Здравей Гост

Фирдарите в прогнозирането

• 57 Отговора
  • 12056 Прегледи
*

Nebesna

Re:Фирдарите в прогнозирането
« Отговор #20 -: Септември 13, 2009, 09:59:28 am »
абеее да не би аз да си бъркам раждането  :o  нали когато Слънцето е под хоризонта е нощно раждане  ??? - щот мойто е в 1 дом... въпреки, че все пак е 6:10 сутринта - това нали е денем  ::)  уфффффффф вече се обърках и аз... тия фирдари ги пуснах за нощно раждане  :-\

тъй, тъй!

Но калкулатора смята нощното раждане грешно, защото слага периода на възлите между марсовия и сълнчевия, а мястото им е в края на поредицата.

Използвай калкулацията на Solae Fire. Вчера свалих програмата от Pirate Bay. Тав има и тълкуване по ал-Бируни  ;)

Аурора, дай някакъв линк към тази програма. И аз нещо се усъмних в изчисленията на този калкулатор. Според него в момента би трябвало да съм в период на ЮЛВ, а нещо нещата не се връзват. Напротив, даже имам чувството, че се отправям към СЛВ, след като проработих квадратът на наталните възли с Луната във Водолей.

« Отговор #21 -: Септември 13, 2009, 10:14:59 am »
Аурора, дай някакъв линк към тази програма. И аз нещо се усъмних в изчисленията на този калкулатор. Според него в момента би трябвало да съм в период на ЮЛВ, а нещо нещата не се връзват. Напротив, даже имам чувството, че се отправям към СЛВ, след като проработих квадратът на наталните възли с Луната във Водолей.

http://thepiratebay.org/torrent/4390386/SolarFire_Gold_v7.0.1_plus_update

Инсталира се така: Когато я инсталирате, програмата ще ви попита дали искате да я апдейтнете. Казвате - не. Затваряте я. От папката Fix копирате всички файлове и ги пействате в папката, където сте инсталирали програмата Program Files. Тя там е инсталирана като Esoteric Technologies.
За да инсталирате и апдейта,който е в другата папка, отново копирате всички файлове и ги пествате в папката с инсталацията. Когато програмата ви попида да заменител ли файловете, казвате yes to all.

ТАм пише, че е демо версия, но аз мисля, че с кракването си става регистрирана за постоянно. Поне не ми обяви период на ползване.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Септември 13, 2009, 01:06:41 pm »
...обаче много фаталистични прогнози, бееееееее! По- добре не го четете.

Небесна, това все пак е антична астрология, там са така.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Септември 13, 2009, 01:10:49 pm »
...обаче много фаталистични прогнози, бееееееее! По- добре не го четете.

Небесна, това все пак е антична астрология, там са така.  ;D

Добре, бе Лили! Ама и хубавото да пишат, не само да плашат народа.

« Отговор #24 -: Септември 13, 2009, 01:16:32 pm »
Поне да съм наясно, да не си купувам роби  ;D
А относно периода Марс-Венера хич не ми беше до песни  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #25 -: Септември 13, 2009, 01:21:39 pm »
Лили,видях какво си ми написала.Много ти благодаря!Горе-долу ми се поизясни ситуацията... :)
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 01:44:42 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Септември 13, 2009, 01:43:45 pm »
Поне да съм наясно, да не си купувам роби  ;D
А относно периода Марс-Венера хич не ми беше до песни  :'(

И аз откривам кардинални разминавания с действителността, като се върна в ретроспективен план.

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Септември 13, 2009, 03:21:36 pm »
Saturn/Mars  :(
Предходната фирдария е била под знака на Луна..и е така семейство, деца, дом и за мен и за хазбънта .( на една вълна сме винаги изпреварвайки ме с 2 години във фирдариите :) ;D ;D)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Септември 13, 2009, 04:14:48 pm »
Добре, бе Лили! Ама и хубавото да пишат, не само да плашат народа.

Затова и не ги използвам на практика. А пък и за да ги използваш, трябва да си наясно с античната астрология - арабска, елинистична, класическа... В крайна сметка малко ли техники имаме в модерната астрология, че да ги омешваме?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Септември 14, 2009, 01:13:34 am »
тези фирдари съм ги гледала и на български ??? ???,обаче не мога да се сетя точно къде?! :( но ,знам ,че розенкройцерите ги използват много в предсказателните практики.
при мен работят,дяволите да ги вземат! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Декември 18, 2010, 06:56:59 am »
Темата е адски актуална и я подбутвам напред! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Фирдарите в прогнозирането
« Отговор #31 -: Август 04, 2012, 11:23:45 am »
Интересни теми се намират във форума. :P

Да се отчета и аз по фирдарите.От октомври месец,тази година,навлизам в периода Меркурий/Марс.(като ще продължи до август 2014год.) :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #32 -: Август 07, 2012, 11:24:09 am »
Тези фирдарии май работят при мен  ;D .

През 2009 - Юпитер/Марс - приет в университет /Марс е У9 като съупт на Скорпион/ . След това бях в Юпитер/Слънце - връзките ми бяха приоритет/Слънце У7/, след 3 дни влизам в Юпитер/Венера и тенденцията продължава  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #33 -: Август 07, 2012, 12:02:41 pm »
Тези фирдарии май работят при мен  ;D .

През 2009 - Юпитер/Марс - приет в университет /Марс е У9 като съупт на Скорпион/ . След това бях в Юпитер/Слънце - връзките ми бяха приоритет/Слънце У7/, след 3 дни влизам в Юпитер/Венера и тенденцията продължава  ;D .

И при мен е така. ;D

-Венера/Юпитер-преместване в друг град(натално са в 9дом,Венера-У3,У10 и Юпитер-У5)
-Венера/Марс-много важна връзка(Марс-У9 и се намира в 11дом)
-Венера/Слънце-съвместно съжителство и започване на работа(Слънце-У1,10дом)
-Меркурий/Сатурн-раждане на дете(Сатурн-У6,4дом)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Август 07, 2012, 12:21:11 pm »
Нещо ми е странна логиката им, защото едно от най-лошите неща, които са ми се случвали е било под Венера/Сатрун, като нито единият не управлява съответен дом. Раждането нас сина ми под Луна/Сатурн... как да е, макар да нямат нищо общо с 5ти, но Луна като майчинство, горе-долу го намествам. В момента Луна/Слънце, двамата управляват 7ми дом, да видим.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #35 -: Август 09, 2012, 01:38:21 pm »
Нещо се омотах в тия фирдарии :( Някой може ли да ми ги разтълкува:
    Moon/Saturn - May 5, 2012
    Moon/Jupiter - August 18, 2013
    Moon/Mars - November 30, 2014
    Moon/Sun - March 14, 2016
    Moon/Venus - June 27, 2017
    Moon/Mercury - October 9, 2018
Натал: 22.01.1980, 16:40, София

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #36 -: Август 09, 2012, 01:55:27 pm »
Сега си в Moon/Saturn и логиката е да погледнеш планетите какво управляват в натала, но като по начало Луна и Сатурн не са приятелски настроени един към друг .

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #37 -: Август 09, 2012, 01:59:45 pm »
Сега си в Moon/Saturn и логиката е да погледнеш планетите какво управляват в натала, но като по начало Луна и Сатурн не са приятелски настроени един към друг .

Ми, аз това гледам, ама интерпретацията нещо ми бяга. Сатурн ми управлява 7 дом, а Луната - 1. Следва ми Юпитер, управител на 6 дом и после Марс, управител на 5 дом.
« Последна редакция: Август 09, 2012, 02:26:08 pm от 3apa »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #38 -: Август 09, 2012, 03:57:17 pm »
Ми акцентът ще е свързан с партньорства важни за теб/ако се абстахирам от всичко друго/, но пак е доста условно .

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #39 -: Август 09, 2012, 06:40:37 pm »
Ми акцентът ще е свързан с партньорства важни за теб/ако се абстахирам от всичко друго/, но пак е доста условно .

И аз горе-долу това разчетох. Ни ми е интересна интерпретацията на Марс в 5 дом. Според мен е развод, а според една приятелка - деца. Ти какво ще кажеш?