Здравей Гост

КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ...НЕ Е КРАЙ,А ЕВОЛЮЦИЯ!

• 59 Отговора
  • 14282 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re:КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ...НЕ Е КРАЙ,А ЕВОЛЮЦИЯ!
« Отговор #20 -: Февруари 12, 2011, 04:39:14 pm »
,
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:12:22 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tanina80

« Отговор #21 -: Февруари 12, 2011, 05:27:25 pm »
да ви докладвам за 10 и 11 февруари  :P

на 10 вечерта сънувах, че е паднал бял пухкав сняг навсякъде и е покрил всичко, а снощи сънувах, че сме събрани на някакво обучение - точно като децата в училище и ни се даваха нещо като последни наставления от технически характер за самият преход догодина... обаче бъкел не помня нищо от цялата работа...  :-\

Довечера май синоптиците казали, че може да превали малко сняг ... така чух.
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 07:22:43 pm от tanina80 »

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #22 -: Февруари 12, 2011, 05:35:11 pm »

за последователните, животинските и оп-овете се знае, че ще имат доста дълъг период на пробуждане и явно не им е дошло времето сега, но защо се спекулира с това, че хората са тикви и не щат и да чуят за духовност ..

Ми  защото наистина сме тикви, то цялата схема е тотално сбъркана ..  ;) ;D  факт! за съжаление ..

Цитат
се опитват да пробудят хората, а те видиш ли си тропат с крака и не щат да се пробуждат и прочее дивотии!?!?! та нали, финалните в същност са малко и те са вече пробудени /остава и да не са  Grin  в предпоследната година/, а останалите просто събират опитности /редовите инкарнации/ и не е нужно те да се пробуждат.

Всъщност, ние сигурни ли сме в това?! Аз мисля, че някой се опитва да саботира тоя процес .. междувпрочем така го сънувах .. не сега, ами от преди още ..

А сега сънувах, че съм на някакво много диво място. Един рис ме фиксира отдалече и се втурна към мен. Изплаших се много, но не помръднах от мястото си. Той се засили и с предните лапи се качи на раменете ми и започна да си отърква главата в мен, както правят котетата.  :P  И така се прегръщахме и забавлявахме дълго време.

//

Вещичке, ти ако може да се сетиш нещо от напътствията за прехода, няма да е зле..  :P

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

tanina80

« Отговор #23 -: Февруари 12, 2011, 05:57:24 pm »
Всъщност, ние сигурни ли сме в това?! Аз мисля, че някой се опитва да саботира тоя процес .. междувпрочем така го сънувах .. не сега, ами от преди още ..
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 06:25:31 pm от tanina80 »

*

Инти

• 2068
« Отговор #24 -: Февруари 12, 2011, 06:46:08 pm »
По реинкарнациите аз не съм спец, Вещи, но ми се струва следното:

Като наблюдавам людете по земята, с които животът ме е срещал по-отблизо - огромната им част, почти всичките са на светлинни години от просветление, толкова са бетонирани в себе си, материалното в живота, техните си домове, техните си семейства, деца, мъже, майки, бащи, работи, техните си пари, покупки, трапези, блюда, дупета, етц...

Че и себе си бих сложила в този кюп :lol:

Та - дори най-сияйните пришълци отвън да им се тапосат на верандите с най-смирена и щедра технология и техника, и намерения да ги просветляват - пак далече няма да стигнат в просветляването им...

Но все пак, ми се струва, че има логика и в таова разделение в човешките редици... Всеки иска да стане лидер, но само тези с реалните потенциали,, качества и читави драйвове ще бъдат светнати с лампички :mellow:

:08: :rolf:

Не е възможно всички да сме на едно ниво.  И на мен не ми беше приятно когато прочетох в една книга, че всички души, които не са достатъчно издигнати щяли да изгорят в космична пещ, но явно наистина е изтекло времето за еволюция на съзнанието.

Помня в една визуализация преди години, как видях хората от нисше ниво под мен, сякаш бяха образно над пъкъла, разделяше ни някаква тънка прозрачна преграда, но плътна енергийно. Стана ми много мъчно за тях , исках да ги спася и се наведох към тях, в този момент дойдоха двама ангели и ме вдигнаха мигновено, казаха ми да не ги съжалявам. В  момента в който започва да ти става мъчно и да изпитваш съжаление, ти падат вибрациите. Някъде пък като думи от Христос бях чела, че не трябва да изпитваме съжаление, да сме неспокойни, да плачем и да тъжим, защото по този начин не можем да приемем високите вибрации от космоса, сякаш сами се самоизолираме от космоса, и по този начин дори и да искат не могат да ни помогнат.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #25 -: Февруари 12, 2011, 06:52:08 pm »

нормално е да се опитват да ни саботират, защото гущерчетата не желаят възнесението и не го разбират. да не говорим, че те са първи дето ще изпаднат от групата, защото не са достигнали нивото. рано или късно ще го достигнат, но няма да е в този цикъл...

Вещичке, ти ако може да се сетиш нещо от напътствията за прехода, няма да е зле..  :P

кьорав спомен нямам от това  :-\  само се сещам, че ми беше лесно и се въртях на всички страни, щото не ми казваха нещо дето не го знам  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #26 -: Февруари 12, 2011, 07:16:25 pm »

нормално е да се опитват да ни саботират, защото гущерчетата не желаят възнесението и не го разбират.

именно, според мен и на доминантните, които живеят в наше време няма да им е лесно пробуждането .. ми как да стане като храната и водата са фрашкани с невротоксини, и  всички са яко зомбирани ..

аз мисля да направя 10 дни житен режим с лимец, че на него поне не може да му се въздейства генетично ..  ;)

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Инти

• 2068
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2011, 07:19:02 pm »
аз мисля да направя 10 дни житен режим с лимец, че на него поне не може да му се въздейства генетично ..  ;)

само лимец не знам какво е, би ли ми обяснила?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #28 -: Февруари 12, 2011, 07:19:37 pm »
  ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:28:19 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #29 -: Февруари 12, 2011, 07:25:21 pm »
леле тва много интересно  ;D

уф немам време сега, че броя народонаселението на нашата улица и сега се прибрах за малко да хапна  :P  след час-два пак ще надзърна тука, че взе да ми става все по-интересно  ;)  то голяма забава тва преброяване - всички се познаваме и където и да ида му засядаме на приказки и не знам кога ще приключа  :rolf:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #30 -: Февруари 12, 2011, 07:36:42 pm »

само лимец не знам какво е, би ли ми обяснила?

Да, разбира се .. лимеца е древното жито .. малко трудно се намира, но при добро желание ..  ;)

"Някога хората са имали „слънчева“ храна от първични растения и преди да посегнат към нея са настройвали своята вътрешна светлина с молитва. Днес не изпитваме нужда от подобна настройка, сигурно защото се храним предимно с хибриди, в които светлината почти е погаснала. Навлизайки в нас тя среща един замътен, тъжен светлик, към който прибавя своите още по-ниски вибрации. От всекидневната среща между тези две светлосенки живее нашата сумрачна цивилизация". - Емил Елмазов

>> ИЗНАЧАЛНИЯТ ХЛЯБ, ЛИМЕЦ, ДИВОТО ЖИТО НА ДРЕВНОСТТА

*

Инти

• 2068
« Отговор #31 -: Февруари 12, 2011, 07:40:55 pm »
Намерих тази книга в моя компютър, не знам откъде съм я свалила, но щом отворих линка, който си прикачила си спомних, че съм го разглеждала и  преди> Качвала ли си я тук преди това, не съм я сваляла от друг сайт със сигурност, или поне нямам никакъв спомен за прихождането й в моя комп ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #32 -: Февруари 12, 2011, 07:55:48 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:27:43 am от Синухе »

*

Инти

• 2068
« Отговор #33 -: Февруари 12, 2011, 08:51:47 pm »
Абсолютно, няма значение колко инкарниции има на брой когато си говорим за линейно време. Важното в критичната точка на преход, какво ще реши Свръхдушата за нейните проявления на земно и паралелно ниво, по нейна преценка, ако е натрупан достатъчно опитност може да издърпа тези многоизмерни Азове и тя да се отгли нагоре.Ние сме във всеки един момент във връзка със Свръхдушата, но е заключена способността ни, да се докосваме до информацията която тя носи, защото една определена инкарнация, може да се свърже с паралелна и да й помогне в прехода, ако тя е има нужда от това. Когато дойде времето за жътвата, няма да има значение вече с колко инкарнации работи тази Свръхдуша, прибира се реколтата и до там. Нищо не се изключва, всички финални, редови и тем подобни са едно цяло!

Съвсем наскоро попаднах на книгата "Физика на чудесата", там са посочени практически упражнения за това как да направим връзка с нашите други инкарнации, така като пример беше посочено, че военен е успял да установи връзки със свое бъдещо Аз 25 години напред във времето, което му помага с информация от бъдещето.

"ОПЕРАЦИЯ ТЕРА"

И тъй, за да сe върнeм на Свръхдушата ¬ от мястото извън врeмeто (коeто e мястото обитавано от Свръхдушата), всичкитe й проeкции са eдноврeмeнни. Но от глeдна точка на мястото вътрe във врeмeто, всeки живот сe прeживява като същeствуващ отдeлно във врeмeто. Виe говоритe за "минали животи", а понякога и за "бъдeщи животи", но това са изрази на някой, обвързан с линeйното врeмe. Можeтe да "си спомнитe" тeзи минали "животи" като получитe достъп до информацията в Свръхдушата. Свръхдушата e хранилищeто на всички лични спомeни от всички "животи", които създава. В подходящ момeнт, eдна от подпрограмитe нахлува и си "спомнятe" нeщо от тeзи други "животи" ¬ то ви помага при разгръщанeто на "програмата" за "живота" който прeживяватe като сeгашeн.

Всeки "живот" e всъщност проeкция на Свръхдушата в опрeдeлeно обкръжeниe от пространство/врeмe. То e свързано със Свръхдушата чрeз "срeбърна нишка" ¬ нишка, която свързва пряко физичeското тяло със Свръхдушата и която функционира като комуникационна връзка мeжду Свръхдушата и тялото или "живота". Свръхдушата същeствува извън линeйното врeмe, затова от нeйната пeрспeктива всичкитe й проeкции сe развиват eдноврeмeнно. Тя e свободна да прeкрати дадeн живот, в който случай просто изключва срeбърната нишка, или да създадe нов, в който случай протяга срeбърна нишка до развиващия сe eмбрион. Врeмeто e вeкторно количeство свързвано с матeриалната рeалност. Тъй като Свръхдушата същeствува в нe¬матeриална рeалност, тя e извън линeйното врeмe.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #34 -: Февруари 12, 2011, 09:31:45 pm »

Колкото и инкарнации да има един ВА-повечето са разпръснати във време-пространството и много малко са едновременно в тук и сега-то.Примерно сега мога да имам в същото пространство-време няколко паралелни инкарнации и макар че знам за 5-7 някъде,сигурно не са повече от 10.Колкото и да са на фона на 1500 пръснати из времето си сметни какъв процент е.А дори и тези които са в същият участък от време-пространство могат да бъдат на различни нива-някои да са редови както викаш,а други доминантни,във всеки един случай дори от тази малка част само 1-2 могат да бъдат по-сериозно духовно осъзнати за себе си.И като включим фактора осъзнаване,който при всяка от тях е строго индивидуален,няма гаранции за това,че примерно и в момента са особено просветлени, дори и да носят програмата за това.Отделно има и саботажи,но и те се преодоляват де.В смисъл в това сега което ние изживяваме процента Финални инкарнации при това всяка стигнала на различно ниво в осъзнаването си като ВА на фона на Финалните инкарнации през цялото време е сравнително малък (примерно дори ако вземем само 10 000 години,а един човешки живот го сложим на 50 години средно-макар че и това е много особено гледайки назад,се падат 200 основни прохода за инкарниране,а всеки проход може да се използва примерно с пакет от 10 паралелни инкарнации,което прави 2000 и само една е Финалната и може да бъде разположена къде да е през тези условни 10 000 години или получаваме съотношение 1/2000 за възможността Финалната да е в момента;ако условно вземем 50 процента да са ВА част от човечеството и това са примерно 4 милиарда делено на 2000,за да получим потенциалните финални са 2 милиона;сега дали тия 2 милиона и те не се делят на 5 (10000 години делено на 2000 инкарнации) вече не знам и аз почвам да се омотвам с тази математика  :lol:).Абе както и да ги смятаме,на фона на масата Финалните не са толкова много.

Чуждият разум гледа самото развитие на човечеството като вид,а не като индивидуално израстване на определеният дух и за това е такова отношението му.При маите виждаме,че за тях това е напълно нормално-самото човечество да минава с тези времеви стъпки в еволюцията докато като вид, достигне нужното ниво.Макар че факта,че има Финални в различните епохи говори за това,че дори самата група на Финалните не се "въздига" едновременно,пък какво остава за останалата маса,която е я редова,я нещо дето не се знае какво е .Прехода сега е планетарен или за цялото човечество,а не толкова за Финалните инкарнации.Но това е по-скоро достъп който ще отключи нещо биологически,ДНК-то и отделно границата с другите измерения,пък вече кой каквото може. Също така не вярвам,че автоматично хоп минава 2012та и всички ФИ се изтеглят от ВА .

от тази твойта математика ама хъп нищо не вдянах, така че я прескачам тотално  :rolf:

така, за останалото: искаш да кажеш, че висшите същности не гледат на хората, като видове инкарнации, ами като на един тюрлю гювеч в едно цукало и хич не им дреме за това кой ква инкарнация е бил и какви ги е творил  :o :o :o 

това ми звучи абсурдно на фона на перфектно подредената Вселена!

има нещо друго, но не мога да схвана същността му... сякаш онези, които хокат не са толкова висши за колкото се представят  :unsure:

дори и да не са всичките ни инкарнации в точно този отрязък от време, то нашите и да не са има и други, така че работата е все същата. никъде дори и в Матрицата не пише, че всяка редова инкарнация трябва да е духовно просветена, дори напротив - докато ФИ се грижи за духовните ценности на ВА, то редовите плетат по малките мрежички на обикновените и тривиални неща в живота, които ни спохождат, но всички те изграждат единното цяло на ВА. така, че не виждам смисъл от мрънкането на някого и оплюването на хората... щото Манчо селският идиот например, може и да е моя редова инкарнация и ако му се подигравам все едно го правя на себе си...

па и никога не съм си мислела, че ВА ще изтегли ФИ през 2012, защото то и след това ще е най-голямата работа за вършене...

*

Инти

• 2068
« Отговор #35 -: Февруари 12, 2011, 10:11:53 pm »
искаш да кажеш, че висшите същности не гледат на хората, като видове инкарнации, ами като на един тюрлю гювеч в едно цукало и хич не им дреме за това кой ква инкарнация е бил и какви ги е творил  :o :o :o  

Ами точно това се имаше впредвид , гледа се мащабно, колективно, цялото човечество носи със своя принос за еволюцията, никой космически разум няма да го детайлизира до индивидуална инкарнация, не че не ги е грижа, просто се взема есенцията от отделните инкарнации, макар че на този етап от еволюцията си човечеството не може да се издигне на толкова високо ниво като маянската цивилизация и хоп да се прехвърли на куп всички хора в ново измерение, прекалено малко сме на брой за да се извърши този квантов скок, но колкото успеят да се трансформират ще бъдат прехвърлени.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #36 -: Февруари 12, 2011, 10:32:49 pm »
Да, ми че то и ние по аналогичен начин разглеждаме рептилите - колективно, макар във филма V да показаха, че има и готини сред тях ..   :rolleyes:

"ОПЕРАЦИЯ ТЕРА"

Благодаря за препратката, тая книга изглежда интересна.  ;)  А пък книгата за лимеца, честно казано и аз нямам никакви спомени къде съм я качвала.  :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #37 -: Февруари 12, 2011, 11:02:16 pm »
Книгата е в три части, ще ти ги закача в линк към докс.бг

Тук някои са фенове на книгата Матрица V, други на Тера  ;D

Истината си е истина, независимо от източника.

http://dox.bg/files/dw?a=9b2b32f723
http://dox.bg/files/dw?a=8fc55781d5
http://dox.bg/files/dw?a=b80bf72079

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #38 -: Февруари 12, 2011, 11:15:51 pm »
О, благодаря много, аз вече я чета  ;)  и усещам как няма да спя няколко вечери. :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #39 -: Февруари 12, 2011, 11:17:17 pm »
О, благодаря много, аз вече я чета  ;)  и усещам как няма да спя няколко вечери. :P

В нея има заложени светленни кодове, така че със сигурност няма да спиш спокойно. Като я пратих на един приятел в София, и я прочети на един дъх, беше много въодушевен.