Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134404 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #600 -: Август 10, 2013, 09:06:52 pm »
Щях да мина с някое старо зарядно, но имам две на Samsung, а новият е LG - евентуално да купя някъде отделно зарядно, все някъде трябва да ги продават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #601 -: Август 10, 2013, 10:23:30 pm »
Не е гадже, не е колежка.

Пастроците по кой дом са? Имам някакъв спомен, че той за малко беше ползвал телефона, за да го види как работи, може някъде да е запилял зарядното, а аз после си взех телефона и го помъкнах в сегашното жилище.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #602 -: Август 11, 2013, 09:48:11 am »
Лили, би трябвало смартфона да се зарежда със зарядното, което идва с него или да е точно за такъв вид и марка, за да не се получат някакви фалове.
А ти защо не си го ползвала толкова време смартфона ? Едно на ръка, че с оглед развитието на мобилните технологии, вече ще е технологично остарял, а може да няма и зарядно за него в магазините. Новият телефон отначало трябва да направи няколко презареждания за да се достигне пълния капацитет на батерията, а ако не си го зареждала изобщо не се знае в какво състояние е батерията и то, ако не си го зареждала в разстояние на толкова време. Аз имам един такъв незареждан от дълго време и пак си работи, но той е от праисторическата ера, не е смартфон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #603 -: Август 11, 2013, 10:19:44 am »
Не съм го ползвала, защото не обичам сложни телефони  ;D и си карам със стария, който ме устройва. Ползвам мобилен телефон само за позвънявания и за будилник. Скъпият модерен телефон е последното, което може да ме изкуши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #604 -: Август 12, 2013, 07:33:14 pm »
Телефонът е представен от Марс в Рак, в 6 дом, близо до куспидата на дома. Дали не е възможно да е забравен някъде на работното място, в някой близък магазин, или пък в болнично заведение,което да си посетила? Или пък да е при колега от работата? Възможно да е някъде до врата, прозорец или коридор, и до ваза примерно (или друг съд с вода). 6 дом предполага трудно и бавно търсене и е възможно и някой друг да е замесен в изчезването му. Посока някъде на северозапад. Луната в случая е У6 и ще направи квадрат с У2 Марс ( :(). Обаче Меркурий (У4 от 2 дом) ще направи тригон с Уран (У1 за теб, който е ретро и показва трудности за теб в търсенето), както и секстил с Луната - мисля, че в крайна сметка има шанс да бъде намерен.

Здравейте,ако поста ви е предназначена за моя въпрос - телефона ми го откраднаха от кафене.:) Седях до прозореца:) Вече загубих надежда че ще се намери....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #605 -: Август 12, 2013, 07:34:37 pm »
Да, точно по него. Май по-добре си потърсете нов телефон. Както akruks каза, едва ли има шанс да се намери този.

« Отговор #606 -: Август 13, 2013, 08:53:39 am »
Да, точно по него. Май по-добре си потърсете нов телефон. Както akruks каза, едва ли има шанс да се намери този.
Благодаря :) Вече съм го избрала :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #607 -: Октомври 25, 2013, 01:14:15 pm »
Едно дете е изчезнало, малко след като си е тръгнало от училище. Никой не знае живо ли е и къде е. Може ли да се каже къде е X (по име е назовано във въпроса), живо ли е и може ли да бъде намерено?
Според мен, би трябвало да е живо, но дали не е тръгнало с някого, да е било заплашено от някого и да го е скрил някъде. Как мислите?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #608 -: Октомври 25, 2013, 05:23:47 pm »
Благодаря ти много, akruks!!!
Аз така си помислих заради разходящия квадрат на Луната с Уран.

ПП: Сега ми казаха, че всъщност е изчезнало от 21 дена.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #609 -: Октомври 25, 2013, 06:04:43 pm »
И аз не знам. Просто ме помолиха и изпълнявам молбата.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #610 -: Ноември 01, 2013, 10:31:03 pm »
ще се намери ли телефона?

тази вечер откраднаха телефона на дъщеря ми. подадохме жалба в полицията. въпроса задавам аз. нямам много надежди, че ще си го върнем, но все пак...

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #611 -: Ноември 02, 2013, 07:28:50 am »
Въпросът от нея ли е зададен или от теб? Ако е от теб, дъщеря ти първо, второ дете ли е, за да знаем по кой дом да я разглеждаме.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #612 -: Ноември 02, 2013, 08:02:32 am »
Въпросът от нея ли е зададен или от теб? Ако е от теб, дъщеря ти първо, второ дете ли е, за да знаем по кой дом да я разглеждаме.
ами писала съм, че аз задавам въпросът:) не съм питала "телефонът на дъщеря ми ще се намери ли" , а само "телефонът дали ще се намери".  неин е, но и аз съм пряко засегната- от мен е купен и ако не се намери, ще купувам нов:) реших, че ще е по-лесно да не ползваме производни домове и затова питах така, но ако мислиш да го разглеждаш с производни - първо дете е.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #613 -: Ноември 02, 2013, 08:10:25 am »
Ако го гледаме твоя 2 дом, У2 е Меркурий, в  4 дом - излиза, че си е вкъщи сред други вещи. Ако го гледаме по 2 дом на дъщеря ти, т.е. по 6, излиза, че е в неин 12 дом - на някое закрито място сред други предмети, вероятно в близост до вода. Дали ще се намери - Слънцето У1 е в сходящ тригон с Юпитер (У4 от 2 дом, също и У4 от 6 дом) - би трябвало да се намери, но вероятно няма да е лесно, за което говори и сходящия квадрат на Луната с Юпитер.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #614 -: Декември 30, 2013, 08:51:56 pm »
Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #615 -: Декември 30, 2013, 11:05:45 pm »
Eдна приятелка е изчезнала в Белгия от 26.12 е в безизвестност. Добре ли е Мишето?
ако я гледаме по 11д, като твоя приятелка, тя е добре, що се отнася до здравословно състояние- Луната У1 за нея в неин 6д и във взаимна рецепция с Юпитер у6 в неин 1д
неин 6д е твой 4д, което показва, че приятелката ти си е тук в бг
Ох дано ще дам обратна връзка като се изясни положението :)
Благодаря ти аркус 
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #616 -: Декември 31, 2013, 08:55:56 am »
Какво значи в неизвестност? Не отговаря на повикванията, или е обявена за издирване?
Гледам я по 7 дом -Мишето, така си задала въпроса. Управителят на нейн 1 е в 12-нептун, без аспекти. Потвърждение, че няма връзка с нея. Старият управител юпитер е в 5 дом и ретро, обвързан с предстоящи опозиции от слънце, у-л на 6-зависима е от нещо/някой, и с меркурий-управител на 4 и 7 домове.
Да не се е върнала при старо гадже, има вероятно проблем с документи, може да се е покрила при приятели.
Никакви аспекти на луната-предстоящи, освен рецепция с юпитер и куинконс с него. Като обвързани са 5 и 10 домове. Аспектът "иска" приспособяване и съобразяване с нещо/някой, преди да се стигне до отговора.

Апропо, преди цялата работа по тълкуването, гледаме радикалност на картата, твоят сигнификатор меркурий си е изгорен от слънцето, да не се филмираш ти сама с този въпрос?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #617 -: Декември 31, 2013, 12:32:43 pm »
Кой ми открадна книгите? Продадени ли са? Къде са?
Варна 13:33
31.12.2013-та

:'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #618 -: Декември 31, 2013, 02:08:03 pm »
Кой ми открадна книгите? Продадени ли са? Къде са?
това, че луната е без курс и твоя упр. венера  е ретро, го тълкувам, че нещо си се заблудила - не са откраднати. възможно е да си ги дала на някой, който живее далече, или далечен роднина  /сигнификаторите са в 9 дом/ и да си забравила- луната и меркурий с в положителни аспекти с нептун.  също може да си ги дала на човек , с който работиш /последно луната е била в съвпад с планета в 6 ти дом/.
луна и мерк. с в положителни аспекти с възлите - мисля, че ще ги намериш, ще ти ги върнат.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #619 -: Декември 31, 2013, 02:14:57 pm »
HELP! Загубих си гривната и дори не знам къде да я търся. Беше ми на ръката, снощи я видях със сигурност и преди малко установих, че липсва. Къде ми е гривната? Въпросът е зададен в 14:27 в София. Надявам се предстоящият съвпад на Меркурии със Слънцето да я появи. Дали Луната без курс означава, че няма за какво да се притеснявам и ще излезе?