Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134511 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #560 -: Декември 14, 2012, 03:59:05 pm »
Хора, изчезна ми АПК то /адм. процесуален кодекс /  :'( :'( :'( :'(
Търся го и вече се побърквам. Тука беше, а изпита ми е другата седмица ......
Май ще ходя да купувам нов, че без него не може
Пускам хорар за намирането му
Въпроса е къде ми е АПК то .. ох помагайте...
По кой дом да го гледам  :unsure:

пп. Бахти и новолунието.... с тая Луна май нищо не правим .....
Загубени предмети са по 2-ри дом. В случая Луната е управител на 2д, без курс е, което подсказва, че трябва да си по-активна в действията си за разрешаване на въпроса. Меркурий е У1 и диспозитор н ПФ в 1д, в разходящ негативен аспект с Нептун, Луната у2 в разходящ съвпад с К4 и нейния диспозитор Слънцето- това са насоки, които дават сигурна гаранция, че предметът е бил забравен. Луната У2 се намира в 7- ми дом- това е домът на лични вещи, стаята където се прекарва най-много време, място където се пазят важни документи, договори и споразумения, офисът на лекар или адвокат, домът на бащата, приятелите, племенници и племеннички. Луната като У2 дава указания за вещ, която се използва в домашна обстановка- това може да обичайна домашна вещ, с най-обикновен външен вид или скъпа семейна реликва. Но в картата има указание, че предметът може и да е откраднат- Луната У2  е в негативен  разпадащ аспект с Юпитер У7, с К7, Юпитер е в 12д- таен враг.  Меркурий У1 е в сходящ секстил с К5, което показва че ще се съберете с търсения предмет, 5д показва крайното развитие на 2д., в него е Сатурн-зловредна планета, което дава продължително търсене. Освен това Луната, като основен сигнификатор на въпроса и като У2, намираща се в ъглов дом, но в променлив знак показва, че намирането на предмета е до седмици. Затова добре си се насочила да вземеш друг учебник или каквото е там - АТП

Благодря ти много ....
На мен ми се струва, че малката го е "подредила " някъде, че тя много обича да подрежда : )
Ще си взема нов и ще ви държа в течение, ако се намери стария :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Alexsandar

« Отговор #561 -: Декември 20, 2012, 02:59:00 pm »
Къде се намира гаранцията за бойлера... Изобщо има ли смисъл да се търси да не би да е изхвърлена ... ?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #562 -: Декември 20, 2012, 03:15:59 pm »
Ще намеря ли годежния си пръстен? Снощи разбрах,че го няма, мисля,че детето го е загубило някъде...моля за помощ,ценен ми е не само емоционало..

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #563 -: Декември 20, 2012, 04:33:49 pm »
Ще намеря ли годежния си пръстен? Снощи разбрах,че го няма, мисля,че детето го е загубило някъде...моля за помощ,ценен ми е не само емоционало..
Малко си подранила с въпроса, АСЦ е под 3гр, действително по картата детето, ти и пръстена сте с един управител- Меркурий, който е в 7д- трябва да е на място, където прекарвате най-много време, сред официални документи, съседите на вашите деца, домът на баща ви, племенници и племеннички и всички места, които имат отношение по Венера- бижута, тоалетка, гардероб, диван, дрехи, козметик
Луната е имала съвпад последно с Нептун У11, последно твой приятел го е държал, а може и да е наистина детето, защото 11 д е 5-ти за твоя съпруг. Трябва да се намери, защото Луната ще извърши хармонични аспекти и ще пренесе светлина между  Уран- твоя майка или баща на съпруга ти, после с Венера- вещите на детето, с Юпитер- съпруга ти и неговите вещи  и след това с Меркурий- ти, детето и пръстена. Последният аспект е негативен- квадрат с Марс У12- като краен резултат няма да си удовлетворена, може да узнаеш покрай целия процес на търсене и намиране на пръстена неща, които да не са ти приятни.
Много ти благодаря!С това последното обаче направо ме разби ;) и заинтригува..довечера ще го търся пак.Със сигурност е изгубен вкъщи,имам ясен спомен как се прибрах и го свалих,само да не се е пропилял покрай чистенето...

*

Alexsandar

« Отговор #564 -: Декември 20, 2012, 04:41:47 pm »
Къде се намира гаранцията за бойлера... Изобщо има ли смисъл да се търси да не би да е изхвърлена ... ?
Луната е имала последен съвпад с Нептун, който е в 11д и е У2 за 11д, документа е бил видян, в ръцете на приятел, на човека, е който е монтирал бойлера, Нептун е планетата свързана с разсеяността.
Търсената вещ е Меркуий У2 в 7д- сред личните вещи, в стая където прекарвате повече време, мястото където се пазят важни документи, договори, споразумения, сред други вещи, посока запад, цвят винен, червено-лилав. Луната ще извърши съвпад с Уран У11- приятеля или който е монтирал бойлера, а после хармоничен аспект с Венера У1 и впоследствие с Меркурий У2- би трябвало да се намери търсената вещ, с ПФ на К5 също ще направи тригон, 5д описва крайния резултат по 2д, където е късмета. До седмица трябва да се намери.
Благоря!  :blink:
Ами всичко обърнах, но не го отрих ...  :angry: Документът ще ми трябва утре най - късно, защото без бойлер не се живее .. Дано все пак се появи
« Последна редакция: Декември 20, 2012, 05:33:11 pm от Alexsandar »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #565 -: Декември 21, 2012, 10:34:01 am »
 ..довечера ще го търся пак.Със сигурност е изгубен вкъщи,имам ясен спомен как се прибрах и го свалих,само да не се е пропилял покрай чистенето...
[/quote]
Не мога да го открия  :( и супер се изнервям,щото знам, че е вкъщи. Мъжът ми каза,че е видял детето да си играе с бижутата,може ли да е между дрехи паднал...все едно търся игла в сено..

« Отговор #566 -: Януари 30, 2013, 02:35:02 pm »
От 6 дни вече си издирвам връзката с ключове, но сякаш в дън земя е потънала. Надявам се да не са ми я откраднали. Пускам хорар с надеждата, че ще ми помогнете. Благодаря предварително.

*

Asol

• 4140
« Отговор #567 -: Януари 30, 2013, 02:37:07 pm »
А къде е хорара ?
По карта, когато е пуснат въпроса - потърси повечко у вас.
« Последна редакция: Януари 30, 2013, 02:41:29 pm от Asol »

« Отговор #568 -: Февруари 07, 2013, 07:16:33 pm »
Здравейте! Не знам къде ми е шевната машина! :(
Преди известно време я дадох на мой познат да я смаже. Той казва, че машината не е при него.
Но не е и при мен. Нямам никакъв спомен, за съжаление :-[
Къде е шевната ми машина?
Слагам карта, ще ви бъда много благодарна, ако я погледнете и ми дадете някаква насока :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #569 -: Февруари 07, 2013, 08:03:42 pm »
Първо да предупредя, че не разбирам много от хорари, особено за изчезнали и изгубени вещи.

Струва ми се, че машината не е в дома ти. Не искам да кажа, че твоят познат лъже, но ако е останала у него, има ли вероятност някой друг да я е "приватизирал", а той просто да не си спомня какво е станало с машината?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #570 -: Февруари 07, 2013, 09:14:39 pm »
Или при майстора или на работното ти място.

« Отговор #571 -: Февруари 07, 2013, 11:00:43 pm »
Първо да предупредя, че не разбирам много от хорари, особено за изчезнали и изгубени вещи.

Струва ми се, че машината не е в дома ти. Не искам да кажа, че твоят познат лъже, но ако е останала у него, има ли вероятност някой друг да я е "приватизирал", а той просто да не си спомня какво е станало с машината?
[/quote
Да, има такава вероятност Lillie. Машината не е у дома, дори и преносима тип куфар е достатъчно обемна. Била е оставена в помещение, нещо като склад, за който ключ са имали няколко души. Никой не я е виждал, така казват. Знам ли вече, кой, как и защо. Благодаря, Lillie!

« Отговор #572 -: Февруари 08, 2013, 02:54:11 pm »
Преди известно време я дадох на мой познат да я смаже. Той казва, че машината не е при него.
Слагам карта, ще ви бъда много благодарна, ако я погледнете и ми дадете някаква насока :blink:
Меркурий У1, У2 и Марс У4 в разходящ съвпад с Нептун показва, че търсената вещ е забравена
Меркурий У2 в 6д- намира се далеко от дома, 6д е офиса, мястото в службата, помещения в дома, които се дават под наем, вещите на любовника, принадлежностите на вашето, жилището на родни братя и сестри, стаите, където се намират малко животни или домашни любимци
Луната е без курс, но предстои да извърши хармоничен аспект със СЛВ, което показва, че търсеният предмет ще бъде върнат.
Akruks, ти си уникална :blink:Наистина машината я бях забравила. Като прочетох поста ти се сещам къде може и да е. Много ти благодаря! Ще дам обратна връзка :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #573 -: Февруари 09, 2013, 02:00:19 pm »
Akruks,обръщам се по-специално към теб понеже преди 2 месеца ми отговори на въпрос за загубен пръстен,че ще го открия..до този момент не съм, но някак си очавах да изкочи от само себе си,без усилия..сигурна съм,че е някъде вкъщи затова този път зададох въпроса "Къде у дома да потърся пръстена си?". Странно ми е,защото и предния път и сега АСЦ е в начални градуси, за първото питане ясно,явно съм избързала, но сега...?Къде мога да прочета нещо за хорарна астрология,досега бях доста скептична,но напоследък особено се впечатлих..

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #574 -: Февруари 11, 2013, 02:56:42 pm »
Akruks,обръщам се по-специално към теб понеже преди 2 месеца ми отговори на въпрос за загубен пръстен,че ще го открия..до този момент не съм, но някак си очавах да изкочи от само себе си,без усилия...
Картата по първия въпрос е все още актуална, ранният АСЦ показва повече време, необходимо за развитие на въпроса..
Akruks,благодаря ти много за изчерпателния отговор!Ще дам обратна връзка

« Отговор #575 -: Февруари 21, 2013, 09:44:43 am »
Меркурий У1, У2 и Марс У4 в разходящ съвпад с Нептун показва, че търсената вещ е забравена
Меркурий У2 в 6д- намира се далеко от дома, 6д е офиса, мястото в службата, помещения в дома, които се дават под наем, вещите на любовника, принадлежностите на вашето, жилището на родни братя и сестри, стаите, където се намират малко животни или домашни любимци
Луната е без курс, но предстои да извърши хармоничен аспект със СЛВ, което показва, че търсеният предмет ще бъде върнат.
Akruks, ти си уникална :blink:Наистина машината я бях забравила. Като прочетох поста ти се сещам къде може и да е. Много ти благодаря! Ще дам обратна връзка :blink:
Akruks, давам обратна връзка. Машината е била в дъното на складово помещение към магазин, затрупана от кашони. Вчера си я взех ;) Akruks, още веднъж сърдечно ти благодаря. Възхищавам се на знанията ти  и на вещината с която ги прилагаш :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #576 -: Март 02, 2013, 07:09:18 pm »
Akruks,обръщам се по-специално към теб понеже преди 2 месеца ми отговори на въпрос за загубен пръстен,че ще го открия..до този момент не съм, но някак си очавах да изкочи от само себе си,без усилия...
Картата по първия въпрос е все още актуална, ранният АСЦ показва повече време, необходимо за развитие на въпроса..
Akruks,благодаря ти много за изчерпателния отговор!Ще дам обратна връзка
Намери се!Без усилия,всъщност за тези 2 месеца така и не намерих време наистина да търся,някак си чувствах,че ще се появи от само себе си.Оказа се,че е бил зад спалнята,явно детето го е взело и го е хвърлило там.Днес пусна друга играчка и така намерихме и пръстена..Akruks,благодаря ти!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #577 -: Март 07, 2013, 09:36:41 am »
От известно време си издирвам острилката за моливи. Къде ли не рових, няма я. Въпросът ми е: къде е острилката? Представена е от ретро Меркурий в 11 дом, в Риби. Възможно ли е да е паднала някъде около мивка, канализация? Идеи къде да търся?

« Отговор #578 -: Март 07, 2013, 03:13:53 pm »
Да, с този ранен градус на АС и с оглед на факта, че въпросът е зададен преди повече от 2 седмици, човек очаква, че въпросът вече се е обезсмислил или че обстоятелствата са се променили (купила си си нова острилка и не ти пука вече за тази, например). Друг вариант е въпросът да е бил зададен минутка по-рано от времето, посочено на картата, и АС да е късен. Но и това не изглежда да пасва на ситуацията. :-\

Можем да се хванем за две сламки, ако търсим положителен отговор. Ти и изгубената вещ се управлявате от една и съща планета - Слънцето в заточение, но в последния градус на знака, което може да вещае промяна. За вещта това може да означава, че ще се появи ненадейно от нищото. Луната е екзалтирана и на път да извърши квадрат със Слънцето. След дълго и уморително търсене се надявам да намериш острилката.

Ако АС се окаже, че е в последния градус на предходния знак, ми идва на ум да те питам дали случайно не си я изхвърлила?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #579 -: Март 07, 2013, 11:25:36 pm »
Момичета, благодаря за тълкуването, но явно ретро Меркурият продължава да ми разказва играта. Странно се е качила друга карта. Чак се шашнах като видях датата. Качвам новата, която е от днес! Ако излезе другата дата, не я гледайте :)
Акрукс зъбните снимки си ги държа в офиса обикновена :), само уникалните са в нас, ама и там не е. Наистина стоеше близо до тях, в една поставка за телефон.
Ето я картата: