Здравей Гост

моля, помогнете

• 5 Отговора
  • 2793 Прегледи
моля, помогнете
« -: Септември 19, 2009, 07:02:12 am »
значи тази нощ ,сънувах много странен сън -един мой приятел в който съм влюбена ми се обажда по телефона и започва да се кара с мен,след това идва  при мен докато съм на работа и продължава да ми  крещи и аз се разплаквам ,после той си трагва сардит и аз разказвам за случилото се на майка ми и на сестра ми ,като през цялото време плача,много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!

*

mamma_mia

Re:моля, помогнете
« Отговор #1 -: Септември 19, 2009, 08:28:18 am »
значи тази нощ ,сънувах много странен сън -един мой приятел в който съм влюбена ми се обажда по телефона и започва да се кара с мен,след това идва  при мен докато съм на работа и продължава да ми  крещи и аз се разплаквам ,после той си трагва сардит и аз разказвам за случилото се на майка ми и на сестра ми ,като през цялото време плача,много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!

Много интересно съвпадение :)
Тази нощ сънувах,че много страдам за една приятелка(защото не съм я виждала и чувала от няколко години и ми липсва) и плачех за нея неистово.То не бе плач,не бе чудо.Чак се събудих.

Чувала съм,че да плачеш на сън е на добро!!
Дано е така :)

http://sanownik.sdobreff.com/?search=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87&selecteddictionaries=&selectedsearchsettings=&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8+%D0%B2+%D1%81%D1%8A%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Септември 19, 2009, 08:39:56 am »
хахаааааааа аре и аз на опашката  ;D ;D ;D - снощи и аз сънувах голям рев и сълзи. бившият ми съпруг ми звънна по телефона и ревеше като магаре, дори и не разбрах защо плаче - то от подхлипания нищо не разбрах и само се пулех на телефонната слушалка от недоумение  ???

къв е тоя рев тая нощ - всички духове са пощуряли бре  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Септември 19, 2009, 08:52:35 am »
Лелелеееее,много интересно,как може толкова хора да сме плакали тази нощ?? ???
Има нещо във въздуха явно :)

Може би само водните знаци да са плакали,трябва да питаме авторката на темата коя зодия е:)))

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Септември 19, 2009, 09:00:28 am »
не беееееее ... бившият не е воден - той е пълен въздух отвсякъде  ;D  в случая аз се явих носната кърпичка, ма барем да бях разбрала и защо  ;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #5 -: Септември 19, 2009, 09:33:51 am »
И аз сънувах снощи скандал по телефона, но без рев и бях само страничен наблюдател. Странното е че се опитвах да защитавам и двете позиции едновременно, за да няма обидени., голям майтап ..   ;D