Здравей Гост

Стрелят по мен

• 6 Отговора
  • 4664 Прегледи
*

mamma_mia

Стрелят по мен
« -: Септември 15, 2009, 03:20:16 pm »
Тази нощ сънувах,че нацисти ме гонят и стрелят по мен ???
Какво може да значи?

*

Helo

Re:Стрелят по мен
« Отговор #1 -: Септември 15, 2009, 04:42:41 pm »
Какво може да значи?

Най-вероятно, че си прекалила с телевизията.  ;D

И аз преди като гледах много телевизия и филми често сънувах, че ме гонят. Във филмите все някой гони някого. Ама откакто преди години спрях да гледам телевизия, спрях и да сънувам подобни неща.  ;)

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Септември 15, 2009, 09:47:30 pm »
Какво може да значи?

Най-вероятно, че си прекалила с телевизията.  ;D

И аз преди като гледах много телевизия и филми често сънувах, че ме гонят. Във филмите все някой гони някого. Ама откакто преди години спрях да гледам телевизия, спрях и да сънувам подобни неща.  ;)
Мерси Хело,но аз не гледам филми ???

« Отговор #3 -: Октомври 05, 2009, 08:24:17 pm »
здравейте - имам сън, който се повтаря от години, не мога да схвана периода, през който се повтаря, просто не съм правила статистика.  Но картината е все още жива пред очите ми - изстрелват 7 куршума по мен. В единият сън ме уцелиха в ръката. В другия сън - в другата ръка и третия сън -  беше в корема. Незнам кога пак ще го сънувам този сън и къде ще ме уцелят. Но е странно, че този сън се повтаря, а извършителят не мога да видя кой е. Наистина много странно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2009, 01:21:08 pm »
7 e сакрално число- 7 смъртни гряха, седем дни в седмицата.
След първия сън, в който ви уцелвата в ръката, имала ли сте инцидент с нея ?
Може и творчески да погледнем- да сте прописала и думите изпод ръката ви да са като куршуми.
Някакви конкретни събития да са произтекли и да имат дори и символична връзка със съня ви?

« Отговор #5 -: Октомври 11, 2009, 11:59:00 pm »
Благодаря за вниманието! Не, инциденти с ръката не съм имала. А за други събития не съм правила връзка. По принцип имам динамичен живот и постоянно нещо се случва, затова и не мога да преценя. Само знам, че ще има още такива сънища, все си мисля, че "някой" иска да ми "каже" нещо....да видим...

« Отговор #6 -: Октомври 17, 2009, 02:42:55 pm »
Какво може да значи?
[/quot
Може в един от миналите си животи да си участвувала в освободителните войни по време на хитлеризма. Ако искаш да попитам за това мойта висша духовна космическа
сила Иеова? Но само ако вярваш в миналите животи.