Здравей Гост

Моля ви за още малко практика

• 19 Отговора
  • 2941 Прегледи
Моля ви за още малко практика
« -: Септември 10, 2009, 04:51:35 pm »
Интересна ми е астрологията,но съм съвсем начинаеща.Моля да попрактикувате и на моята натална карта,която за съжаление не мога да кача.В момента имам доста проблеми от различно естество и ще ми бъде интересно и полезно какво ще видите в картата ми.Рожденна дата 24.04.1968,Самоков,20ч.Вие сте! ::)

*

Lillie

• 30532
Re:Моля ви за още малко практика
« Отговор #1 -: Септември 10, 2009, 04:56:08 pm »
Моля да попрактикувате и на моята натална карта,която за съжаление не мога да кача.

Моля, направете ми хороскоп.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Септември 10, 2009, 05:00:11 pm »
 ::) ::) ::)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3 -: Септември 10, 2009, 05:02:24 pm »
Моля да попрактикувате и на моята натална карта,която за съжаление не мога да кача.
Моля, направете ми хороскоп.  :)

Пък и цяла НОВА ТЕМА  специално :o

Прочети за Урановата опозиция и кризата на средната възраст,
защото явно транзитния Уран ти е в опозиция на наталния.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 05:10:15 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Септември 10, 2009, 05:09:15 pm »
Премного емоции, идеализъм, а в жизнените дела хаос. Безцелни странствания наяве и насън. Мания за непогрешимост, субективизъм, консерватизъм, неудовлетвореност, възможни таланти.
Пази си зъбите и нервите, че още има.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Септември 10, 2009, 05:20:02 pm »
Добра кариера и статус. Май не сте от подчинените в тази сфера, за сметка може би на личната, където нещата вероятно не са от лесните.А и много илюзии в персонален план- трудна преценка за околните , когато се касае до лични връзки.
P.s Не съм професионалист. Това са нещата , които ми се набиват на пръв поглед. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Септември 10, 2009, 05:24:21 pm »
Премного емоции, идеализъм, а в жизнените дела хаос. Безцелни странствания наяве и насън. Мания за непогрешимост, субективизъм, консерватизъм, неудовлетвореност, възможни таланти.
Пази си зъбите и нервите, че още има.

Хахахаха,както ме боли цял ден канчето,ти направо ме разсмя,Кайли.  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Септември 10, 2009, 05:58:40 pm »
Трдностите вероятно са били в деловата сфера. Имате конфигурация Йод, която е била задействана от транзита на Сатурн в/у Плутон. Освен работата или статуса, засегнати са били и сърдечните дела- Венера в 5 дом.
п.п.Само се пробвам да разсъждавам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #8 -: Септември 10, 2009, 06:16:51 pm »
Дано не те разочаровам,но ако имаш нужда от хороскоп и някаква прогноза,най-хубаво е да отидеш и да си платиш на някой астролог,за да ти разгледа подробно картата.Тук във форума,няма да получиш кой знае какъв отговор на проблемите ти.В сайта има хора,които се занимават професионално и такива,на които просто им е интересна астрологията.Споделят се знания и имат обща страст.
По принцип карти колкото искаш се намират...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Септември 11, 2009, 01:19:15 am »
Моля, направете ми хороскоп.  :)

Пък и цяла НОВА ТЕМА  специално :o

Прочети за Урановата опозиция и кризата на средната възраст,
защото явно транзитния Уран ти е в опозиция на наталния.

пропусна сатурн :),та рекох да те допълня.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #10 -: Септември 11, 2009, 10:44:12 am »
Дано не те разочаровам,но ако имаш нужда от хороскоп и някаква прогноза,най-хубаво е да отидеш и да си платиш на някой астролог,за да ти разгледа подробно картата.Тук във форума,няма да получиш кой знае какъв отговор на проблемите ти.В сайта има хора,които се занимават професионално и такива,на които просто им е интересна астрологията.Споделят се знания и имат обща страст.
С удоволствие бих потърсила услугите на астролог,но нямам идея към кого да се обърна.Препоръчайте някой.Положението в личната сфера наистина е комплицирано,а пък и в деловата...както някои са писали.Това продължава доста дълго,та рекох да ви питам вижда ли му се края.Благодаря на всички,които отговаряат на лаишките ми въпроси!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 11, 2009, 10:46:07 am »
С удоволствие бих потърсила услугите на астролог,но нямам идея към кого да се обърна.Препоръчайте някой.Положението в личната сфера наистина е комплицирано,а пък и в деловата...както някои са писали.Това продължава доста дълго,та рекох да ви питам вижда ли му се края.Благодаря на всички,които отговаряат на лаишките ми въпроси!

качи си данните.може пък и да ти кажем нещо....,ако не всичко поне мъничко....... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #12 -: Септември 11, 2009, 10:58:15 am »
Ами опитвам се да кача картата,но не ми се получава.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Септември 11, 2009, 11:11:10 am »
Ами опитвам се да кача картата,но не ми се получава.
дай си данните :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #14 -: Септември 11, 2009, 11:19:29 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Септември 11, 2009, 11:46:30 am »
момента-уранова опозиция! ;D уран е на к5- предстоят внезапни събития в сферата на любовта,която отдаваш , децата , късмета.въобще транзита на уран през четвъртият ти дом е един изключително тежък период.няма ред,няма дисциплина,няма нормални отношения,сън не те лови,нестандартни отношения с роднини,внезапни скандали.труден и тежък период от години.
наред с това е възможно до си имала и алергични реакций.
сатурн е в/у уран натален.и още нещо тук е и прогресивната луна.фокуса е повече от ясен.защото докато внезапните просветления на уран ,желанието му за свобода не се задействат от явен аспект,никога не можеш да овладееш енергетиката на планетата.ти и затова търсиш помоща на астролог. :)
сатурн ограничава ,наказва,инкасира ,а свободолюбивия уран се чувства дискомфортно в прегръдката на сатурн. :( но този аспект скоро ще отшуми.
какво ти предстои от тук нататък в близките няколко години.
ще се разширят възможностите в дома ти.възможна е придобивка на нов дом , или наследство.по-меки и хармонични отношения,но са възможни и заблуди.въпреки предстоящата опозиция на юпитер с юпитер-времето в което , човек явно надценява своите сили, както и си поставя недостижими цели а от там и  стремеж за власт, юпитер ще ти даде добри възможности ,защото в натала той е в съвпад с мц. липсвата на  хармония в любовта  и брака е често срещано явление през периода на опозицията.възможно е раждане на дете в семейството ти. повече от сигурна съм ,че ти предстои луда и внезапна любов! :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #16 -: Септември 11, 2009, 11:54:28 am »
На мен пък ми прави впечатление съвпада Слънце/Меркурий (казими),който не е аспектиран от други планети:много самостоятелност в мислене и самовъзприемане,такъв човек трудно би допуснал някой да го променя или да му казва кой е и какво може!Възможност за много голяма концентрация,особено ако работи в някаква интелектуална сфера или свързана с изкуство/творчество, ще внася много силен индивидуален отпечатък.Възможни са и здравословни проблеми от много натоварване на нервна система,зрение,щитовидна жлеза,полова система, гърло-в смисъл ако не разсейва фокуса извън себе си,трябва да си насочва погледа в неща които не я касаят пряко за да избегне прекалено фиксиране на енергията в ума и или върху личната и значимост.

« Отговор #17 -: Септември 11, 2009, 11:57:55 am »
Марая,много точно си описала положението до момента!Добавям само и здравословни проблеми,операция на щитовидна жлеза и т.н.Поздравления!

« Отговор #18 -: Септември 11, 2009, 12:00:07 pm »
На мен пък ми прави впечатление съвпада Слънце/Меркурий (казими),който не е аспектиран от други планети:много самостоятелност в мислене и самовъзприемане,такъв човек трудно би допуснал някой да го променя или да му казва кой е и какво може!Възможност за много голяма концентрация,особено ако работи в някаква интелектуална сфера или свързана с изкуство/творчество, ще внася много силен индивидуален отпечатък.Възможни са и здравословни проблеми от много натоварване на нервна система,зрение,щитовидна жлеза,полова система, гърло-в смисъл ако не разсейва фокуса извън себе си,трябва да си насочва погледа в неща които не я касаят пряко за да избегне прекалено фиксиране на енергията в ума и или върху личната и значимост.
Ама много сте добри,невероятно!Щитовидната е оперирана скоро,както писах по горе.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Септември 11, 2009, 12:03:29 pm »
Марая,много точно си описала положението до момента!Добавям само и здравословни проблеми,операция на щитовидна жлеза и т.н.Поздравления!

аз защо реших алергиййй? :o ::)
ендокринологията? ::) ,кво ли я управлява?!