Здравей Гост

ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ

• 85 Отговора
  • 14172 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ
« Отговор #40 -: Ноември 03, 2012, 12:14:48 pm »
Според Жан Спилър затъмненията преди раждането са ключът към житейския път и съдбата на човека.
Слънчевото затъмнение, предхождащо раждането, определя енергията, която Вселената е заложила във вас и която вие следва да раздадете на останалите.
Лунното затъмнение е онова, което е необходимо за собственото ви духовно израстване : онова, което трябва да научите, мястото където ви боли.
Според теорията на кармата и прераждането, особено значение в живота ви имат хората, чийто лична планета съвпада ТОЧНО /до градус / с градуса на вашето ПРЕНАТАЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ.
Имате ли наблюдения и можете ли да го потвърдите от личен опит ?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #41 -: Ноември 03, 2012, 02:04:10 pm »
Точката на пренаталното ми затъмнение е в съвпад ( сходящ ) със Сатурн ( господаря на хороскопа ми)  :blink:
Не знам какво трябва да означава..

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #42 -: Ноември 03, 2012, 02:11:23 pm »
i pri men e taka , savpad , natalen saturn i trigon kam venera , nai-visokata mi to4ka v natalniq chart. 911 ti da ne si rodena parvata polovina na 85 kato men?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #43 -: Ноември 03, 2012, 02:21:43 pm »
i pri men e taka , savpad , natalen saturn i trigon kam venera , nai-visokata mi to4ka v natalniq chart. 911 ti da ne si rodena parvata polovina na 85 kato men?
Ами не :) в края на 91ва съм родена.Всъщност ми казаха,че съвпада със Сатурн бил по особен и тн...  Аз самата нз как се изчислява тази точка  :-\

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Ноември 03, 2012, 02:29:04 pm »
Цитат
Според теорията на кармата и прераждането, особено значение в живота ви имат хората, чийто лична планета съвпада ТОЧНО /до градус / с градуса на вашето ПРЕНАТАЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ.

въпросът ми беше свързан с това.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #45 -: Ноември 03, 2012, 05:35:47 pm »
Според Жан Спилър затъмненията преди раждането са ключът към житейския път и съдбата на човека.
Слънчевото затъмнение, предхождащо раждането, определя енергията, която Вселената е заложила във вас и която вие следва да раздадете на останалите.
Лунното затъмнение е онова, което е необходимо за собственото ви духовно израстване : онова, което трябва да научите, мястото където ви боли.
Познавам хора, които имат лични планети в съвпад с пренаталното ми слънчево затъмнение, но орбисите са по-широки ( 5, 6 гр. ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #46 -: Ноември 03, 2012, 07:06:03 pm »
Момичета, как изчислявате пренаталното слънчево затъмнение :-\

Ако правилно съм разбрала, ето как са нещата при мен:
В годината на моето раждане първото затъмнение е 2 дни след моя РД през март. Погледнах предходната година, последното тогава е било през октомври - 9.29гр. в знака на везните.
Най-близките градуси при мои близки и познати:
- баща ми (нат. Венера) в риби - 9.06гр., зодия риби;
- дядо (нат. Венера) - 9.55гр. в козирог, зодия стрелец;
- с моя приятелка (нат. Луна) в риби - 9.57гр., зодия лъв;
- ;D със стрелеца, където нищо не стана (нат. Венера) 9.52гр. - в козирог, зодия стрелец;
- и с една не лична планета, (нат. Сатурн) в Дева - 9.31гр.

Какъв е смисълът обаче, твърде общо ми се струва? Поне аз не разбирам :unsure:

Уф, аз май съм гледала нещо друго, (както винаги!);D ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 07:48:15 pm от romantica »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #47 -: Ноември 03, 2012, 07:39:08 pm »
Има попадения тази теория, поне в тези карти, които съм разглеждал, иначе лично за мен пренаталното Слънчево затъмнение ми е в точен съвпад със СЛВ, което нямам идея какво може да значи .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #48 -: Ноември 03, 2012, 08:12:56 pm »
Момичета, как изчислявате пренаталното слънчево затъмнение :-\

Ако правилно съм разбрала, ето как са нещата при мен:
В годината на моето раждане първото затъмнение е 2 дни след моя РД през март. Погледнах предходната година, последното тогава е било през октомври - 9.29гр. в знака на везните.
Най-близките градуси при мои близки и познати:
- баща ми (нат. Венера) в риби - 9.06гр., зодия риби;
- дядо (нат. Венера) - 9.55гр. в козирог, зодия стрелец;
- с моя приятелка (нат. Луна) в риби - 9.57гр., зодия лъв;
- ;D със стрелеца, където нищо не стана (нат. Венера) 9.52гр. - в козирог, зодия стрелец;
- и с една не лична планета, (нат. Сатурн) в Дева - 9.31гр.

Какъв е смисълът обаче, твърде общо ми се струва? Поне аз не разбирам :unsure:

Уф, аз май съм гледала нещо друго, (както винаги!);D ;D ;D

romantica, твоето пренатално слънчево е на 3 окт 1986 - 10' 15 Везни  :blink:

« Отговор #49 -: Ноември 03, 2012, 08:25:23 pm »
Ах, благодаря ти много Грейси :wub:

В такъв случай толкова точни съвпади няма.

*

Papy

• 4343

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #51 -: Ноември 03, 2012, 08:34:21 pm »
Има попадения тази теория, поне в тези карти, които съм разглеждал, иначе лично за мен пренаталното Слънчево затъмнение ми е в точен съвпад със СЛВ, което нямам идея какво може да значи .

При мен ни едно попадение няма, но ми предстои слънчево затъмнение върху натален СЛВ. Ще го видим.  :blink:

« Отговор #52 -: Ноември 03, 2012, 08:47:51 pm »
А ако има съвпад на лична партньорска планета с пренаталното Лунно затъмнение?

*

abroad

• 2187
« Отговор #53 -: Ноември 04, 2012, 10:09:01 pm »
Grace, само за градуса ли е твърдението или и за съвпад на знака
ако е в сила първото, то човекът е майка ми - по-значимо определящ за живота не се сещам, Слънце в същия градус, без няколко минутки
но с друго Слънце в същия градус - не важи, при това в опозиция на точката, за една друга Венера - също (не важи)

п.с. каква е логиката за широка рамка Рождени все едни и същи хора с лични планети да са значими?

*

abroad

• 2187
« Отговор #54 -: Ноември 04, 2012, 11:16:14 pm »
между другото все така ми е трудно да осъзная напълно действието на затъмненията, респективно "кармичното" влияние на възлите

мина почти година от Лунното затъмнение върху оста АС-DC, което освен всичко друго повтаря пренаталното - но като събитийност не се откроява нищо разтърсващо или преломно, още по-малко съдбовност откривам през годината

*

Grace

• 2257
« Отговор #55 -: Ноември 05, 2012, 07:18:28 pm »
Grace, само за градуса ли е твърдението или и за съвпад на знака
ако е в сила първото, то човекът е майка ми - по-значимо определящ за живота не се сещам, Слънце в същия градус, без няколко минутки
но с друго Слънце в същия градус - не важи, при това в опозиция на точката, за една друга Венера - също (не важи)

п.с. каква е логиката за широка рамка Рождени все едни и същи хора с лични планети да са значими?

Само за градуса е твърдението и то ако е точен. Друго, което казва Ж.Спилър е, че е възможно с много хора да имаме такъв съвпад, но само тези хора, които чувстваме важни и значими и с които установяваме близък контакт са тези за които важи понятието кармична връзка. Пояснява също разликата между кармични връзки  т.е. някой, който познаваш от миналото и сте имали общи преживявания,/ не задължително приятни / и сродни души.

Що касае затъмненията, аз съм убедена, че действат, но не винаги в кратки срокове. Наблюдавам ги, но мисля, че и до 2 год. може да се осъществи влиянието им. 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #56 -: Ноември 05, 2012, 07:53:25 pm »
Що касае затъмненията, аз съм убедена, че действат, но не винаги в кратки срокове. Наблюдавам ги, но мисля, че и до 2 год. може да се осъществи влиянието им.

Потънаха ми гемиите.  :-[

Аз при предишното затъмнение върху СЛВто започнах първата си работа, поех си грижата за себе си, на следващата година влязох и в университета за първото си висше, подготвях се почти сама. Мисля, че е задало тон и път за напред, с доста осезателни събития, но тогава и Юпитер беше в Скорпион. Може да е имало и друго, но не мога да си спомня.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Ноември 05, 2012, 07:54:19 pm »
не им вярвам
за година- м/у 2-3 и 5 слънчеви затъмнение + действие до 2 години + пръсната карта (  :blink: ) = никога не може да се каже кое от кое затъмнение е дошло

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #58 -: Ноември 05, 2012, 07:58:15 pm »
Това върху натални планети или възли? За година?

*

Papy

• 4343
« Отговор #59 -: Ноември 05, 2012, 08:01:03 pm »
Това върху натални планети или възли? За година?

не бе :)

като конфигурация - в небето