Здравей Гост

Защо се събуждам от сън, а коремът ми е свит на топка?

• 4 Отговора
  • 3335 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208

Не помня точно какво съм сънувала, но понякога се събуждам от сън, а коремът ми е свит на топка. Явно нещо неприятно съм сънувала (поне такова е усещането, с което се събуждам).

На някой нещо такова случвало ли се е и какво показва?

*

veshti4ka

Re:Защо се събуждам от сън, а коремът ми е свит на топка?
« Отговор #1 -: Септември 19, 2009, 09:36:34 pm »
притеснение, страх, понякога ужас.... виж в темата за страха в мистиката  ;)

колкото повече наближава 2012 година, толкова повече различни същности нахлуват в нашето пространство. те вибрират с по-различни от нашите енергии и това понякога ни стряска и плаши, а понякога са наистина страшни. усещат се предимно нощно време, когато съзнанието е изключено и тялото ти не е подвластно на ума и стандартните усещания  ;)

*

crazy_666_999

« Отговор #2 -: Септември 19, 2009, 09:46:44 pm »
Хммм странно и предполагам че не е приятно...Дали пък в момента нямаш някакви проблеми и това да се отразява ???

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2009, 09:52:56 pm »
колкото повече наближава 2012 година, толкова повече различни същности нахлуват в нашето пространство. те вибрират с по-различни от нашите енергии и това понякога ни стряска и плаши

Добре, че ще е само до 2012г. След това ще се кротнат нещата.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2009, 10:00:40 pm »

Защото в областта на корема има един енергиен център, чрез който човек също може да "действа" и явно нещата които сънуваш му действат. Само да вметна, че нещата, които се случват по време на сън са еднакво реални с нещата, които се случват в ежедневието, дори много по-реални според мен. Винаги ми е било чудно, че хората считат сънищата за просто сънища, но това не е така. Сънищата в много по-голяма степен могат да променят съдбата на човек, отколкото това може да направи т.нар. "реалност" или "действителност"