Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134484 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #540 -: Юни 24, 2012, 11:13:48 pm »
Виж какво, крис, върни кучето на жената и повече да не се занимаваме  :blink:

Ако тя е по 7-ми-пак да

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #541 -: Юни 24, 2012, 11:46:45 pm »
Мина ми и на мен през акъла като видях за сефте хорара да не би да е откраднато.  ;D

« Отговор #542 -: Юли 08, 2012, 07:16:01 pm »
Сестрата е Сатурн, ключовете са Марс. Сатурн е екзалтиран в знака на заточение на Марс, самият Марс е заточен. Тя ги е затрила някъде? Оставила ги е и не помни къде. Възможно е да е търсила точно там, където са, но да не ги е видяла. Марс е много близо до върха на 10-тия дом и в кардинален знак, Парс Фортуна е във фиксиран знак. Не би трябвало да са местени, би трябвало да са там, където ги е оставила. 9-ти дом, неин 7-ми - може би на висок шкаф, библиотека, при вещи на партьора й, под някакви книги, хартия, документи, така че не се виждат. Марс ще завърши тригон с твоя управител Юпитер. Юпитер се намира в 4-тия й дом. В момента си в дома й и ги търсите заедно ли? Би трябвало ти да ги намериш.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #543 -: Юли 23, 2012, 10:46:50 pm »
Здравейте, пускам един въпрос от името на моя приятелка. Тя задава въпроса. Гледа си костенурки в двора и от 3 дни не могат да ги намерят а са търсили навсякъде. Пита къде са костенурките и дали са още живи?

П.С. Виждам, че Луната е без курс, чела съм че в случаи с изгубени вещи или хора, означава че ще се намерят и няма за какво да се притесняваме. така ли е според вас и дали може да се каже къде да се търсят?

« Отговор #544 -: Юли 23, 2012, 11:05:13 pm »
Дано нямат комшии от сем. Рашкови.
Управителят на 6-тия дом Меркурий е изгорен от Слънцето в 8-мия дом. Припичали са се на Слънце край на някоя локва или блато или на влажна почва. Или не се виждат (изгарянето може да означава и това), защото са изпаднали в някой шахта, влажна дупка, може би близо до канализация, тръби, напоителни канали, крайпътни канавки. Може би са в подземно или наземно помещение като мазе, склад? Последно контакт с Меркурий е имал Марс в 9-ти дом. Дали не са ги взели? Марс е управител на 10-ти и 11-ти и на интерсептиран Овен в 3-ти. Съседи, приятели, гости от далеч?
Ретроградността на управителя на изгубената вещ или животно често говори за връщането й при собственика. Но при тази Луна без курс и липса на аспект Меркурий/Сатурн, ме е страх да давам прогнози. Меркурий апликира към Юпитер в 5-тия дом. Децата може да ги намерят, ако имат деца. Юпитер управлява 12-ти и 3-ти, заради 3-ти може би съседи или познати ще открият животинките. Дано се намерят. Аз досега не съм намирала успешно изгубено нещо с хорар, така че не взимай интепретацията ми насериозно.
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 11:13:12 pm от Mirabella »

« Отговор #545 -: Юли 23, 2012, 11:10:50 pm »
Дано нямат комшии от сем. Рашкови.
:haha:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #546 -: Август 13, 2012, 02:14:22 pm »
Абе, знам, че звучи супер смешно, но от около година ми изчезват разни неща от нас. Та две, които определено помня са калъфка за възглавница и сутиен. Та, въпросът ми е откраднати ли са и от кой? Възможно ли е да се използват за магии? Въпросът зададен в София на 12.08.2012 в 15:13 часът.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #547 -: Август 13, 2012, 07:30:56 pm »
Абе, знам, че звучи супер смешно, но от около година ми изчезват разни неща от нас. Та две, които определено помня са калъфка за възглавница и сутиен. Та, въпросът ми е откраднати ли са и от кой? Възможно ли е да се използват за магии? Въпросът зададен в София на 12.08.2012 в 15:13 часът.
днес сме 13-ти- за тази дата гледам картата- У2 загубена вещ е Сатурн- вещта е стара, захабена,в 11д- приятелка. На Луната предстои съвпад с Венера У11 в 8д- все пак е възможно да се занимава с езотерична материя приятелката, а Плутон У12 е ретро във 2д- свързваш вещта с въздействие върху твоята психика със задна дата

Да, калъфката изчезна преди много време и действително по едно време си мислех, че е направена магия чрез нея. Но за сутиена, то изчезна през последните две-три седмици. И да, днес било станало 13 :), изобщо не съм го отчела.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #548 -: Август 13, 2012, 07:44:54 pm »
От няколко месеца си търся златното кръстче, не е нещо изключително, но е със сантиментална стойност за мен. Изчезна от къщи обърнах няколко пъти хола и спалнята, но не мога и не мога да го намеря.
Затова някой ако може да помогне наистина ще черпя.

« Отговор #549 -: Август 14, 2012, 04:30:08 pm »
Роуз, намери ли се кръстчето? Негов управител е Марс (У2), който апликира към Сатурн (теб) със съвпад във Везни и 8-мия ти дом. Разстоянието е един градус, значи до седмица би трябвало да го откриеш.

Заради 8-мия дом не би трябвало да е на видно място, по-скоро забутано, паднало на тъмно и/или влажно място. Фактът, че Марс е заточен, също ми изглежда като указание в тази посока.
При комбинацията от Везни и 8-ми дом си мисля дали не е в близост до интимна козметика и принадлежности, бельо (оставено за пране), изпаднало на дъното на гардероб, шкаф за дрехи, козметика или пък в кутийката за бижута, но добре скътано измежду другите вещи в нея.
Допълвам още - в баня, тоалетна.
« Последна редакция: Август 15, 2012, 08:51:58 am от Mirabella »

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #550 -: Август 14, 2012, 07:02:09 pm »
Още не съм го намерила, но сега ще направя един щателен оглед на шкафове, дрехи и козметика...уж за последно го гледах пред огледалото.

Много благодаря Мирабела, дано наистина го намеря. Обещавам да пиша за резултата.

« Отговор #551 -: Август 14, 2012, 10:39:48 pm »
Моя приятелка пита: Ще си получа ли колетчето? Става въпрос за поръчка на ейвън, обърка си адреса, когато пускаше поръчката, после изпрати корекция, но се тревожи, че грешката и ще доведе до неполучаване на пратката.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #552 -: Август 15, 2012, 08:56:12 am »
Има сходящ аспект между нейния У3 Луна и техния У3 Сатурн, но е напрегната - квадратура. При това положение не бих очаквала събитията да протекат гладко. Забавяне, повторно запитване от нейна страна.

« Отговор #553 -: Август 18, 2012, 10:53:15 am »
Давам обратна връзка на Мирабела за колетчето на Ейвън - доставката е занесена на грешния адрес, след което е върната в централна поща и момичето ще си я получи, тоест имаше действително забавяне (както ти отбеляза), но в крайна сметка - Ende gut, alles gut ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #554 -: Август 18, 2012, 10:58:04 am »
'ne gute Nachricht. Das freut mich sehr! ;)

« Отговор #555 -: Август 27, 2012, 06:33:27 pm »
Пускам един хорар, че тотално ще полудея вече.
Втори ден търся кабела за фотоапарата и не го намирам. Няколко пъти претърсих шкафа, в който държа всякакви такива неща, но него го няма. Продължих с всички други шкафове в стаята ми, но без резултат.Къде е кабелът за фотоапарата?

Благодаря :blink:

« Отговор #556 -: Август 27, 2012, 08:54:30 pm »
Кабелът се управлява от У2 Юпитер, който е в 4-тия ти дом. Би трябвало да е в дома ти. Юпитер е в мутабелен знак - провери в нещо преносимо, подвижно, като чанта, куфар, кола, чекмедже (прочетох, че не е в обичайното чекмедже). В 4-ти дом би трябвало да е близо до земята. В Близнаци - близо до книги, вестници (библиотека, ако има в дома ти), средства за комуникация. Ако си го опаковала в багаж за пътуване, може да е още там. В някой страничен джоб на чатна, например. Юпитер е заточен, т.е. не очаквам да е видимо място (някъде отгоре), по-скоро изпаднал на дъното или дори под нещо.
Парс Фортуна и управителят й са в кардинален знак, 4-ти дом е ъглов дом. Все си мисля, че трябва да е там, където обичайно стои, просто е по-закътан или евентуално е изпаднал под обичайното си място.
Следващият аспект на Луната е опозиция с Венера на К6 - при някаква козметика, която използваш? Или това показва само къде ще се насочиш да търсиш, не къде е в действителност?
Луната ще завърши квадратура с твоя управител Сатурн. Ще го намериш след известни усилия.
Слънцето (У7) ще завърши квадратура с Юпитер - може би друг човек ще се включи в търсенето и ще открие кабела, но също не и без усилия.

« Отговор #557 -: Август 29, 2012, 05:19:09 pm »
Благодаря ви, момичета :blink: :blink:

За съжаление днес продължих с търсенето, но кабелът не се намира и това е. Търсих къде ли не из стаята, всеки един шкаф прерових и пренаредих, включително и гардероба.
Много ми е странно, как така не мога да го открия, винаги си подреждам нещата и знам кое къде е. Но сутринта установих, че ми липсва и картата за библиотеката. Уфф... :-\

« Отговор #558 -: Декември 08, 2012, 12:19:00 pm »
Давам обратна връзка по хорара, който съм пуснала по-горе.
Току що намерих кабела :yahoo: Не беше в моята стая, а в дневната, в шкафа (на високо), в който прибираме коледната украса по принцип. Сега започнах да изваждам нещата и какво да видя :o Прибрала съм го заедно със скенера още лятото като разчиствах...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #559 -: Декември 13, 2012, 04:42:02 pm »
Хора, изчезна ми АПК то /адм. процесуален кодекс /  :'( :'( :'( :'(
Търся го и вече се побърквам. Тука беше, а изпита ми е другата седмица ......
Май ще ходя да купувам нов, че без него не може
Пускам хорар за намирането му
Въпроса е къде ми е АПК то .. ох помагайте...
По кой дом да го гледам  :unsure:

пп. Бахти и новолунието.... с тая Луна май нищо не правим .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!