Сега като мисля върху това колкото и да е смешна логиката-ако солта пречиства негативната енергия,не би ли трябвало захарта да прави обратното-да я събира.Известно е,че захарта помни,в случая е важно с какви вибрации е наситена,но явно трябва да се внимава.
няма нищо смешно в тази логика- захарта нали е Венерина,тя служи на лъжата да мине за Истина.Хората са склонни да се доверят безрезервно на сладък човек,хрисим на вид . В Омирови времена грозноватите са приемани за лоши хора,а на красавците всеки е вярвал.
Имаше една серия на Хари Потър (

),в която се появи нов учител-приятна ниска женица,с глас като звънче,розово костюмче,мили обноски и непрекъснато бъркане на чайчета ..Познай с коя планета я асоциирам

Веднъж Хари Потър видя нещо странно и като отиде да й разкаже,милата женица му направи чайче,бутна магиийка да го болят ръцете и го застави да пише няколко стотин пъти нещо от рода на ''не вярвам на това,което съм видял''.В красива тетрадка с розови,вероятно и ароматизирани листи.
Тази лелка стигна и до директорското място,но изглежда солта(Истината) е по-силна,та не се застоя особено дълго там.
п.с. от 9-ти до 11-и имах подобно главоболие.Без температура или болки,а просто неприятен натиск.Но аз си имам главоболия понякога,при мен са с нещо като очистителна функция.През тези 2-3 дни имах силно напрежение в дланите,това ми се стори малко по-странно (може да съм имала повишена телесна температура)