Здравей Гост

КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ...НЕ Е КРАЙ,А ЕВОЛЮЦИЯ!

• 59 Отговора
  • 14283 Прегледи
*

gal

• *
  • 351
Re:КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ...НЕ Е КРАЙ,А ЕВОЛЮЦИЯ!
« Отговор #40 -: Февруари 12, 2011, 11:22:55 pm »
Ох, не знам какво са заложили в тая книга, но определено ме привлича много силно ..  Мога да го сравня само с усещането, което изпитах докато четях Матрицата 5, ама то и там май имаше заложено нещо ..  :-\
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #41 -: Февруари 13, 2011, 12:07:31 am »
Сега като мисля върху това колкото и да е смешна логиката-ако солта пречиства негативната енергия,не би ли трябвало захарта да прави обратното-да я събира.Известно е,че захарта помни,в случая е важно с какви вибрации е наситена,но явно трябва да се внимава.

няма нищо смешно в тази логика- захарта нали е Венерина,тя служи на лъжата да мине за Истина.Хората са склонни да се доверят безрезервно на сладък човек,хрисим на вид . В Омирови времена грозноватите са приемани за лоши хора,а на красавците всеки е вярвал.
Имаше една серия на Хари Потър ( ;D),в която се появи нов учител-приятна ниска женица,с глас като звънче,розово костюмче,мили обноски и непрекъснато бъркане на чайчета ..Познай с коя планета я асоциирам  ;)
Веднъж Хари Потър видя нещо странно и като отиде да й разкаже,милата женица му направи чайче,бутна магиийка да го болят ръцете и го застави да пише няколко стотин пъти нещо от рода на ''не вярвам на това,което съм видял''.В красива тетрадка с розови,вероятно и ароматизирани листи.
Тази лелка стигна и до директорското място,но изглежда солта(Истината) е по-силна,та не се застоя особено дълго там.

п.с. от 9-ти до 11-и имах подобно главоболие.Без температура или болки,а просто неприятен натиск.Но аз си имам главоболия понякога,при мен са с нещо като очистителна функция.През тези 2-3 дни имах силно напрежение в дланите,това ми се стори малко по-странно (може да съм имала повишена телесна температура)
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 12:23:38 am от жълтолилава »

« Отговор #42 -: Февруари 13, 2011, 12:36:20 am »

Вещичке, ти ако може да се сетиш нещо от напътствията за прехода, няма да е зле..  :P

Не съм Вещичка,но свързано с това-в "Цветето на Живота" ІІ,малко преди края на книгата....малеее,какви страхотийки-фантастичните филми репички да ядат...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Инти

• 2068
« Отговор #43 -: Февруари 13, 2011, 12:52:33 am »
Марсине, появи се като марсианец от нищото ;D :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #44 -: Февруари 13, 2011, 01:37:52 am »
 :-\
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:27:11 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #45 -: Февруари 13, 2011, 02:32:34 am »

А това последното за ФИ и ВА май останах с такова впечатление от автора на Матрицата,но може и да не помня вече  :-\

да бе и аз така го разбрах от Матрицата, но не е така и съм напълно убедена, щото нещо вътрешно ми го казва. все едно да твърдиш, че като умреш и край - нищо, пълна анихилация  ;D ;D ;D 

да ама не...

а за висшите - ами онези там от 5-то и прочее нагоре измерения...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #46 -: Февруари 13, 2011, 02:34:09 am »

Вещичке, ти ако може да се сетиш нещо от напътствията за прехода, няма да е зле..  :P

Не съм Вещичка,но свързано с това-в "Цветето на Живота" ІІ,малко преди края на книгата....малеее,какви страхотийки-фантастичните филми репички да ядат...

амииии и по-страшни филми съм гледала  :57:  Друнвало е много мек е нежен в изказванията си даже  ;D

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #47 -: Февруари 13, 2011, 03:03:15 am »

да бе и аз така го разбрах от Матрицата, но не е така и съм напълно убедена, щото нещо вътрешно ми го казва. все едно да твърдиш, че като умреш и край - нищо, пълна анихилация  ;D ;D ;D  

Нее, не е така .. в Матрицата 5 пишеше, че скоро ние ще се преместим на нови по-вълнуващи места ..  :P  а последователните щели да си останат на бавната писта ..  ;)

А сега чета Операция Тера, и там пише същото:

Болшинството от хората щe прeминат прeз портала, който наричатe физичeска смърт. Нe e вярно, чe тe "умират", но така изглeжда за тeзи, които остават назад в трeто измeрeниe. Всъщност, тe просто прeминават от своитe тeла в различна равнина на рeалността, която обикновeно e нeвидима за онeзи, които сe намират от другата страна на границата мeжду равнинитe. // това ми напомня за филма 'Селестинското пророчество'

За останалитe прeживяванeто щe бъдe малко по­различно. Сравнитeлно малък брой щe отговори на критeриитe за прeмeстванe на Тeра. Това са онeзи, които щe сe eвакуират в своитe физичeски тeла. Останалитe щe мислят, чe всe ощe живeят на същата планeта, но щe станe разцeпванe на рeалноститe така, чe щe сe появят различни врeмeви линии. За всeки човeк от дадeна врeмeва линия щe изглeжда сякаш много хора са просто изчeзнали. Но толкова много нeща щe сe случват на нивото на явлeнията, чe дори тази очeвидна разлика щe бъдe eдва забeлязана. Тe щe бъдат прeкалeно заeти с прeдизвикатeлствата на живота момeнт за момeнт.

Започва да сe извършва свързванe на онeзи хора, които са прeдопрeдeлeни да сподeлят общ прeдначeртан път. Това важи за всички врeмeви линии. Чрeз принципа на рeзонанса всeки "намира своeто", така да сe кажe. Всeки човeк щe откриe, чe срeща нeпознати, с които момeнтално сe чувства у дома. С други пък, които са му били познати в миналото, щe започнe да сe чувства сякаш внeзапно са започнали да говорят на различни eзици.

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #48 -: Февруари 13, 2011, 06:44:58 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:26:50 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #49 -: Февруари 13, 2011, 02:14:18 pm »
ето това изречение от операция Тера, обезмисля всякакви хокания по отношение на човешкият род!!!

Виe стe направили избора за тази дeстинация прeди да дойдeтe в сeгашното си тяло. Ако някой изглeжда, чe "пропуска знака" или нe "получава съобщeниeто",  отчeтeтe възможността това да e така по избора на нeговата душа. Няма случайности.

:tongue2: :tongue2: :tongue2:

*

tanina80

« Отговор #50 -: Февруари 13, 2011, 07:21:04 pm »
Сега като мисля върху това колкото и да е смешна логиката-ако солта пречиства негативната енергия,не би ли трябвало захарта да прави обратното-да я събира.Известно е,че захарта помни,в случая е важно с какви вибрации е наситена,но явно трябва да се внимава.

няма нищо смешно в тази логика- захарта нали е Венерина,тя служи на лъжата да мине за Истина.Хората са склонни да се доверят безрезервно на сладък човек,хрисим на вид . В Омирови времена грозноватите са приемани за лоши хора,а на красавците всеки е вярвал.

Ми по пътя на тая логика - не ми вярвайте на нищо, което казвам, защото Венера скоро ще ми кацне на АСЦ, май точно по време на пълнолунието дето го чакаме ВДЛ-ЛЪВ.  :wub: Пиша по спомен, може и да не минава от там - Венера в КЗР.

*

tanina80

« Отговор #51 -: Февруари 13, 2011, 07:23:43 pm »
да ви докладвам за 10 и 11 февруари  :P

на 10 вечерта сънувах, че е паднал бял пухкав сняг навсякъде и е покрил всичко, а снощи сънувах, че сме събрани на някакво обучение - точно като децата в училище и ни се даваха нещо като последни наставления от технически характер за самият преход догодина... обаче бъкел не помня нищо от цялата работа...  :-\

Довечера май синоптиците казали, че може да превали малко сняг ... така чух.
Така чух ..., а в интернета ми го дава, че се отлага за вторник-сряда снега 15-16 февруари. А вчера каква буря само беше назряла в Бургас ..., а някакси ни се размина ... Страннннннооооо :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Февруари 13, 2011, 10:45:59 pm »
да ви докладвам за 10 и 11 февруари  :P

на 10 вечерта сънувах, че е паднал бял пухкав сняг навсякъде и е покрил всичко, а снощи сънувах, че сме събрани на някакво обучение - точно като децата в училище и ни се даваха нещо като последни наставления от технически характер за самият преход догодина... обаче бъкел не помня нищо от цялата работа...  :-\

Довечера май синоптиците казали, че може да превали малко сняг ... така чух.
Така чух ..., а в интернета ми го дава, че се отлага за вторник-сряда снега 15-16 февруари. А вчера каква буря само беше назряла в Бургас ..., а някакси ни се размина ... Страннннннооооо :unsure:

Небето беше уникално....и красиво! ;D Вятъра привечер топъл....или на мен ми беше топло... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #53 -: Февруари 13, 2011, 11:16:04 pm »
Така чух ..., а в интернета ми го дава, че се отлага за вторник-сряда снега 15-16 февруари. А вчера каква буря само беше назряла в Бургас ..., а някакси ни се размина

Охо, бургазлийка на хоризонта  ;D

« Отговор #54 -: Февруари 14, 2011, 05:21:24 pm »

амииии и по-страшни филми съм гледала  :57:  Друнвало е много мек е нежен в изказванията си даже  ;D

...да,и четейки книгите му ,да му се прииска на човек да е сред тази ослепително бяла и искряща светлина и хармония....там горе... :'(
п.с. "МарсинКе" съм... :angry: ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tanina80

« Отговор #55 -: Февруари 14, 2011, 05:39:12 pm »
ами като на един тюрлю гювеч в едно цукало и хич не им дреме за това кой ква инкарнация е бил и какви ги е творил  :o :o :o  
Моето дете каза вчера, че е гювече  ;D, а понеже има Уран Риби на МС си мисля, че е доста умно дете и в това което казва има някакъв смисъл.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #56 -: Февруари 15, 2011, 02:19:10 pm »
...да,и четейки книгите му ,да му се прииска на човек да е сред тази ослепително бяла и искряща светлина и хармония....там горе... :'(

а защо пък не  :thinking:

освен това това състояние можеш да го постигнеш и тук - не си ли чувала за Сватбената Дреха на Християн Розенкройц - най-добре пазената тайна от простосмъртието векове наред  :haha:

*

tanina80

« Отговор #57 -: Февруари 15, 2011, 04:46:11 pm »
Така чух ..., а в интернета ми го дава, че се отлага за вторник-сряда снега 15-16 февруари. А вчера каква буря само беше назряла в Бургас ..., а някакси ни се размина
Охо, бургазлийка на хоризонта  ;D
Еми айде де, откога съм си написала във профила, че съм си Бургазлийка ... или поне така си мисля  :-\, може и да съм изтървала да го напиша.

*

gal

• *
  • 351

« Отговор #59 -: Март 01, 2011, 03:19:57 am »
От миналата година в мен има една такава странна тревожност, усещам че нещо ще се промени радикално в обществото (не само нашето, ами и световното). Гледам много филми напоследак, свързани с еволюцията не само физическата, но и духовната. Планетата на която сме в момента, нашият дом, безвъзвратно върви към по-високо енергийно ниво заедно с галактиката, заедно с нас  :blink: От една страна ОК :-\ , но какво следва? При всички положения всички усещат радикалната промяна която очаква човечеството и масата народ се страхува от това и от неизвестността. Никой не знае какво ни очаква (или поне не със сигурност, или поне не аз :-[) но има при всички положения няколко милиона души на тази планета, които виждат останалите милиарди като "амбалаж". Предполагам, че и това е нормално, но някъде в предно мнение беше написано, че каквото и да се случва има хора които няма да "прогледнат".

В общи линии, мисля, че ни предстоят интересни години, макар и доста трудни :thinking: :umnik:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.