Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134488 Прегледи
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #440 -: Август 26, 2011, 08:32:26 pm »
Хони, не съм ама никак добра в намирането на изгубени вещи по хорари. У2 е Марс в 5-ти дом. Провери при старите ти детски вещи (ако имаш такива), кутии за бижута, парфюми и изобщо глезотии, козметика каквито имаш и т.н., също при нещата, които използваш за хобитата си, в свободното си време. Ако спортуваш може да са при дрехите, уредите, които използваш за спорт. Понякога поставят и домашния любимец по 5-ти дом, ако имаш такъв, можеш да потърсиш и при неговите вещи, ако мога да ги нарека така. Марс е в Рак - знака на падението му, така че буквално може да е изпаднала някъде. Но последният аспект на Марс е бил секстил с твоя управител Юпитер, така че предполагам, че ти си я оставила където се намира в момента. Луната в знака на Марс и с 3 предстоящи тригона (вкл. със Слънцето) - мисля, че ще намериш очната си линия. Успех! :wub:

« Отговор #441 -: Август 26, 2011, 10:06:21 pm »
В кухня, някъде до печка, до отоплителен уред, баня, до вода. Северозападна посока.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #442 -: Август 26, 2011, 10:19:53 pm »
Хехе, намерих я в родния си град, днес се прибрах. Беше там, където ми стои козметиката. Явно съм я забравила, като съм си оправяла багажа :blink: Е, банята е наблизо, да, то и печката, макар че сега по обясними причини не я включваме :blink: Иначе там съм израснала, там са ми и детските, и всички вещи, които съм имала, но си го свързвам с детството мястото
Благодаря много за отговора, ако има подробности, с които мога да съм полезна на тези, които се упражняват, ще ги споделя :blink:
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Stella

• 7765
« Отговор #443 -: Октомври 07, 2011, 10:46:43 pm »
Не мога да си намеря една фактура. моля за помощ при разтълкуването на уликите. Къде ми е фактурата?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #444 -: Октомври 07, 2011, 10:53:31 pm »
Изглежда, че скоро ще си я намериш на работното място в шкаф на ниско или другия вариант- в дамска чанта или джоб.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #445 -: Октомври 07, 2011, 11:06:40 pm »
Нещо не мога да дам еднозначен отговор - АСЦ е на изгорения път и
почти всички сигнификатори на въпроса са в 12-дом
( т. е.  фактурата  е невидима , скрита неясно къде )
Луната ще ги тригонира, но как ще се появи ,
след като последния аспект е съвпад с Нептун- утре ще погледна.
Много вероятно да не е при теб.
Можеш да поискаш от партньорите да ти изпратят дубликат

( късно е  - утре )
Лека за сега

Изглежда, че скоро ще си я намериш на работното място в шкаф на ниско или другия вариант- в дамска чанта или джоб.

Би ли се аргументирала астрологично ?
« Последна редакция: Октомври 07, 2011, 11:25:27 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #446 -: Октомври 08, 2011, 10:16:41 am »
Мерсии, момичета! И мене ме притесни блъсканицага н 12 дом, но пък У2 е регрограден, което би означавало, че ще се намери. Уф!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #447 -: Октомври 08, 2011, 11:01:00 am »
Би ли се аргументирала астрологично ?
Mисля, че ще я намери скоро, защото нейния управител - плутон е в сходящ тригон с юпитер /сигн.на фактурата, може би до 3 дни, а и юпитер е ретро/.
На работното място защото юпитер ми се вижда май че е в 6ти дом /работното място/, в шкаф- 6ти дом, дома на дева го свързвам с шкафове, документи и дрехи. в телец- св. го също с дрехи, чанти,и т.н. земен знак - на ниско е. с юпитер няма други планети- може би там където е няма други неща. 12 тия дом- и аз мисля че не се вижда от очите и е пъхната в нещо или под нещо.

първия аспект на луната е  тригон с венера /ако не греша/ - това пак ми подсказва, че може би е в гардероб и до или в дреха или чанта.

изгорения път се св. със страхове и притеснения. може да показва, че стелла е притеснена дали наистина ще намери фактурата, сигурно е мн. важна  :-\
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 11:10:45 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #448 -: Октомври 08, 2011, 11:39:57 am »
Виждам, че картата е построена сутринта на 07-ми в 9.26 ч,
а е пусната късно вечерта, дали няма някакво разминаване
във времето и това ли е часа на възникване на въпроса ?

P.S. Венера, благодаря за отговора.
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #449 -: Октомври 08, 2011, 04:45:21 pm »
Виждам, че картата е построена сутринта на 07-ми в 9.26 ч,
а е пусната късно вечерта, дали няма някакво разминаване
във времето и това ли е часа на възникване на въпроса ?

P.S. Венера, благодаря за отговора.

Картата построих сутринта в момента на задаването на въпроса, но нямах време нито да я поставя нито да я разгледам. В момента правя финансово отчитане по един проект и съм много натоварена. Но тъй като тя (фактурата) влиза в следващото тримесечие и затова съм отложила серозното и търсене. Обаче ми седи перманентно в мозъка и мисълта за нея чат-пат ме притеснява. А и от понеделник съм в оптуска за 1 седмица и чак в петък ще мога да проверя на работното си място, в шкафа, за който си мисля, че може да съм я поставила. Нито пък имам време да я търся у дома - заринала съм се с бумаги. Затова предпочитам да предам настоящия отчет и тогава да започна да я търся. Помня, че имах наум да я отделя, защото тя единствена не се отчита през това тричесечие. Сигурно съм я сложила на необичайно място и затова сега не могя да я намеря.

« Отговор #450 -: Октомври 10, 2011, 03:42:12 pm »
Здравейте,
Моля за малко помощ. Преди известно време на бившия ми приятел, с когото живея все още към момента, му изчезна шофьорската книжка и от тогава безуспешно я търсим. Бяхме ходили на гости и той мислеше, че е там, но не я намерихме. Пускам картата, въпроса аз съм го задала.
Върпосът е "Къде е шофьорската книжка на В?"
Благодаря ви предварително.
« Последна редакция: Октомври 12, 2011, 05:36:55 pm от miriam80 »
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #451 -: Октомври 17, 2011, 12:29:56 am »
Здравейте,
Моля за малко помощ. Преди известно време на бившия ми приятел, с когото живея все още към момента, му изчезна шофьорската книжка и от тогава безуспешно я търсим. Бяхме ходили на гости и той мислеше, че е там, но не я намерихме. Пускам картата, въпроса аз съм го задала.
Благодаря ви предварително.

Моля ви кажете нещо по тоя хорар, че още не можем да открием книжката  :( Пък мина доста време  :(

« Отговор #452 -: Октомври 17, 2011, 09:16:18 am »

Мисля, че няма да я намери  :'( Вероятно е паднала някъде около тръби, канализация. Дори и по Марс да я разгледаме, се намира в неговия 12-ти.  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #453 -: Октомври 17, 2011, 05:31:15 pm »
Гледах наскоро техника на една астроложка за тълкуване на хорари за изгубени вещи. Според нея, ако Луната има сходящи аспекти, има шанс веща да се намери. Но ако разглеждаме книжката по 2-ри дом, тя се управлява от Венера в заточение и състоянието й може да не е никак добро - може да е повредена напр. и определено е забутана на трудно за откриване място. Все пак е във 2-рия му дом - възможно е да е сред вещите му, но изпаднала, на дъното на някакви кутии напр. или както е писала Аурора за тръбите и канализацията. Друго предположение е да е изпаднала в кошче за боклук или да е паднала от терасата при изтърсване на дреха и да лежи в калта.

« Отговор #454 -: Октомври 17, 2011, 06:53:26 pm »
Благодаря ви, Аурора и Мирабелла,
Ще я потърсим още малко, но както е тръгнало нова ще трябва да си вади  :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #455 -: Ноември 01, 2011, 06:31:59 pm »
Здравейте
Вчера малката се заигра с един мой пръстен и го затри в дън земя. Пръстена би трябвало да е в хола някъде, но аз обърнах всичко наопаки абсолютно безрезултатно. Моля ви за съдействие ...  :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #456 -: Ноември 01, 2011, 07:08:28 pm »
Елфи, Луната (У2) има апликиращ секстил с твоя управител и управителя на малката Меркурий. Луната е в кардинален знак, пръстенът би трябвало да се намери бързо, 1 градус в този знак може да означава 1 час или 1 ден. Тъй като Луната не е в ъглов дом, може би 1 ден звучи по-реалистично. Луната се намира в края на 8-ми дом. Ако приемем, че е на върха на 9-тия, пръстенът може би е върху полица на шкаф, близо до библиотека, икона (или друг религоизен символ). Комбинацията между 9-ти дом и Козирог може да означава, че пръстетът се намира на юг, юго-запад от мястото на задаване на въпроса и в близост до литература или други книжни документи, които се използват в работата/кариерата или обучението.

Сега построих и карта по Кох. В нея Луната попада в 8-мия дом, т.е. пръстенът може да е изпаднал близо до (застояла) вода, напр. кофа или канализация или до кошче за боклук, място, където се държат почистващи препарати.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #457 -: Ноември 01, 2011, 07:25:42 pm »
Елфи, Луната (У2) има апликиращ секстил с твоя управител и управителя на малката Меркурий. Луната е в кардинален знак, пръстенът би трябвало да се намери бързо, 1 градус в този знак може да означава 1 час или 1 ден. Тъй като Луната не е в ъглов дом, може би 1 ден звучи по-реалистично. Луната се намира в края на 8-ми дом. Ако приемем, че е на върха на 9-тия, пръстенът може би е върху полица на шкаф, близо до библиотека, икона (или друг религоизен символ). Комбинацията между 9-ти дом и Козирог може да означава, че пръстетът се намира на юг, юго-запад от мястото на задаване на въпроса и в близост до литература или други книжни документи, които се използват в работата/кариерата или обучението.

Сега построих и карта по Кох. В нея Луната попада в 8-мия дом, т.е. пръстенът може да е изпаднал близо до (застояла) вода, напр. кофа или канализация или до кошче за боклук, място, където се държат почистващи препарати.

Много ти благодаря ,
надявам се да го намеря, а бе в дън земя потъна !!!
Всичко огледах и къде ли не надничах, и под дивана и къде ли не ...... Ще погледна и ще докладвам  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #458 -: Ноември 04, 2011, 01:53:11 pm »
Да докладвам - пръстенчето не се намери  :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #459 -: Ноември 04, 2011, 04:25:20 pm »
Съжалявам, Елфи. Не мога да разбера къде греша. Луната (У2) има сходящ секстил с Меркурий (У1). За срока на намиране е твърде възможно да греша.