Цитат на: Uran в Септември 14, 2009, 07:45:44 pmИмам Марс в разрушителния 19 (18гр и 57') градус в скорпион.Знаех си аз, че този Марс ми прави големи поразии. Дано не умра от насилствена смърт, че ми е в 4 дом. И моя е там, какво съвпадение ( при това ретрограден и в напрегнат аспект с Плуто ) Труден е за овладяване но дава голяма сила,ако успееш...ето какво пише за него:" 19°Скорпион - Високоразвитата личност може да стане гениален психолог или маг, който да работи с тежката карма на хората "
Имам Марс в разрушителния 19 (18гр и 57') градус в скорпион.Знаех си аз, че този Марс ми прави големи поразии. Дано не умра от насилствена смърт, че ми е в 4 дом.
Кралски градуси:9° Близнаци — Гогол (Марс), Рудолф Штайнер (Уран)
Аз имам Сатурн в разрушителен градус в козирог. Ма не ща и да го мисля кво значи, писна ми с тоя Сатурн.А в зета има опция, като щракнеш и ти дава кралските и разрушителни градуси, само че са доста повече.Там имам Слънце в градуса на гениарността. Луна в градус на изкушениетоМеркурий в градуса на хитросттаНептун в градус на окултното познание Плутон и северен възел в магически градус - черенЮжен възел в градус на убийците Лилит в градус на хитросттаБялата луна в градус на гениалносттаКато ефект - гениален убиец, хитър черен магьосник, знам ли