Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134496 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #220 -: Октомври 02, 2009, 06:00:49 pm »
   Май зададох труден въпрос или такъв без отговор  ???.

« Отговор #221 -: Октомври 02, 2009, 06:03:15 pm »
Тези методи разглеждат краткосрочни периоди от време - около 3 месеца.

Иначе е необходим час, място и карта  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #222 -: Октомври 02, 2009, 06:13:09 pm »
   Едва вчера забелязах, че заглавието на темата включва и хора  :D...Интересно ми е, макар че въпроса съм си го задавала многократно и едва ли може да се отчете като хорарен въпрос. Но моля Ви, ако иска някой нека хвърли карта Таро ! Въпроса ми е - Ще се върне ли някой ден, бащата на сина ми ?  Не го искам за себе си, а за сина ми - да види че има татко...

Ти пък намери кога да го зададеш този въпрос. Луна в съвпад с Уран,в опозиция с Венера,Меркурий и Сатурн. Но зависи и часа,да видим в кои домове попадат тези планети.

« Отговор #223 -: Октомври 02, 2009, 06:13:35 pm »
   Аурора, дано да си тук, всъщност то е ясно че това не е точно хорарен въпрос, беше ми любопитно ако се изтегли карта Таро, какво ще се падне. Моля те ако не те затруднява ! И няма никакво значение - дали ще е добра карта или лоша....Аз съм си поела кръста отдавна...

« Отговор #224 -: Октомври 02, 2009, 06:15:41 pm »
      Скарлет, мила - човекът е изчезнал преди 14 години и кусур...Та този въпрос съм си го задавала хиляди пъти. Жив ли е мъртъв ли е. Предполагам че това не може да се отнесе към хорара.

*

Skarlet

« Отговор #225 -: Октомври 02, 2009, 06:22:53 pm »
Недей го пуска точно днес,моля те. Щом толкова години си го задаваш,ще изчакаш още малко.Нека мине и Пълнолунието на 4-ти,пък обмисли добре въпроса/въпросите и пусни картата.И за живота на човек може да се види-дали е жив или не.

« Отговор #226 -: Октомври 02, 2009, 06:24:00 pm »
 :) Добре ще бъда послушна и ще изчакам. Благодарности за отзива  :)

*

Nebesna

« Отговор #227 -: Октомври 02, 2009, 06:28:23 pm »
Дейзи, преформулирай въпроса си, ако може и ще разгледаме картата тук във форума. :-*

« Отговор #228 -: Октомври 02, 2009, 06:35:30 pm »
  Момичета, утре вече ще се включа наново, благодаря на всички и лека вечер !

*

veshti4ka

« Отговор #229 -: Октомври 02, 2009, 06:47:39 pm »
  Аурора, дано да си тук, всъщност то е ясно че това не е точно хорарен въпрос, беше ми любопитно ако се изтегли карта Таро, какво ще се падне. Моля те ако не те затруднява ! И няма никакво значение - дали ще е добра карта или лоша....Аз съм си поела кръста отдавна...

миииии аз ти изтеглих три карти по въпроса.
паднаха се:

5 жезли - принципно петицата във малките аркани е символ на кавгите. тази карта символизира борби и разправии.

7 мечове - това е мир, под повърхността на който бушува силно напрежение, което всеки момент може да наруши равновесието.

принц на мечовете - творчески, недоверчив, внимателен и предпазлив тъмен младеж.

ако принцът символизира сина ти, то сина ти най-вероятно ще поведе големи разправии с баща си, а ако символизира бащата, то въпросният ако се появи ще донесе само разправии...
принципно кралете в дворцовите карти са мъже над 40 години, а принцовете обикновено ги таксувам като младежи, но в случая не зная какво да си мисля относно тази карта  :-[

« Отговор #230 -: Октомври 02, 2009, 06:49:51 pm »
Недей го пуска точно днес,моля те. Щом толкова години си го задаваш,ще изчакаш още малко.Нека мине и Пълнолунието на 4-ти,пък обмисли добре въпроса/въпросите и пусни картата.И за живота на човек може да се види-дали е жив или не.
Извинявайте че се намесвам така в темата.
Скарлет,защо мислиш,че сега не е благоприятно за задаване на въпроси ?Само заради пълнолунието или и нещо друго имаш предвид?

« Отговор #231 -: Октомври 02, 2009, 07:11:08 pm »
Преместих гадаенето с тарото в Мистиката:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.new.html#new
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 07:54:18 pm от Aurora Borealis »

*

Nebesna

« Отговор #232 -: Октомври 02, 2009, 08:03:06 pm »
Извинявайте че се намесвам така в темата.
Скарлет,защо мислиш,че сега не е благоприятно за задаване на въпроси ?Само заради пълнолунието или и нещо друго имаш предвид?

Много лошо е аспектирана Луната, а тя винаги е съуправител на въпроса. Луната е в сходящ съвпад с Уран, което предполага неочаквани промени както в ситуацията, така и в нагласата на питащия. Обикновено при съвпад на Луната с Уран задаваме импулсивни въпроси.

« Отговор #233 -: Октомври 02, 2009, 08:45:35 pm »
Много лошо е аспектирана Луната, а тя винаги е съуправител на въпроса. Луната е в сходящ съвпад с Уран, което предполага неочаквани промени както в ситуацията, така и в нагласата на питащия. Обикновено при съвпад на Луната с Уран задаваме импулсивни въпроси.
Благодаря,Небесна :)

« Отговор #234 -: Октомври 03, 2009, 09:15:45 am »

миииии аз ти изтеглих три карти по въпроса.
паднаха се:

5 жезли - принципно петицата във малките аркани е символ на кавгите. тази карта символизира борби и разправии.

7 мечове - това е мир, под повърхността на който бушува силно напрежение, което всеки момент може да наруши равновесието.

принц на мечовете - творчески, недоверчив, внимателен и предпазлив тъмен младеж.

ако принцът символизира сина ти, то сина ти най-вероятно ще поведе големи разправии с баща си, а ако символизира бащата, то въпросният ако се появи ще донесе само разправии...
принципно кралете в дворцовите карти са мъже над 40 години, а принцовете обикновено ги таксувам като младежи, но в случая не зная какво да си мисля относно тази карта  :-[

Благодаря Вещичка, сега прочитам това - предполагам, че е вярно, синът ми е принца - който изживява всичко много дълбоко, изглежда тих и мирен, но всъщност носи и много разрушителна сила. И ако бъде провокиран - баща му ако се появи и то в лоша светлина....тогава нямам идея какъв ще е изхода...

« Отговор #235 -: Октомври 03, 2009, 10:12:51 am »
Дейзи, ти имаш ли напрегнат аспект в хороскопа си между Венера и Плутон и ако имаш в кой дом се намират и кои домове управляват тези планети?

« Отговор #236 -: Октомври 03, 2009, 10:22:44 am »
    Плутон е в началото на V дом - 29.42 гр в Дева, а Венера в VІ - 24.26 гр. в Скорпион.
    Но при мен Венера е мидпойнт - точен между Възлите, които са във Водолей и Лъв - което ще рече върха на Тао квадрата. А Плутон е в точен сентагон със Слънцето, което е в VІІ дом и което е върха на камата от единия край със СЛВ, а от другия с Венера.
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 12:43:35 pm от daisy696 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #237 -: Октомври 06, 2009, 02:22:02 am »
не излязоха маратонките и взех ,че си купих нови .същите ;D разбира се.при това от варна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #238 -: Октомври 06, 2009, 07:33:41 am »
   Честити ти нови маратонки, със здраве ги носи и тоз път не ги губи  :)

« Отговор #239 -: Октомври 06, 2009, 12:13:00 pm »

До края на годината, синът ми ще види ли баща си? Място - Хасково, час 13.03
    Не знам успях ли да формулирам въпроса си, ако е отговора е положителен - значи господинът е жив, нали така...