Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134482 Прегледи
*

kami

• *
  • 66
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #380 -: Април 19, 2011, 09:28:06 pm »
забравих въпроса-каде са бижутата,19,04,2011,15,26h-пловдив

« Отговор #381 -: Април 19, 2011, 09:31:53 pm »
eto karta s novia 4as

*

sunrain

• 6710
« Отговор #382 -: Април 19, 2011, 09:37:09 pm »
А не изглежда зле, би трябвало да ги намериш. А къде са - скритички при други вещи, още трупам опит в търсенето, ако ми хрумне нещо, ще се включа. Що нов час, Ками, ти нали писа горе 15.19? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #383 -: Април 19, 2011, 09:43:08 pm »
Ти и бижутата сте по ретро Меркурий. Вероятно ще изникнат сами. ДОбре, че мерка е ретро, защото когато веща се намира в 8ми дом това обикновено е показател, че е загубена безвъзвратно. НАправила е разходящ съвпад с Юпитер У7ми. Дори бих си помислила, че друг ги е скрил от тебе на място, на което ти не би предположила да търсиш.

Насоката е - тъмно, до тръби, до канал, до нещо червено - може печка, парно, камина. Югозападна посока на стаята или самата стая да е с югозападно изложение.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #384 -: Април 19, 2011, 09:49:49 pm »
моге да сам ги преместила някаде,но нямам спомен,благодаря че се отзовахте,ще продалжа да тарся,още веднаж благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #385 -: Май 29, 2011, 01:11:01 am »
Момичета, помагайте! Търся едни документи и не мога да ги намеря, може да са в папка, а може и да не са? Може да съм ги изгубила. Спешно ми трябват, а днес цял ден ги търсих къде ли не! моля, дайте някакви улики къде да търся.

Къде са ми документите?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #386 -: Май 29, 2011, 01:19:52 am »

Ако мислиш, че си ги изнасяла от службата - обади се на приятеля си
да го питаш ( в случай, че сте ги гледали заедно тези документи)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #387 -: Май 29, 2011, 01:21:09 am »
Може за документи е по-подходящо да гледам 3-ти дом, но ще се придържам към класиката с 2-ри. Юпитер е в знака на твоя управител Марс, в 6-тия ти дом - би трябвало да са на работното ти място, въпреки че казваш, че не могат да бъдат открити там. Луната е в знака на Марс, в сходящ аспект с Юпитер. Ще ги намериш преди да попаднат у някой друг (Луната ще стигне до Юпитер преди последният да смени знака). СЛВ е във 2-ри дом, както и ретроградна планета (модерният ти управител) - това би трябвало да са добри знаци.
Извинявай, че така накратко, но в търсенето на вещи по хорари нямам опит. Успех! :wub:

« Отговор #388 -: Май 29, 2011, 01:21:27 am »
Документите ще ги разгледам по два дома - 2ри и 3ти.

У2ри Юпитер в 6ти, работа, на високо, до нещо или в нещо червено, може да излъчва топлина. Луната го аспектира и ти ще ги намериш бързо. До 9 часа би трябвало. Е, ако отидеш да провериш в работата в неделя  ;D Може да са по принцип на работно място. Не е изключено и в къщи. Посока югоизток.

Друга възможност У3ти е ретро Сатурн във Везни в 11ти - партньор/приятел може да ги намери. Възможно е да са в партньора ти или той да ти ги донесе. ЛФ също е в 11ти. ,
Я извикай милото да ги намери.  :-\

Също така може да са в чанта - сменяла ли си чантата, работна дреха, някакъв процеп, джоб.

УспеФ  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #389 -: Май 29, 2011, 01:38:44 am »

Ако мислиш, че си ги изнасяла от службата - обади се на приятеля си
да го питаш ( в случай, че сте ги гледали заедно тези документи)

Изнасяла съм ги от службата, но приятелят ми не беше с мен. Носих ги на мониторинг по един проект.
Всичко друго може да се възстанови, но сред тях има списък от едно обучение, което не мога да възстановя, защото трябва да карам хората да се подписват отново. Но приятелката ми може да знае, защото се случи да копирам някои неща в нейния кабинет за проверяващите. Звъня и, обаче не се обажда. Със сигурност обаче, проверяващите имат копие от изчезналия списък, но на мен ми трябва оригинала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #390 -: Май 29, 2011, 01:40:48 am »

Също така може да са в чанта - сменяла ли си чантата, работна дреха, някакъв процеп, джоб.

УспеФ  :wub:

Благодаря, Аурора! Много чанти смених и в книжарничката ги носих за копиране с един голям класьор. То е цял тримесечен отчет - огромен класьор. но точно тези докемунти, които проверяващите искаха да им копирам на мониторнга преди 1 месец, ги няма. И сега не мога да ги приложа към тримесечния отчет, който трябва да изпратя в МЗ. :41:

*

Stella

• 7765
« Отговор #391 -: Май 29, 2011, 01:44:38 am »
Може за документи е по-подходящо да гледам 3-ти дом, но ще се придържам към класиката с 2-ри. Юпитер е в знака на твоя управител Марс, в 6-тия ти дом - би трябвало да са на работното ти място, въпреки че казваш, че не могат да бъдат открити там. Луната е в знака на Марс, в сходящ аспект с Юпитер. Ще ги намериш преди да попаднат у някой друг (Луната ще стигне до Юпитер преди последният да смени знака). СЛВ е във 2-ри дом, както и ретроградна планета (модерният ти управител) - това би трябвало да са добри знаци.
Извинявай, че така накратко, но в търсенето на вещи по хорари нямам опит. Успех! :wub:

Слава, Богу! Изглежда ми така, сякаш има надежда да ги намеря. Добре, че нямаме отчетени разходи за това обучение...нямаше да ни ги признаят. Може би този късмет означава съвпадът на Луната с Юпитер.

ПП. Нищо, че нямаш опит. Аз пък на себе си трудно гадая, особено когато съм разтревожена по въпроса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #392 -: Май 29, 2011, 01:50:10 am »

Друга възможност У3ти е ретро Сатурн във Везни в 11ти - партньор/приятел може да ги намери. Възможно е да са в партньора ти или той да ти ги донесе. ЛФ също е в 11ти. ,
Я извикай милото да ги намери.
 :-\

Звъня на приятелката ми. Там, при нея беше мониторинга..но не ми вдига...Много се притесних, начи!
А и между другото ми правиха ремонт на кабинета наскоро и почти всичко трябваше да се изнася навън, та хаосът стана пълен. Тези папки не съм ги изнасяла....Оф!

*

Stella

• 7765
« Отговор #393 -: Май 30, 2011, 05:12:49 pm »
Момичета, помагайте! Търся едни документи и не мога да ги намеря, може да са в папка, а може и да не са? Може да съм ги изгубила. Спешно ми трябват, а днес цял ден ги търсих къде ли не! моля, дайте някакви улики къде да търся.

Къде са ми документите?

Давам обратна връзка по хорара.
Не се намериха оригиналите на въпросните документи, но моя колежка е запазила копие от присъствения списък на обучението. (У2 - Юпитер е в 6-ти дом).  Всичко друго го имаме в електронен вариант и може да се възстанови в оригинал. Очаквам от книжарничката да ми се обадят, дали оригиналът на списъка не е останал там, като съм копирала отчета. Но и копието ни върши работа за отчета, още повече че вече е верифицирано. Съвпадът на Луната с Юпитер е последният и аспект, преди напускането на знака, което е знак за положителна развръзка, въпреки всичко.

« Отговор #394 -: Май 30, 2011, 05:18:05 pm »
Ми супер. Е дано да се намерят и истинските, за да разберем къде са се шмугнали  :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #395 -: Юни 04, 2011, 05:49:05 pm »
Изгубих си пръстените. От два дни ги търся и не мога да ги намеря. Лошото е, че май ги свалих на работа и сигурно някой ги е прибрал. :(

Въпросът е: Ще си намеря ли пръстените? :(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #396 -: Юни 04, 2011, 06:17:03 pm »
душко,като гледам,ША ги намериш
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Mia21

• 2502
« Отговор #397 -: Юни 04, 2011, 06:27:24 pm »
душко,като гледам,ША ги намериш

Намерих ги! Две минутки след като те прочетох! ;D ;D ;D

Thank you...! :wub:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #398 -: Юни 04, 2011, 06:35:02 pm »
ма,молА ти Са-))))... ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #399 -: Юни 06, 2011, 08:00:21 pm »
Ще открият ли крадците на обира , които направиха в жилището ми? Само да кажа , че обира става по време на запор в/у жилището. Съдия-изпълнителя носи отговорност.

13:55 гр.София.