Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134518 Прегледи
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #500 -: Януари 20, 2012, 04:48:58 pm »
Приятелката ти се управлява от Юпитер (У11), веща - от Марс (2-ри от 11-ти). Стела е права за 7-мия дом. Струва ми се, че веща би трябвало да се върне при нея. На Марс му предстои ретрограден период, през който ще завърши тригон с Юпитер. Луната има сходящ секстил със Сатурн. Засега мисля, че търсенето няма да даде резултат (дано греша), но по-нататък пръстенът ще изскочи. Да го е давала на друг човек, на заем, напр.? Последно Луната е имала контакт с Марс. Да не би да го е забравила при някого? Ако го е сваляла на работа или при... маникюристка или... изчерпаха ми се идеите.

« Отговор #501 -: Януари 20, 2012, 05:15:53 pm »
Това, което ми каза тя е, че последно са били с някаква нейна друга приятелка в МОЛ-а и тогава последно го е видяла и като ми каза това и видях тълкуването на Стела, логично е да го отпишем изобщо като нещо, което може да се намери. Обаче ние и с карти питахме къде е, не беше ясно, но пък излезе също, че ще се намери, така че наистина се надявам да си права, може да се окаже че ... не знам ... приятелката, с която е била, да го е взела, или нещо такова ...  ;D

« Отговор #502 -: Февруари 20, 2012, 08:14:14 am »
Момичета обърнах целия апартемнт,и вече съм на ръба да се ядосам  ;D
"Къде ми е черния панталон?"
Купих го ноември за една сватба, сед сватбата немога да го намеря никъде,много благодаря предварително :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #503 -: Февруари 20, 2012, 10:27:37 am »
Оу, У2 - заточена Венера в 12-тия ти дом. Действително панталонът е out of sight. Може да е изпаднал или да е бил оставен на дъното на шкаф, куфар, ракла и т.н. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера - мисля, че ще го намериш и то скоро. Не знам какво би могло да бъде значението на 12-ти дом тук. Някъде, където не би се сетила обичайно да погледнеш? Може би претърсваш за пореден път сред обичайните ти вещи, в шкафове с дрехи, които ползваш всеки ден (У1 ретро Марс в Дева, в 6-ти дом). 12-ти дом може да е 6-ти от 6-ти, т.е. сред дрехите на съпруга ти. Успех! Надявам се, че колеги, които имат опит с хорари за изгубени вещи, ще се включат. Аз тези така и така не ги научих... Много сте сладки на аватара ти! :wub:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #504 -: Февруари 20, 2012, 10:35:08 am »
"Къде ми е черния панталон?"
По 12-ти дом май в спалнята ще да е.
Много добре скрит. В стаята може да има телевизор, комп...техника, медикаменти, документи..
На средна височина е /може би на някой рафт/.
На изток или югоизток от теб.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #505 -: Февруари 20, 2012, 11:08:13 am »
Благодаря ви момичета,само да се събуди малката и ще проверя на тези места  :blink:
Марибела, блаагодаря ти за хубавите думи  :wub:   :88:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #506 -: Април 20, 2012, 02:17:15 pm »
Къде е зарядното за батериите на фотоапарата? :( Когато си бях вкъщи, мислех, че съм го забравила тук в стаята си в общежитието, ама сега то търся и не го намирам...А ми трябва спешно  :angry:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #507 -: Април 20, 2012, 03:26:57 pm »
Либра, по Кох веща сменя управителя си. Проблемът е, че нямам идея по коя домофикация е по-удачно да се търси изгубен предмет. Не умея да ги чета тези хорари за изгубени вещи.

По Плацидиус веща и ти се управлявате от една и съща планета - Меркурий, което показва, че веща е у теб. В 8-мия ти дом може да е близо до вода, канализация, отпадъци, кошче за боклук, изпаднала долу ниско на земята, където остава влага, скрита от поглед, зад други вещи.

По Кох веща се управлява от Венера в ъглов дом - 10-ти. Тогава би трябвало да бъде на обичайното си място, където си я оставила (видно място, на високо, където държиш важни за теб неща, напр.). Парс Фортуна е в Лъв - фиксиран знак, веща не би трябвало да е била местена.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #508 -: Април 20, 2012, 06:11:46 pm »
Мерси, Mirabella ... Хвърлях боклука днес и като нищо ... да съм пуснала без да усетя зарядното в торбата ;(( и съм го хвърлила в контейнера...Няма го при мен, търсих навсякъде ;(... Исках да изляза тази вечер, за да снимам светлинното шоу на паметника Асеневци, ще има и страхотна заря. Но нямам батерии, щях да заредя старите, но нямам зарядно... И няма с кого да изляза, питах няколко човека, всичките били уморени, а преди малко звъннах на един, щом ми вдигна, извика "АЛООООООООООО" ...  :-X :-X :-X :-X и затвори... Какво им става на тези хора? :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #509 -: Април 20, 2012, 06:24:38 pm »
Надявам се, че някой друг ще се включи по хорара ти и ще помогне в търсенето. Снимай с gsm-а, ако не се намери зарядното. Ниска резолюция, но поне ще останат спомени. Но ако ти е 5MP камерата на телефона и имаш добро фокусиране, ще стане аматьорски прилично.

*

Stella

• 7765
« Отговор #510 -: Април 20, 2012, 07:16:54 pm »
Би трябвало да е в е в обществена сграда - У2 е в 10-ти дом. Близо до документи, учебници, вестници, списания и средства за комуникация. Ще го намериш. Ти си на трон в знака, в който се намира сигнификатора на предмета и предстои аспект между вас - Венера и Меркурий. Чакам да кажеш къде е било.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #511 -: Април 22, 2012, 12:04:53 pm »
Благодаря. Все още няма и следа от него, ако го открия, ще пиша пак...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #512 -: Май 06, 2012, 08:57:22 pm »
Здравейте! Една приятелка загуби кучето си, те живеят в с. Ресен, близо до Търново, голямо семейство са, имат две дечица, много им липсва кучето. Изчезнало е на 5-ти, чакаха го да се върне, но го няма още. Много се притесняват. Тя задава въпроса: Къде е Нора? Ето го и кученцето, вижте какво е сладко, кажете дали е добре :(...

« Отговор #513 -: Май 06, 2012, 09:14:10 pm »
Кучето се управлява от Венера (У6) в 7-ми дом. Венера наскоро е завършила секстил с У7 Меркурий. Мисля, че кучето е добре и е намерено от други хора. Луната е без курс, а Венера все още не е ретроградна, няма и да успее да завърши тригона със Сатурн (ако съм проследила правилно до минутките, защото става дума за минутки). Юпитер е изгорен от Слънцето - може би не я търсят, където трябва, тръгнали са в грешна посока. Не знам. Венера ще се обърне ретро след градус и половина (в ъглов дом и мутабелен знак това е седмица и половина, т.е. около 10-11 дни). Това брои ли се, че кучето ще се върне или ще бъде върнато при тях?
Луната също се разглежда често като сигнификатор на изгубените животни. Но като няма сходящи аспекти, не знам дали това помага за нещо. Излиза от опозиция с Юпитер - загубили са я, това го знаем и е в 12-тия им дом - далеч от погледа им, и това го знаем.
Луната има предстоящ квинкокс с Меркурий. Ако отчетем този аспект, това може да е връзка между стопаните и намерилите кучето. Ще се свържат помежду си, но със затруднения и не от раз.

*

Stella

• 7765
« Отговор #514 -: Май 06, 2012, 09:15:55 pm »
Аз за кученце гледам 6 дом - домашните животни. Тогава животинчето се управлява от Венера, която е в 7-ми, може някой да го е взел. Но също така Слънце и Юпитер в 6-ти могат да дадат някои улики. Последно да са го виждали деца. Уф, луната е без курс и не зная какво да кажа в отговор на въпроса : "Ще се върне ли?" Това, че управителят му е в 7-ми дом на питащата може да е признак, че някой го е прибрал. Все пак не е просто куче. :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #515 -: Май 07, 2012, 06:59:35 pm »
И аз с въпрос, но не знам дали ще може да се определи по хорара. Търси се една гаранционна карта на телефон. Къде е картата? Някъде вкъщи трябва да е, според мен.

« Отговор #516 -: Май 07, 2012, 07:19:36 pm »
Шрея, документ е, може би по-подходящ е 3-ти дом. Тогава се управлява от Сатурн в 12-ти дом, във Везни. И на теб бих препоръчала да поогледаш на места, далеч от погледа - чекмеджета, шкафове, кутии в спалнята, под леглото. Заради Везните може би е в близост до кутия с бижута, парфюмерия, в гардероб с дрехи... Последният аспект на Луната ще бъде секстил със Сатурн, който е ретрограден, а ретроградността се счита за сигурен признак за намиране. Ще я откриеш.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #517 -: Май 08, 2012, 07:19:00 pm »
Луната има предстоящ квинкокс с Меркурий. Ако отчетем този аспект, това може да е връзка между стопаните и намерилите кучето. Ще се свържат помежду си, но със затруднения и не от раз.

Кученцето се намери! :)) Прибрали са го някакви хора, намерили го на края на улицата, където живее приятелката ми. След като видели обявата, залепена пред едно магазинче, се свързали с нея и върнали Нора!  ;D

Но също така Слънце и Юпитер в 6-ти могат да дадат някои улики. Последно да са го виждали деца.

Било е при две другарчета на децата й от детската градина. :>
« Последна редакция: Май 08, 2012, 09:14:50 pm от LibrawithTaurus »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #518 -: Юни 11, 2012, 06:03:46 pm »
 :angry: :angry: :angry: Ох, загубила съм една от книгите, от които трябва да уча за държавния изпит, който Е СЛЕД 10 ДНИ...  :-X :-X :-X Допреди дни я гледах, четох от нея, сега не знам къде съм я забутала... Къде е книгата "Композиция на книгата" ? Бях 5 дни в София и тогава учих за един изпит, да не би да съм я забравила при близначкото, който харесвам?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #519 -: Юни 12, 2012, 07:28:15 am »
Благодаря, akruks! Попитах го снощи, но каза, че я няма при него...