Здравей отново. Ще се опитам по хорара ти, но те предупреждавам, че не съм професионален астролог, така че нищо от написаното от мен може да не е вярно.
Изчезналите вещи са по 2-ри дом на собственика им. Тъй като казваш, че те не са твои, може би няма да е коректно да ги гледам по твоя 2-ри дом. Те са на фирмата, в която работиш, ако правилно разбирам. Предполагам може да се каже, че тези документи са на шефа на фирмата? Ако е така, за тях ще гледам 2-ри от 10-ти дом, т.е. 11-ти, който се управлява от Венера. Венера е в 7-мия ти дом, наскоро е сменила знака - документите са в чужди ръце. Венера е под лъчите на Слънцето - може би документите са били повредени по някакъв начил или с невярно съдържание и затова са "укрити"? Венера е имала аспект с Нептун - може някой да ги е прибрал сред своите документи по грешка? Диспозиторът на Венера, Луната, се намира в знака на падение на Венера - може би са у някой, който не съзнава тяхната стойност (че са важни за някого) или няма намерение да ги използва по предназначение. Луната е близо до МС - може би е някой, близък до шефа? Тъй като Луната е без курс, този човек може да не е в контакт с вас в момента - да е напуснал или да е в отпуска, например, или буквално да не е от приказливите (Луна в Дева не е от много приказливите и контактните, също може да сочи към чиновник). Също липсата на курс на Луната говори, че по-скоро в момента няма да се намерят. Луната е в знака на заточение на твоя управител - обстоятелствата не те улесняват в търсенето на документите. Но Венера е в сходящ секстил с Юпитер, а на Луната й предстои да влезе в знака на Венера. Все пак мисля, че има надежда да ги откриеш или някой човек в работата, на който разчиташ, да ти помогне. Извинявай, ако греша. Успех в търсенето!