Здравей Гост

ЛУНАТА - дали наистина е естествена...

• 54 Отговора
  • 16187 Прегледи
*

veshti4ka

ЛУНАТА - дали наистина е естествена...
« -: Септември 05, 2009, 08:53:41 pm »
отдавна ме вълнува този въпрос. някак ми се струва, че не е много естествено тяло...
това са причините поради които си мисля, че е изкуствена:

1. всичките търкалета на небето се въртят, а Луната ни показва само една страна
2. в медитация мога да се гмурна във всяка планета, дори и в Слънцето, а в Луната не мога - има нещо като щит! имам прекрасно отработена рачешка Луна на трон по дом и знак в хороскопа си, което значи, че прекрасно ни се препокриват енергиите, НО... ако не мога да го направя, това означава следното: след като човек е Вселенска Божествена енергия и планетите също, затова и човек може спокойно в медитация да се гмурне в енергетиката на една планета. ако Луната е изкуствено тяло, то тя не съдържа Божественото начало в себе си, защото е създадена изкуствено... получава се нещо като ефекта да си блъснеш главата в стена при опита да проникнеш в нея...
3. пускам ви снимка на Луната, която аз съм направила на 17.08.2008 година при пълнолунието. залепила съм обектива на фотоапарата си за окуляра на телескопа и съм снимала. сами ще видите, че Луната си има едно кръгче в долната си част, от което излизат абсолютно прави линии нагоре - нещо като шевовете на надуваема плажна топка. това е адски странно по дяволите и след като качих снимките на рс тогава се оцъклих яко... изглеждат като зашити парчета материя едно за друго - не вярвам природата да си направи тоя бъзик за наша сметка...

вие какво мислите по въпроса  8)

*

Helo

Re:ЛУНАТА - дали наистина е естествена...
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 08:58:50 pm »
Луната е изкуствено тяло, то тя не съдържа Божественото начало в себе си, защото е създадена изкуствено... получава се нещо като ефекта да си блъснеш главата в стена при опита да проникнеш в нея...

Това е нелогично.

Луната е парче скала като други, които летят в Космоса. Но тя изпълнява важна роля в живота на Земята. Бог я е сложил тук, за да влияе на Земята.

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 09:01:51 pm »
Луната е изкуствено тяло, то тя не съдържа Божественото начало в себе си, защото е създадена изкуствено... получава се нещо като ефекта да си блъснеш главата в стена при опита да проникнеш в нея...

Това е нелогично.

Луната е парче скала като други, които летят в Космоса. Но тя изпълнява важна роля в живота на Земята. Бог я е сложил тук, за да влияе на Земята.

Хело, разгледа ли добре снимката а?  не ми казвай кое е нелогично и кое е логично. ако разсъждаваме на принципа на логиката, то определено с езотериката трябва да си обършеш ... дупето...  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Септември 05, 2009, 09:03:31 pm »
а и да не забравя да добавя:

не съм пипала снимката нито с фотошоп, нито с нещо друго - така и не се научих да боравя с тези програми  :-X  снимката е напълно автентична  8)

*

Helo

« Отговор #4 -: Септември 05, 2009, 09:06:41 pm »

Хело, разгледа ли добре снимката а?  не ми казвай кое е нелогично и кое е логично. ако разсъждаваме на принципа на логиката, то определено с езотериката трябва да си обършеш ... дупето...  ;D ;D ;D

Да твърдиш, че на Луната има огромни шевове, защото това тяло е нещо като надуваема топка е просто абсурдно!  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Пък и нали това е страната, която виждаме. Поне да бяха скрили шевовете от другата страна на Луната!  :P ;D ;D  ;D

;)

Ми, не я усещаш, щото това е парче скала. Можеш ли да усетиш енергетиката на парче скала?

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Септември 05, 2009, 09:09:43 pm »
абе ти кьорава ли си  :o :o :o  не го ли виждаш това на снимката? имам още една камара снимки на Луната - правила съм ги по различно време - по светли, по тъмни, но винаги тези "шевове" се виждат!!!

не зная, нещо вътрешно в мен мира не ми дава по този въпрос откак миналата година ги качих тези снимки на компютъра си...

*

Helo

« Отговор #6 -: Септември 05, 2009, 09:22:46 pm »

Най-обикновени образувания на повърхността.

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Септември 05, 2009, 09:37:17 pm »
Хело, такава перфектна симетрия при природни образувания НЯМА!!!

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Септември 05, 2009, 09:43:53 pm »

Ми, не я усещаш, щото това е парче скала. Можеш ли да усетиш енергетиката на парче скала?

усещам енергетиката на всичките планети от слънчевата система, включително и на Слънцето! нещо на Плутона ми идва доста тежичка, но и нея усещам. само до Луната нямам достъп, което е адски странно  :-\

*

Helo

« Отговор #9 -: Септември 05, 2009, 10:01:04 pm »
Хело, такава перфектна симетрия при природни образувания НЯМА!!!

Аз не забелязвам симетрия, особено пък перфектна. Може би трябва някак да онагледиш върху снимката къде точно виждаш симетрия.  ??? ??? ???

« Отговор #10 -: Септември 05, 2009, 10:10:49 pm »

усещам енергетиката на всичките планети от слънчевата система, включително и на Слънцето! нещо на Плутона ми идва доста тежичка, но и нея усещам. само до Луната нямам достъп, което е адски странно  :-\
По този въпрос никога не съм се замисляла .
Ти какво ще кажеш по въпроса за линиите?И какво е Луната според теб?Аз само съм чувала някви легенди по точно версии че астронавтите като са казнали там са виждали някви форми на живот и подобни някви истории но не съм имаа наблюдения а и не мога да се гмурна в планетите като тебе.
Много би ми се искало да знам какво е усещането?Уникано предполагам
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Септември 05, 2009, 10:20:05 pm »

Ти какво ще кажеш по въпроса за линиите?И какво е Луната според теб?Аз само съм чувала някви легенди по точно версии че астронавтите като са казнали там са виждали някви форми на живот и подобни някви истории но не съм имаа наблюдения а и не мога да се гмурна в планетите като тебе.

ми точно линиите де - те ми са странни - като разрязан портокал - перфектно симетрични... такова чудо природно нема бе братче  :o

а за версии не съм и чела, но съм виждала други снимки на пълнолуние в нета и на тях ги има тези линии...

усещането е все едно се гмуркаш в морето - със светлинното си тяло при медитация бриша из слънчевата система - прекрасно е! летиш около планетите като птица и после се гмуркаш... просто е невероятно...
с Инти преди да се запознаем на живо изкарахме една медитация на Нептун и там се запознахме първо и изръшнахме Слънчевата система  ;D ;D ;D  
когато отдадеш ЛЮБОВ към една планета, тя те допуска в себе си и ти можеш да преминаваш през нея като през фин облак - на чисто енергийно ниво...  :-[  отдаването на Божествена Любов от сърдечна чакра излъчена ти е паспорта или пропуска за Вселената...  ;)
последния път като ходих на Слънцето се претоплих да му се невиди и после цяла седмица ме връхлитаха гущерини  ;D ;D ;D  там ще ходя зимъска - като ми стане студено  ::)

ама при Луната номера не минава  :'( :'( :'(  което ме навява на мисълта, че е изкуствено създадено тяло. от кого обаче - идея нямам, а защо е създадено - то е ясно - влиянието на Луната е прекалено голямо за да подлежи на съмнение...

« Отговор #12 -: Септември 05, 2009, 10:40:59 pm »

ми точно линиите де - те ми са странни - като разрязан портокал - перфектно симетрични... такова чудо природно нема бе братче  :o

а за версии не съм и чела, но съм виждала други снимки на пълнолуние в нета и на тях ги има тези линии...

усещането е все едно се гмуркаш в морето - със светлинното си тяло при медитация бриша из слънчевата система - прекрасно е! летиш около планетите като птица и после се гмуркаш... просто е невероятно...
с Инти преди да се запознаем на живо изкарахме една медитация на Нептун и там се запознахме първо и изръшнахме Слънчевата система  ;D ;D ;D  
когато отдадеш ЛЮБОВ към една планета, тя те допуска в себе си и ти можеш да преминаваш през нея като през фин облак - на чисто енергийно ниво...  :-[  отдаването на Божествена Любов от сърдечна чакра излъчена ти е паспорта или пропуска за Вселената...  ;)
последния път като ходих на Слънцето се претоплих да му се невиди и после цяла седмица ме връхлитаха гущерини  ;D ;D ;D  там ще ходя зимъска - като ми стане студено  ::)

ама при Луната номера не минава  :'( :'( :'(  което ме навява на мисълта, че е изкуствено създадено тяло. от кого обаче - идея нямам, а защо е създадено - то е ясно - влиянието на Луната е прекалено голямо за да подлежи на съмнение...
Умните глави демек учените биха казали че линиите са няква зрителна измама примерно.Убедена съм че знанията ни са изключително недостатъчни и не знам каква е причиата елементарно невежество или някъв вариант на Плоската Земя (имам предвид старата история за църквата и плоската Земя около която всичко се върти)и съзнателното държане на масите в неведение
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #13 -: Септември 05, 2009, 10:48:08 pm »
категорично не съм съгласна, че е зрителна измама. ако беше така, нямаше да има проблем с достъпа до енергетиката и като планета... честно казано едва ли и учените знаят нещо, а това че нашите знания са нюню - това е ясно като бял ден  ;D  но пък Луната си е там от хилядолетия - така, че едва ли учените имат някаква яснота  ;)  или пък ако имат, то това се крие...

нали се сещаш, че ако се изпляска на ачика такова кощунство и света ще пощръклее  :(  определено някоя по-стара цивилизация /имам в предвид от друга планета/ от нашета може би има яснота по въпроса, ноооо ....  явно засега ще се уповаваме на догадки  :(

*

Helo

« Отговор #14 -: Септември 05, 2009, 10:53:49 pm »
категорично не съм съгласна, че е зрителна измама. ако беше така, нямаше да има проблем с достъпа до енергетиката и като планета... честно казано едва ли и учените знаят нещо, а това че нашите знания са нюню - това е ясно като бял ден  ;D  но пък Луната си е там от хилядолетия - така, че едва ли учените имат някаква яснота  ;)  или пък ако имат, то това се крие...

Замисляла ли си се някога, че може всичките ти преживявания, които се разиграват в ума ти и представляват "достъп" до неща извън Земята, всъщност да са фалшиви, илюзии, нищо повече!!! Или някой нарочно ти ги праща в главата, за да си вярваш, ама всъщност те заблуждава?

« Отговор #15 -: Септември 05, 2009, 11:06:04 pm »
категорично не съм съгласна, че е зрителна измама. ако беше така, нямаше да има проблем с достъпа до енергетиката и като планета... честно казано едва ли и учените знаят нещо, а това че нашите знания са нюню - това е ясно като бял ден  ;D  но пък Луната си е там от хилядолетия - така, че едва ли учените имат някаква яснота  ;)  или пък ако имат, то това се крие...

Замисляла ли си се някога, че може всичките ти преживявания, които се разиграват в ума ти и представляват "достъп" до неща извън Земята, всъщност да са фалшиви, илюзии, нищо повече!!! Или някой нарочно ти ги праща в главата, за да си вярваш, ама всъщност те заблуждава?
А ти замисляла ли си се,че твоята еалност и обективност може да са фашиви илюзии,които някой ти ги праща.то тва за всеки се отнася не само за теб.Кое е реалност и кое не ,теорията на относителността и т.н.
Но а тебе като Телец ти е лесно ползвайки коективното съзнаие.Щом всички така правят и аз така значи съм на прав път .Тебе не те познавам ,но се чудя един Телец кво друго освен материалното и практичото би могло да го вълнува?
Дори не осъзнаваш 90 %от нещата ,които пише Вещичка ама коментираш ли коментираш.....то няма лошо за тва е форума ама щом си губиш времето поне мисли за написаното освен да го коментираш.Всъщност си е твоя работа чета ти постовете покрай тези На Вещичка и не мога да не отбележа нящо,което го забелязвам за кой ли път.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #16 -: Септември 05, 2009, 11:12:07 pm »

А ти замисляла ли си се,че твоята еалност и обективност може да са фашиви илюзии,които някой ти ги праща.то тва за всеки се отнася не само за теб.Кое е реалност и кое не ,теорията на относителността и т.н.

Да, замисляла съм се!

Още в древните индийски текстове е казано, че всичко е Майя, илюзия. И някои от нашите спомени също може да са фалшиви.

Цитат
Но а тебе като Телец ти е лесно ползвайки коективното съзнаие.Щом всички така правят и аз така значи съм на прав път .Тебе не те познавам ,но се чудя един Телец кво друго освен материалното и практичото би могло да го вълнува?

Ако още не си забелязала, аз обичам да противореча, не да правя точно като всички.

Цитат
Дори не осъзнаваш 90 %от нещата ,които пише Вещичка ама коментираш ли коментираш.....то няма лошо за тва е форума ама щом си губиш времето поне мисли за написаното освен да го коментираш.Всъщност си е твоя работа чета ти постовете покрай тези На Вещичка и не мога да не отбележа нящо,което го забелязвам за кой ли път.....

Осъзнавам идеално това, което тя пише. Мислиш си, че си достигнала до някакво Висше знание за тайни работи, ама хич не е така.  ;)
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 11:28:55 pm от Helo »

« Отговор #17 -: Септември 05, 2009, 11:29:29 pm »

Да, замисляла съм се!

Още в древните индийски текстове е казано, че всичко е Майя, илюзия. И някои от нашите спомени също може да са фалшиви.

Цитат

Ако още не си забелязала, аз обичам да противореча, не да правя точно като всички.

Цитат

Осъзнавам идеално това, което тя пише. Мислиш си, че си достигнала до някакво Висшо знание за тайни работи, ама хич не е така.  ;)
До тук никъде не съм споменавала висше съзнание или тайни работи и кво си мисля с телешки мерк труднно ще се сетиш.За безмислена полемика нямам време и настроение тук има пррекасни постове,и не искам да си чеша езика и да противореча на някой еи така заради идеята....едно е да противоречиш друго е да споделиш мнието си дори и да е различно от това на другите (ако схвашташ разликата)
Глупаво е и да се заяждаш с участиците във форума .
Пък ако искаш да продължаваш да коментираш (и си нямаш друга работа)кво точно си мисля ок нямам протов имаш право да прекарваш времето си тук както намериш за добре и полезно за себе си ...
Типично в твой стил и ще изръсиш още няква умнотия .....
ама дрънкай си щом ти харесва няма лошо
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 11:35:30 pm от proserpine »
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #18 -: Септември 05, 2009, 11:42:05 pm »

и кво си мисля с телешки мерк труднно ще се сетиш.

А ако имам нещо важно в Скорпион пак ли не мога да се сетя или с Меркурий в Телец просто няма да стане?

Ееееееееехххххххх, хора с Меркурий в Телец, хич и не се напрягайте да мислите или да се опитвате да разберете мислите на другите , ми просто няма да стане! Няма начин!!!

« Последна редакция: Септември 05, 2009, 11:52:06 pm от Helo »

« Отговор #19 -: Септември 05, 2009, 11:50:38 pm »

и кво си мисля с телешки мерк труднно ще се сетиш.

А ако имам нещо важно в Скорпион пак ли не мога да се сетя или с Меркурий в Телец просто няма да стане?

Ееееееееехххххххх, хора с Меркурий в Телец, хич и не се напрягайте да мислите  или да се опитвате да разберете мислите на другите, ми просто няма да стане! Няма начин!!!

Ама преди да си го написала се сетих че ще изръсиш умнотия няква .
Сладур си голям да знаеш ....Лека нощ да пожелая на който чете не че ми се спи ама утре работа ме чака...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв