Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134553 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #680 -: Януари 05, 2014, 12:36:47 pm »
Котето се появи! Било е в складовото помещение. Благодаря ви много!

А какво има в този склад? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #681 -: Януари 05, 2014, 01:00:57 pm »
аз гледах животното по 6ти дом, досатурн- юпитер сигниф. най- високо в картата на МЦто в рак. Мислех, че е на височина, защото знака е кардинален...но от друга страна- Рак показва точно килер и мазе, влажно място. Но аз се заблудих по височината на юпитера в картата
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #682 -: Януари 05, 2014, 02:33:08 pm »
аз гледах животното по 6ти дом, досатурн- юпитер сигниф. най- високо в картата на МЦто в рак. Мислех, че е на височина, защото знака е кардинален...но от друга страна- Рак показва точно килер и мазе, влажно място. Но аз се заблудих по височината на юпитера в картата

Шести, ама производен. Чудех се между VI от XI (Сатурн) и VI от VII (Меркурий), явно е бил Меркурий — долу на ИЦ.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #683 -: Януари 05, 2014, 03:03:03 pm »

Шести, ама производен. Чудех се между VI от XI (Сатурн) и VI от VII (Меркурий), явно е бил Меркурий — долу на ИЦ.

да, може да се погледне и като котето на..., но може и просто като  КЪДЕ Е ЖИВОТНОТО - тоест имаме животинка и питаме къде е.
Понякога хората не задават много точно въпросите си и ти като разглеждащ картата може да ги перефразираш- с цел да разбереш повече..

« Отговор #684 -: Януари 05, 2014, 04:54:22 pm »
Няма предмети от бронз и метал, има някакви картини, стари вещи, които не се използват.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #685 -: Януари 11, 2014, 03:21:31 pm »
Моята приятелка не може да си открие фотоапарата, понеже в тях събира пътешественици от каучсърфинга има две момичета, в които се съмнява че са и го свили, другия вариант е просто да го е скрила от себе си.Преди около месец разбра, че го няма.
В тях ли е фотоапарата или е откраднат, ще го намери ли?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #686 -: Януари 16, 2014, 01:19:46 pm »
Здрaвейте,въпросът е зaдaден от приятелят ми ,тъй кaто от няколко дни не може дa си нaмери портмонетоо ,a вътре сa всичките му документи зa колaтa  :'( въпросът от него е "в стaятa ми ли е портмонето" зaдaде го по този нaчин тъй кaто последно  до колкото си спомняме видяхме портмонето нa шкaфa до леглото му
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #687 -: Януари 16, 2014, 01:31:07 pm »
Здрaвейте,въпросът е зaдaден от приятелят ми ,тъй кaто от няколко дни не може дa си нaмери портмонетоо ,a вътре сa всичките му документи зa колaтa  :'( въпросът от него е "в стaятa ми ли е портмонето" зaдaде го по този нaчин тъй кaто последно  до колкото си спомняме видяхме портмонето нa шкaфa до леглото му

да - в стаята му е някъде, няма повод за притеснение

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #688 -: Януари 16, 2014, 01:37:51 pm »
Моята приятелка не може да си открие фотоапарата, понеже в тях събира пътешественици от каучсърфинга има две момичета, в които се съмнява че са и го свили, другия вариант е просто да го е скрила от себе си.Преди около месец разбра, че го няма.

Не е изгубен фотоапарата или откраднат- от себе си го е скрила. близо до прозорец врата- под, в някаква кутия, куфар

« Отговор #689 -: Януари 16, 2014, 01:41:21 pm »
Много ,много блaгодaря,zikovu! След мaлко продължaвa с търсенето .Нaдявaм се до крaя нa деня дa дaм обрaтнa връзкa ,че го е нaмерил  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #690 -: Януари 16, 2014, 01:45:00 pm »

Не е изгубен фотоапарата или откраднат- от себе си го е скрила. близо до прозорец врата- под, в някаква кутия, куфар

Благодаря, ще предам... в чужбина е в момента, надявам се като се прибере да си го намери
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #691 -: Януари 23, 2014, 06:58:43 pm »
Зикови ,портмонето се намери ..беше го забравил на долният етаж в една чанта,наистина нямаше повод за притеснение ,защото се  намери на същия ден ,в който бях задала хорара.Благодаря  :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #692 -: Януари 24, 2014, 07:26:31 am »
Зикови ,портмонето се намери ..беше го забравил на долният етаж в една чанта,наистина нямаше повод за притеснение ,защото се  намери на същия ден ,в който бях задала хорара.Благодаря  :wub:

да...точно такаа...Луната е на К3 - аз съм си я сметнала във 2ри дом и за това съм казала, че е в стаята.. :rolleyes: благодаря за ОВ :wub:

« Отговор #693 -: Януари 26, 2014, 10:54:59 am »
Здравейте,
От 2 дни упорито си търся акта за раждане, защото ми трябва спешно, за да си извадя свидетелство за съдимост.
Никъде, ама никъде не го намирам. През лятото правихме ремонт, и се притеснявам да не съм го хвърлила от разсеяност.
Изгубен ли е акта, или ще успея да го намеря?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #694 -: Януари 26, 2014, 01:57:52 pm »
Здравейте,
От 2 дни упорито си търся акта за раждане, защото ми трябва спешно, за да си извадя свидетелство за съдимост.
Никъде, ама никъде не го намирам. През лятото правихме ремонт, и се притеснявам да не съм го хвърлила от разсеяност.

Ще го намериш. Търси го м/у книги..в някоя книга,тефтер..при стари документи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #695 -: Януари 26, 2014, 03:38:49 pm »
Здравейте,

ОВ: Намери се. Беше зад вратата на кухнята, в найлонова торба, закачен на една закачалка. Явно преди време ми е трябвало за нещо и съм го сложила там, като се замисля кога за последно съм го ползвала... :-[

Благодаря, Марая:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #696 -: Януари 26, 2014, 03:56:33 pm »
Здравейте,

ОВ: Намери се. Беше зад вратата на кухнята, в найлонова торба, закачен на една закачалка. Явно преди време ми е трябвало за нещо и съм го сложила там, като се замисля кога за последно съм го ползвала... :-[

Мерси и какво имаше в плика?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #697 -: Януари 26, 2014, 04:20:29 pm »
Здравейте,

Мерси и какво имаше в плика?

Актът за раждане, носни кърпички и един чадър.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #698 -: Март 27, 2014, 03:52:04 pm »
Да, подарък е :( И съм много тъжна :(
Благодаря ти за тълкуванието! А дали ще се намери?
аз съм по-скоро за - не, защото от малкото хорари, със сигнификатори в 8 ми дом, които съм гледала, веща излиза безвъзвратно изгубена. освен това при теб сигн. е изгорял от слънцето, а вторият сигн. на гривната - юпитер е в опозиция с меркурий. но може и да греша. ако я намериш , пиши :)

п.с. значи не е златна, но е много ценна за теб, със сантиментална стойност. за това, че е подарена указва и юпитер във 2 ри дом.

Поизтече времето на този хорар. Гривната не се намери.

« Отговор #699 -: Май 14, 2014, 05:25:16 pm »
Здравейте, преди година и половина ми изчезна една калъфка за възглавница от спален комплект (тогава нов). Незнам дали не е паднала докато съм изтупвала одеала, чаршафи, но просто потъна в дън земя. Поразпитах съседи, дали не са я намирали в двора или по терасите си (живеем на по-висок етаж), но така и не се откри. Някак от тогава все на обратно ни върви всичко. Възможно ли е да има направена магия? Благодаря предварително.  :-\