По този въпрос никога не съм се замисляла .
Ти какво ще кажеш по въпроса за линиите?И какво е Луната според теб?Аз само съм чувала някви легенди по точно версии че астронавтите като са казнали там са виждали някви форми на живот и подобни някви истории но не съм имаа наблюдения а и не мога да се гмурна в планетите като тебе.
Много би ми се искало да знам какво е усещането?Уникано предполагам
ми точно линиите де - те ми са странни - като разрязан портокал - перфектно симетрични... такова чудо природно нема бе братче

а за версии не съм и чела, но съм виждала други снимки на пълнолуние в нета и на тях ги има тези линии...
усещането е все едно се гмуркаш в морето - със светлинното си тяло при медитация бриша из слънчевата система - прекрасно е! летиш около планетите като птица и после се гмуркаш... просто е невероятно...
с Инти преди да се запознаем на живо изкарахме една медитация на Нептун и там се запознахме първо и изръшнахме Слънчевата система
когато отдадеш ЛЮБОВ към една планета, тя те допуска в себе си и ти можеш да преминаваш през нея като през фин облак - на чисто енергийно ниво...

отдаването на Божествена Любов от сърдечна чакра излъчена ти е паспорта или пропуска за Вселената...

последния път като ходих на Слънцето се претоплих да му се невиди и после цяла седмица ме връхлитаха гущерини

там ще ходя зимъска - като ми стане студено

ама при Луната номера не минава

което ме навява на мисълта, че е изкуствено създадено тяло. от кого обаче - идея нямам, а защо е създадено - то е ясно - влиянието на Луната е прекалено голямо за да подлежи на съмнение...