Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134485 Прегледи
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #460 -: Ноември 05, 2011, 11:02:00 pm »
Предмета в 8ми дом - направо неоткриваем, а даже може и да е завинаги.  :'( Провери дали не е някъде на земята около саксии, цветя, нещо, което поливаш, аквариум, ако имате. Мирабела вече каза за тръбите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #461 -: Ноември 05, 2011, 11:23:35 pm »
Има ли шанс да се отговори за предмет, изгубен преди 4 години? От доста голямо значение е .

« Отговор #462 -: Ноември 06, 2011, 12:46:57 pm »
За тръбите цитирах теб, Аура. ;)

За предмета от преди 4 години - винаги можеш да зададеш хорарен въпрос. Друг е въпросът дали примерно аз ще успея да ти отговоря правилно. ;D

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #463 -: Ноември 06, 2011, 05:05:44 pm »
 :blink: Mirabellaq shte opitam togava; iskam da poyasnya, che za datata i dori za meseca ne sam sigurna, no e v perioda 01-05. 2007 g.; mnogo blagodarya predvaritelno

« Отговор #464 -: Ноември 06, 2011, 05:15:36 pm »
Задай въпроса си относно изгубената вещ и хорарната карта се построява за датата, място и часа, в който си задала въпроса.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #465 -: Ноември 06, 2011, 05:24:44 pm »
Nadyavam se da e pravilno taka.

« Отговор #466 -: Ноември 06, 2011, 05:41:10 pm »
Calary, първо да те предупредя, че не съм добра в намирането на изгубени предмети.

Предметът е представен от Меркурий (управител на 2-ри дом) в заточение в Стрелец и в 7-ми дом. Възможно е някой друг да го е взел (вкл. и откраднал) или намерил и да е у него. Лошото е, че не мога да ти кажа кой, защото по 7-ми дом са и нашите партньори, и непознати хора. На върха на 7-ми дом се намира Скорпион, т.е. У7 е Марс в Лъв, на куспидата на 5-ти дом. Възможно е това да е твой любим човек или дете, напр. Меркурий се стреми към съвпад с твоя управител Венера (У1), но този съвпад няма да се осъществи (Меркурий ще стане ретрограден преди да завърши точения аспект с Венера). Може би тази вещ е много близо до теб, но ти не я виждаш (Венера е в знака на заточение на Меркурий). Луната е без курс - и това не помага в намирането. Луната все пак екзалтира Венера, но пък е в знака на заточение на Меркурий - спряваш се добре и без тази вещ.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #467 -: Ноември 06, 2011, 05:54:40 pm »
Za koi li pat-mersi. I

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #468 -: Ноември 06, 2011, 05:55:48 pm »
Moje naistina nyakoi da go e otkradnal

« Отговор #469 -: Ноември 06, 2011, 06:03:10 pm »
Не съм сигурна в едно, затова моля колегите да се произнесат, ако желаят. Меркурий няма да се доближи до Венера на по-малко от 4 ъглови минути (според астро.ком) в следващите няколко дни, т.е. точеният аспект няма да бъде завършен. Въпросът ми е дали този неточен съвпад се брои за съвпад в хорарната астрология или не. Защото ако се брои, това променя нещата - дава шанс веща да бъде открита от теб.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #470 -: Ноември 06, 2011, 09:47:27 pm »
 Вещта беше " намерена" още преди 4 години, но  човек, който я " намери " , подозирам, че просто си я беше присвоил и после искаше да ми я върне, незнайно защо. Аз, естествено, не я взех, но ми беше любопитно какво ще излезе на картата.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #471 -: Ноември 07, 2011, 11:54:23 am »
Предмета в 8ми дом - направо неоткриваем, а даже може и да е завинаги.  :'( Провери дали не е някъде на земята около саксии, цветя, нещо, което поливаш, аквариум, ако имате. Мирабела вече каза за тръбите.

Ужас Аурора, харесвах си това пръстенче....
Вече се чудя дали да пусна нов хорар. Да не би да е изхвърлен споменава се нещо за кошчета ....
Изхвърлен ли е в кошчето пръстена ?
!2:54 София
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #472 -: Ноември 21, 2011, 07:03:55 pm »
Здравейте
Вчера малката се заигра с един мой пръстен и го затри в дън земя. Пръстена би трябвало да е в хола някъде, но аз обърнах всичко наопаки абсолютно безрезултатно. Моля ви за съдействие ...  :'( :'( :'(

Урааааа ...Да докладвам по хорара.... ;D ;D ;D ;D
Пръстена се намери. малката ми го даде вчера .
През цялото време е било в едно декоративно малко джобче на един неин панталон.  В деня на изгубването беше с него и пръстена е останал там.
Това обяснява много неща, на другия ден когато задавам хорарния въпрос, панталона е бил в коша за мръсноте дрехи... ;)

Т.е. пръстена е бил по 8 дом за изчистване...хи-хи......и това ако не е буквалистика....
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 07:10:07 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #473 -: Декември 12, 2011, 08:46:57 pm »
Да задам и аз един хорарен въпрос, ако на някой му се занимава.

Тая вечер имам излизане и реших да съм с любимата ми гривна.
Започнах да я търся сред бижутата и никъде не я откривам, сякаш се е изпарила. Преобърнах всичко, чак се ядосах.

Зададох следния въпрос: Къде е гривната (ще я намеря ли)?

12.12.2011 г., 20.49 ч, Варна

ПП. Гривната е скъпа, сребърна с три големи зелени камъка, слагам я рядко, за по-специални случаи (ако това описание е необходимо за по-точен отговор на въпроса).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #474 -: Декември 12, 2011, 08:49:00 pm »
Да задам и аз един хорарен въпрос, ако на някой му се занимава.

Тая вечер имам излизане и реших да съм с любимата ми гривна.
Започнах да я търся сред бижутата и никъде не я откривам, сякаш се е изпарила. Преобърнах всичко, чак се ядосах.

12.12.2011 г., 20.49 ч, Варна

ПП. Гривната е скъпа, сребърна с три големи зелени камъка, слагам я рядко, за по-специални случаи (ако това описание е необходимо за по-точен отговор на въпроса).

Лили, ще я намериш. сигнификаторът на изгубената вещ е ретрограден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #475 -: Декември 12, 2011, 08:53:13 pm »
Чудя се къде може да се е "скрила".  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #476 -: Декември 12, 2011, 08:56:12 pm »
Меркурий е в 4-тия ти дом, значи би трябвало да е в дома ти. Но това ти самата го знаеш. :blink: Съжалявам, не съм добра в намирането на загубени вещи. Последно Слънцето (У1) е имало контакт с Меркурий - изгорило го е. Мисля, че ти си я сложила на необичайно за нея място без да се замислиш.

Следващият аспект на Луната е опозиция с Венера в 6-ти дом. Близо до козметика за ежедневно ползване?

С Меркурий в ъглов дом би трябвало да е близо до теб. Възможно да е в същата стая, от която си задала въпроса. В Стрелец и Юпитер в рецепция по екзалтация с Луната - близо до нещо топло (радиатор, печка, камина). Знакът е мутабелен - на място, което всеки ден е достъпно и се използва. За Стрелец си мисля още близо до книги, речници, образователни списания. Обаче Меркурий е заточен. Възможно е да е изпаднала на земята (4-ти дом символизира и земята), под килим, напр.
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 09:13:24 pm от Mirabella »

« Отговор #477 -: Декември 12, 2011, 08:59:58 pm »
Хм,немога да намеря акта за раждане на детето,уж знаех къде е ама......

Къде е акта за раждане на детето? ( ще го намеря ли)  :unsure:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #478 -: Декември 12, 2011, 09:01:20 pm »
И на мен тия хорари са ми най-трудни (за изчезнали вещи), затова задавам въпроса във форума, не ме бива да разгадавам къде може да се намира вещта и близо до какви предмети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #479 -: Декември 12, 2011, 11:37:46 pm »
В добре осветена стая /стрелец/, но не се вижда от очите /луна в 12/. Може да е близо до котките /венера в 6ти и стрелец/. на средна височина.
стрелеца може да показва и че е близо до подарени предмети, предмети от чужбина или до такива, които ползваш за пътуване /чанти,паспорт../, стая със скъпи мебели също.

венера в козирог- на място където е малко разхвърляно и има стари вещи, мебели, кожени неща и е тъмно.

първия аспект на луната е с венера, което може да значи да започнеш търсенето в спалня, гардероб, дреха, чанта, до козметика...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг