Здравей Гост

Нещо, което всеки трябва да прочете

• 15 Отговора
  • 5334 Прегледи
*

Guest

« -: Декември 04, 2004, 09:32:51 am »
Нещо, което всеки трябва да прочете:

Възвание за революция в съзнанието

« Отговор #1 -: Декември 04, 2004, 10:55:07 am »
:rolleyes: Здравей ,Госте! защо не вземеш да се регистрираш,па тогава да пращаш депеша!? ;) Тая работа с революциите я зарежи! С революция нищо не се постига, но се лее кръв на поразия! Трупа се страшна карма ,която после затрива цели поколения. Съзнанието на един отделен индивид зависи не само от генетиката, а от обществото и социалните фактори.Обществото е пирамида- щом тези горе оберат  и окрадат  народа,щом не могат да ти осигурят работа -та ние нямаме и един град на запада,останали сме само около 6 млн. българи.И няма работа.Няма икономика,няма селско стопанство.Само дългове. И правнуците ни ще плащат зулумите на управляващите ни - мили наши партии любими ,с още по-милите им Мутри,миски, и фондации? Що някоя фондация не вземе да направи революция на съзнанието и да вземе да си признае кой й дава парите, за да съществува в България, кой й плаща наема за сградата,парното,консумативите... Ако си гладен и безработен,ако нямаш какво да облечеш,ако обикаляш кофите за боклук, Как ще си революционизаш съзнанието? С какво ще се стоплиш? Тези горе са те обрали и изнесли парите в чужбина!Къде са пенсионните фондове? Къде са парите на Здравната каса ? За какво изобщо си говорим? Какъв морал,каква революция,какви 5 лева? Lilium :D  

*

АН

« Отговор #2 -: Декември 04, 2004, 06:23:20 pm »
щом пишем и четем такива статии, значи работим по въпроса и вървим по пътя си :)

и понеже в статията не е наблегнато на духовното, нека все пак си припомним, че ако стремежите ни се изчерпят с революция в съзнанието, надали еволюцията ни ще е много бърза :ph34r:

стремежите ни, насочени към физическия и материалния свят, не водят кой знае до къде, докато тия, насочени към духовното, задължително водят и до успехи във физическия живот :)  

*

D

« Отговор #3 -: Декември 04, 2004, 08:38:09 pm »
Цитат

Ni6to novo ne pi6e v statiqta,skoro policai ot KAT mi vzeha ru6vet za 2-ri pyt poneje me hvanaha s alkohol,oba4e svideteli ot moqta kola me karat da svidetelstvam sre6tu korumpiranite policai ,a az ne iskam nepriqtnosti. Drugi da si se zanimavat s tova. Parite dvijat sveta-ima6e nqkakyv takyv laf

*

АН

« Отговор #4 -: Декември 05, 2004, 01:18:01 pm »
Цитат
Цитат

Ni6to novo ne pi6e v statiqta,skoro policai ot KAT mi vzeha ru6vet za 2-ri pyt poneje me hvanaha s alkohol,oba4e svideteli ot moqta kola me karat da svidetelstvam sre6tu korumpiranite policai ,a az ne iskam nepriqtnosti. Drugi da si se zanimavat s tova. Parite dvijat sveta-ima6e nqkakyv takyv laf
Сатурн в 12-ти :ph34r: - като не си налагаме сами ограниченията, някой друг ни ги налага :ph34r: - и по рождение и по транзит :ph34r:

щом шаваш още насам-натам, значи все още всичко е долу-горе наред :ph34r:  

*

gostenka

« Отговор #5 -: Декември 05, 2004, 01:20:47 pm »
AH! :rolleyes:
Az vse oshte mnogo vnimavam ,no mi se sluchvat razni neshta ,vypreki vsichko ,i ogromnata cicina na glavata mi e dokazatelstvo za poslednoto  :D  

*

АН

« Отговор #6 -: Декември 05, 2004, 01:41:48 pm »
Цитат
AH! :rolleyes:
Az vse oshte mnogo vnimavam ,no mi se sluchvat razni neshta ,vypreki vsichko ,i ogromnata cicina na glavata mi e dokazatelstvo za poslednoto  :D
Jeni,

това ще е продължителен период, през който трябва да внимаваш :) - Сатурн е бавна планета и докато е в 12-ти дом и най-вече докато е в опозиция с наталния Марс е много важно да си бдителна....

Имаме периоди в живота, когато ни се дават разни предизвителства, които имат за цел да ни създадат условни рефлекси по отношение на внимание, будност, осъзнатост....Е, сега си в такъв период....

Как се случи това с главичката ти? :)  

*

gostenka

« Отговор #7 -: Декември 05, 2004, 02:10:19 pm »
:rolleyes: Zdravei , AH !
Malko mi e trudno da opisha kak tochno se sluchi..
Naskoro smenqhme mebeli i taka okolo pochistvaneto ,reshih da slezna v mazeto ,kudeto ima drugi pribrani mebeli i prosto reshih da si pochistvam ,otvorih edna sekciq ,koqto e ostyklena ,i nqkak stykloto se otkachi ot neq ,i padna tochno nastrani ,az bqh leko navedena i sys vsichka sila me udari po glavata(tejko styklo) ,no uspqh leko v byrzinata kato refleks da se obyrna inache mojeshe i okoto da mi izvadi,ili izdrere..poteche malko kryv ,no byrzo se upravih s rivanol i led  ;) ,i sega mi ostana samo cicinata ,no tq skoro shte mine.. :) Naistina mi se sluchvat razni takiva neshta ,ot mesta ,ot koito ne sym i prepolagala.
A Saturn --- mislq ,che sega e po-dobre da prejiveq razhodkata mu prez dvanaisti dom ,otkolkoto po natatyk..Otrazqva mi se mai nai-mnogo na tonusa..,no i tova shte mine ,veche polovinata pyt e izvyrvqn..Seshtam se Venerata v 12-ti i primera s obrycha ,chieto vyrtene veche e umoritelno  v 12-ti,tochno taka si predstavqm i interpretaciqta i sys Saturn tam..namerih edin tekst v Bibliqtya ,koito mnogo me uspokoqva i zarejda,vypreki,che mnogo rqdko q cheta   :rolleyes:
1. Всичко си има време, време има за всяка работа под небето:
2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;
3. време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;
4. време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;
5. време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш и време да избягваш прегръдки;
6. време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;
7. време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;
8. време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир.
Mnogo e hubav!!!Az ne se oplakvam ,oshte de ,nali moje i da e po-losho  :) ,zarejda me i misylta ,che prez uli 2005 shte se mahne ot 12-ti  :rolleyes: To est shte doide po-dobro vreme  :)
Usmivki :)  

*

АН

« Отговор #8 -: Декември 06, 2004, 10:55:03 am »
Цитат
namerih edin tekst v Bibliqtya ,koito mnogo me uspokoqva i zarejda,vypreki,che mnogo rqdko q cheta   :rolleyes:
1. Всичко си има време, време има за всяка работа под небето:
2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;
3. време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;
4. време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;
5. време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш и време да избягваш прегръдки;
6. време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;
7. време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;
8. време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир.

и аз много го харесвам тоя пасаж - не случайно библията е Книга на Книгите :)

и в Стария завет има доста провокации за разума :ph34r: - виж ги някога - например:
13. Виж Божиите дела: кой може да изправи това, което Бог е направил криво?
14. В честити дни ползувай се от доброто, а в злочести дни размисляй: едното и другото е сторил Бог, за да не може човек да каже нищо против Него.
15. Нагледах се на всичко през суетните мои дни: праведникът загива в своята праведност; нечестивецът живее дълго в нечестието си.

*

DD

« Отговор #9 -: Декември 08, 2004, 12:16:50 am »
Цитат
Сатурн в 12-ти :ph34r: - като не си налагаме сами ограниченията, някой друг ни ги налага :ph34r: - и по рождение и по транзит :ph34r:

щом шаваш още насам-натам, значи все още всичко е долу-горе наред :ph34r: [/quote]
 I az go zabelqzoh,a sym mrydnal,a sym se nabyrkal v nepriqtnosti.
Shte gledam po dylgo da se samoizoliram ama ne e lesno

*

DD

« Отговор #10 -: Декември 08, 2004, 12:24:32 am »
Цитат
Naistina mi se sluchvat razni takiva neshta ,ot mesta ,ot koito ne sym i prepolagala.

Mda, mnogo e trudno da predvidi6 na kyde 6te izbie 12 dom (boja rabota) ,to ako ne e edin problem shte e  drug.

Naprimer edin den karam dyado mi do bolnica,na drugiq den me vikat v policiqta na razpit,na treti den moje i az da vlqza v bolnica  

*

АН

« Отговор #11 -: Декември 08, 2004, 09:46:17 am »
Цитат
 няма ли нещо друго в хороскопа ти- сякаш всичко се върти около тая революция и тоя Сатурн в 12-ти...

До къде стигнаха процесите на работата- нещо по медиите затихнаха....

*

Jeni

« Отговор #12 -: Декември 08, 2004, 03:21:39 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:00:46 pm от Jeni »

*

gostenka

« Отговор #13 -: Декември 08, 2004, 03:40:06 pm »
Цитат
Цитат
Naistina mi se sluchvat razni takiva neshta ,ot mesta ,ot koito ne sym i prepolagala.

Mda, mnogo e trudno da predvidi6 na kyde 6te izbie 12 dom (boja rabota) ,to ako ne e edin problem shte e  drug.

Naprimer edin den karam dyado mi do bolnica,na drugiq den me vikat v policiqta na razpit,na treti den moje i az da vlqza v bolnica
Hubavoto e ,che malko ostana(celi 7 meseca!!!), pak v Bibliqta prochetoh ,che "kraq na edna rabota e po-dobyr ot nachaloto i" :) , no bavno mu se vijda kraq na Saturn v 12-ti.Sled tova , veche shte e zad gyrba ni.Pyk kato premine v Lyv (imam asc. venera i merkurii-lyv),specialno za syvpada s Venera chetoh ,che deistvalo pogroznqvashto,dano ne e vqrno,che posle oshte 2 i polovina shte i pogroznqvam   :angry:  ;) ne sym chak tolkova negativno nastroena ..No za sega trqbva da se vnimava,za da nqma poveche iznenadi :ph34r:  :)  

*

DD

« Отговор #14 -: Декември 08, 2004, 08:57:54 pm »
Цитат
Цитат
няма ли нещо друго в хороскопа ти- сякаш всичко се върти около тая революция и тоя Сатурн в 12-ти...

До къде стигнаха процесите на работата- нещо по медиите затихнаха....
Ima i drugo razbira se, lunata mi e upravitel na 12 i v kraina smetka si patq zaradi jeni,ot tam trygva vsi4ko, po skoro ot neptun poneje mi e upravitel na lunata.Razbira se i uran u4astva (kato upr. na 7)zaedno s ostanalite planeti))

Koi proces po to4no? Za predpo4itane e vsi4ko da se potuli otkolkoto da grymnat mediite

*

АН

« Отговор #15 -: Декември 08, 2004, 09:07:00 pm »
Цитат
[I tova e istina za men ,vypreki,che po-rqdko si pozvolqvam da sym tyjna
,zashtoto e nezdravoslovno,ako vinagi sme tyjni :rolleyes: Stava mi vse po-interesno,no kolkoto poveche cheta ,vse po-greshna se chuvstvam,no ne i "nechestiva" :)
Jeni,

та ти наистина си получила много специално възпитание....

Чудя се, могат ли децата да са грешни...

Най-общо, според библията всички сме грешни, щом сме на тая земя....

Сигурно силата ни трябва да е в това, да осъзнаваме грешките си и да продължаваме напред без чувството за вина да ни пречи....

Вярно, някои от текстовете в библията са малко мрачни и тягостни и сигурно трябва да променяме разбиранията си, за да ни влияят подходящо....