че отговорът вече беше ясен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Февруари 09, 2011, 03:27:54 am »
А и още нещо ми прави впечатление – вече мога смело да си експериментирам с любимците по 5-ти дом, както по-логично ми е да бъде, тъй като и тук това е показателно.

Може би защото моят случай е такъв, зависи от отношението към домашния любимец.  :blink:
Котките ги чувствам като част от мен, като деца, обожавам ги, затова ги съотнасям повече към 5 дом.
Докато кучетата са досадно задължение - служа им, гледам ги по принуда, но не съм привързана към тях.
Ти да си ми котка, да не си ми куче.   :P (туй е за бъдещия благоверен)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #343 -: Февруари 24, 2011, 12:48:50 am »
здравейте!случайно поаднахвъв този форум отчаяно търсейки отговор на един въпрос който ме вълнува от доста време.Преди около половин година и по точно началото на юли месец 2010г.установих че ми е изчезнало едно портмоне  но не това което си ползвам а друго в което си държах малко евро и лири .Години наред то си стоеше на едно и също място на нощното шкафче на мъжа ми и го вземах само като се наложеше да пътуваме до турция или гърция но май и юни по едно време си го носех постоянно с мен в дамската си чанта не знам защо мястото му винаги си е било до задграничните паспорти на това шкафче но... въпреки многото проблеми които ми се ступаха за тези няколко месеца се напрегнах и си спомних всичко което съм правила през този период но за портмонето  мистериозно-нищо имах чувството че ми е бяло петно все едно не е било ..търсих навсякъде и в апартамента в който живеем и в магазинав кото имаме и работим обърнах складанавсякъде отпред отзад ние продаваме авточасти и това са кутии.. кутиии...побърках се не мога да си спомня и се измъчвам чувствам се много много виновна въпреки че нито мъжът ми нито детето ме упрекват не е минал ден да не го мисля не искам да е така но...имам чувството че не зависи от мен моля помогнете ми!По моя преценка е изчезнало някъде от средата до към 22.06.2010г. пъхнала ли съмго някъде то ли се е скрило не знам но много горещо се надявам някой да ми помогне!

*

Stella

• 7765
« Отговор #344 -: Февруари 24, 2011, 01:13:44 am »
здравейте!случайно поаднахвъв този форум отчаяно търсейки отговор на един въпрос който ме вълнува от доста време.Преди около половин година и по точно началото на юли месец 2010г.установих че ми е изчезнало едно портмоне  но не това което си ползвам а друго в което си държах малко евро и лири .Години наред то си стоеше на едно и също място на нощното шкафче на мъжа ми и го вземах само като се наложеше да пътуваме до турция или гърция но май и юни по едно време си го носех постоянно с мен в дамската си чанта не знам защо мястото му винаги си е било до задграничните паспорти на това шкафче но... въпреки многото проблеми които ми се ступаха за тези няколко месеца се напрегнах и си спомних всичко което съм правила през този период но за портмонето  мистериозно-нищо имах чувството че ми е бяло петно все едно не е било ..търсих навсякъде и в апартамента в който живеем и в магазинав кото имаме и работим обърнах складанавсякъде отпред отзад ние продаваме авточасти и това са кутии.. кутиии...побърках се не мога да си спомня и се измъчвам чувствам се много много виновна въпреки че нито мъжът ми нито детето ме упрекват не е минал ден да не го мисля не искам да е така но...имам чувството че не зависи от мен моля помогнете ми!По моя преценка е изчезнало някъде от средата до към 22.06.2010г. пъхнала ли съмго някъде то ли се е скрило не знам но много горещо се надявам някой да ми помогне!

ЗАДАВАШ ВЪПРОС И ПОСОЧВАШ МЯСТОТО И ЧАСА НА ЗАДАВАНЕТО НА МУ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #345 -: Февруари 24, 2011, 09:51:31 pm »
не мога да разбера моля помогнете ми подскажете ми каква инфофмация точно трябва да дам

« Отговор #346 -: Февруари 24, 2011, 10:08:01 pm »
не мога да разбера моля помогнете ми подскажете ми каква инфофмация точно трябва да дам

Деня,часа и мястото,когато и където задаваш въпроса.Примерно,ако вземем за час и дата,когато си публикувала поста си/давам само пример/,остава да кажеш местоположението ти,когато си задала въпроса - смисъл София,Варна,т.н.
И трябва да формулираш въпрос - примерно ''Къде ми е протмонето?'',при което казваш часа и мястото,когато си формулирала въпроса и датата,но ако го зададеш днес,ще бъде 24.02.2011.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 10:24:52 pm от Last_Kiss »

« Отговор #347 -: Февруари 24, 2011, 11:17:56 pm »
много благодаря! аз съм от хасково  въпроса ми е къде ми е изгубеното портмоне или пък къде точно съм си скрила портмонето защото съм сигурна че съм го скрила от себе си просто не мога да си спомня благодаря ви предварително!

*

Stella

• 7765
« Отговор #348 -: Февруари 24, 2011, 11:26:26 pm »
много благодаря! аз съм от хасково  въпроса ми е къде ми е изгубеното портмоне или пък къде точно съм си скрила портмонето защото съм сигурна че съм го скрила от себе си просто не мога да си спомня благодаря ви предварително!

Е, не, просто нямам думи... Двама души ти казахме какво трябва да направиш, а ти трябваше само да следваш инструкциите. 3 неща трябваше да направиш и пак пропусна да посочиш в колко часа си задала въпроса. Остава да се доверим на часовника във форума, който не винаги е точен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #349 -: Февруари 25, 2011, 12:36:31 am »
много благодаря! аз съм от хасково  въпроса ми е къде ми е изгубеното портмоне или пък къде точно съм си скрила портмонето защото съм сигурна че съм го скрила от себе си просто не мога да си спомня благодаря ви предварително!

Е, не, просто нямам думи... Двама души ти казахме какво трябва да направиш, а ти трябваше само да следваш инструкциите. 3 неща трябваше да направиш и пак пропусна да посочиш в колко часа си задала въпроса. Остава да се доверим на часовника във форума, който не винаги е точен.

Стела,не й се карай,тя просто още е неориентирана.
Илето,направи следното:
1.Формулирай въпрос
2.Дай часа,в който си го задала точно
3.Деня ще го приемем за днес,ако е днес зададен въпроса,иначе ще се наложи да го уточниш
4.Мястото,на което се намираш в момента на задаването на въпроса - в случея каза,че е Хасково,нали така?

*

Stella

• 7765
« Отговор #350 -: Февруари 25, 2011, 01:22:26 am »
Построих 2 карти: за деня и часа, когато първия път си задала въпроса и за деня и часа, когато втори път си задала въпроса, като съм ползвала часовника на форума. И в двата случая се получават сходни резултати - ти и мъжа ти трябва да знаете къде е това протмоне. Загубената вещ е при вас.

Забележете: управителят на протмонето - 2 дом е в съвпад със сигнификаторите на съпруга (7-ми дом) и в двете карти.
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 01:30:04 am от Stella »

« Отговор #351 -: Февруари 25, 2011, 07:51:26 pm »
много съжалявам но наистина съм неориантирана  нека опитам пак въпрос-къде да си търся изгубеното портмоне   място-хасково час-13.48 дата-25.02.2011г.

« Отговор #352 -: Февруари 25, 2011, 08:11:45 pm »
много съжалявам но наистина съм неориантирана  нека опитам пак въпрос-къде да си търся изгубеното портмоне   място-хасково час-13.48 дата-25.02.2011г.

Стела ти е отговорила по-горе,даже две карти е построила  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #353 -: Февруари 25, 2011, 08:14:42 pm »
много съжалявам но наистина съм неориантирана  нека опитам пак въпрос-къде да си търся изгубеното портмоне   място-хасково час-13.48 дата-25.02.2011г.

Съвпадът Слънце Меркурий трябва да има някакво значение тука. И в трите карти, той е основната улика. В случая е в 9-ти дом-виж някъде на високо около документи или до задграничен паспорт, търси на високо (библиотека), около вестници и списания, и около нещо жълто-оранжево-червено. Меркурий управлява и 3-ти дом - за всеки случай виж и в лек автомобил или гараж.

« Отговор #354 -: Февруари 25, 2011, 10:34:56 pm »
много ви благодаря още след работа започвам да търся и ще ви държа в течение само се чудя от къде да започна в къщи ли да търся първо или в магазина благодаря ви още веднъж

« Отговор #355 -: Февруари 26, 2011, 05:36:30 am »
Във втората карта, която Стела е поставила, Меркурий (портмонето) и Слънцето (питащата) са в сходящ съвпад в 7-мия дом. Би трябвало да се намери това портмоне, някъде из вещите на съпруга, например. На Луната обаче й предстои квадрат и с двата сигнификатора, което май не е добър знак.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 05:41:54 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #356 -: Февруари 26, 2011, 05:40:21 am »
В случая има изгорен сигнификатор, но сламката е, че Слънцето символизира кверента (не съм гледала картата).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #357 -: Февруари 26, 2011, 05:43:20 am »
Да, Лили, изгорен е. Сега направих карта в астро.ком и видях минутките. Защото се надявах по втората карта Меркурий да е казими, но уви. Малко не му достига.

« Отговор #358 -: Февруари 26, 2011, 09:13:20 pm »
но какво означава бихте ли ми го разтълкували моля ! благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #359 -: Март 01, 2011, 10:53:58 pm »
16,45 София

Къде са ми ключовете от сейфа в офиса ми? :( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците