:rolleyes: Zdravei , AH !
Malko mi e trudno da opisha kak tochno se sluchi..
Naskoro smenqhme mebeli i taka okolo pochistvaneto ,reshih da slezna v mazeto ,kudeto ima drugi pribrani mebeli i prosto reshih da si pochistvam ,otvorih edna sekciq ,koqto e ostyklena ,i nqkak stykloto se otkachi ot neq ,i padna tochno nastrani ,az bqh leko navedena i sys vsichka sila me udari po glavata(tejko styklo) ,no uspqh leko v byrzinata kato refleks da se obyrna inache mojeshe i okoto da mi izvadi,ili izdrere..poteche malko kryv ,no byrzo se upravih s rivanol i led

,i sega mi ostana samo cicinata ,no tq skoro shte mine..

Naistina mi se sluchvat razni takiva neshta ,ot mesta ,ot koito ne sym i prepolagala.
A Saturn --- mislq ,che sega e po-dobre da prejiveq razhodkata mu prez dvanaisti dom ,otkolkoto po natatyk..Otrazqva mi se mai nai-mnogo na tonusa..,no i tova shte mine ,veche polovinata pyt e izvyrvqn..Seshtam se Venerata v 12-ti i primera s obrycha ,chieto vyrtene veche e umoritelno v 12-ti,tochno taka si predstavqm i interpretaciqta i sys Saturn tam..namerih edin tekst v Bibliqtya ,koito mnogo me uspokoqva i zarejda,vypreki,che mnogo rqdko q cheta :rolleyes:
1. Всичко си има време, време има за всяка работа под небето:
2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;
3. време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;
4. време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;
5. време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш и време да избягваш прегръдки;
6. време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;
7. време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;
8. време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир.
Mnogo e hubav!!!Az ne se oplakvam ,oshte de ,nali moje i da e po-losho

,zarejda me i misylta ,che prez uli 2005 shte se mahne ot 12-ti :rolleyes: To est shte doide po-dobro vreme
Usmivki