Здравей Гост

ВРЕМЕТО СЕ ЗАБЪРЗВА!

• 35 Отговора
  • 12739 Прегледи
*

тъжен

ВРЕМЕТО СЕ ЗАБЪРЗВА!
« -: Септември 06, 2009, 12:07:05 pm »
                                                     Времето се забързва!       
                                                           Автор Alien   

Някои хора считат, че времето се ускорява или забързва. Тази идея е базирана на наблюдението че разликата между субективните и обективните преценки на времето се е увеличила през последното десетилетие. Например  времето изглежда че лети по-бързо от всякога  или това което обикновено отнема няколко години  да се постигне, сега изглежда че отнема само две. В парадигмата на 2012г. тази идея корелира предреченото разпадане на времето с моите преки лични наблюдения. Аз считам че два едновременни феномена допринасят за това усещане.
 Първият е че има намаляване на новостите сред обикновените банални неща от живота. Това означава увеличаване на рутинните действия и повторения на неща характерни за светското (като противоположност на духовното) както в личен така и в културен план.  Телевизията и интернет се набиват все повече в модерния живот  увеличавайки времето  което прекарваме ментално заспали през деня и намаляват качеството и количеството на спомените. Поради развлечeния, повторения,  и рутинни действия, близкото минало  предлага все по-малко запомнящо се съдържание над което да се разсъждава  и така изглежда скъсено. Когато гледаме календара ние забелязваме , че дните си отлитат.
Вторият феномен е че има едновременно увеличаване на  новостите сред духовно значимите насоки на развитие.Степента на разтеж  сред  възприемчивите личности като съзнаване  и емоционална зрялост се ускорява. Вие може да сте се променили повече за през последните две години отколкото през петте години преди това. Когато повече персонален разтеж е наблъскан в кратък период от време , изглежда че нещата набират скорост и се ускоряват.
Комбинацията от  „дните отлитат” и „ личните постижения за малко време” допринасят за нашето възприятие, че времето се забързва. Това може да бъде симптом на промяната от 3D към 4D ако ние осъзнаем че линейното време дава  път на нелинейното  и че приоритетите се променят от  тривиалните към духовните в съответствие с 2012г. и свързаните парадигми.

Линейното  време се измерва с нарастване на тривиалности като астрономически или атомни движения, докато нелинейното време се изразява в нарастването прогресията на свободната воля. С промяната на приоритетите, тривиалностите се изгубват в повтарящ се заден фон докато духовните събития ( скокове на съзнателност и зрялост) се увеличават по своята честота и необикновенност. Всичко това води до усещането че времето се забързва по различни причини.
Ние можем  да екстраполираме  тези ускорени тенденции в бъдещето  и да заключим че  в крайна сметка линейното време няма да означава нищо а нелинейното време ще означава всичко. Или да го кажем по друг начин – тривиалностите и календара ще спрат да съществуват за нас заедно докато увеличавнето на духовния прогрес и изборите на  свободна воля  ще бъдат новия стандарт.
Има и една друга интересна тенденция. Колкото по-наскоро някой се е събудил от програмирания сън и тръгва да преследва истината, толкова по- огромен е неговият разтеж от тази точка напред. Аз познавам няколко души, които започнаха своят път  през 60-те и 70-те  и на тях им отне около две десетилиетия  да завършат първото преминаване на своите изследвания, да направят пълен кръг, и най-накрая да видят по-голямата картина. Моето пробуждане започна през 1993г.  и аз не достигнах тази точка преди 2003г. – така че за около едно десетилетие. Тези които познавам  и които започнаха през 2001г. достигнаха тази точка през 2004г.  – за 3 години. Сега виждам хора  които го правят за по-малко от  година, а понякога само  за няколко месеца.
Част от тези тенденции е поради увеличената наличност , качество, разнообразие и достъпност на информация, която се отнася към истината. Тези от 60-те и 70-те години имаха книги, ежеседмични бюлетини, телефон, лични срещи  и кореспонденция по пощата. После дойдоха факс машините , личните компютри , личните принтери . После дойде лесната дупликация на данни , интернет със своите сайтове, форуми, и радио шоута, а сега имаме високоскоростен интернет p2p размяна на файлове и видео стрийминг. Въпреки всичките си негативи днешната технология благоприятства  ускоряването на пробуждането  макар и индиректно и на цената от риска на десоциализация.     
Друг фактор който стои зад тази тенденция може да включва факта, че няма значение  кога и как ние започваме, а кога и къде завършваме. С други думи няма значение че някой  е започнал по-рано , но му е отнело по-дълго време докато друг започва късно и минавайки през трескаво развитие достига на подобни нива на съзнаване.     
Аз мисля че   и двете – технологическата и метафизическата част са свързани, първата обслужва втората  като част от някакъв по-голям план. И да, аз съм наясно че ариманически/NWO сили стоят зад процъфтяването на на технологията и че интернет е перфектното устройство за проследяване на опозицията и т.н.  Обаче тъмната страна играе хазард с всичко което прави и рискува нейните средства да се обърнат неочаквано към осъществяване на неискан позитивен край.     
Сега ако  проектираме  тази тенденция в бъдещето , можем да видим  че ще има нарастващ брой хора, които се пробуждат  и те ще трябва да схванат картинката по-бързо от всякога. Може би поради простото разпространение на съзнателност сред  тези ужасно бързащи за отговори в тези все повече забързващи се времена. Това предполага  че търсенето ще  нараства стремглаво заедно с  наличността на качествена информация, но удовлетворяването може да посрещне търсенето само ако  има повече източници , които да го предоставят. Повече хора да го пречистят и предложат. Ние неможем да очакваме технология като интернет  да бъде вечно достъпна и така разпространяването  на напътствия и информация може все повече да се прехвърли към личностни отколкото към технологични методи.   
Практически за нас  това означава че ще бъде добре да станем по образовани в материята на истината и да станем по изкусни  в това да ги предаваме и общуваме за тях. Добра идея е да станем по организирани, проницателни  и да имаме възможност да предоставяме основни източници като книги, уеб сайтове , видео файлове и т.н. на тези които ги искат  когато настъпи случая. Защо ? За да увеличим нашия капацитет  да срещнем потенциалното бъдещо търсене и същевременно да действаме като канал за синхроничност за ускоряване на пробуждането и възможностите на другите.
Tom Montalk

*

veshti4ka

Re:ВРЕМЕТО СЕ ЗАБЪРЗВА!
« Отговор #1 -: Септември 06, 2009, 12:13:08 pm »
хихи бързината на времето определено от няколко години насам е в пълна сила  :P  тоя факт отдавна съм го забелязала. в предвид предстоящият квантов скок - това е напълно нормална реакция на времето като константа.  ::)

*

Helo

« Отговор #2 -: Септември 06, 2009, 12:17:02 pm »
                                                    Времето се забързва!       
                                                           Автор Alien  

Това да не е взето от xnet.bg?  ;)

Щото имам едни познати дето вярват, особено единия от тях, че този форум е направен от ченгета, с цел да заблуждават и които после се срещат с някои от потребителите, за да им въздействат на психиката с НЛП и с разни психотронни оръжия, които се намират в лаптоп. Без майтап!

Не го вярвам, но ми е много чудно защо в техния сайт - не форума, а в сайта, имат един видеоклип, дето винаги е там. Той издава някакви странни звуци и почти никога звукът на видеото не може да бъде спрян.  ??? Бих помислила, че се опитват да въздействат с тези звуци върху психиката на хората, докато те четат сайта.  ;)
Моят познат, дето мислеше, че са му въздействали с психотронно оръжие се занимава точно с въздействието на звуците върху човешкото тяло, но той го използва за лечение, а не завъздействие върху психиката.

*

тъжен

« Отговор #3 -: Септември 06, 2009, 12:33:42 pm »

Хело,наистина има нещо странно в този сайт и аз така си мисля :-\.Но не влизам често там,само свалих няколко статии,че са интересни.А психотронните оръжия ,те отдавна се ползват и си ни обработват с тях както си искат :(

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Септември 06, 2009, 12:36:37 pm »
добре бе - аз едно не мога да разбера "как аджеба се въздейства върху дадена психика?!?!?!". ако даден човек си има собствени правила и виждания, е Бога ми и оня отгоре да ми слезе и да се опита да ме превъзпитава, единственото което ще постигне е провал  8)  не ми се вярва на стабилни и осъзнати хора да успяват да повлияят...  ???

в интерес на истината никога не съм посещавала този сайт... и обикновено бягам като дявол от тамян от хора, които се бият в гърдите и твърдят, че знаят ЦЯЛАТА ИСТИНА  :-X

*

Helo

« Отговор #5 -: Септември 06, 2009, 12:38:59 pm »
добре бе - аз едно не мога да разбера "как аджеба се въздейства върху дадена психика?!?!?!". ако даден човек си има собствени правила и виждания, е Бога ми и оня отгоре да ми слезе и да се опита да ме превъзпитава, единственото което ще постигне е провал  8)  не ми се вярва на стабилни и осъзнати хора да успяват да повлияят...  ???

Да, този човек ми каза, че като усетил, че се опитват да му въздействат върху психиката веднага включил своята защита - представил си, че има енергийно поле, което го обгръща и го защитава и не успели да му въздействат. Веднага след като си включил защитата онези се ядосали и набързо прекратили срещата без обяснения.

*

veshti4ka

« Отговор #6 -: Септември 06, 2009, 12:42:30 pm »

Да, този човек ми каза, че като усетил, че се опитват да му въздействат върху психиката веднага включил своята защита - представил си, че има енергийно поле, което го обгръща и го защитава и не успели да му въздействат. Веднага след като си включил защитата онези се ядосали и набързо прекратили срещата без обяснения.

хаха ама, че опак човек. на такива срещи се ходи обикновено с включена защита и ако се прецени, че е безопасно се вдига щита, а той точно обратно направил...  ;D

*

тъжен

« Отговор #7 -: Септември 06, 2009, 12:53:56 pm »

в интерес на истината никога не съм посещавала този сайт... и обикновено бягам като дявол от тамян от хора, които се бият в гърдите и твърдят, че знаят ЦЯЛАТА ИСТИНА  :-X

Ами колко са осъзнатите-нали ти беше писала някъде,че 90 процента от хорате не са осъзнати за истината. И то си е вярно-именно те подлежат на зомбиране. :-[

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Септември 06, 2009, 12:58:05 pm »

в интерес на истината никога не съм посещавала този сайт... и обикновено бягам като дявол от тамян от хора, които се бият в гърдите и твърдят, че знаят ЦЯЛАТА ИСТИНА  :-X

Ами колко са осъзнатите-нали ти беше писала някъде,че 90 процента от хорате не са осъзнати за истината. И то си е вярно-именно те подлежат на зомбиране. :-[

абе аз го писах ей тъй - да си почеша езика ;D ;D ;D  

обаче без бъзик вече казвали са ми, че според официалната статистика само 0,5% от населението на планетата са осъзнати, а това вече звучи СТРАШНО  :'( :'( :'(

*

Helo

« Отговор #9 -: Септември 06, 2009, 01:04:26 pm »
Цитат

абе аз го писах ей тъй - да си почеша езика ;D ;D ;D  

обаче без бъзик вече казвали са ми, че според официалната статистика само 0,5% от населението на планетата са осъзнати, а това вече звучи СТРАШНО  :'( :'( :'(

Ти се радвай, че сега има Интернет и можеш да срещаш много на брой осъзнати хора от целия свят. За тези от миналото е било по-трудно и е отнемало повече време докато съдбата ги срещне един с друг.

Пък и немалко от тези хора са доста затворени, тъй че не знам иначе как биха осъществили задълбочено общуване помежду си, особено пък с много хора. Днес е лесно да намериш хора със същите интереси като твоите и чрез обсъждания да се развиеш в дадена област.

*

тъжен

« Отговор #10 -: Септември 06, 2009, 01:09:20 pm »
Жив зян сме :'(Като излязоха книгите на Майкъл Нютън преди време ,ги прочетох по няколко пъти всяка една.Там той прави една статистика за душите които в момента са на земята; 1 ниво-над половината от хората на земята са от това духовно ниво :'(А за 5 ниво пише,че са около 1 процент от населението.Сами си направете изводите :(

*

Helo

« Отговор #11 -: Септември 06, 2009, 01:13:31 pm »
Жив зян сме :'(Като излязоха книгите на Майкъл Нютън преди време ,ги прочетох по няколко пъти всяка една.Там той прави една статистика за душите които в момента са на земята; 1 ниво-над половината от хората на земята са от това духовно ниво :'(А за 5 ниво пише,че са около 1 процент от населението.Сами си направете изводите :(

А той откъде знае? Откъде има тази информация?

*

тъжен

« Отговор #12 -: Септември 06, 2009, 01:20:25 pm »

А той откъде знае? Откъде има тази информация?

Д-р майкъл Нютън е хипнотерапевт и връща пациентите си чрез регресия в минали животи.И  прави тази статистика на базата на информацията ,която му дават пациентите когато са в състояние на свръхсъзнание.Ето ти линк да си свалиш книгите му ,има ги и трите. :)

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%ED%FE%F2%EE%ED
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 01:36:29 pm от Христо »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #13 -: Септември 06, 2009, 02:38:40 pm »
наистина има нещо странно в този сайт и аз така си мисля :-\

Има нещо странно наистина,дори странно е това,че го знам обаче инстинктивно не ме влече да влизам там  :-\

Преди години познавах един човек,който беше редовен участник там и се беше врътнал-само Анунаки му бяха в главата,мислеше че в сайта се използват психотронни оръжия,че го следят (кои не разбрах) от там,в някакви големи параноични филми се беше вкарал.Сам си каза,че ако някой влиза в този сайт трябва много да внимава  ???

*

Helo

« Отговор #14 -: Септември 06, 2009, 02:49:05 pm »
наистина има нещо странно в този сайт и аз така си мисля :-\

Има нещо странно наистина,дори странно е това,че го знам обаче инстинктивно не ме влече да влизам там  :-\

И аз също преди не щях да го чета. И сега нямам желание. И мои познати и те също са се чувствали така - нещо инстинктивно ги карало да не го четат.

Аз след като ме баннаха от любимия ми форум и се чудех къде да продължа да общувам на любимите ми езотерични теми прекарах известно време там, ама честно казано там ми е мноооооооого скучно. Хората там вярват в разни измишльотини, повечето от темите са за наивници...

Любимите теми на повечето от участниците в този форум са анунаките, конспирации от всякакъв вид, темата за величието на българите  ;)  манипулиране на психиката на хората и подобни неща. Много от тях са не просто патриоти, ами и вярват, че България е избрана държава, с много духовно издигнати хора или поне щяла да стане такава, защото ... ъъъ нещо го показвало.

Но не вярвам във форума за конспирации да има някаква конспирация!  ;D
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 02:55:51 pm от Helo »

« Отговор #15 -: Септември 06, 2009, 06:08:35 pm »

Хело,наистина има нещо странно в този сайт и аз така си мисля :-\.Но не влизам често там,само свалих няколко статии,че са интересни.А психотронните оръжия ,те отдавна се ползват и си ни обработват с тях както си искат :(
Моля за инк към сайта,че ми стана любопитно
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

тъжен

« Отговор #16 -: Септември 06, 2009, 06:37:17 pm »

Ето ти линк и ако усетиш нещо,бягай бързо ;D

http://www.xnetbg.com/new/content/section/3/40/
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 07:38:26 pm от Христо »

« Отговор #17 -: Септември 06, 2009, 09:35:09 pm »

Ето ти линк и ако усетиш нещо,бягай бързо ;D

http://www.xnetbg.com/new/content/section/3/40/
Не знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повече
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #18 -: Септември 06, 2009, 09:38:11 pm »

Не знам кво му има на този сайт ,но веднага ,след като го отворих ми стана гадно и се почувствах зашеметена няма да го отварям повече

Според мен си самовнушаваш.

Но аз когато го отварям и чувам звука на видеото имам чувството, че тези звукови вълни ме удрят в гръдния кош.

« Отговор #19 -: Септември 06, 2009, 09:41:41 pm »

Според мен си самовнушаваш.

Но аз когато го отварям и чувам звука на видеото имам чувството, че тези звукови вълни ме удрят в гръдния кош.

или да имат специална честота, която да влияе на подсъзнанието. Аз също го затворих бързо-бързо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.