Здравей Гост

МУНДАННИ АСПЕКТИ ЗА ТРАНСПОРТНИ ИНЦИДЕНТИ

• 21 Отговора
  • 3705 Прегледи
*

Nebesna

МУНДАННИ АСПЕКТИ ЗА ТРАНСПОРТНИ ИНЦИДЕНТИ
« -: Септември 05, 2009, 07:48:51 pm »
Потресена съм от инцидента - потъването на кораба с българите в Охридското езеро и реших да поставя картата на събитието тук.

Винаги при квадратура на Марс с Меркурий се случват транспортни инциденти - при воден Марс (инциденти по вода), при въздушен Марс (инциденти по въздух), при земен Марс (пътно-транспортни инциденти), при огнен Марс (пожари, изгаряния). Аз мисля, че тази квадратура е основната предпоставка. Който иска може да се включи с по-подробно тълкуване на картата.

Господарката на Меркурий - Венера е в сходяща опозиция на Нептун и Юпитер (прекаляване) - корабът е бил претоварен.

Господарката на Марс - Луната е във воден знак в съвпад с Уран - корабът е потънал впезапно.

*

Helo

Re:МУНДАННИ АСПЕКТИ ЗА ТРАНСПОРТНИ ИНЦИДЕНТИ
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 08:00:33 pm »

Господарката на Меркурий - Венера е в сходяща опозиция на Нептун и Юпитер (прекаляване) - корабът е бил претоварен.

То заради Нептун не може ли да се предположи и че капитана нещо се е заблудил? Може да се предположи и че е бил пиян. Не вярвам да е бил пиян, но Нептун е това.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 08:16:34 pm »
Нептун във водолей определено има отношение към инцидента, заради взаимната рецепция на Уран в Риби. Обаче само този аспект не е достатъчен, за да предвидим морски инциденти. Той само отваря възможности за такава предподставка. Обикновено са замесени Меркурий и Марс . Самите те или техните управители имат връзка с Нептун - пряко или чрез своите управители.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3 -: Септември 05, 2009, 08:30:58 pm »
Може би мидпоинтите  тук  дават повече информация,
в тази карта има едни от най-тежките мидпоинти:

Слънце = Нептун /Плутон
Плутон =  Марс / Сатурн = Марс / Уран
Jupiter  =  Марс / Плутон
МЦ      =  Луна / Уран = Луна / Сатурн

да не ги изброявам всички и тези показват ужасно лош късмет  :-X
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Септември 05, 2009, 09:16:15 pm »
Часът ми се струва неточен. Тук пише,че е потънал в 11 часа. http://www.focus-news.net/?id=n1252995

*

Skarlet

« Отговор #5 -: Септември 05, 2009, 09:23:04 pm »
С час 11 часа асцендентът е на 9 гр.34 мин., а Марс е в 8 дом.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Септември 05, 2009, 09:30:56 pm »
С час 11 часа асцендентът е на 9 гр.34 мин., а Марс е в 8 дом.

Може, но това има значение ако гледаме домовете. А аз говоря за мунданни аспекти. Ако решим да сее задълбаваме и в домовете, тогава ще трябва да сме наистина сигурни за часа.

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Септември 05, 2009, 09:32:04 pm »
Може би мидпоинтите  тук  дават повече информация,
в тази карта има едни от най-тежките мидпоинти:

Слънце = Нептун /Плутон
Плутон =  Марс / Сатурн = Марс / Уран
Jupiter  =  Марс / Плутон
МЦ      =  Луна / Уран = Луна / Сатурн

да не ги изброявам всички и тези показват ужасно лош късмет  :-X

Мунлейди, дай кратка характеристика на тези мидпойнти, как се тълкуват в контекста на инцидентите.

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Септември 05, 2009, 09:38:57 pm »
Небесна,аз се загледах в картата. Като сложих час 11,всичко си дойде на мястото. Тя картата си говори-асц. Скорпион, Марс в 8 дом в Рак,в разходяща опозиция с Плутон.Като прибавим и другите аспекти...има си всички мунданни предпоставки за инцидент във вода. А катастрофи стават по всяко време и всякакви,най-вече пътнотранспортни и това не е свързано със знака на Марс и другите планети, а по-скоро с аспектите.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #9 -: Септември 05, 2009, 09:47:24 pm »
 И аз приемам 11 часа за верния час, в същност при
мидпоинтите само МЦ се променя и застава в най-разрушителния
мидпоинт  МЦ = Марс / Плутон

Тълкуването не е кой знае колко различно от мунданното
значение на планетите, които участват в комбинацията.
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 10:17:39 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #10 -: Септември 05, 2009, 10:24:37 pm »
Е браво, аз с тоя натален асцендент скорпион и Марс в осми рак, вече нема и вода да пия да се не удавя.  :-X

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Септември 05, 2009, 10:32:29 pm »
Е браво, аз с тоя натален асцендент скорпион и Марс в осми рак, вече нема и вода да пия да се не удавя.  :-X

Ох, Кайли! Ще се попикая. ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Септември 05, 2009, 11:20:12 pm »
На 12 септември също има подобни аспекти и предпоставки за инциденти в часовете между 11,30 и 13 часа. Тогава асц. пак е в Скорпион,Марс е неаспектиран в 8 дом и Луната е връх на тауквадрат с Уран,Сатурн и Слънцето.Луната също е в 8 дом.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #13 -: Септември 06, 2009, 10:39:05 am »
Аз пък веднага го свързах с кармата на България-опозицията Плутон-Марс по остта 1-7 домове.Не знам кога ще си научим урока да мислим и да пазим сами себе си :( >:(Но тоя Плутон така ще ни пердаши,че ако не вденем сега,отиде и тоя век...Аз май тоя месец само за погребения ще слушам-близки,сънародници.
И все пак-честит празник Съединение!Някога сме правили и такива неща.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Септември 06, 2009, 12:25:38 pm »
а спомняш ли си ,че онази нощ го коментирахме :( >:( и споделих ,че очаквам инцидент с плавателен съд!боже , ад!
нептун и уран- :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Септември 06, 2009, 04:00:13 pm »
Аз пък веднага го свързах с кармата на България-опозицията Плутон-Марс по остта 1-7 домове.Не знам кога ще си научим урока да мислим и да пазим сами себе си :( >:(Но тоя Плутон така ще ни пердаши,че ако не вденем сега,отиде и тоя век...Аз май тоя месец само за погребения ще слушам-близки,сънародници.
И все пак-честит празник Съединение!Някога сме правили и такива неща.

Докога с тази тежка карма?!?!?  Винаги около и на празници...
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #16 -: Септември 06, 2009, 07:24:13 pm »
усещаш ли как леко те хлъзгат по наклона ,с вредна информираност, а нас ни караш да се смеем
Благодаря ти :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #17 -: Септември 07, 2009, 01:30:41 pm »
06.09.2009
Трагедия почерни и Филипините. Девет души загинаха, а мнозина остават в неизвестност, след като ферибот потъна в южната част на Филипините.
Рано тази сутрин фериботът „Суперфери 9" с 960 души на борда започнал да се накланя. Преди да потъне капитанът успял да подаде сигнал за помощ. Към мястото на трагедията - полуостров Замбоанга, веднага се отправили спасителни лодки. Имали на разположение няклоко часа, за да измъкнат хората.
+++++
Ферибот с 968 души на борда потъна в южната част на страната. Петима души са се удавили, а 63-ма се смятат за изчезнали. Плавателният съд се наклонил неочаквано надясно, а няколко часа по-късно потънал заради пробойна в корпуса на кораба.ерибот с 968 души на борда потъна в южната част на страната. Петима души са се удавили, а 63-ма се смятат за изчезнали. Плавателният съд се наклонил неочаквано надясно, а няколко часа по-късно потънал заради пробойна в корпуса на кораба.

В колко часа са станали 2та инцидента? Интересно ми е да проследим Луната.

Иначе като цяло освен рецепцията Нептун/Уран,според мен по-голям пръст в случващите се аварии и инциденти по вода има вече отново активната мунданна опозиция Сатурн-Уран.Транзитната квадратура Мерк/Марс е само отключваща.

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Септември 07, 2009, 05:58:26 pm »

Иначе като цяло освен рецепцията Нептун/Уран,според мен по-голям пръст в случващите се аварии и инциденти по вода има вече отново активната мунданна опозиция Сатурн-Уран.Транзитната квадратура Мерк/Марс е само отключваща.

Ако разгледате по-обстойно транзитите на 5-ти,ще видите колко много сексикарета имаше-Слънце/Лилит, Меркурий към Юпитер и Хирон, Венера/Уран, Марс към Юпитер и Нептун. Успоредно с тях са и мажорните аспекти и не на последно място Марса във водния знак и Луната в съвпад с Уран в Риби.
Вчера не знам точно в колко часа се е случила и трагедията с ферибота, но има тауквадрат Луна-Марс-Плутон / успоредно с опозицията Сатурн-Уран /, както и неаспектирани Слънце и Венера. Ако отново трагедията се е разиграла в часовете между 12 и 14 часа,няма да се учудя.
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 06:15:05 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Септември 07, 2009, 06:14:26 pm »
В момента и ретроградния Плутон е неаспектиран.