Здравей Гост

Що за магия е това?

• 31 Отговора
  • 21554 Прегледи
*

Helo

Re:Що за магия е това?
« Отговор #20 -: Октомври 23, 2009, 01:16:38 pm »
Достатъчно е да кажа, че един човек с чисто съзнание няма да се занимава с това, нито ще бъден ударен от магия. Магията, като вид енергийна атака, търси къде са уязвимите места в тялото ни - не само физическо, а и ментално, за да може да се вгради, т.е. да има къде да полепне.

По твоята, а и на много други хора логика, най-чистите същества са децата. Но точно те са най-уязвими на атаки от лоши очи и магии, защото енергийното им поле е слабо. Не съм съгласна с теб. Мисля, че всеки може да пострада от магия, но на някои хора им се помага "отгоре", за да не пострадат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 23, 2009, 01:25:18 pm »
За децата съм чувала да казват, че имат нещо като родова защита, още в утробата на майка си. Защо лесно биват урочасвани не мога да кажа. Не вярвам някой да ги "урочасва" преднамерено, но тъй като децата са много сензитивни, могат да реагират така и спрямо човек, който ги е натоварил енергийно, да речем, ако са усетили, че енергийното му поле е силно замърсено. Не съм чувала за деца, които биват омагьосвани, но често се говори, че някой ги е погледнал с "лошо око".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Октомври 23, 2009, 08:21:09 pm »
За децата съм чувала да казват, че имат нещо като родова защита, още в утробата на майка си. Защо лесно биват урочасвани не мога да кажа. Не вярвам някой да ги "урочасва" преднамерено, но тъй като децата са много сензитивни, могат да реагират така и спрямо човек, който ги е натоварил енергийно, да речем, ако са усетили, че енергийното му поле е силно замърсено. Не съм чувала за деца, които биват омагьосвани, но често се говори, че някой ги е погледнал с "лошо око".
На детето ми нищо му нямаше беше ни хванала цялата къща.Аз отнсно мене може и в мене да е вината ,но знам,че пробивите започват от астралнто тяло.По принцип имам здраво тяло никви болестни не ме морат през живота си съм ходела 2 пъти на лекар.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #23 -: Октомври 24, 2009, 08:39:36 am »
Достатъчно е да кажа, че един човек с чисто съзнание няма да се занимава с това, нито ще бъде ударен от магия. Магията, като вид енергийна атака, търси къде са уязвимите места в тялото ни - не само физическо, а и ментално, за да може да се вгради, т.е. да има къде да полепне.
Из се чувствах до някаква степен отговорна за това,че се е случило ,но жената,кото развали магията каза,че няма простосмуртенна който да не може да повлияе добре направена магия.Моге да е продължитено и трудно ,но никой не е застрахван.Не знам дали е така това е тема по която по принцип много се спекулира и много хора печелят пари от нещстието или суеверието на хората.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Октомври 24, 2009, 06:05:27 pm »
Печелят много добре, да. И много се спекулира с т.нар. магии. Като идеш на гледачка, и да нямаш направена магия, ще ти каже, че имаш. Нали трябва да я "развалят", с това си вадят хляба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Октомври 25, 2009, 05:19:48 pm »

Не е задължително да се предаде негативна енергия, за да има "урочасване". Достатъчно е да ти предадат повече енергия, отколкото си в състояние да асимилираш, независимо дали е положителна или отрицателна.

Моята баба баеше срещу уроки. Тя ми е разказвала, че в тяхното село имало един мъж, който бил с "лоши очи", но човекът бил много добър. Веднъж срещнал свой съсед, който носел газена лампа, която току-що бил купил от града. Оня харесал много лампата и докато изрекъл : "Ах, каква хубава лампа!" и стъклото се счупило. Този човек си знаел, че урочасва и затова, като минавал покрай малки деца, гледал на другата страна.

Ако прекалено силно пожелаеш човек или предмет, също можеш да го урочасаш. На мен ми се е случвало да ме урочаса мъж, за когото знам, че ме желае (само за 10 минути в негово присъствие). Побързах да изляза от стаята, но дълго време след това се чувствах зле, отпаднала, краката ми отмаляха, нямах сили и очите ми започнаха да горят....не можех да си фокусирам погледа. Веднага се накичих с аметисти, понеже съм чела, че отблъсквали сексуалните енергии. Взех светена вода от църквата и си измих лицето. Тогава цялата енергия излезе навън и ушите ми пламнаха. Това са признаците на урочасване - парене на очите и зачервяване на ушите. Три дни носех аметистите и всичко премина.  

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Октомври 25, 2009, 05:41:52 pm »

Не е задължително да се предаде негативна енергия, за да има "урочасване". Достатъчно е да ти предадат повече енергия, отколкото си в състояние да асимилираш, независимо дали е положителна или отрицателна.

това не е вярно! зависи от енергията  ;)

когато има съзнателно насочване на Божествена Любов излязла и насочена от сърдечната чакра, то няма проблем с предозирането, защото Божествената същност никога не може да ти дойде в повече. обаче отварям една скоба, защото има няколко условия за този момент:

първо - човекът насочващ Божествена Енергия от сърдечната чакра трябва да е на достатъчно високо ниво на вибрация и достатъчно духовна личност.

второ - /за това не съм особено сигурна, защото съм изпробвала само единият вариант/ сърдечната чакра на човекът насочващ Божествена Любов вече трябва да е оцветена в златно, а не в зелено, а това се получава само когато са активирани първа, втора, трета и четвърта двойни ДНК спирали. четвъртата двойна ДНК спирала отговаря за сърдечно-съдовата система и свързва сърдечния център със Божествената Любов и затова след тази активация се оцветява в златно.

та тук пак се налага да поясня. след подаването на този вид енергия - Божествената Любов реално съществува възможността да се случат две неща:

първо - човекът приел Божествената Енергия може да я усети като затопляне на различни места по тялото си и леко и лежерно отпускане и заспиване.

второ - човек обаче, който е на по-ниско духовно ниво може да усети неразположение поради факта, че с навлизането на тази непозната енергия в тялото му, то енергията започва да разчиства ненужни емоции и негативни енергийни наслоявания и да се появят признаци на повръщане, замайване или главоболие. в този случай съм на мнение, че е редно да се преустанови подаването на такава енергия за да се поизчистят шлаките и наслояванията от организма на приемащия. човекът подаващ енергията обаче е редно да се заеме с изчистването на приемащия /разбира се изрично само с негово съгласие/ защото по-нататъшното подаване на енергия може да влоши състоянието на приемащия....

нещата са много сложни дори и при най-добри намерения от страна на подаващия енергията трябва да се внимава за точно тези неща....

та това е по въпроса за положителната енергия, като под положителна енергия визирам Висшата Божествена Енергия - Любовта и под "любов" нямам предвид плътски наслади  ;)

искам да поясня само още едно нещо: тук не говоря за магии, а за лична енергетика, която се използва за лечение и връзка с Цялото!!!
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 05:46:07 pm от Вещичка »

*

Helo

« Отговор #27 -: Октомври 25, 2009, 07:22:42 pm »

Моята баба баеше срещу уроки.

Аха! Значи и ти си вещица! То се предава по наследство. Не е нужно да баеш срещу уроки, за да си вещица. Знаех си, че трябва и ти да си в кюпа, но ти не се издаваше и уж не вярваше в някои работи и затова не бях сигурна. Редовните потребители на този форум трябва да имат по-особени способности и преживявания. ;D

;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Октомври 25, 2009, 07:29:20 pm »
То и ти вече си редовна.
Я сега изплюй камъчето и ни кажи дали нямаш и ти някои от "особените" преживявания, а ни се правиш тук на скептик?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #29 -: Октомври 25, 2009, 07:37:52 pm »
То и ти вече си редовна.
Я сега изплюй камъчето и ни кажи дали нямаш и ти някои от "особените" преживявания, а ни се правиш тук на скептик?  ;D

Аз не се правя на скептик. Аз вярвам в тези неща.

По-особените ми преживявания са свързани само със силата на мисълта. Иначе като съм се молила на Хермес ми е помагал и то веднага - два пъти и то с леека измама, което е типично за него.

Иначе и за мен казват, че като дете съм била урочасана. Лекували са ме екстрасенси от разни не много сериозни болести - освен синузита, което е сериозно.

А отскоро имам и онези странни две преживявания, при които късно през нощта имах усещането, че някой се опитва да ми направи магия, но Тарото така и не изясни нещата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Октомври 25, 2009, 07:42:06 pm »
Мен рядко ме урочасват, като че ли имам някаква вградена защита, но пък много силно усещам отрицателните вибрации на хората, особено когато са прикрити зад престорена любезност. И фалша усещам отдалеч, което много често води до разочарования...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Октомври 25, 2009, 11:00:19 pm »
Печелят много добре, да. И много се спекулира с т.нар. магии. Като идеш на гледачка, и да нямаш направена магия, ще ти каже, че имаш. Нали трябва да я "развалят", с това си вадят хляба.
Тази , при която аз ходех не взима пари .Колкото и ако и оставиш.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв