Здравей Гост

Планетни съвпади

• 11 Отговора
  • 3098 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Планетни съвпади
« -: Септември 05, 2009, 02:48:26 pm »
В тази тема можем да разгледаме мунданните съвпади на тежките планети.Те се случват доста рядко.

Юпитер-Сатурн(на около 20 години)
Юпитер-Уран(на около 14 години)
Юпитер-Нептун(на около 13 години)
Юпитер-Плутон(на около 13 години)
Сатурн-Уран (на около 45 години)
Сатурн-Нептун(на около 36 години)
Сатурн-Плутон(на около 33 години)
Уран-Нептун(на около 171 години)
Уран-Плутон(на около 127 години)
Нептун-Плутон(на около 492 години)

Някои от тях никога няма да ги изживеем,други са минали и няма да се повторят поне в нашия живот,а трети ни предстоят съвсем скоро.

Най-близките планетни съвпади са:

Юпитер-Нептун-на 21 декември 2009 г.-24 градуса и 18 мин.във Водолей

Юпитер-Уран-на 8 юни 2010 г.-0 градуса и 18 мин.в Овен

Юпитер-Уран-на 19 септември 2010 г.-28 градуса и 43 мин.в Риби

Юпитер-Уран-на 4 януари 2011 г.-27 градуса и 02 мин.в Риби

Как съчетават енергията си тези двойки планети?Какво и къде ще активират в наталните ни хороскопи?Тук в тази тема можем да разгледаме и старите съвпади на тежките планети.Тези които са ги изживяли и помнят,могат да споделят...
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 03:04:31 pm от Мia21 »

*

Uran

• 6041
Re:Планетни съвпади
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 06:33:52 pm »
Съвпадът на Юпитер с Уран в овен ще бъде и в точен съвпад с наталните ми Венера, СЛВ и Хирон.
Като се има впредвид, че Венерката и другите там са си добре аспектирани....ще видим за какви "обрати" и какви "разширения" става въпрос, защото и  може да са само идеологически заради 9 дом.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 07:11:09 pm »
Днес,когато ги разглеждах-един по един,открих доста точни положения с моите планети и ще видим как ще се проявят.

Юпитер-Нептун-на 21 декември 2009 г.-24 градуса и 18 мин.във Водолей-в последните минутки на нат.8-ми дом

-точен квадрат с Венера,Веста,Меркурий-всичките в Телец-11ти
-секстил с Лилит-в 10-ти

Юпитер-Уран-на 8 юни 2010 г.-0 градуса и 18 мин.в Овен-в нат.10-ти дом

-точен секстил със Слънце-11-ти
-точен тригон с Марс в 1-ви

Юпитер-Уран-на 19 септември 2010 г.-28 градуса и 43 мин.в Риби-в нат.10 дом

-точен секстил-Венера,Веста,Меркурий-в 11-ти
-точен тригон със Сатурн-на АЦ-та

Юпитер-Уран-на 4 януари 2011 г.-27 градуса и 02 мин.в Риби-в нат.10-ти дом

Да видим само този съвпад на Юпитер с Уран щастлива случайност ли ще е или нещо друго...

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3 -: Септември 05, 2009, 08:31:13 pm »
Мен най-много ме радва най-близкия съвпад - Юпитер-Нептун-на 21 декември 2009 г.-24 градуса и 18 мин.във Водолей в мой 10 ти натален дом. Ще отправят тригон към Слънце и Венера  в 1 ви дом. На разцвет в кариерата май отиват нещата.

И трите точни съвпада Юпитер-Уран са ми в 11ти натален дом и  не ме озаряват много- опозиция с Плутон в 5 ти дом.

Но сами по себе си   съвпадите би трябвало да са много късметлийски.

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Септември 05, 2009, 10:17:31 pm »
Аааааа!
Сега заради тая опозиция Сатурн Уран, та се поразгледах назад във времето.
При съвпада Сатурн Уран се залюбих, зажених, а после след съвпада се и разведох. Ама любов и ядове.
И двата айдука са съвпадали връз Меркурия и Слънцето ми.

При квадрата Сатурн Уран се залюбих, слава богу не зажених, а после след съвпада ми се разгони фамилията с тоя човек. Ама напреднах много духовно, петилетката взех за часове.
Ама любов и ядове. Транзитен уран опозиция натален връз натална Венера, Сатурн се е влачел из 7-и дом.

Бе на мен кога има мунданен аспект Сатурн Уран се тоя аспект ми засяга възлови планети и се ми се случват чувства с последващ ад.  :'(
А винаги съм казвала, че като бог иска да ми даде урок, ме влюбва, за да ме държи на каишка, докато ме бие, щото иначе се изсулвам и не мож ме хване.

И сега кво се оказа, за мен бог е аспект Сатурн Уран. И бог сега ми е в наличност. И аз пак съм пламнала да се влюбвам.
Е не, това вече не се търпи.

« Отговор #5 -: Септември 06, 2009, 08:38:47 am »
Аааааа!

И сега кво се оказа, за мен бог е аспект Сатурн Уран. И бог сега ми е в наличност. И аз пак съм пламнала да се влюбвам.

хващай гората, бегай, бегай бързо сестро, че ще напишат приказка за децата по твоя случай, трети път стомна за вода е множко бе, нещо трудно учиш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Септември 06, 2009, 11:34:31 am »
На пръв поглед предстоящите мунданни съвпади изглеждат доста късметлийски,стига да не правят лоши аспекти с наталните планети.Особено Юпитер-Уран...,но към него и в трите аспекта е включен и Хирон.  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Септември 06, 2009, 12:04:12 pm »
Е може пък сега да ми се завършва некакъв цикъл, де ми се е отворил като Сатурн е бил съвпад Уран връз Слънце и Меркурий, а?
И сега пък да се отпуши онова, що е било запушено навремето, а?  :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #8 -: Септември 06, 2009, 12:17:52 pm »
Ами,може...При теб и съвпада,и квадратурата,и сега опозицията дават важни събития в живота ти.Доколкото се вижда все с любов са свързани.Ако това те успокоява има хора,къде цял живот не са могли да изпитат тази емоция.Така че,кофти е,но всяко зло за добро.Явно уроци имаме да учим...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #9 -: Септември 06, 2009, 02:07:02 pm »
Според мен ще е много "красив" съвпада на Юпитер-Нептун на 21.12.2009 (на мен ми е РД!!!) Управителите на рибките-душегубки заедно и "мъдрия" стрелец. Много творчество, много извисеност, много лек ветрец, че и по-силен... ;D
На мен там ми мидпойнт луна-слънце, в 8-ми.  :-\ К'во ли ше ми издуха от главата това?
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #10 -: Септември 06, 2009, 02:14:28 pm »
;D Не го мисли ми си го изживей. От туй "оглупяване" по-хубаво няма. Пу-пу!  :)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Mia21

• 2502
« Отговор #11 -: Септември 06, 2009, 02:20:43 pm »
Аз лично се чудя как да го тълкувам за себе си този аспект с квадратурата,която прави.Юпитер ми управлява 6-ти дом,Нептун 10ти.Ще ми квадратира Венера,Веста и Меркурий,т.е управителите на 5ти и 12 ти дом.Квадратурата засяга транзитните ЮП+Н в последния градус на 8-ми и гореизброените натални планети в 11ти.Някой има ли някакви предположения какво може да се очаква при това положение?