Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134459 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #420 -: Юни 13, 2011, 02:23:08 am »
Меригадже, гривничката от какъв материал е направена - сребро, злато, друг метал, дърво, кристалчета, мъниста или нещо друго?
Венера се явява естествен сигнификатор на бижутата и накитите, но има значение и материалът, от който е направено. Трябва да се види дали Луната в хорара ще направи сходящ тригон с Венера преди последната да излезе от знака. Ако тригонът се случва, докато Венера още е в Телец, има по-голям шанс гривничката да се намери, особено ако е направена от скъп метал или има трайна стойност (Венера в Телец).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #421 -: Юни 13, 2011, 03:13:13 am »
Лили,гривната не беше изработена от скъп метал беше био-енергийна гривна изработена от силикон с някакви титаневи нишки (не ми се смейте много).На майка ми и беше подарена и малко се получи където дошло там отишло.Странното е,че наистина се чувствах добре някак си тонизирана и енергична,въпреки,че в началото ми беше смешно и хич не вярвах на действието и! :blink:
ПС.Погледнах Луната преди да напусне знака не прави тригон с Венера,а се надявах да е в колата на мой приятел,с който пихме биричка въпросната вечер,но уви не беше там.
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #422 -: Юни 13, 2011, 11:13:00 pm »
Пускам един хорар за един бански. Тъсря го в цялата къща  и не мога да го намеря. Всъщност банския не е мой а на Муньо.
Та въпроса ми е къде е банския на ... назован по име.
Е са вече незнам...по кой дом да го търся ?????
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #423 -: Юни 13, 2011, 11:19:22 pm »
Пускам един хорар за един бански. Тъсря го в цялата къща  и не мога да го намеря. Всъщност банския не е мой а на Муньо.

По негов втори. Меркурий, но към него нищо не апликира и може да не го намериш ти. За тем банския се намира в 8-ми и там е неоткриваем. По-скоро ти няма да го намериш, а той ще си го намери сам, но и това не виждам как ще стане. Вещта се намира в негов втори дом.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #424 -: Юни 13, 2011, 11:22:15 pm »
Много странна работа.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #425 -: Юни 13, 2011, 11:26:07 pm »
Ами то Мерка си е на трон....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #426 -: Юни 14, 2011, 12:33:54 am »
На трон, но изгорен сигнификатор, ако приемаме, че е Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #427 -: Юни 14, 2011, 12:48:10 am »
Не нам дали е от значение, че е изгорен, но към него няма апликиращи сигнификатори нито на собственика на банските, нито на Луната.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #428 -: Юни 14, 2011, 02:45:51 am »

Муньо си е Муньо...по 7-ми. БанЦкият му е по 2-ри от 7-ми, понеже е негова вещ. Банският трябва да е в някакво предверие, близо до входната врата, на мястото си, където сте го оставили. Струва ми се, че трудно ще се намери, поради това че сигнификаторът му е доста обгорен от Слънцето. Но тъй като Слънцето символизира и детето, питай го дали не го е видяло някъде.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #429 -: Юни 14, 2011, 04:09:05 am »

Муньо си е Муньо...по 7-ми. БанЦкият му е по 2-ри от 7-ми, понеже е негова вещ. Банският трябва да е в някакво предверие, близо до входната врата, на мястото си, където сте го оставили. Струва ми се, че трудно ще се намери, поради това че сигнификаторът му е доста обгорен от Слънцето. Но тъй като Слънцето символизира и детето, питай го дали не го е видяло някъде.

Благодаря на всички, ще го търся и ще питаам малката.
Сега ако щете ми вярвайте взех че си затрих очилата. Вече 2 часа по часовник ги търся и се видях в чудо  :'( :'( :'(
Лошото е че не мога да чета без тях а ме чакат изпити. Пускам една карта за тях. Голем съм шемет
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #430 -: Юни 14, 2011, 04:39:14 am »
Намерих ги , очилата де. Намерих ги на рафтчето на тоалетката в кутията си. Много съм глупава така и не се сетих да погледна там. Ама от къде да знам че съм ги прибрала на място така машинално и без никакъв спомен..... ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #431 -: Юни 14, 2011, 04:47:52 am »
Абе май ти действа изгарянето на Мерка от тия дни. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #432 -: Юли 06, 2011, 10:58:15 pm »
Здравейте.Чета Ви с огромен интерес и почитание.Надявам се и на мен да ми помогнете.Но първо не знам как да задам параметри в карта ;) за да мога да я кача.
Става въпрос за документи които изчезнаха в нашата служба.Аз проверявам тези документи и ги връщам на човека който ги съхранява-така,че това не са точно мои документи.Става въпрос за пътни листи на автобуси.Предполагам, че са изчезнали септември 2010 г .Гадното е че никой не събра смелост да съобщи на по-висше стоящите за това.И сега този проблем излезе. Изчезнали са само 5 папки от около 15.Интересно но необяснимо.Моля Ви за помощ. :'(

« Отговор #433 -: Юли 06, 2011, 11:13:38 pm »
За хорарен въпрос са необходими три неща:
1. Въпросът
2. Дата и точен час на задаванате му
3. Мястото на задаването му

Ако не е удобно да споделяш тези данни, можеш да направиш картата по горните параметри в astro.com. Въвеждаш данните в съответните полета. За пол можеш да избереш опцията "event". След това натискаш бутона Continue и ти изчертава картата. Съхраняваш изображението на компютъра си, затриваш данните с някакъв редактор за изображения, Paint, например (ако не искаш да ги даваш) и качваш картата тук.

« Отговор #434 -: Юли 07, 2011, 12:09:26 am »
Благодаря-дано ми дадете някаква насока.Аз си мисля ,че някой ги е взел.Но....

« Отговор #435 -: Юли 07, 2011, 12:11:03 am »
Сори изтървах картата.Ето я  :-[

« Отговор #436 -: Юли 07, 2011, 12:43:37 am »
Здравей отново. Ще се опитам по хорара ти, но те предупреждавам, че не съм професионален астролог, така че нищо от написаното от мен може да не е вярно.

Изчезналите вещи са по 2-ри дом на собственика им. Тъй като казваш, че те не са твои, може би няма да е коректно да ги гледам по твоя 2-ри дом. Те са на фирмата, в която работиш, ако правилно разбирам. Предполагам може да се каже, че тези документи са на шефа на фирмата? Ако е така, за тях ще гледам 2-ри от 10-ти дом, т.е. 11-ти, който се управлява от Венера. Венера е в 7-мия ти дом, наскоро е сменила знака - документите са в чужди ръце. Венера е под лъчите на Слънцето - може би документите са били повредени по някакъв начил или с невярно съдържание и затова са "укрити"? Венера е имала аспект с Нептун - може някой да ги е прибрал сред своите документи по грешка? Диспозиторът на Венера, Луната, се намира в знака на падение на Венера - може би са у някой, който не съзнава тяхната стойност (че са важни за някого) или няма намерение да ги използва по предназначение. Луната е близо до МС - може би е някой, близък до шефа? Тъй като Луната е без курс, този човек може да не е в контакт с вас в момента - да е напуснал или да е в отпуска, например, или буквално да не е от приказливите (Луна в Дева не е от много приказливите и контактните, също може да сочи към чиновник). Също липсата на курс на Луната говори, че по-скоро в момента няма да се намерят. Луната е в знака на заточение на твоя управител - обстоятелствата не те улесняват в търсенето на документите. Но Венера е в сходящ секстил с Юпитер, а на Луната й предстои да влезе в знака на Венера. Все пак мисля, че има надежда да ги откриеш или някой човек в работата, на който разчиташ, да ти помогне. Извинявай, ако греша. Успех в търсенето!

« Отговор #437 -: Юли 07, 2011, 02:46:14 am »
Благодаря някои от думите ти ме хвърлят в още въпроси :blink:, но повечето потвърждават това в което се съмнявам.Дано последните ти предположения се сбъднат и се открият тези документи-притеснявам се ,че ще се стигне до по-сериозно разследване, все пак са сериозни разходни документи :'(

*

honi

• *
  • 96
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #438 -: Август 18, 2011, 08:57:15 pm »
Нещо напоследък не ми върви с вещите... Местих се на ново място и някои вещи не мога да ги открия. Моля, кажете ми къде може да ми е очната линия?? Писна ми да трябва да си купувам нова, преди да съм използвала старата нито веднъж...
Благодаря на всички :blink:
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

honi

• *
  • 96
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #439 -: Август 25, 2011, 09:39:50 pm »
Хм, може би въпросът ми ви се вижда несериозен, но за мен е много важно, защото много трудно намирам точно такава очна линия, а пък трябва да изглеждам добре точно сега задължително, от друга страна пък имам проблеми с парите... ще съм благодарна на всеки, който каже нещо по въпроса. :blink:
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!