Здравей Гост

НУМЕРОЛОГИЯ

• 70 Отговора
  • 17640 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:НУМЕРОЛОГИЯ
« Отговор #20 -: Юни 24, 2010, 07:42:32 pm »
Аз съм 11 и преди съм усещала вибрациите но по малко неприятен начин. Сега клоня в поведението към 2-ка, но и тя не ме описва достатъчно добре. Разчекнала съм се м/у двете но нито еволюирам, нито достатъчно "деградирам". ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #21 -: Юни 24, 2010, 08:01:06 pm »
ам,за туй се анализират двуцифрените числа и едва отгаз едноцифрените. Датата на раждане не те описва, а по-скоро показва натрупан опит от минала инкарнация, която си носиш и която ще се прояви в определен момент. За това комбинирам всичко с името
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #22 -: Юни 24, 2010, 08:02:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:18:06 pm от kris »

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #23 -: Юни 25, 2010, 05:27:11 pm »
правилно,сбъркала съм.числото е 22.правописна грешка.съжалявам,посипвам си главата с пепел. :03:та какво имате да казвате за 11 и 22?
Когато виждаш,4е нямаш изход-погледни НАГОРЕ!!!

*

holanda

« Отговор #24 -: Юли 08, 2010, 04:23:21 pm »

*

Инти

• 2068
« Отговор #25 -: Юли 09, 2010, 10:33:56 am »
Нумерологията като наука е по-точна от астрологията.

Няма такова нещо.

Номерологията използва принципите на числата, които си имат своята корелация с планетите, но това което е закодирано в хороскопа, се задвижва от планетите и се влияе от техните цикли, не можем да сравняваме влиянието на слънчевата система с цифрите, макар че всичко във вселаната е математика и си има числово обоснование, но рожденната дата е влиението , което изпитваме през целия си живот, числото на съдбата или сбора от трите имена, обуслява само определени аспекти от живота, харектера и т.н., докато астрологията дава е една мащабна картина, много по-детайлна и по-прецизна.

Според мен номерологията има по-ограничено влияние върху живота на човек, но съвместно с астрологията можем да получим много точна характеристика за човек. Необходимо е да се използват и двете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #26 -: Юли 09, 2010, 10:50:03 am »
Нищо подобно. Нумерологията точно описва наталната карта, без дори да съм я погледнала.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Инти

• 2068
« Отговор #27 -: Юли 09, 2010, 07:58:39 pm »
Интересно ми е да го видя нагледно  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Юли 09, 2010, 09:45:51 pm »
Добре де, как може името да посочва същото, което и наталната карта. Родителите могат да дадат на детето произволно име и това се явява външен фактор. Нали има традиция детето да носи името я на кръстник, баба или дядо.
Числото на живота, което имам няма много общо с мен :-\

*

Инти

• 2068
« Отговор #29 -: Юли 11, 2010, 09:13:18 am »
Застъпване между номерологичния и астрологичния хороскоп почти винаги има.

Числото на съдбата или сбора от имената все пак има своето влияние, особено личното име, вибрацията на която отговаря то, дава отражение, това не може да се отрече. По-малко влияние има презимето и фамилията, но сбора от трите има все пак своя отпечатък върху човека.

Аз примерно съм с вибрация 6 на личното име, и като цяло съм хармонична натура.

Асол какво е числото на пътя ти, не може да няма връзка с живота ти като цяло. Това е предначертания ти път, който ще изминеш в този живот.  

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Юли 11, 2010, 11:36:02 am »
Единица. Имам заложби за мениджър на голяма компания, че пушек се вдига.  :rolleyes: ;D Обичам да става на мойто. Не съм привърженик обаче на тезата, че целта оправдава средствата. Всъщност индивидуалист съм донякъде, не си падам по разни клики и подобни структури.  :lol: С подчертан воден елемент в хороскопа това как се вързва ?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #31 -: Юли 11, 2010, 01:34:36 pm »
ти усещаш ли я 1?
аз съм 6  (след 1 период всички са ми 6-тарки) има в натала поводи за 6 чки  по разбиране пак
Инти казва, че е хармонична, когато е подлвастна на 6
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #32 -: Юли 11, 2010, 02:02:23 pm »
ти усещаш ли я 1?
аз съм 6  (след 1 период всички са ми 6-тарки) има в натала поводи за 6 чки  по разбиране пак
Инти казва, че е хармонична, когато е подлвастна на 6

Аз би трябвало да съм  завършена, освен хармонична - ЧПЖ - 6, на цялото име 9....69  - ин и ян....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #33 -: Юли 11, 2010, 03:11:47 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:29:14 pm от kris »

« Отговор #34 -: Юли 12, 2010, 05:27:10 pm »
Единица. Имам заложби за мениджър на голяма компания, че пушек се вдига.  :rolleyes: ;D Обичам да става на мойто. Не съм привърженик обаче на тезата, че целта оправдава средствата. Всъщност индивидуалист съм донякъде, не си падам по разни клики и подобни структури.  :lol: С подчертан воден елемент в хороскопа това как се вързва ?
и аз имам да го уча това - индивидуализация   ;D
урокът е за независимост и самостоятелност..

Дълги години съм била с едно име, после с друго, после пак с първото - странна работа, навремето смятах кое как се е отразило...ама съм забравила. Интересното е че и с двете имена съм актуална. Утре ако не ме мързи, ще направя проверка и сверка....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #35 -: Юли 12, 2010, 05:30:02 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:39:44 pm от kris »

« Отговор #36 -: Юли 12, 2010, 05:42:10 pm »
  Нещата стават много сложни, от двете си имена имам производни, като предимно те се използват - имам си и прякор, който се използва от няколко мои приятелки....
  Хааа, сметнах набързо едното име /име, през и фам/ - 1
Достатъчно е да погледнем формата на числото 1, за да разберем, че любовта и сексът трябва да бъдат консумирани. В противен случай за тези хора любовта не е съвършена. (Не бива да забравяте, че в това отношение няма разлика между мъже и жени.) Консумирането на секса и любовта изисква до известна степен проникване в личното пространство на другия, защото не би имало сливане, ако единицата е сама. Това о означава, че логиката, разумът и обществените норми диктува сексуалността на единицата. Емоционалните съображения във връзката са отпратени на втори план. С други думи, ако искаме да характеризираме числото 1 от гледна точка на сексуалността, можем да се обърнем към обикновените, общите аспекти в обществото, където живее даденият човек, според начина му на съществувание и според "графика", в който се случва всичко. Хората с число 1 са много физически в любовта си и трябва да минат през всичко, за да се почувстват ОК. Това засяга не само въпроса за проникването, който за тях е централен фактор. Любовта им е чувствена и е трудно да намерим индивид с това число, който да изпитва само платонична любов. На млади години тя се изразява чрез любопитство и опит да се консумира сексуалността, но след като малко се поуспокоят, в сексуалността им настъпва упадък, фактът, че за хората с числото 1 любовта и сексуалността са свързани с физическото сливане, ги удря като бумеранг в по- късни години, защото "ако не е консумирана, значи не е любов"!

« Отговор #37 -: Юли 12, 2010, 05:50:14 pm »
  Странно, взе да ме съмнява пресметвачката на този сайт дето използвах - другите ми имена са 6-ца...
  И още по интересно - целите първи имена са 4 и 8, а кратките - 1 и 8....Значи имам доста вибрацийки от порядъка на 6-ци, 9-ки, 4-ки, 8-ци и за награда 1-ца.....Хохохо - а прякора звучал на вибр.честота 9  ;D....Ще трябва да си измисля още именца, та всичките числа да вибрират на квито си искат честоти....чеки да видя дейзи - на ква честота вибрира....ааа на 2, а дългото на Дейзилайн било 3...кво остана - 5 и 7 - цааа. Баааа  ;D. Вибрирала съм и на честота 7 - като съм била в Турция с турската фамилия....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #38 -: Юли 12, 2010, 06:01:19 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:48:11 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Юли 12, 2010, 06:57:03 pm »
  Странно, взе да ме съмнява пресметвачката на този сайт дето използвах - другите ми имена са 6-ца...
  И още по интересно - целите първи имена са 4 и 8, а кратките - 1 и 8....Значи имам доста вибрацийки от порядъка на 6-ци, 9-ки, 4-ки, 8-ци и за награда 1-ца.....Хохохо - а прякора звучал на вибр.честота 9  ;D....Ще трябва да си измисля още именца, та всичките числа да вибрират на квито си искат честоти....чеки да видя дейзи - на ква честота вибрира....ааа на 2, а дългото на Дейзилайн било 3...кво остана - 5 и 7 - цааа. Баааа  ;D. Вибрирала съм и на честота 7 - като съм била в Турция с турската фамилия....

Дейзи, в кой сайт ги правиш тези изчисления?? :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..