Здравейте,
Моето слънце е неаспектирано, в 12 дом. Звучи малко потискащо - особено 12 дом. Най-общо мога да кажа, че често съм се чувствала сякаш не мога да изразя личността си достатъчно - искам да проявя нещо, но сякаш някакви сили извън мен спират възможностите за изява /в най-личностен план/. Така че, в някакъв смисъл, това важи и за мен:
"Едно от нещата които много силно чувствам е неуморното желание за изявя на Егото /да докажеш себе си/, и невъзможността да го направиш. Вътрешното напрежение е много голямо - кипиш като вулкан от идеи, мисли, желания и т.н., но си само до тук..нещо като че ли блокира Слънцето и всичко си остава на вътрешен план..."
От друга страна, когато моето неаспектирано слънце е затворено в 12 дом, човек би си помислил, че е по някакъв начин много ограничено, наистина затворено и водещо все към неприятни изживявания - болници, затвори, изолации и т.н., но не мога да кажа, че това ми се случва за сега /за щастие!/. Интересно кое го кара да избяга от тези негативни прояви... :ph34r: